X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    mauysia wrote:
    Ostatnio była mowa o wojażach do Afryki, obczajcie więc to:

http://www.fly4free.pl/tanie-loty-do-maroka-z-polski-od-277-pln-w-maju-i-czerwcu/

Wprawdzie to do Maroka, a nie do Egiptu, ale zawsze coś :)

ohhhh jak mnie się tam marzy jechać ,ale zobaczymy u mnie dużo urlopowych spontanów więc wszystko możliwe ,ale cenny kochanienka rewelacja az chce sie jechac

No to RAZ RAZ!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nie będę przeginać (a w ogóle to umówiłam się z Szefem że do 13 wyślę Mu rysunek) więc biorę się do roboty i niestety nie nadrobię, co działo się dziś pod moją nieobecność:)
    Ale będę wdzięczna jeśli któraś streści ewentualne niusy! O Libry spadku niestety już wiem a jednocześnie Stara powiem Ci coś,Twoje podejście jest godne naśladowania - pełen luz i plany na nowy cykl :D

a co mi innego zostało? będę czekać... choć dzisiaj mi sie smutno zrobiło... w niedzielę się dowiedziałam, że moja siostra - pisałam kiedyś o niej... stara sie o dzidzie niecałe 2 lata- miała hsg w styczniu, w lutym laparoskopię i zaszła w ciążę... to sobie pomyślałam... kurna, może się w końcu coś ruszy!!! a tu u mnie dzisiaj spadek... i telefon od siostry, że jest w szpitalu i poroniła w 6 tyg...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie dostałam maila od Oli - Liberko, mogłabyś mi wysłać na [email protected]?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja też nie dostałam maila od Oli - Liberko, mogłabyś mi wysłać na [email protected]?

wyślę Ci tylko jak będę coś miała od niej

mauysia lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Wpadłam na chwilkę w "gumnianych" rękawiczkach ;). Skoro mowa o tym komu spada, komu rośnie, komu się zagnieżdża :) , to co sądzicie o moim wykresiku ?

No ładny ładny, ale do dnia spodziewanej @ nie da się absolutnie nic stwierdzić niestety.

To wiem, chodziło mi tak na tą chwilę ;).

Nie no, bo krążą historie, że niby na podstawie jakichś objawów przed @ można stwierdzić ciążę, a ja, niczym Scully obalająca kosmiczne teorie Muldera, wkładam to między bajki ;)

Spoko, ja tez w to nie wierzę. Najgorszą głupota jest to, że dziewczyny same się tak nakręcają i tym samym sobie robią krzywdę, bo potem płacz, że skąd okres, jak już dwa razy było niedobrze, przez cztery dni były wrażliwe piersi, a do tego jeszcze gazy i bóle jajników - a te objawy właściwe mogą być zarówno przed @, jak przed ciążą :). A gazy i mdłości mogą spotkać nawet faceta :D.

Shagga_80, Libra, mauysia, Ilona, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Blondi22 wrote:
    Ilona wrote:
    Aga piękne jaja, masz kobitko talent ;D
    Libra, Rucia dołączam do was też dzisiaj spadłam na pysk, hehe, także @piszon pewnie jutro przylezie.
    Mała trzymaj się.
    Blondi gratuluje również zgubionych kg, ja też walcze z kg, po ciązy zostało mi ich aż 12 i też nie mogę się ich pozbyc. Mam zamiar się za siebie wziać ale dopiero jak zrobi się już naprawde wiosennie, bo w taką pogodę nie uśmiecha mi się biegać;D

no ja zanim zaszlam w ciaze wazyłam 58kg a na koniec ciazy 84kg i z tego po porodzie zostało mi 74 . w tamtym roku schudłam do 63 kg ale zaniedbalam to i wróciło i teraz musze znowu

Blondi to tak jak ja w tamtym roku do wakacji ważylam 60kg w lipcu braliśmy slub kościelny a po ślubie zaczeliśmy starania o 2 maluszka i ja odpuściłam sobie zdrowy tryb życia i wróciłam do starych nawyków, zaczełam mysleć tylko o tym żeby zajść w ciąze, a teraz nawet się nie waże bo wagi w domu nie mam, ale napewno waże z 72kg bo widze po sobie. Obiecałam sobie że znowu się wezma za siebie. Jak zajmę się sobą to może to pozwoli mi trochę wyluzować. A powiedz co konkretnie robisz?

ogolnie mniej jem ,
    słodyczy wogole nie słodze herbaty ani kawy zero napojów gazowanych dużo wody owoców warzyw ;)codziennie robie po 100-150 brzuszków i na steperku chodze

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej dziewczyny:). Zaraz postaram sie was nadrobic. Ja mam dzisiaj wolne i bylam u fryzjera, w koncu pozbylam sie odrostów:)

Ja wczoraj się pozbyłam odrostów :)

Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 to ja mam podobnie ja odrzuciłam pieczywo bo wiem ,że po nim tyle i to szybko ,ale zaczełam od wczoraj wiec na szybkie efekty nie czekam !!!ale tobie powodzonka idze dobrze ci ..jestem leniwa jeśli chodzi o ćwiczenia codziennie spacery z psem po 1,5 wiec cos robię tak se tłumacze hihihii ,ale to za mało

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Nie będę przeginać (a w ogóle to umówiłam się z Szefem że do 13 wyślę Mu rysunek) więc biorę się do roboty i niestety nie nadrobię, co działo się dziś pod moją nieobecność:)
    Ale będę wdzięczna jeśli któraś streści ewentualne niusy! O Libry spadku niestety już wiem a jednocześnie Stara powiem Ci coś,Twoje podejście jest godne naśladowania - pełen luz i plany na nowy cykl :D

a co mi innego zostało? będę czekać... choć dzisiaj mi sie smutno zrobiło... w niedzielę się dowiedziałam, że moja siostra - pisałam kiedyś o niej... stara sie o dzidzie niecałe 2 lata- miała hsg w styczniu, w lutym laparoskopię i zaszła w ciążę... to sobie pomyślałam... kurna, może się w końcu coś ruszy!!! a tu u mnie dzisiaj spadek... i telefon od siostry, że jest w szpitalu i poroniła w 6 tyg...

To smutne :( Mój dzisiejszy "ciężki dzień " to pikuś :(
    Ale nawiązując do tego co słusznie napisała Kfjatus to nie raz bywa, że gdy przychodzi @ to pojawia się płacz , lament i niedowierzanie bo przecież już były "pewne objawy ciążowe" (nie mam broń Boże na myśli Libry, bo Ona jest wzorem spokoju :) ) nierzadko bywało tak na naszym wątku!
    I tym akcentem chwilowo się żegnam do narysowania mam parę kresek i kilka dodatkowych opisów i będę wolna :)

Kfjatus, Ilona, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi22 to ja mam podobnie ja odrzuciłam pieczywo bo wiem ,że po nim tyle i to szybko ,ale zaczełam od wczoraj wiec na szybkie efekty nie czekam !!!ale tobie powodzonka idze dobrze ci ..jestem leniwa jeśli chodzi o ćwiczenia codziennie spacery z psem po 1,5 wiec cos robię tak se tłumacze hihihii ,ale to za mało

czekam na wiosne wtedy jeszcze latwiej bedzie bo z młodym na dwór sie wyjdzie i na długie spacery :)

sorki ze tak wolno odpisuje ale ogarniam mieszkanie dopuki kuba w przedszkolu

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia nie kuście kochane ,ale pewnie w tym roku coś wykombinujemy ,a jesli nie to do naszego m 3 w monaco też ciepło tam bedzie ehhhhhh,ale wolałabym zwiedzic coś ,ale zobaczymy jak z kasa bedzie !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 hehehe ja tez tak mam wiec ja doczyszczam co mnie się ostatnio nie chciało zrobić w piątek i sobote wiec aż tak nie szaleje na święta ;-) z tym sprzątaniem bo co 2 dzień sprzatam do czysta :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    plemniczka wrote:
    hej dziewczyny:). Zaraz postaram sie was nadrobic. Ja mam dzisiaj wolne i bylam u fryzjera, w koncu pozbylam sie odrostów:)

Ja wczoraj się pozbyłam odrostów :)

A ja w piątek :D

Ps. Musiałam iść po 3 jabłko dla nas (mnie i Kuby) i ostatnie spojrzenie na Ovu i do roboty;)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jakaż to przykra informacja... dzisiaj to jest w ogóle jakiś dzień doła :(

Effcia28 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki ja smigam buzole zozloe ....shagga smacznego kochanienka

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobilam dzisiejszy dzien, jeszcze wczorajszy musze.
    Malutka mam nadzieje ze to tylko chwilowy kryzys z twoim m. Mam ogromną nadzieje ze wyjasnicie sobie wszystko i z nowym entuzjazmem i wiarą ruszycie razem do przodu.
    Libra, Rucia szkoda ze temperatura spadla:(
    Muzarciu, Blondi ciesze sie ze tak ladnie spada wam waga. Gratuluje!
    Olu ja tez wzruszylam sie tym co napisalas. Jestes taka dzielna, mądra i dobra! Zobaczysz ze wspaniale dziecie bedziecie mieli i gdy skupicie sie na nowej sytuacji w mig zajdziesz w ciąze i bedziecie mieli dwójke:)

Libra, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja teraz tak z innej beczki, co smakowitego przyrządzacie na Święta, ja zawsze wszystkie Święta spędzałam w Polsce z całą rodziną. Grubsze gotowanie ogarniała moja mama,ja zazwyczaj robiłam jakieś sałatki. W tym roku zostajemy na obczyźnie i zdałoby się coś zrobić. No właśnie i nie mam za bardzo koncepcji? A wy co będziecie pichcić?

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zaczynam zastanawiac czy te tanie testy owulacyjne z allegro przypadkiem nie bywają wadliwe... 3 dni temu mialam drugą bladą kreske, pomyslalam ze nastepnego dnia powinna byc mocniejsza, ale byla jasniejsza! wczoraj natomiast byla taka jak 3 dni temu... nie ma w tym zadnej logiki. Hmm musze nabrac ograniczonego zaufania do tych testow, bo jeszcze przez nie przegapie TEN moment:/

Gunia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak piszcie co gotujecie. Jestem już po obiedzie, mam kawkę, paluszki juniorki, więc mogę poczytać o jedzeniu :)

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mauysiu bardzo ladna ta piosenka Kasi:). Bede glosowala.

mauysia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 2152 2153 2154 2155 2156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ