X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Zaczne od poczatku. Jak zaszlam w ciaze 4 miesiace temu to na gwalt potrzebowalam pracy wiec zatrudnilam sie gdziekolwiek, oby tylko byla normalna umowa i swiadczenia. Niestety poronilam tamtą ciaze ale w tej pracy zostalam i pracowalam ze wszystkich sil sie starlam i wykazywalam. Na ta chwile mialam najelpsze wyniki ze wszystkich sprzedawcow, jako ze jedyna tam mialam studia widzieli we mnie duzy potencjal, wspominali o awansie na asystenta kierownia, ale z delegacji wrocila miesiac temu pewna dziewczyna ktora kilka miesiacy temu awansowala na zastepce kierownika i od poczatku zaczela mnie "ustawiac" jak jej sie podoba, ciagle jej sie cos nie podobalo, wszytsko co robilam krytykowala, zwalala na mnie najwiecej roboty, wykorzystywala, kazala poprawiac zle zrobiona robote po kims innym ze niby to ja zawalilam. Ja nie wytrzymalam takiego traktowania dlugo i powiedzialam jej ze czuje sie przez nią wykorzystywana, ze to nie ja spieprzylam i takie tam... i jak zaczelam sie jej przeciwstawiac ona jeszcze gorsza sie zrobila. Obgadywala mnie do innych ze np" ja mysle ze skonczylam studia i mi wsyztsko wolno i zdzialam niewiadomo co, ale tak nie bedzie, bo aj wyzej sram niz dupe mam", ze ona takie osoby jak ja polyka na deser... i takie tam... i Wielką Sobote po pracy dala mi wypowiedzenie.... jestem zalamana nie tym ze z tej glupiej pracy mnie zwolnila ale ze bez powodu, ze robilam wszystko jak najlepiej, ze tak sie staralam i mialam sukcesy....

Oj Plemnisiu :( Jak cię pocieszyć? Niestety takie sytuacje się zdarzają :( Dlatego ja nienawidziałam pracować z kobietami. Nie są obiektywne. Zawistne i okropne. RAz pracowałam w nieruchomościach z 15 babami. Masakra!

Ale może tak miało być? Po co się męczyć w takiej pracy? Po co tracić zdrowie? Przyjdzie czas na nią, ją też tak samo ktoś potraktuje. Wiem, że jest ci strasznie przykro, dawałaś z siebie wszystko, ale jestem przekonana, że kiedyś to ona będzie tak płakała.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko trafiłaś na głupią babę, więc się nie przejmuj, zazdrościła, że Ci się wszystko udaje. Znasz przecież swoją wartość, więc olej tą sprawę. Może to znak, żeby zmienić coś na lepsze i poszukać sobie czegoś bardziej satysfakcjonującego! Współczuję Ci, bo tak się starałaś, a ona tak Cię potraktowała...i jeszcze w Wielką Sobotę - świnia z niej!

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idiotka ze zrytym beretem!

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak dziewczyny ja wiem ze ostatecznie moze bedzie dobrze, ale na ta chwile to mnie to podlamalo, szczegolnie to ze nie moge sie teraqz starac o dziecko, a tak bardzo tego pragne... tak liczylam na to. A teraz boje sie ze dlugo bede miala problem. Dlaczego ten pecherzyk nie pekl? cz to znaczy ze bez leczenia one nie bedą pekac? czy to jednorazowe? nie wiem co robic i co myslec.
    Chce podac tą babe do sądu pracy ale czy to cos da? zeby chociaz ją ciagali i niepokoili, ja nie musze wygrac, ja chce by ona dostala nauczke ze tak zawistnie i chamsko sie nie postepuje, bo dla niej to zabawa, ale innym moze zmarnowac plany, marzenia i zycie przez zabranie pracy bez powodu o ktorą tak ciezko...

Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko my tu wszystkie czary mary zrobimy i babsztyl pożałuje swojej decyzji!!! Jeszcze przyjdzie z flaszką po kapustę!!:-)

Kfjatus, Fedra, mala29_, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    866659c2ubfrlvbt.gif

Przytul się do misia-pocieszacza muzarci...będzie lepiej za jakiś czas...łzy nie pomogą kochana...przecież ta menda ma satysfakcję z tego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, tak mi przykro...miałam podobną sytuację w jednej ze swoich starych firm..Miaam kierowniczkę, która niby nade mną nie stała 9bo ja byłam w innym dziale) ale moje sprawy kończyły się na Niej...no i z dnia na dzień zmieniła się o 180 stopni...jednego dnia mijając mój pokój machała uśmiechała się itd...a nastęnego zaczęło się...wciąż robiła mi awantury i donosiła Szefowi na mnie...chociaż źle trafiła, bo Szef był bardzo za mną i nie reagował na to Ona mówi w sposób jaki by pewnie Ona chciała ale mówił "agnieszko, możesz nie wiedzieć ale" itd zawsze wyjaśniał mi spokojnie (a w ogóle był straszny nerwus, Tamtą to co dzień opierd.. za coś) no i po fakcie dowiedziałam się,że Tamta mówiła innym dziewczynom z firmy, że Szef pochwalił mnie do Niej - jaki to On ze mnie zadowolony i że zostawi mnie na stałe i Ona od wtedy zaczęła mnie gnębić...co dzień ledwo dawałam rade psychicznie..efekt taki,że sama zrezygnowałam z tej pracy..i w jednej z Jej awantur powiedziałam z dziką satysfakcją, że pewnie nie wie, ale odchodzę...od tej pory znów do rany przyłóż!! Mnie już było wszystko jedno...Potem znalazłam pracę, w któej jestem do tej pory i są fantastyczne warunki pracy..gdyby nie wynagrodzenie to praca byłaby wręcz wymarzona...myślę,że u Ciebie musiało być podobnie, poczuła się zagrożona. Pomyśl - nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło - jestem pewna, że szybko coś znajdziesz i będziesz zadowolona i staranek myślę nie będziesz musiała przerywać :)
    Ściskam mocno :)

Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tak bylo Shaggus :(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc kochane.
    plemnisiu z głupią babą długo byś nie wytrzymała. więc może tak musi być. jesteś obrotną kobietą i napewno wszystko się niedługo ułoży po twojej myśli.

ja tak was podczytuję troszeczkę :)

buziaki dla Was:*

AGA 30, Shagga_80, plemniczka, Rucia, Blondi22, Fedra, mauysia, mala29_, kiti, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież nawet gdybyś zaszła w ciążę to możesz szukać pracy, przecież nie musisz mówić na rozmowie o pracę o tym,że jesteś w ciąży....zresztą ja czuję,że szybko uda się znaleźć pracę i jednocześnie zaciążyć :) Czuję to w kościach :D
    Ściskam mocno...i uciekam, Stary ma jednak wcześniej przyjechać a ja jak chce zdązyć do Internisty to musze zacząć coś robić :)
    Miłego dnia :)

Kfjatus, plemniczka, Blondi22, Fedra, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Zosieńko!!!!
    Idzie cioteczka Fedeczka !!! :-)

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANA CZASEM DO PÓŁ ROKU PO PORONIENIU ORGANIZM DOCHODZI DO SIEBIE...U CIEBIE W KRÓTKIM CZASIE ZDARZYŁO SIĘ TO DWA RAZY...ZOBACZYSZ W NASTĘPNYM CYKLU...

Przepraszam za caps-a ale już nie cofam tego...jesteś pewna, że wcześniej pękały pęcherzyki za każdym razem? Może to ten felerny cykl...czas...czas...ja Ci powiem, że odstawiłam ten silny hormon, bo kiepsko się czułam...być może zaprzepaściłam szansę na ponowne macierzyństwo ale zdrowie najważniejsze...dlatego otrzyj łzy, dość stresów, to na pewno Twoim hormonom nie służy...znajdziesz zajęcie i zajdziesz w ciążę...tylko odpocznij teraz...daj głowie odpocząć, zresetuj się...i tym akcentem uciekam!

mauysia, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka już mnie nie ma papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje dziewczyny za wsparcie

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofio ! Kogo moje oczy widzą :P

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa jeszcze coś mi się przypomniało :) Któraś tak miała, że na monitoringu wyszło,że pęcherzyk się już wchłania a potem wyszedł test pozytywnie :D (czy pokręciłam coś?)
    Więc może nic straconego?
    I tym akcentem żegnam , ściskam mocno Plemnisiu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    dziekuje dziewczyny za wsparcie

Zobacz Plemnisiu, mi dopiero w 17 cyklu po poronieniu udało się zajść w ciąże. Nigdy nie będziesz w stanie odgadnąć, co twój organizm Ci szykuje. :) Głowa do góry! Będzie dobrze zobaczysz.

• Muska Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Dopiero rozpoczęłam prace bo do tej chwili same jakieś spotkania miałam.
    Trochę już poczytałam i widzę że u Plemniczki tez nie ciekawie...
    Wydaje mi się że faktycznie baba zagrożona się poczuła i stąd to traktowanie i potem to wypowiedzenie. Jak masz jakieś dowody na ten mobbing to jak najbardziej do sądu z tym, ale to będzie masa nerwów.
    Możesz też po prostu szukać nowej pracy, jak miałaś dobre wyniki to myślę że w innej firmie chętnie Cię zatrudnią.
    trzymam kciuki i życzę powodzenia, bo wiem że to trudne będzie do wykonania.

plemniczka lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka ja zostałam zwolniona tydzień po ślubie taki prezent weselny ,ale pokaralo mojego szefa miesiąc po mnie został zwolniony za mnie bo to zwolnienie było bez podstaw ktoś z biura pojechał i nakablowal na niego i wywalili go ehhh jedyne dobre ale ja nadal szukam pracy :-(

Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Plemniczka ja zostałam zwolniona tydzień po ślubie taki prezent weselny ,ale pokaralo mojego szefa miesiąc po mnie został zwolniony za mnie bo to zwolnienie było bez podstaw ktoś z biura pojechał i nakablowal na niego i wywalili go ehhh jedyne dobre ale ja nadal szukam pracy :-(

Kaju a jaką mialas umowe na czas okreslony, czy nieokreslony? tez mysle o tym by zglosic sie do glownego dyrektora firmy.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 2230 2231 2232 2233 2234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ