plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No pięknie Libra! Aż się pobujałam!. A moja @ okazała miłosierdzie i przyszła chyba 4 dni za wcześnie!
Od dziś sumiennie postanawiam nie mierzyć temperatury po owulacji. Spokój ducha przede wszystkim.
Przylazła @! Nie widzę!!!!!!!!!!!! Tzn na wykresie! Weź no nie rób jaj !?
Muska,Karoam i pozostałe !!! Nie wywołujcie wilka z lasu !!!!! -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:hej dziewczyny u mnie znowu nici.Poklucilam sie ze swoim tak porzadnie-mam go dosc !!!!!! w nd wyjezdza na miesiac do wroclawia na kurs a niech jedzie
Chyba wiosenne przesilenie wpływa na kłótnie w rodzinachCo się stało? O co poszło? O ten kurs?
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:No pięknie Libra! Aż się pobujałam!. A moja @ okazała miłosierdzie i przyszła chyba 4 dni za wcześnie!
Od dziś sumiennie postanawiam nie mierzyć temperatury po owulacji. Spokój ducha przede wszystkim.
Muska,Karoam i pozostałe !!! Nie wywołujcie wilka z lasu !!!!!
Bejbi, jak się rozhula, to oznaczę, na razie kuknęła i nie wiem czy dać plamienie czy krwawienie, wiesz jakie to istotne, żeby to dobrze oznaczyć, nie?Ale odczuwam ulgę, że nie musiałam czekać na to 4 dni w napięciu i nadziei.
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:No pięknie Libra! Aż się pobujałam!. A moja @ okazała miłosierdzie i przyszła chyba 4 dni za wcześnie!
Bejbi, jak się rozhula, to oznaczę, na razie kuknęła i nie wiem czy dać plamienie czy krwawienie, wiesz jakie to istotne, żeby to dobrze oznaczyć, nie?Ale odczuwam ulgę, że nie musiałam czekać na to 4 dni w napięciu i nadziei.
kuuuuuuuuuuuur...ahhh aż sobie idę , mam focha -
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:hej dziewczyny u mnie znowu nici.Poklucilam sie ze swoim tak porzadnie-mam go dosc !!!!!! w nd wyjezdza na miesiac do wroclawia na kurs a niech jedzie
Sylwia nie ma się co kłócićżycie jest za krótkie na kłótnie:)
naprawde mam go dosyc- zastanawiam sie czy nie odejsc. Mam dosc maminsynka..... -
sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:hej dziewczyny u mnie znowu nici.Poklucilam sie ze swoim tak porzadnie-mam go dosc !!!!!! w nd wyjezdza na miesiac do wroclawia na kurs a niech jedzie
naprawde mam go dosyc- zastanawiam sie czy nie odejsc. Mam dosc maminsynka.....
no ale co on zrobił?dlaczego chcesz odejść od niego? -
sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:hej dziewczyny u mnie znowu nici.Poklucilam sie ze swoim tak porzadnie-mam go dosc !!!!!! w nd wyjezdza na miesiac do wroclawia na kurs a niech jedzie
Ja to sobie zawsze powtarzam, że rozwód to się powinno rozważać, nie jak się pojawi pierwszy argument za, ale kiedy upadnie ostatni argument przeciw.
A potem wybucham złowieszczym rechotem.Fedra, Gunia, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:No pięknie Libra! Aż się pobujałam!. A moja @ okazała miłosierdzie i przyszła chyba 4 dni za wcześnie!
kuuuuuuuuuuuur...ahhh aż sobie idę , mam focha
Ale jesteś... A mogłaś napisać coś na pociechę, na przykład jak to powiedziała ostatnio moja przyjaciółka: "jak masz być matką to będziesz a jak nie masz to nie będziesz" -
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:No pięknie Libra! Aż się pobujałam!. A moja @ okazała miłosierdzie i przyszła chyba 4 dni za wcześnie!
Ale jesteś... A mogłaś napisać coś na pociechę, na przykład jak to powiedziała ostatnio moja przyjaciółka: "jak masz być matką to będziesz a jak nie masz to nie będziesz"
Ola styczeń 2014 będzie nasz:) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:No pięknie Libra! Aż się pobujałam!. A moja @ okazała miłosierdzie i przyszła chyba 4 dni za wcześnie!
Ale jesteś... A mogłaś napisać coś na pociechę, na przykład jak to powiedziała ostatnio moja przyjaciółka: "jak masz być matką to będziesz a jak nie masz to nie będziesz"
Milutko z Jej strony
Kurde jestem taka zła na Twoją @, że szok!!! -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:hej dziewczyny u mnie znowu nici.Poklucilam sie ze swoim tak porzadnie-mam go dosc !!!!!! w nd wyjezdza na miesiac do wroclawia na kurs a niech jedzie
no ale co on zrobił?dlaczego chcesz odejść od niego?
jest maminsynkiem - ciaglde tylko jezdzi do mamusi jak ma wolne.Teraz siedzimy juz 2 tygodnie bo ma urlop i mam juz dosc tesciowki- nie wytrzymam juz a na dodatek od maja przenosza go z wojska do miejscowosci skad pochodzi.Z jednej strony fajnie bo ja tu pracuje i dojezdzam ale z drugiej wiem ze bedzie sie widywal z mamunia codziennie i dzis zakomunikowal ze przez 2 mce bedziemy mieszkac z mamunia dopoki nie wypowie mieszkania studentkom i je troche nie wyremontuje.Drugi wariant ja jade na 2 mce do swojej mamuni i mieszkam tam dokad nie wyremontuje mieszkania a ja dojezdzam wowczas do pracy( pracuje 3 dni w tygodniu po 10 godzin) porazka....a w takim syfie jak tam jest na mieszkaniu nie chce mieszkac - bo przez 5 lat wynajmowane bylo studentom i porazka wielka.. Co robic? uciekac !!!!!!!!!!!!