plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:mayusia tak mi się podoba ta piosenka tej Twojej kumpeli ,że słucham jej już 3 raz:)a już 2 zagłosowałam tylko nie wiem czy przyjmą podwójnie
Wow, no to się cieszę
No i tutaj moze też wkleję tego linka i prośbę.
Moja bardzo utalentowana koleżanka (a właściwie jej piosenka) jest na rozbiegu listy poznańskiego Radia Merkury.
Możecie sobie posłuchać piosenki - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=axOEjZu_19M
i ZAGŁOSOWAĆ na nią na stronie Radia Merkury:
http://www.radiomerkury.pl/lista-przebojow/na-rozbiegu/1194.html
Piosenka jest na dole, Kasia K8 Rościńska, "Somehow".
Można głosować raz na dobę z jednego urządzenia.
miłego słuchania!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 08:17
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ale jesteście fajne
normalnie aż Ci zazdroszczęale tak pozytywnie:)
jakbyś miała jakieś info, jakie warunki trzeba spelniać, by starać się o adopcję, to przeslij mi na priv... byłabym bardzo wdzięczna:)Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Effcia28 wrote:mayusia tak mi się podoba ta piosenka tej Twojej kumpeli ,że słucham jej już 3 raz:)a już 2 zagłosowałam tylko nie wiem czy przyjmą podwójnie
Wow, no to się cieszę
No i tutaj moze też wkleję tego linka i prośbę.
Moja bardzo utalentowana koleżanka (a właściwie jej piosenka) jest na rozbiegu listy poznańskiego Radia Merkury.
Możecie sobie posłuchać piosenki - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=axOEjZu_19M
i ZAGŁOSOWAĆ na nią na stronie Radia Merkury:
http://www.radiomerkury.pl/lista-przebojow/na-rozbiegu/1194.html
Piosenka jest na dole, Kasia K8 Rościńska, "Somehow".
Można głosować raz na dobę z jednego urządzenia.
miłego słuchania!!!
ja wczoraj 3 głosy oddałam;) dzisiaj powtórzę "rytuał";Pmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się ja i moja kawka kobietki!!
Ola powodzenia w procedurach i tym całym przygotowaniem do adopcji!!
Ja kawkę strzelę i za to akwarium się biorę bo wczoraj zajęta byłam tymi jajami że zaponiałam!!
A i idę odpisać maila do NFZ!!Ola_czeka, mauysia, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć dziewczynki
Odnotowałam spektakularny spadekAż strasznie to wygląda
Miłego wtorku
Ciekawe jak Libra
Twój spadek to jedna z moich wyższych temperatur
ps
Cześć Rucia i wszystkie kobitki
Czytam dalej...Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedz!!
Czyli krótko mówiąc Opolski NFZ ma głęboko gdzieś pary borykające się z problemem bezpłodności i skazuje je na tułanie się po całym kraju!!
Lepiej skazać nas na błąkanie po kraju niż zrefundować choćby jedną placówkę !!
Z poważaniem starająca się od lat o potomka Aga 30
Tak odpisałam na wczorajszego maila do NFZmauysia, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Witam:)
i stało się tak jak zapowiadała moja szyjka... dzisiaj spadek tempki nie pozostawia żadnych złudzeń... jeszcze chwila moment i rozpocznę nową przygodę na ovu co się zwie 7 cykl
Widzę, że dzisiaj istny sądny dzień na ovu
Ja też uważam że szyjka nie kłamie. Odkąd nauczyłam się ja badać to jest to jedno z wiarygodniejszych źródeł informacji, bo temperatura może być zakłamana przez choróbsko jakieś...
Tylko czemu nie ma fasolinek nowych u nas?Libra lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:nie chcę o tym gadać Librus przepraszam teraz okaże się czy tak naprawdę nasze małżeństwo przetrwa.
mała przeszliście nie mało tak jak i Ja z moim były wzloty i upadki ja wierzę ze i tą burze przetrwacie i na pewno jeszcze odnajdziecie w sobie harmonie która pozwoli Wam cieszyć się sobą i życiemEffcia28, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Tak więc odpowiadając na pytanie - nie chwaliłam się tym wcześniej na forum, bo generalnie nikomu na razie o tym nie mówimy, oprócz drobnych wyjątków. Zarejestrowaliśmy się w ośrodku we wrześniu ubiegłego roku. Wiedziałam, że na telefon możemy liczyć najwcześniej na wiosnę, ale żeby się nie nakręcać - powiedziałam sobie, że pewnie zadzwonią latem. Tak więc z jednej strony to był bardzo wyczekany telefon a z drugiej kompletne zaskoczenie, że już. Ale nie obyło się bez odrobiny metafizyki - usłyszałam wczoraj dźwięk telefonu i po prostu od razu wiedziałam, że to ośrodek
Jeśli chodzi o pytanie, czy zawieszamy starania - i tak i nie. To znaczy, nie załamię się, jeśli zajdę w ciążę oczywiście, ale nie jest to już dla mnie klucz do szczęścia. Ten telefon wczoraj był dla mnie jak 2 kreski na teście, mój głód macierzyństwa będzie zaspokojony bez względu czy moje dziecko wyjdzie z mojego czy nie mojego brzucha:)
Olu, a kiedy poznacie Waszego potomka???
No i jak długo trwają przygotowania, bo to mnie bardzo ciekawi?
Ale ekstra
No to usystematyzujmy.
Na majowy kurs możemy nie zdążyć wrócić do Polski, ale powinniśmy się wyrobić na czerwiec. Więc pod koniec maja spotkanka, kurs do końca czerwca, mam nadzieję, że w lipcu kwalifikacja a potem czekamy na zieloną kropkę, czyli na telefon, że namierzyli w końcu to nasze dziecko, co przez przypadek trafiło do innego brzucha, ale już chce iść do nasPotem, jak już będzie pewność, że to jest to nasze dziecko, kilka spotkanek i trafi ono do nas, do czasu aż pani sędzia również potwierdzi, że to faktycznie nasze dziecko i musi u nas zostać. Czyli może będzie idealnie, i macierzyński zacznę wiosną, jak zawsze chciałam:)
no po prostu się poryczałam .....Ola_czeka, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra uczepiłam się Twojego cyklu, nie obchodzi mnie jaki masz spadek.
Mauysia, bardzo profesjonalna ta piosenka, poczytałam o Kasi i muszę powiedzieć, że ma imponującą przeszłość, teraz tylko musi jej się solowa kariera udać.
Muzarcia, Blondi - pięknie chudniecie, jesteście dla mnie inspiracją!
Rucia, jak dla mnie to jest zagnieżdżenie, nie ma o czym gadaćEffcia28, mauysia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Ale jesteście fajne
normalnie aż Ci zazdroszczęale tak pozytywnie:)
jakbyś miała jakieś info, jakie warunki trzeba spelniać, by starać się o adopcję, to przeslij mi na priv... byłabym bardzo wdzięczna:)
ja też poprosze o takie info na priv...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola, cieszę się, że Ci się podoba
Megakariery niestety jej nie wróżę, bo dziś na "sukces" skazane są tylko osoby bez własnego zdania, gotowe podpisywać jakieś szitowe umowy z wielkimi wytwórniami, a Kasia celowo się trzyma od tego z daleka. Płytę też sfinansuje z własnej kieszeni
Ale grunt, że jej twórczosć (JEJ, bo sama pisze słowa i muzykę) ujrzy światło dzienne.
Ale byłabym bardzo zadowolona, jakby świat ją nalezycie docenił, bo jak dla mnie, to jest obecnie najlepsza wokalistka w naszym krajuEffcia28, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość