plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ostatnio Wam mówiłam o nim..też mi się podoba...mam z giętką gumową końcówką ten drugi tyle, że ma jedno miejsce po przecinku...idealne były by takie co o 0,05 przeskakują...wtedy mniejszy stres i ładniejszy wykres bym miała...chociaż ja to może zły przykład.., za duże skoki i spadki;-)
-
a tak, oglądałam wczoraj w wolnej chwili. tam w ogóle wykresy są nie z tej ziemi.. a jednak:) więc kolejny dowód że temp nie można odczytywac jako jedynego i 100% wyznacznika ciąży. każxda kobieta jest inna, wyjątkowa i każda inaczej żyje, co innego ją cieszy, smuci..
te wykresy tylko pomagają, ale napewno nie sa wyrocznią.
i daja nadzieję że im bardziej zagmatwany tym lepiej:) -
nick nieaktualny
-
dzisiejsza porada dnia jest fajna:
Porada dniaNie traktuj pozytywnego testu owulacyjnego jako potwierdzenia wystąpienia owulacji. Pozytywny test owulacyjny informuje jedynie o tym, że ciało przygotowuje się do owulacji, a nie że ona wystąpiła. Czasami pomimo pozytywnego testu owulacyjnego do owulacji nie dojdzie lub przesunie się ona w czasie (np. w skutek stresu lub choroby). -
nick nieaktualnyTak Zosiu i tego na razie się trzymam tylko powoli już tracę panowanie nad sobą jak owu tu jest inna a tam inna , tu w ogóle program pod uwagę szyjki nie wziął...a tam ładnie się zgodziła szyjka, wodnisty śluz i temp jako tako i spadek tempki... choć na ff też jeden dzień cały cykl przesunął z 11 na 12.
Tak Zosiu każdy jest inny....zastanawiam się czy to, że zaczęłam brać tego castagnusa nie zachwiało tym wszystkim...mogłam zrobić jeden suchy wykres bez wspomagaczy...widziałabym efekty ale nie...mi się spieszyło i nie pomyślało... -
no ja tyez w robocie:) ale że nie ma wielu osób i nie mam wiele do zrobienia, to siedzę z wami. uwierzcie na forum jest o niebo lepiej:)
oglądam swój wykres na ff i program wyświetla że jesli jestem w ciąży to powinnam testować 14 listopada czyli tydzień po @ - bo wcześniej może nie wyjść.. stąd moja 1 ciąża była wykryta długo po braku miesiączki.. nie wiem jak on to wylicza? ale sie nie myli:) skubaniec.
no do 14 to tyle dni że szok.. prędzej 7 dostanę @ -
dzisiaj mierzyłam rano temp i skoczyła do 36,7 test owulacyjny nadal pozytywny i nie wiem czy mam zacząć brać duphaston pomóżcie ... czy owulka już była czy wogóle nie było??
ahh ten mój przerośnięty pęcherzyk nie wiem co robić...
chociaż powiem wam kobietki że 2 dni temu nie mogłam prawie się ruszać czułam ten pęcherzyk - strasznie napierał nigdy tak nie miałam - a wczoraj już czułam taką ulgę jakby pękł...?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o duphaston to nie mam żadnego doświadczenia...przykro mi ale niekompetentnych rad nie będę dawać...
Ale jeśli Ty miałaś takie odczucia to może zadzwoń do ginka i go pomęcz pytaniami...lepiej zasięgnąć porady fachowca, co nie? Trzymam kciuki za pęknięty pęcherzyk...pewnie już tam to jajeczko atakują...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 08:11
-
nick nieaktualny