plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ja od dwóch dni sikam na (trochę) rubinowo
Miała któraś z Was coś takiego..? Na pewno to nie z dróg rodnych, bo żadnych plamień nie mam, tylko mocz ma lekko rudy odcień
A w weekend zaliczyłam z M serducho, i to niby od tego czasu
Muszę oddać mocz do analizy...
lepiej się przebadaj... a nia masz innych dolegliwości? pieczenie?Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Dziewczyny chudnę na prawdę coś się ruszyło...to jest niesamowite, bo już straciłam nadzieję po roku starania o minimalny spadek...może jednak nie będzie tak źle? Znów mam wody nazbieranej w sobie ale to nic...30 kwietnia w zeszłym roku ważyłam 123,3 kg...myślicie, że się uda? Może wyrównam...trzeba puścić to koło w drugą stronę i zatrzymać kiedy będzie czas!Idę spalać ale najpierw coś wszamać...jajo zjem dla rozgrzewki przed Wielkanocą
dasz radęwierzę w Ciebie... będziesz szprycha jak ta lala:) a najważniejsze, że zdrowotnie się podkurujesz:)
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Ja od dwóch dni sikam na (trochę) rubinowo
Miała któraś z Was coś takiego..? Na pewno to nie z dróg rodnych, bo żadnych plamień nie mam, tylko mocz ma lekko rudy odcień
Różne mogą być Mayuś powody sikania na taki kolor. Ja tak miałam przy żółtaczce. Ale nie bierz tego do siebie.
Mam nadzieję, ze to nie przez serduchowanie
Zobaczymy... Na razie mam plan żeby namówić M, żeby jutro zaniósł moją próbkę moczu do Luxmedu - ciekawe, czy przyjmą od niego. Chyba powinni! Dziś tam dryndnę. -
muzarcia wrote:Tylko nie szalej...max 1kg tygodniowo a u Ciebie z niższą wagą nawet 0,5 co by nie wróciły znowu;-)buziam i powodzenia...lecę , bo mam pracy jeszcze dużo...
pamietam
no narazie te 2kg w tydzien spadlo ale teraz pewnie wolniej bedzie -
Libra wrote:mauysia wrote:Ja od dwóch dni sikam na (trochę) rubinowo
lepiej się przebadaj... a nia masz innych dolegliwości? pieczenie?
No właśnie nie, nic poza tym. Jeśli dam mocz do badania jutro rano, to jutro po południu będą wyniki. A jakby coś mnie zaniepokoiło, to podpytam tego gina, który w czwartek będzie mi robił to USG genetyczne. Mam nadzieję, że wyjaśni moje wątpliwości... -
nick nieaktualnyLibra ja to bym chciała do tych czasów sportowych wrócić ale nic...może jeszcze kiedyś...już teraz mi nie zależy aż tak na tym by do bikini wyglądać,zawsze można zwinąć skórę na brzuchu w rulonik...boję się ale co miałam robić jak nikt nie umiał mi pomóc tylko dieta dieta i dieta...
Libra lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:muzarcia wrote:Tylko nie szalej...max 1kg tygodniowo a u Ciebie z niższą wagą nawet 0,5 co by nie wróciły znowu;-)buziam i powodzenia...lecę , bo mam pracy jeszcze dużo...
pamietam
no narazie te 2kg w tydzien spadlo ale teraz pewnie wolniej bedzie
Spoooko, do lata zdążyszBlondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauysia a jadłaś coś ostatnio w kolorze czerwieni, w ogóle jakieś barwione potrawy? Pytam, bo może jelita przepuszczają barwnik do pęcherza, często się tak zdarza...są lekko nieszczelne...może jakieś witaminki albo coś z żelazem bierzesz, vit b complex...pytam, bo może nie będzie powodu do zmartwień...ale mocz zbadać warto na 100%.
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:muzarcia wrote:Tylko nie szalej...max 1kg tygodniowo a u Ciebie z niższą wagą nawet 0,5 co by nie wróciły znowu;-)buziam i powodzenia...lecę , bo mam pracy jeszcze dużo...
pamietam
no narazie te 2kg w tydzien spadlo ale teraz pewnie wolniej bedzie
Spoooko, do lata zdążysz
no ja licze ze do maja czerwca juz sie ogarne -
muzarcia wrote:Mauysia a jadłaś coś ostatnio w kolorze czerwieni, w ogóle jakieś barwione potrawy? Pytam, bo może jelita przepuszczają barwnik do pęcherza, często się tak zdarza...są lekko nieszczelne...może jakieś witaminki albo coś z żelazem bierzesz, vit b complex...pytam, bo może nie będzie powodu do zmartwień...ale mocz zbadać warto na 100%.
Od 15 marca wcinam zapisany przez gina Tardyferon Fol, czyli żelazo z kwasem foliowym.
Ciekawe, czy przez zażywanie preparatu z żelazem mogło się tak stać... I to z tygodniowym opóźnieniem... -
nick nieaktualny