plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, Ty mnie tu nie rycz, Ty się ze mną ciesz!!
ale ja ryczę ze szczęścia po prostu w tych sprawach jestem tak emocjonalna że sama siebie nie poznaje
Mam Cię, Ty nieczuła, zimna twardzielko!!!!
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, Ty mnie tu nie rycz, Ty się ze mną ciesz!!
ale ja ryczę ze szczęścia po prostu w tych sprawach jestem tak emocjonalna że sama siebie nie poznaje
Mam Cię, Ty nieczuła, zimna twardzielko!!!!
Ola bo ja jestem zimna i twarda ale jeśli chodzi o sprawy adopcji i tego typu historie to we mnie pęka może dlatego ze poczęści i ja jestem adoptowana bo nie znam swojego biologicznego ojca...Effcia28, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Wpadłam na chwilkę w "gumnianych" rękawiczkach
. Skoro mowa o tym komu spada, komu rośnie, komu się zagnieżdża
, to co sądzicie o moim wykresiku ?
No ładny ładny, ale do dnia spodziewanej @ nie da się absolutnie nic stwierdzić niestety. -
mauysia wrote:Kfjatus wrote:Wpadłam na chwilkę w "gumnianych" rękawiczkach
No ładny ładny, ale do dnia spodziewanej @ nie da się absolutnie nic stwierdzić niestety.
To wiem, chodziło mi tak na tą chwilę.
-
Kfjatus wrote:mauysia wrote:Kfjatus wrote:Wpadłam na chwilkę w "gumnianych" rękawiczkach
No ładny ładny, ale do dnia spodziewanej @ nie da się absolutnie nic stwierdzić niestety.
To wiem, chodziło mi tak na tą chwilę.
Nie no, bo krążą historie, że niby na podstawie jakichś objawów przed @ można stwierdzić ciążę, a ja, niczym Scully obalająca kosmiczne teorie Muldera, wkładam to między bajkiFedra, Blondi22, Muska, Libra, karoam, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra uczepiłam się Twojego cyklu, nie obchodzi mnie jaki masz spadek.
Mauysia, bardzo profesjonalna ta piosenka, poczytałam o Kasi i muszę powiedzieć, że ma imponującą przeszłość, teraz tylko musi jej się solowa kariera udać.
Muzarcia, Blondi - pięknie chudniecie, jesteście dla mnie inspiracją!
Rucia, jak dla mnie to jest zagnieżdżenie, nie ma o czym gadać
Olanie sądzę
Nie ma na to szans.
-
nick nieaktualny
-
Jestem i witam się z wami
Gin nie miał dla mnie dzisiaj zbyt dużo czasu, tak na prawdę prawie w ogóle go nie miał, nie byłam na dzisiaj umówiona, a ma dzisiaj lekki zapiernicz, ale rzucił okiem na badania M i powiedział, że wcale jednak nie są takie super ekstra jak to powiedział przez tel. urolog M, ale do rzeczy powiedział, że są trochę leniwe ale jeśli chodzi o ilość to jest ok. Mam przyjść tak jak zawsze w 8 dc i wtedy spokojnie o wszystkim porozmawiamy i będziemy działać, także czekam na wizytę.
Ferda jak byś mogła luknąć wyniki M, tylko mój niemiecki z zakresu medycyny nie jest zbyt dobry i mogłam nie wszystko dobrze przetłumaczyć, a powiem, że i w słowniku niektórych słów nie ma, a więc:
czas upłynnienia: płyn w momencie dostawy
lepkość: "unikać lub uniknać"
PH wartość: 7,7
Kolor: biały mętny
ilość: 1,2 ml
liczba: 211 mln
badanie: wiele plemników 1/3 dobrej ruchliwości, 1/3 ospały, 1/3 bez ruchu, ruchome po 30 min 31%, po 60' 11%.Moje skarby Wiki i Marcel