plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mi sie udalo dzisiaj umowic na hsg- mam za tydzien w poniedzialek z samego rana- mam nadzieje ze [potrzymacie za mnie kciuki bo doczytalam sie ze to badanie nie nalezy do najprzyjemniejszych...
a dzisiaj pobralam krew na wszystkie hormony- jutro wyniki i zobaczymy co tam sie dzieje i czy nadal fsh takie wysokie no i jak tam moje hashimoto...
a co u was kochane??
buuuziaczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGadgetko moja Ty śliczna oczywiście będę trzymać kciukasy za te wszystkie wyniki, za te wszystkie badania...ja chyba też porobię nowe ale narazie zwlekam jeszcze trochę...i od dziś zaczynam ball fitness. Ja nie dam rady? Jak to nie dam rady? he he a od serduszkowania odpoczywamy...też trzeba czasami odsapnąć...
-
nick nieaktualnyNo źle ze mną nie jest i szpagat zrobię i mostek i wogóle ale gdzieś ten tłuszcz jest, prawda? Zresztą same piersi to już ze 30 kg
he he he he
Pełnia chyba bo spać się nie daje. Weszłam więc do Was na chwilę. Dyżuruj spokojnie Gadgetko.BellaRosa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry babeczki
Gadgetko - jak mija dyżur? Mazurcia widzę to nasz dyżurny nocny marek heheh, przedwczoraj też ostatnia pisała
ja wstałam, jeść nie mogę bo idę na powtórkę bety - nie wiem czy w przypadku bety też trzeba być na czczo, ale wolę już tak. Wyjście z domu bez śniadania to dla mnie jakaś masakraale nadrobię jak tylko dotrę do pracy
miłego dnia dziewczynki
-
nick nieaktualnyhej she :)wiesz ja jak robiłam bete jak maiałm torbiele a gin chciał wiedzieć czy napewno w ciaży nie jestem to mi mówił ze na te badanie nie trzeba być na czczo:)trzymam kciuki żeby wynik był ok:)napewno tak będzie:)a u mnie znowu temp w dól...ehh...wiem juz ze nic z tego...trudno czekam na @ i nowy cykl:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2012, 05:58
-
nick nieaktualnyI ja sie witam z wami porannie:) U mnie tempka w gore troche, ale to i tak przed owulacyjnie, wiec niech sobie bedzie jaka chce:)
moniczko, widze, ze poszla ci w dol troche... ale czekamy do @Jesli ty tracisz nadzieje, to ja trzymam ja za ciebie:)
-
nick nieaktualnymonisia24 wrote:hej she :)wiesz ja jak robiłam bete jak maiałm torbiele a gin chciał wiedzieć czy napewno w ciaży nie jestem to mi mówił ze na te badanie nie trzeba być na czczo:)trzymam kciuki żeby wynik był ok:)napewno tak będzie:)a u mnie znowu temp w dól...ehh...wiem juz ze nic z tego...trudno czekam na @ i nowy cykl:)
Najpierw Monika;-) Witaj i weź się kobietko nie załamuj...zobacz na mój wykres...po prostu popatrz...nie jest wzorowy co to za spadek był po owulacji, bo raczej była z obserwacji i ciągnie coś do góry ale na jak długo? Nie znam Twoich poprzednich cyklów dlatego nie mogę określić czy Twoje przypuszczenia mogą być trafne...Byłam na nk i powiem tak: Jesteście fajną parą i macie mnóstwo przyjaciół, również innych ludzi wokół siebie, którzy Wam sprzyjają...robisz naprawdę dobrą robotę jeśli chodzi o Twojego m, poza tym on ma imię, które już samo w sobie wywołuje uśmiech...Ty jesteś śliczną dziewczyną i bardzo silną. Masz prawo do zwątpień jak każdy z nas ale też wiem, że potrafisz się dźwignąć dużo szybciej niż niejedna tutaj...czekamy na rozwój wydarzeń...ja trzymam kciuki za Twoją temperaturę niech sobie poszybuje znów do góry...o taaaaak wysooooko.... -
nick nieaktualnyDziękuje Wam dziewczynki:)ale ja juz nie wierze..to napewno nie ten cykl...dlatego bardzo pdziwiam Mała:)naprawde ona jest dla mnie wzorem:)tyle czasu juz walczy i sie nie poddaje:)ja przy niej to pikuś..a i tak czasami mnie nachodza te myśli..tak jak dzis..
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Monisiu a islo dniowe Ty masz cykle? Bo 7 dni po owulacji raczej ma prawo sobie o tak o spaść delikatnie a potem się podnieść
no cykle mam tak 27-28 dni..wiadomo w 7 dpo jest szczyt progesteronu..a potem jak nie ma ciazy zaczyna spadac..i tak jest u mnie.. -
nick nieaktualny