X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She kochana witaj...nie mogłam dzisiaj spać i od 00:15 do 3:30 faktycznie byłam nocnym markiem...położyłam się po 21. krótko, więc nie najgorzej...

Jednak brakuje tu opcji odnośnie serduszkowania w okolicach 1:00-3:00...rano czy wieczór poprzedniego dnia zaznaczać? My się często budzimy 0k 3ciej lub po 2giej...spać nie możemy to się "przytulamy"... z czego to wynika nie wiadomo ale tak bywa często...

Zaznaczyłam rano, bo raczej jest po owulacji i nie ma to raczej znaczenia...z tego co pamiętam to jedzenie nie ma wpływu na betę...ale za to chyba na prolaktynę ma...i pora badań jest w tym drugim przypadku ważna...beta to beta i niepotrzebnie się katujesz brakiem śniadanka;-)
    Mam nadzieję, że ubywa tej papierologicznej pracy pod Twoją ręką...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamcia witaj...zbliża się pracowity czas B-)

klamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bellunia hej hej...ja nie wiem co to za czarnowidztwo z rana...kochane kiedy jest owulacja jest szansa a spaść może temp. po owu dość drastycznie nawet i znów się podnieść...
    Monika wejdź na galerię wykresów nawet ciążowych i tam popatrz...ja się tak pocieszam chwilowo...ale Ty znasz siebie lepiej...my jesteśmy od przytulania i od innych takich...po prostu możesz na nas liczyć...Kiedyś się bardzo miło rozczarujesz ;-)

Do 12tej może wytrzymam bez Was, co? Trzeba by dokończyć sprzątanie...ale pewnie nie wytrzymam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2012, 07:10

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia witaj:)no wiesz często oglądam te wykresy i w niektórych to aż dziw bierze ze z takich temp ciaza jest..:)i faktycznie potrafi to podniesc na duchu:)ale juz koniec smutków:)bo to mi napewno nie pomoze:)a m mi własnie napisał że po tabsach którymi go karmie;)to jego żołnierzyki będą jak amerykanscy marince :D i wkońcu pokonaja to pole bitwy;)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc kochane. ja właśnie jem śniadanko w pracy. Monia twoja temp to jeszcze nic straconego, sama napisałaś że niektóre wykresy są dziwaczniejsze a zakończone ciążą.
    u mnie leciutki spadek alesię nie przejmuję. co ma być to będzie:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewoje!
    Ja wczoraj chyba pierwszy raz w życiu odnotowałam porządną kreskę na teście owulacyjnym, więc nie można było tego zmarnować ;-) No i oczywiście będzie dziś kontynuacja :P Odetchnęłam, że prawdopodobnie nie "przespałam" jednak owulacji...
    Nie lubię jednak tych nowych funkcji, bo są STRASZNIE WCIĄGAJĄCE! Co chwilę korci mnie, żeby poprzeglądać i pokomentować jakieś wykresy :D

Co porabiacie w długi weekend? Jakiś jesienny wyjazd? My dziś wieczorem jedziemy do rodziny męża, więc pewnie nie będzie mnie na forum do poniedziałku rana. Dziś postaram się nadrobić przyszłe zaległości ;-)))

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzielec wrote:
    Dziełchy zrobiłam betę dzisiaj wieczorem nie wytrzymałam i pojechałam wynik negatywny więc ciąża ewidentnie wyeliminowana. Niechże kurcze ten @ już przyjdzie....

No wiecie ludzie... Co za oszustwo :-/ Ciekawe co jest w takim razie na rzeczy. Mam nadzieję, że cokolwiek spowodowało to opóźnienie, da się szybko wyeliminować i zaczniesz nowy cykl z nową nadzieją.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia... ja tam nie chcę nic mówić, ale mój wykres widziałaś? Pierwsze dni po owulacji miałam 36,5 po 3 dniach czy 4 wzrosło "szaleńczo" o 1 kreseczkę do 36,6 (potem nie wiem bo wtedy zbiłam ten termometr :D) ALE to były bardzo niskie temperatury... poza tym Ty mi nie pisz o jakichś szczytach progesteronu w momencie kiedy wszystkie piszecie, że przy zagnieżdżaniu temperatura SPADA... jesteś DOPIERO w 21 dc. Wiem, ze nie chcesz się nastawiać- rozumiem to, ale nie możesz wszystkiego spisywać też na straty. Wykres nie powie Ci w tej chwili NIC poza tym, ze miałaś owulację. Musiałabyś mieć organizm super hiper książkowy, zeby móc bawić się w interpretacje w 21dc czy jesteś w ciąży czy nie :) Dlatego Kochanie uszka do góry I SIĘ NIE PODDAJEMY!!!

Woseba, muzarcia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc mauysiu.
    jeśli o mnie chodzi to w piątek ide do pracy, mój m też pracuje, cały weekend. jutro od rana na cmentarze żeby wieczór był wolny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2012, 07:49

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was poranne ptaszki :) od samego rana wodze że już ćwierkacie :) coś mnie ominęło od wczoraj?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka witaj ;-)...z dołu podtrzymuję tę temperaturę za dupsko, żeby nie zsunęła się niżej na Twoim wykresie ;-D no nie mogę wytrzymać i zajrzałam tutaj...nie nie ja to już potrzebuję leczenia odwykowego;-)Mauysia działajcie , działajcie spokojnie...

...wczoraj był dzień napojów alkoholowych? marnie ja obchodzę te święta różne :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella wiem wiem:)juz sie postawiłam do pionu :)bedzie dobrze:)kiedys wkoncu musi sie udać:)aha i ja mam 20 dc dzis:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam długi weekend:)ale nigdzie sie nie wybieram:)na piatek sobie zaplanowałam porzadki w domu:)wiec mnie tez do poniedziałku nie bedzie na forum...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co monia perfekcyjna pani domu do Ciebie ma zawitać, czy jak? :D

Woseba, mauysia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem ale po tym wczorajszym spotkaniu z panią gin coś w moich odczuciach się zmieniło i nie traktuje już tego wykresu jako wyroczni, że każdy spadek to już dupka blada.. czuje sie tak samo, jakby czaiła się tuż za rogiem @ poza tym chyba nic innego nie wyczuwam..

Monia żołnierzyki m jak w końcu wystrzelą to od razu wyhaczycie bliźniaki:)

Woseba, mauysia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:

no z tego co widzę to Monia lubi sprzątać:)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do porządków... ja mam kurde taki problem z dywanem, ze nie wiem co z nim zrobić -.- Mieliśmy pieska... bellę :) taka słodka Labradorka... specjalnie "na jej cześć" (właściwie przez jej kłaki...) kupilismy w marcu dywan typu shaggy... jasniusieńko kremowy (boże jaka ja byłam głupia...). pieska w lipcu musieliśmy oddać a problem w postaci brudnego jak cholera dywany został :/ Totalnie nie wiem jak go uprać! Wiem, ze powinien być prany w pralni najlepiej... ale szkoda mi co 2 miesiace (bo co tyle wygląda masakrycznie) wydawać 150zł na pranie dywanu, który kosztował 400 zł -.- szamponami się go prać nie da, bo po nich jeszcze bardziej się brudzi (bez płukania chemikalia zostają i się brud bardziej lepi)... czy któraś ma na taki dywan sprawdzony sposób???

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:

Bella ja sie bede w nia bawic:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "nie nie ja to już potrzebuję leczenia odwykowego;-)"

muzarciu, MAM TAK SAMO!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero teraz poodbierałam zaproszenia na nk ale fajne z was babeczki :) choć przyznam się że inaczej was sobie wyobrażałam hihih :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ