plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzisiaj u gina i powiedział, ze juz tyle razy byłam u niego na monitoringu, ze trzeba zacząć w inna stronę. Plemniki M są za mało zywotne i jego zdaniem pora na inseminacje. Nie wiem czy to skladnie pisze, ale po prostu trochę sie podlamalam... Wiem, ze to nie koniec swiata, ale jakoś mi smutno... Nie wiem jak o tym z M porozmawiać, nie chce mu mówić, ze to jest z jego powodu, nie chce zeby czul sie winny. Musze zmienić ubezpieczalnie, bo moja nie pokrywa kosztów zabiegu... Chyba tez musze wrzucić na luz... Smutno mi strasznie....Moje skarby Wiki i Marcel
-
blondi22 ja tam bym też blizniaki chciała hmmm ,ale jak na razie ani solo nie ma
,ale zobaczymy powoli każdej się udaje tylko CZAS kochane tak ja sobie wbijam do łba mojego
Ilona, Paula90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:blondi22 ja tam bym też blizniaki chciała hmmm ,ale jak na razie ani solo nie ma
,ale zobaczymy powoli każdej się udaje tylko CZAS kochane tak ja sobie wbijam do łba mojego
ja tam czekam wszystko w swoim czasie
a niespodzianki sa fajnehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 15:56
Kaja lubi tę wiadomość
-
Ilona nie wiem jak Twój m reaguje na tego typu wiadomosci, ale to przecież nicstrasznego;) mój juz był przygotowany na taka ewentualność i nawet bez problemu przyjął to na klatę, wiec i u Ciebie będzie dobrze a Ty się kochana tak tym nie przejmuj, bo jeśli to ma być rozwiązaniem to nic tylko się cieszyc;)
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mam pytanie? Czy któraś widziała moje złe samopoczucie, mdłości i wymioty? Bo zgubiłam
Zaczął się 6 tydzień a tu ani widu ani słychu ...
powinnaś sie cieszyc ja do 7 tygodnia też sie swietnie czułam i chetnie bym do bego wróciła:)
Rucia lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Kaja wrote:Effcia28 wrote:kaju uaktualnij wykres w stópce:)
a nie zrobiłam tego?? toć chyba zrobiłam?
no właśnie nie bo w stópce widać tylko puste pole:)trzeba jeszcze skopiować miniaturkę i będzie gut:)
ja zawsze jak nowe dane wpisuje i pod wykresem jest udostepnij wykres i klikam na to i potem widać aktualny tu na forum;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny