plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga piękne jaja, masz kobitko talent
Libra, Rucia dołączam do was też dzisiaj spadłam na pysk, hehe, także @piszon pewnie jutro przylezie.
Mała trzymaj się.
Blondi gratuluje również zgubionych kg, ja też walcze z kg, po ciązy zostało mi ich aż 12 i też nie mogę się ich pozbyc. Mam zamiar się za siebie wziać ale dopiero jak zrobi się już naprawde wiosennie, bo w taką pogodę nie uśmiecha mi się biegaćAGA 30, Gunia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Jestem i witam się z wami
Gin nie miał dla mnie dzisiaj zbyt dużo czasu, tak na prawdę prawie w ogóle go nie miał, nie byłam na dzisiaj umówiona, a ma dzisiaj lekki zapiernicz, ale rzucił okiem na badania M i powiedział, że wcale jednak nie są takie super ekstra jak to powiedział przez tel. urolog M, ale do rzeczy powiedział, że są trochę leniwe ale jeśli chodzi o ilość to jest ok. Mam przyjść tak jak zawsze w 8 dc i wtedy spokojnie o wszystkim porozmawiamy i będziemy działać, także czekam na wizytę.
Ferda jak byś mogła luknąć wyniki M, tylko mój niemiecki z zakresu medycyny nie jest zbyt dobry i mogłam nie wszystko dobrze przetłumaczyć, a powiem, że i w słowniku niektórych słów nie ma, a więc:
czas upłynnienia: płyn w momencie dostawy
lepkość: "unikać lub uniknać"
PH wartość: 7,7
Kolor: biały mętny
ilość: 1,2 ml
liczba: 211 mln
badanie: wiele plemników 1/3 dobrej ruchliwości, 1/3 ospały, 1/3 bez ruchu, ruchome po 30 min 31%, po 60' 11%.
no faktycznie troche dziwne te wyniki
ilosc jeśli mam być szczera też jest na granicy bo według norm powinno być >1,5ml...
ruchliwośc faktycznie troche słaba ale na to jest sposób bo czasami wystarczy zeby facet zaczął pić więcej wody bo możliwe ze ejakulat jest za gęstydo tego witaminki i będzie git...
zastanawia mnie jeszcze czy miałaś info o formach prawidłowych czyli morfologi plemników bo to w sumie jeden z ważniejszych spraw?Gunia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ilonka jeśli masz możliwość zeskanowania tych wyników to mozesz wysłać mi na maila [email protected]
zamaż sobie albo zasłoń dane pacjęta jak bym widziała wyniki było by mi prościej oczywiście jeśli chcesz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ilona wrote:Aga piękne jaja, masz kobitko talent
Libra, Rucia dołączam do was też dzisiaj spadłam na pysk, hehe, także @piszon pewnie jutro przylezie.
Mała trzymaj się.
Blondi gratuluje również zgubionych kg, ja też walcze z kg, po ciązy zostało mi ich aż 12 i też nie mogę się ich pozbyc. Mam zamiar się za siebie wziać ale dopiero jak zrobi się już naprawde wiosennie, bo w taką pogodę nie uśmiecha mi się biegać
no ja zanim zaszlam w ciaze wazyłam 58kg a na koniec ciazy 84kg i z tego po porodzie zostało mi 74 . w tamtym roku schudłam do 63 kg ale zaniedbalam to i wróciło i teraz musze znowu -
Blondi22 wrote:Ilona wrote:Aga piękne jaja, masz kobitko talent
Mała trzymaj się.
Blondi gratuluje również zgubionych kg, ja też walcze z kg, po ciązy zostało mi ich aż 12 i też nie mogę się ich pozbyc. Mam zamiar się za siebie wziać ale dopiero jak zrobi się już naprawde wiosennie, bo w taką pogodę nie uśmiecha mi się biegać
no ja zanim zaszlam w ciaze wazyłam 58kg a na koniec ciazy 84kg i z tego po porodzie zostało mi 74 . w tamtym roku schudłam do 63 kg ale zaniedbalam to i wróciło i teraz musze znowu
Blondi to tak jak ja w tamtym roku do wakacji ważylam 60kg w lipcu braliśmy slub kościelny a po ślubie zaczeliśmy starania o 2 maluszka i ja odpuściłam sobie zdrowy tryb życia i wróciłam do starych nawyków, zaczełam mysleć tylko o tym żeby zajść w ciąze, a teraz nawet się nie waże bo wagi w domu nie mam, ale napewno waże z 72kg bo widze po sobie. Obiecałam sobie że znowu się wezma za siebie. Jak zajmę się sobą to może to pozwoli mi trochę wyluzować. A powiedz co konkretnie robisz?Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:"zastanawia mnie jeszcze czy miałaś info o formach prawidłowych czyli morfologi plemników bo to w sumie jeden z ważniejszych spraw?"
o tym też nic mi nie wiadomo.
morfologia plemników jest bardzo ważna bo moze mieć mega dużo plemników super szybkich a np. 0 albo 1% form prawidłowych to dupa blada wtedy więc o to się zapytaj lekarza równierz...
mój brał salfazin i wit C w dawce 1000mg na dzień i wit E w dawce 500mg dziennieIlona lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Libra, Fedra, dostałyście maila?
Ola ja niestety nie
ale jakby co to możesz pisać na [email protected]17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Libra, Fedra, dostałyście maila?
Ola, a napisz tez do mnie, bo moja jedna koleżanka zaczyna się interesować tematem... mój mail: [email protected]. Dzięki! -
Kurdeeeeee wyrypałam takiego długiego maila, no nic napiszę jeszcze raz.
Czy komuś jeszcze szwankują te wiadomości? Bo pisałam też do Karoam w sprawie mojego olejku i przypuszczam, że tę wiadomość też wyrypało w kosmos.
Naturalnie awatara też udało mi się zmienić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 10:23
Fedra, Libra, karoam lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Dziękuję Fedrus zastanawiam się czy w niemczech dostanę salfazin, zaraz polukam na niemieckich stronach czy to jest.
możesz sobie zamówić przez neta na polskich stronach
i nie ma za coIlona lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Kurdeeeeee wyrypałam takiego długiego maila, no nic napiszę jeszcze raz.
Czy komuś jeszcze szwankują te wiadomości? Bo pisałam też do Karoam w sprawie mojego olejku i przypuszczam, że tę wiadomość też wyrypało w kosmos.
Naturalnie awatara też udało mi się zmienić...
niestety tak jest już od dawna zgłaszałam to już dwa razy i jak widac mają to w dupie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra uczepiłam się Twojego cyklu, nie obchodzi mnie jaki masz spadek.
Mauysia, bardzo profesjonalna ta piosenka, poczytałam o Kasi i muszę powiedzieć, że ma imponującą przeszłość, teraz tylko musi jej się solowa kariera udać.
Muzarcia, Blondi - pięknie chudniecie, jesteście dla mnie inspiracją!
Rucia, jak dla mnie to jest zagnieżdżenie, nie ma o czym gadać
Ola:) a czepiaj sięjeżeli tylko może Ci to w jakiś sposób pomóc;)
a u mnie na chwilę obecną plan wygląda tak: m w czwartek robi badania nasienia... ja czekam na @ i tak się zastanawiam... skoro mi się @ spóźniła, to chyba dzisiaj zadzwonię i umówię się na 05.04. na wizytę z usg... poprowadzę jeszcze jeden wykres z pełnymi obserwacjami, żeby sprawdzić, czy to wszystko co prowadzę pokrywa się w rzeczywistości z monitorowanym cyklem... jeżeli się pokryje - to kolejne wykresy będe prowadzić wyłącznie do momentu stwierdzenia owulacji...
niom, chyba, że mój gin będzie miał jakiś inny pomysł na mnie;)Fedra, Muska, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość