plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny ja chcę już wiosnę!!
Normalnie dobija mnie ta pogoda !!!!!!!!!!!
Wiiiiiiiiiooooooooooossssssssssnnnnnnnnnnoooooooooooo przychodz już!!!
ja tez chce wiosne
wiosnoooooooooooooooo!!!!!!!!!! gdzie jesteś????????????????!!!!!!!!!! -
nick nieaktualnyPlemnisiu, powiem Ci taką akcję. Pracowałam miesiąc u pewnego Pana który założył swoje biuro nieruchomości. Wcześniej pracowalismy razem u jego brata też w nieruchomościach. Ja byłam doradcą klienta, a on był kierownikiem. Przyszedł kryzys budowlany, ja w między czasie odeszłam z tej pracy, jego kierownictwo się skończyło, żeby nie zostać z niczym, założył swoje biuro. Zatrudnił mnie również jako doradce klienta. Po miesiacu czasu mnie zwolnił, powód - utrzymywanie kontaktów z koleżanką z byłego biura w którym pracowaliśmy i niby sprzedawanie informacji ( pomijam fakt, ze koleżanka mieszkała blok obok więc nie była tylko koleżanką z pracy ). Bolało, bo chyba chodziło mu tylko o to, żeby wyczyścić baze danych, zrobić porządek i wynocha.
Jakie było moje zdziwienie w tamte lato, gdy podjerzdża do mnie kurier z paczką, a okazuje się, ze to właśnie ten mój szef !!! Zbankrutował, i został dostawcą paczek. Moja duma pękała, a on myslał, że zapadnie się pod ziemie!
Morał - każdy szef/kierownik który jest nie w porządku skończy kiedyś marnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 09:53
plemniczka, mauysia, Fedra, zbikowa, kiti, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny ja chcę już wiosnę!!
ja tez chce wiosne
wiosnoooooooooooooooo!!!!!!!!!! gdzie jesteś????????????????!!!!!!!!!!
ZachlałaMuska, Blondi22, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Blondi22 wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny ja chcę już wiosnę!!
ja tez chce wiosne
wiosnoooooooooooooooo!!!!!!!!!! gdzie jesteś????????????????!!!!!!!!!!
Zachlała
hehe trzeba ja tu przytargać -
o ludzie, ale akcje powychodziły w te święta.
Plemniczka teraz jest ci ciężko, ale jak sama wiesz niedługo wszystko się naprostuje i będzie gitara. Wiem, łatwo mówić gorzej w to jakoś uwierzyć. Ty straciłaś prace, a ja mam prace, ale taką do dupy i zero radości z niej. Na dokładkę jak zajdę w ciążę to nie będę miała żadnego ubezpieczenia, bo to pierdzielone zlecenie. Ale i tak nie mogę się doczekać kiedy w końcu uda mi się zaciążyć i już tu nie będę musiała przychodzić.
i też CHCĘ WIOSNEEEE i ciepełko!plemniczka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wracam do żywych (znów awaria netu
)
Plemniczko... co za wredny babiszon - brak słów!!!
A przysługuje Ci chociaż jakaś odprawa?
Pozwij babiszona do sądu pracy! Niech się choć trochę pomęczy. A w końcu i tak skończy jako dostarczyciel paczek...
Cześć Zosiu!
Dzięki za informacjw o Wosebce, choć wielka szkoda, że sama się z nami nie pożegnałaplemniczka, Fedra, zosia-ktosia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny