X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    mauysia wrote:
    Ostatnio była mowa o wojażach do Afryki, obczajcie więc to:

http://www.fly4free.pl/tanie-loty-do-maroka-z-polski-od-277-pln-w-maju-i-czerwcu/

Wprawdzie to do Maroka, a nie do Egiptu, ale zawsze coś :)

ohhhh jak mnie się tam marzy jechać ,ale zobaczymy u mnie dużo urlopowych spontanów więc wszystko możliwe ,ale cenny kochanienka rewelacja az chce sie jechac

No to RAZ RAZ!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nie będę przeginać (a w ogóle to umówiłam się z Szefem że do 13 wyślę Mu rysunek) więc biorę się do roboty i niestety nie nadrobię, co działo się dziś pod moją nieobecność:)
    Ale będę wdzięczna jeśli któraś streści ewentualne niusy! O Libry spadku niestety już wiem a jednocześnie Stara powiem Ci coś,Twoje podejście jest godne naśladowania - pełen luz i plany na nowy cykl :D

a co mi innego zostało? będę czekać... choć dzisiaj mi sie smutno zrobiło... w niedzielę się dowiedziałam, że moja siostra - pisałam kiedyś o niej... stara sie o dzidzie niecałe 2 lata- miała hsg w styczniu, w lutym laparoskopię i zaszła w ciążę... to sobie pomyślałam... kurna, może się w końcu coś ruszy!!! a tu u mnie dzisiaj spadek... i telefon od siostry, że jest w szpitalu i poroniła w 6 tyg...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie dostałam maila od Oli - Liberko, mogłabyś mi wysłać na [email protected]?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja też nie dostałam maila od Oli - Liberko, mogłabyś mi wysłać na [email protected]?

wyślę Ci tylko jak będę coś miała od niej

mauysia lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Wpadłam na chwilkę w "gumnianych" rękawiczkach ;). Skoro mowa o tym komu spada, komu rośnie, komu się zagnieżdża :) , to co sądzicie o moim wykresiku ?

No ładny ładny, ale do dnia spodziewanej @ nie da się absolutnie nic stwierdzić niestety.

To wiem, chodziło mi tak na tą chwilę ;).

Nie no, bo krążą historie, że niby na podstawie jakichś objawów przed @ można stwierdzić ciążę, a ja, niczym Scully obalająca kosmiczne teorie Muldera, wkładam to między bajki ;)

Spoko, ja tez w to nie wierzę. Najgorszą głupota jest to, że dziewczyny same się tak nakręcają i tym samym sobie robią krzywdę, bo potem płacz, że skąd okres, jak już dwa razy było niedobrze, przez cztery dni były wrażliwe piersi, a do tego jeszcze gazy i bóle jajników - a te objawy właściwe mogą być zarówno przed @, jak przed ciążą :). A gazy i mdłości mogą spotkać nawet faceta :D.

Shagga_80, Libra, mauysia, Ilona, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Blondi22 wrote:
    Ilona wrote:
    Aga piękne jaja, masz kobitko talent ;D
    Libra, Rucia dołączam do was też dzisiaj spadłam na pysk, hehe, także @piszon pewnie jutro przylezie.
    Mała trzymaj się.
    Blondi gratuluje również zgubionych kg, ja też walcze z kg, po ciązy zostało mi ich aż 12 i też nie mogę się ich pozbyc. Mam zamiar się za siebie wziać ale dopiero jak zrobi się już naprawde wiosennie, bo w taką pogodę nie uśmiecha mi się biegać;D

no ja zanim zaszlam w ciaze wazyłam 58kg a na koniec ciazy 84kg i z tego po porodzie zostało mi 74 . w tamtym roku schudłam do 63 kg ale zaniedbalam to i wróciło i teraz musze znowu

Blondi to tak jak ja w tamtym roku do wakacji ważylam 60kg w lipcu braliśmy slub kościelny a po ślubie zaczeliśmy starania o 2 maluszka i ja odpuściłam sobie zdrowy tryb życia i wróciłam do starych nawyków, zaczełam mysleć tylko o tym żeby zajść w ciąze, a teraz nawet się nie waże bo wagi w domu nie mam, ale napewno waże z 72kg bo widze po sobie. Obiecałam sobie że znowu się wezma za siebie. Jak zajmę się sobą to może to pozwoli mi trochę wyluzować. A powiedz co konkretnie robisz?

ogolnie mniej jem ,
    słodyczy wogole nie słodze herbaty ani kawy zero napojów gazowanych dużo wody owoców warzyw ;)codziennie robie po 100-150 brzuszków i na steperku chodze

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej dziewczyny:). Zaraz postaram sie was nadrobic. Ja mam dzisiaj wolne i bylam u fryzjera, w koncu pozbylam sie odrostów:)

Ja wczoraj się pozbyłam odrostów :)

Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 to ja mam podobnie ja odrzuciłam pieczywo bo wiem ,że po nim tyle i to szybko ,ale zaczełam od wczoraj wiec na szybkie efekty nie czekam !!!ale tobie powodzonka idze dobrze ci ..jestem leniwa jeśli chodzi o ćwiczenia codziennie spacery z psem po 1,5 wiec cos robię tak se tłumacze hihihii ,ale to za mało

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Nie będę przeginać (a w ogóle to umówiłam się z Szefem że do 13 wyślę Mu rysunek) więc biorę się do roboty i niestety nie nadrobię, co działo się dziś pod moją nieobecność:)
    Ale będę wdzięczna jeśli któraś streści ewentualne niusy! O Libry spadku niestety już wiem a jednocześnie Stara powiem Ci coś,Twoje podejście jest godne naśladowania - pełen luz i plany na nowy cykl :D

a co mi innego zostało? będę czekać... choć dzisiaj mi sie smutno zrobiło... w niedzielę się dowiedziałam, że moja siostra - pisałam kiedyś o niej... stara sie o dzidzie niecałe 2 lata- miała hsg w styczniu, w lutym laparoskopię i zaszła w ciążę... to sobie pomyślałam... kurna, może się w końcu coś ruszy!!! a tu u mnie dzisiaj spadek... i telefon od siostry, że jest w szpitalu i poroniła w 6 tyg...

To smutne :( Mój dzisiejszy "ciężki dzień " to pikuś :(
    Ale nawiązując do tego co słusznie napisała Kfjatus to nie raz bywa, że gdy przychodzi @ to pojawia się płacz , lament i niedowierzanie bo przecież już były "pewne objawy ciążowe" (nie mam broń Boże na myśli Libry, bo Ona jest wzorem spokoju :) ) nierzadko bywało tak na naszym wątku!
    I tym akcentem chwilowo się żegnam do narysowania mam parę kresek i kilka dodatkowych opisów i będę wolna :)

Kfjatus, Ilona, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi22 to ja mam podobnie ja odrzuciłam pieczywo bo wiem ,że po nim tyle i to szybko ,ale zaczełam od wczoraj wiec na szybkie efekty nie czekam !!!ale tobie powodzonka idze dobrze ci ..jestem leniwa jeśli chodzi o ćwiczenia codziennie spacery z psem po 1,5 wiec cos robię tak se tłumacze hihihii ,ale to za mało

czekam na wiosne wtedy jeszcze latwiej bedzie bo z młodym na dwór sie wyjdzie i na długie spacery :)

sorki ze tak wolno odpisuje ale ogarniam mieszkanie dopuki kuba w przedszkolu

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia nie kuście kochane ,ale pewnie w tym roku coś wykombinujemy ,a jesli nie to do naszego m 3 w monaco też ciepło tam bedzie ehhhhhh,ale wolałabym zwiedzic coś ,ale zobaczymy jak z kasa bedzie !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 hehehe ja tez tak mam wiec ja doczyszczam co mnie się ostatnio nie chciało zrobić w piątek i sobote wiec aż tak nie szaleje na święta ;-) z tym sprzątaniem bo co 2 dzień sprzatam do czysta :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    plemniczka wrote:
    hej dziewczyny:). Zaraz postaram sie was nadrobic. Ja mam dzisiaj wolne i bylam u fryzjera, w koncu pozbylam sie odrostów:)

Ja wczoraj się pozbyłam odrostów :)

A ja w piątek :D

Ps. Musiałam iść po 3 jabłko dla nas (mnie i Kuby) i ostatnie spojrzenie na Ovu i do roboty;)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra jakaż to przykra informacja... dzisiaj to jest w ogóle jakiś dzień doła :(

Effcia28 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki ja smigam buzole zozloe ....shagga smacznego kochanienka

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobilam dzisiejszy dzien, jeszcze wczorajszy musze.
    Malutka mam nadzieje ze to tylko chwilowy kryzys z twoim m. Mam ogromną nadzieje ze wyjasnicie sobie wszystko i z nowym entuzjazmem i wiarą ruszycie razem do przodu.
    Libra, Rucia szkoda ze temperatura spadla:(
    Muzarciu, Blondi ciesze sie ze tak ladnie spada wam waga. Gratuluje!
    Olu ja tez wzruszylam sie tym co napisalas. Jestes taka dzielna, mądra i dobra! Zobaczysz ze wspaniale dziecie bedziecie mieli i gdy skupicie sie na nowej sytuacji w mig zajdziesz w ciąze i bedziecie mieli dwójke:)

Libra, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja teraz tak z innej beczki, co smakowitego przyrządzacie na Święta, ja zawsze wszystkie Święta spędzałam w Polsce z całą rodziną. Grubsze gotowanie ogarniała moja mama,ja zazwyczaj robiłam jakieś sałatki. W tym roku zostajemy na obczyźnie i zdałoby się coś zrobić. No właśnie i nie mam za bardzo koncepcji? A wy co będziecie pichcić?

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zaczynam zastanawiac czy te tanie testy owulacyjne z allegro przypadkiem nie bywają wadliwe... 3 dni temu mialam drugą bladą kreske, pomyslalam ze nastepnego dnia powinna byc mocniejsza, ale byla jasniejsza! wczoraj natomiast byla taka jak 3 dni temu... nie ma w tym zadnej logiki. Hmm musze nabrac ograniczonego zaufania do tych testow, bo jeszcze przez nie przegapie TEN moment:/

Gunia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak piszcie co gotujecie. Jestem już po obiedzie, mam kawkę, paluszki juniorki, więc mogę poczytać o jedzeniu :)

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mauysiu bardzo ladna ta piosenka Kasi:). Bede glosowala.

mauysia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 2152 2153 2154 2155 2156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ