X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagusia ma rację musi się porządnie wytłumaczyć!
    A jeśli chodzi o to czy masz się z nim kochać to decyzja należy do Ciebie ale ja chyba na Twoim miejscu bym nie potrafiła się do niego teraz zbliżyć:(

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    jestem zdolowana dziewczyny. Jak sie dzisiaj o tym dowiedzial to odrazu : moze do kina pojdziemy,pokochamy sie? a przez te prawie 2 tygodnie mila mnie w dupie !!!!!! a jak wie ze ma gdzies jechac na dluzej to wowczas sie przymila !!! Ja powiedzialam ze nie mam ochoty na kino !!! teraz gdzie siedzi u mamuni na parterze a ja sama klika przy kompie - przykre. Zastanawiam sie czy kochac sie nim ? co radzicie? czy powiedziec nie!!!

Wy mieszkacie z Jego rodzicami? I o czym dziś się dowiedział?

dowiedzial sie ze jedzie na szkolenie w nd tak teraz przez te 2 tygodnie kiesy ma urlop mieszkamy z teciami - mam juz dosc !!!!!!!!!!!! dla mnie zero czasu , zero sexu, tylko na kazde skinienie mamuni...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Byłam dzisiaj u gina i powiedział, ze juz tyle razy byłam u niego na monitoringu, ze trzeba zacząć w inna stronę. Plemniki M są za mało zywotne i jego zdaniem pora na inseminacje. Nie wiem czy to skladnie pisze, ale po prostu trochę sie podlamalam... Wiem, ze to nie koniec swiata, ale jakoś mi smutno... Nie wiem jak o tym z M porozmawiać, nie chce mu mówić, ze to jest z jego powodu, nie chce zeby czul sie winny. Musze zmienić ubezpieczalnie, bo moja nie pokrywa kosztów zabiegu... Chyba tez musze wrzucić na luz... Smutno mi strasznie....

po pierwsze zywotność to nie problem, po drugie inseminacja jest refundowana...

Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i on niby chce dziecko ? watpie !!! pewnie tylko ze wzgledu na mnie- zreszta jak przychodzi okres przed ovu to jest jeszcze bardziej zmeczony ni zwykle. Dziwny zbieg okolicznosci nie??

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    jestem zdolowana dziewczyny. Jak sie dzisiaj o tym dowiedzial to odrazu : moze do kina pojdziemy,pokochamy sie? a przez te prawie 2 tygodnie mila mnie w dupie !!!!!! a jak wie ze ma gdzies jechac na dluzej to wowczas sie przymila !!! Ja powiedzialam ze nie mam ochoty na kino !!! teraz gdzie siedzi u mamuni na parterze a ja sama klika przy kompie - przykre. Zastanawiam sie czy kochac sie nim ? co radzicie? czy powiedziec nie!!!

dowiedzial sie ze jedzie na szkolenie w nd tak teraz przez te 2 tygodnie kiesy ma urlop mieszkamy z teciami - mam juz dosc !!!!!!!!!!!! dla mnie zero czasu , zero sexu, tylko na kazde skinienie mamuni...

a nie możesz jechać z nim do Wrocławia?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak ja wam zazdroszcze ze nie macie takich problemow jak ja !!!! glowie sie i glowie ale nie mam sie komu wyzalic i kogo doradzic !!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

a nie możesz jechać z nim do Wrocławia?

nie bo pracuje a poza tym on w wojsku bedzie bo szkolenie z wojska !!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiu współczuje Ci kochana powiem ci tak że ja bym pokazała mu na co jeszcze cię stać :) na pewno wstrzymała bym się z dzieckiem i powiedziała mu to w twarz że jak się nie zmieni to nie chcę mieć z nim dziecka to go powinno zaboleć.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Boze jak ja wam zazdroszcze ze nie macie takich problemow jak ja !!!! glowie sie i glowie ale nie mam sie komu wyzalic i kogo doradzic !!!

Nie wiem już Sylwia co Ci powiedzieć...ja jestem strasznie nerwowa i najpierw mówię potem myślę , więc może za dużo Ci wyżej napisałam, ale zagotowało się we mnie...czy my nie mamy takich problemów? Hmm, może nie identyczne ale ja miewam naprawdę z moim CIEKAWIE! Oj, On dba, bym nie miała za niskiego ciśnienia! Mogłabym Ci opowiadać godzinami ile razy miałam mocne przypuszczenia,że coś ma za uszami ale jakoś wybronić się umiał , za to w odwrotną stronę gdy miał malusieniunieńki tylko cień przypuszczeń (zupełnie niepotwierdzony) to była meeeeeeeega heja i prawie zerwaniem zaręczyn się skończyło i zawsze powtarza - Ty jestes bardziej wyrozumiała niż ja! Choć ja nie wiem,czy to takie dobre...Do rodziców kiedyś też często musiał chodzić, więc rozumiem Twoje zdenerwowanie...i nie wiem,co Ci radzić :(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    sylwiu współczuje Ci kochana powiem ci tak że ja bym pokazała mu na co jeszcze cię stać :) na pewno wstrzymała bym się z dzieckiem i powiedziała mu to w twarz że jak się nie zmieni to nie chcę mieć z nim dziecka to go powinno zaboleć.

z sexem tez sie wstrzymac??? nie kochac sie z nim przed wyjazdem? moze nie bede !!! nie bede tez dzwonila jak pojedzie??? nie wiem juz niccc

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia czy Ty chcesz z nim uprawiać teraz sex?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

chcialabym bardzo- jutro wracamy do siebie wieczorem- dawno nie kochalam sie normalnie(ostatnio tylko na szybko) ale z drugiej strony moze by dalo mu cos do myslenia .. nie wiem nie bedzie go miesiac...a mi sie tak bardzo chce sexu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnimi czasy to ja go musze prosic i namawiac bo on ciagle zmeczony i zestresowany.Ostatnio sie go nawet pytalam : a moze masz kogos na boku ? i nie wyrabiasz? to sie rozesmial!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedys byl taki kochany ale to wojsko go tak zmienilo !!!! masakra !!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze - z rodzicami niestety to bardzo trudna sprawa, bo z Nimi się nie wygra i dopóki sam nie zrozumie,że czas powinien spędzać z Tobą - przede wszystkim chcieć tego - to nie wygrasz i stawianie sprawy na ostrzu noża nie pomoże ! Wierz mi! Może potrzebuje czasu, by to zrozumieć .
    Co do zaufania to nie łatwo je odbudować niestety i tu Jego rola, ja bym (tak na spokojnie zastanawiając się) powiedziała Mu jeszcze raz (skoro mówiłas nie raz, ale tym razem spokojnie, rzeczowo),szczególnie,że teraz nadarza się okazja w związku z Jego wyjazdem - nie ufasz Mu i sam na to zapracował!I nie przesadzasz!Czy On byłby taki wyrozumiały??
    Ja na swoim przykładzie wiem,że u nas nieco pomogło,że ja zaczęłam się bardziej starać - staram się gotować lepiej, smaczniej, gdy jest w domu spędzam jak najwięcej czasu z Nim ...dlatego tak pilnuję się,by do Jego powrotu wyłączyć kompa :)

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Effcia28 wrote:

chcialabym bardzo- jutro wracamy do siebie wieczorem- dawno nie kochalam sie normalnie(ostatnio tylko na szybko) ale z drugiej strony moze by dalo mu cos do myslenia .. nie wiem nie bedzie go miesiac...a mi sie tak bardzo chce sexu

Więc zastanów się dobrze czego Ty chcesz i nie rób nic na siłę ani wbrew sobie. :)

• Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Effcia28 wrote:

Sylwia, jak chcesz seksu to go zachęć, a jak nie chcesz to sobie odpuść. Nie wolno karać seksem lub jego brakiem z czystej przekory, bo to bez sensu totalnie jest.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nadal sama - on z mamunia plotkuje - nawet nie zagladnie do mnie- juz 2 godziny siedzi-pewnie sie zegna go w koncu mamunia przerazona ze synusia nie bedzie miesiac...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz chęć to kochaj się z Nim! Ty przecież też musisz mieć coś z życia :) A czy Jemu da coś do zrozumienia, jak Mu odmówisz? Hmmm, mojemu nie dałoby nic do zrozumienia...

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy jak bedzie jutro - bo dzis napewno nie ma jak !!!! chyba ze w trojkaciku z mamunia !!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2287 2288 2289 2290 2291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ