X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, wprowadziłabym się do mieszkania po studentach i wykańczała je w wolne dni, byle szybciej i po mojemu. Żadne mieszkanie z mamuśkami. Trzymam się tego od lat.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powalilo mu sie w glowie w tym wojsku- ciagle tylko nerwowy i rozkazuje : umyj to !!!! posprzataj!!!! rozmawialam z nim zeby sie zmienil ale nie wierze juz mu nie raz obiecywal poprawde ale za tydzien bylo to samo !!!!! jestem przerazona i czekam az kiedys mnie uderzy !!! jest strasznie agresywny.Mowilam tesciowce ale ona zeby go nie dolowac tylko pomagac!! Poza tym jakby tesciowka sie dowiedziala ze w ciazy jestem to bylo by.Ostatnio powiedziala ze praca najwazniejsza i zebym jeszcze na studia jakies poszla dopoki dzieci nie mamy a na dzieci to jeszcze przyjdzie czas. Nic nie mowilam ale rozsadzalo mnie od srodka a moj zamiast spedzic weekend z ukochana to pedzi do mamuni !!! zali sie jej a ona wszystko wie !!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Effcia28 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Effcia28 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    hej dziewczyny u mnie znowu nici.Poklucilam sie ze swoim tak porzadnie-mam go dosc !!!!!! w nd wyjezdza na miesiac do wroclawia na kurs a niech jedzie

Sylwia nie ma się co kłócić :) życie jest za krótkie na kłótnie:)

naprawde mam go dosyc- zastanawiam sie czy nie odejsc. Mam dosc maminsynka.....

no ale co on zrobił?dlaczego chcesz odejść od niego?

jest maminsynkiem - ciaglde tylko jezdzi do mamusi jak ma wolne.Teraz siedzimy juz 2 tygodnie bo ma urlop i mam juz dosc tesciowki- nie wytrzymam juz a na dodatek od maja przenosza go z wojska do miejscowosci skad pochodzi.Z jednej strony fajnie bo ja tu pracuje i dojezdzam ale z drugiej wiem ze bedzie sie widywal z mamunia codziennie i dzis zakomunikowal ze przez 2 mce bedziemy mieszkac z mamunia dopoki nie wypowie mieszkania studentkom i je troche nie wyremontuje.Drugi wariant ja jade na 2 mce do swojej mamuni i mieszkam tam dokad nie wyremontuje mieszkania a ja dojezdzam wowczas do pracy( pracuje 3 dni w tygodniu po 10 godzin) porazka....a w takim syfie jak tam jest na mieszkaniu nie chce mieszkac - bo przez 5 lat wynajmowane bylo studentom i porazka wielka.. Co robic? uciekac !!!!!!!!!!!!

Sylwia nie obraż się ale dla mnie to nie jest powód do odejścia od męża. Trzeba spokojnie usiąść i pogadać z chłopem co Ci na sercu leży:) Skoro jest agresywny to ja bym pojechała do swojego rodzinnego domu i sprawdziła czy mu zależy na Tobie ,jak mu będzie zależało to przyjedzie pogadacie ustalicie pewne fakty i żyjemy szczęśliwie dalej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 18:45

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, może Twoja Teściowa mieszka sama i Twój Mąż troszczy się o Nią? I może na dodatek Ona ma tylko Jego (nie ma innych dzieci, albo Inni są w drugim końcu Polski?) i jeszcze nie daj Boże, Ona ma problemy ze zdrowiem?

Albo opcja druga - niedawno wyszedł z domu rodzinnego i wciąż czuje jakby musiał co dzień tam wracać?

Albo Ona jest manipulantką i w jakiś dziwny sposób wciąż Go ściąga do siebie?

Któraś z tych 3 opcji ma miejsce u Was? Bo jeśli tak, to jakoś mogłabym jakoś tłumaczyć zachowanie Twojego Męża (tzn z tego co wiemy od Ciebie),ale może jest inaczej?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    powalilo mu sie w glowie w tym wojsku- ciagle tylko nerwowy i rozkazuje : umyj to !!!! posprzataj!!!! rozmawialam z nim zeby sie zmienil ale nie wierze juz mu nie raz obiecywal poprawde ale za tydzien bylo to samo !!!!! jestem przerazona i czekam az kiedys mnie uderzy !!! jest strasznie agresywny.Mowilam tesciowce ale ona zeby go nie dolowac tylko pomagac!! Poza tym jakby tesciowka sie dowiedziala ze w ciazy jestem to bylo by.Ostatnio powiedziala ze praca najwazniejsza i zebym jeszcze na studia jakies poszla dopoki dzieci nie mamy a na dzieci to jeszcze przyjdzie czas. Nic nie mowilam ale rozsadzalo mnie od srodka a moj zamiast spedzic weekend z ukochana to pedzi do mamuni !!! zali sie jej a ona wszystko wie !!!!

No o żonach wojskowych to się słyszy sporo, w sensie o ich życiu. Tylko że ja znam 2 przypadki totalnie odwrotne - w wojsku dowódcy a w domu kapcie. Musisz tylko zręcznie go przechwycić spod kapcia teściowej pod swój;)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jakby nie patrzeć - miała świętą rację.

To było o mojej przyjaciółce.

Może i miała rację,ale kto to wie, co Komu pisane? I co siąść i czekać na to przyniesie los? Ja wierzę,że każdej z nas pisane jest bycie Matką i tego będę się trzymała :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coraz czesciej o tym mysle. MOze bym mu wierzyla ale opowiem wam cos...wyzale sie bo nikomu nie mowialam....
    3 miesiace temu poszedl na basen- ma telefon na dwie karty i dzwonie do niego i slysze: idziesz ze mna na basen? no to ja halo nieslysze cie wogole !!! a on dalej :moze poszlabys ze mna na basen EDYTKO i co tam aha no ok jak dzis nie mozesz to trudno no to pa zdzwonimy sie kiedy indziej... Kolana sie ugiely pode mna i przyszedl do domu i pytam: gdzie byles ? a on na basenie? a z kim? a on sam a do kogo dzwoniles? a on do nikogo i wtedy sie zaczelo powiedzialam ze wszystko slyszalam ze przez przypadek odebral mnie jak rozmawial z EDYTKA i sie pytam kto to jest o on ze jak mielismy kryzys miesiac to poznal ja na basenie i wzial od niej nr tel ale ze nic go z nia nie laczy.Ja na to odejdz nie chce Cie znac to na drugi dzien kupil mi bukiet roz ale od tego czasu mu nie wierze. Rozumiecie?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Chłopy to wieczne dzieci. Wiem, że to denerwujące. Tez coś podobnego miałam w święta. Tylko ja i o rozwodzie i o uduszeniu go myślałam równocześnie. Skończyło się na mega kłótni wszech czasów, no ale jak to w życiu, już sobie to wyjaśniliśmy. No życie w pełnej odsłonie.
    Wybieraj zasyfione mieszkanie po studentach razem z nim i sprzątajcie w wolne dni! Żadnego mieszkania z mamami, bo albo u jego - źle, albo u Twojej - tez źle bo ona wtedy do swojej pojedzie.
    Tłumacz mu, może dotrze.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Sylwia, może Twoja Teściowa mieszka sama i Twój Mąż troszczy się o Nią? I może na dodatek Ona ma tylko Jego (nie ma innych dzieci, albo Inni są w drugim końcu Polski?) i jeszcze nie daj Boże, Ona ma problemy ze zdrowiem?

Albo opcja druga - niedawno wyszedł z domu rodzinnego i wciąż czuje jakby musiał co dzień tam wracać?

Albo Ona jest manipulantką i w jakiś dziwny sposób wciąż Go ściąga do siebie?

Któraś z tych 3 opcji ma miejsce u Was? Bo jeśli tak, to jakoś mogłabym jakoś tłumaczyć zachowanie Twojego Męża (tzn z tego co wiemy od Ciebie),ale może jest inaczej?

tesciowa i tesciu zyja. Ma brata ktory mieszka z zona i dziecmi obok nich. Poprostu ma nad nim wladze bo mlodszy po drugie powiedziala ze nie ma dzieci jeszcze wiec jego obowiazkiem jest troszczyc sie o rodzicow. Rozumiem alez ile mozna

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    coraz czesciej o tym mysle. MOze bym mu wierzyla ale opowiem wam cos...wyzale sie bo nikomu nie mowialam....
    3 miesiace temu poszedl na basen- ma telefon na dwie karty i dzwonie do niego i slysze: idziesz ze mna na basen? no to ja halo nieslysze cie wogole !!! a on dalej :moze poszlabys ze mna na basen EDYTKO i co tam aha no ok jak dzis nie mozesz to trudno no to pa zdzwonimy sie kiedy indziej... Kolana sie ugiely pode mna i przyszedl do domu i pytam: gdzie byles ? a on na basenie? a z kim? a on sam a do kogo dzwoniles? a on do nikogo i wtedy sie zaczelo powiedzialam ze wszystko slyszalam ze przez przypadek odebral mnie jak rozmawial z EDYTKA i sie pytam kto to jest o on ze jak mielismy kryzys miesiac to poznal ja na basenie i wzial od niej nr tel ale ze nic go z nia nie laczy.Ja na to odejdz nie chce Cie znac to na drugi dzien kupil mi bukiet roz ale od tego czasu mu nie wierze. Rozumiecie?

Rozumiem :( Aż brak mi słów ....czasem miałam podobne sytuacje, z których zawsze wyplątał się i ja (co najgorsze) dawałam się przekonać, że mówi prawdę, ale tak naprawdę to zostaje gdzieś głęboko :(

• sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOZE NARESZCIE TO WYZUCILAM Z SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale od 3 mcy cos sie wypalilo nie wiem !!! doradzcie cos!!!!!!!!!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też znam "byłego"już wojskowego żona ma go owiniętego wokół paluszka :)pod pantoflem :)a w wojsku ostry jak nie wiem co

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Sylwia to niezły kaliber. Tego basenu bym nie tolerowała. No ale ja zazdrośnica jestem a do tego mam tak niskie poczucie własnej wartości, że już bym się w związku nie odnalazła... Co jest ogromnym problemem, bo nawet jak się kiedyś mojemu noga dosłownie powinie, to nie będzie czego zbierać.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

No to już jest powód aby tak myśleć:(ale ja Ci niestety nie doradzę bo nie byłam w takiej ,ani też podobnej sytuacji-Przykre to co piszesz

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dodatek miesiac go teraz nie bedzie i nie wiem co on tam bedzie robil !!!!! jak takie cos wywinal mieszkajac ze mna to co dopiero tam w obcym miescie gdzie nikt go nie zobaczy !!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę, Sylwia i dochodzę do wniosku,że powinnaś poważnie z Nim porozmawiać - jakkolwiek banalnie to brzmi!
    Powiedziałabym,że nie podoba mi się to wszystko - często Go nie ma, bo wciąż jeździ PODOBNO do Rodziców, a wiedząc, że ma jakąś koleżankę z którą umawia się na basen jak Ty masz siedzieć spokojnie w domu? Dla Ciebie w domu nierzadko jest niemiły, a ile razy mówiłaś, że On mówi, że jest zbyt zmęczony by się z Tobą kochać...chyba powinien grubo się tłumaczyć!! No i teraz dopiero jestem zła, już przeszło mi i nie gniewam się aż tak na @ Oli, ale teraz mam meeeeega focha na twojego Starego!!!

Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem zdolowana dziewczyny. Jak sie dzisiaj o tym dowiedzial to odrazu : moze do kina pojdziemy,pokochamy sie? a przez te prawie 2 tygodnie mila mnie w dupie !!!!!! a jak wie ze ma gdzies jechac na dluzej to wowczas sie przymila !!! Ja powiedzialam ze nie mam ochoty na kino !!! teraz gdzie siedzi u mamuni na parterze a ja sama klika przy kompie - przykre. Zastanawiam sie czy kochac sie nim ? co radzicie? czy powiedziec nie!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    BOZE NARESZCIE TO WYZUCILAM Z SIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale od 3 mcy cos sie wypalilo nie wiem !!! doradzcie cos!!!!!!!!!!!

dobrze,że komuś powiedziałaś zawsze może choć trochę Ci ulżyło

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    jestem zdolowana dziewczyny. Jak sie dzisiaj o tym dowiedzial to odrazu : moze do kina pojdziemy,pokochamy sie? a przez te prawie 2 tygodnie mila mnie w dupie !!!!!! a jak wie ze ma gdzies jechac na dluzej to wowczas sie przymila !!! Ja powiedzialam ze nie mam ochoty na kino !!! teraz gdzie siedzi u mamuni na parterze a ja sama klika przy kompie - przykre. Zastanawiam sie czy kochac sie nim ? co radzicie? czy powiedziec nie!!!

Wy mieszkacie z Jego rodzicami? I o czym dziś się dowiedział?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 19:00

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Tak sobie myślę, Sylwia i dochodzę do wniosku,że powinnaś poważnie z Nim porozmawiać - jakkolwiek banalnie to brzmi!
    Powiedziałabym,że nie podoba mi się to wszystko - często Go nie ma, bo wciąż jeździ PODOBNO do Rodziców, a wiedząc, że ma jakąś koleżankę z którą umawia się na basen jak Ty masz siedzieć spokojnie w domu? Dla Ciebie w domu nierzadko jest niemiły, a ile razy mówiłaś, że On mówi, że jest zbyt zmęczony by się z Tobą kochać...chyba powinien grubo się tłumaczyć!! No i teraz dopiero jestem zła, już przeszło mi i nie gniewam się aż tak na @ Oli, ale teraz mam meeeeega focha na twojego Starego!!!

chodzi o to ze ja z nim rozmawiam czesto i na powaznie.Mowie mu co mnie boli a on ze przesadzam ze sa wazniejsze rzeczy ale tak sie zastanawiam moze pokazac mu ze potrafie odejsc- bo nie raz mu dawalam to do zrozumienia ale sie nie przejal widac

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2286 2287 2288 2289 2290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: