plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już mam ogromną różnicę jak wstanę siku i chwilę pospaceruję...nawet ponad 37 skacze...ta spoczynkowa za to taka niska...dlatego właśnie ja nie mogę wstawać za bardzo, bo to wszystkoo zmienia...teraz do piknięcia mam 37,33 a cały czas praktycznie siedzę już...
-
nick nieaktualnyTeż o tym słyszałam ale ja z motyką w burakach w słońcu dawałam 2 tygodnie nie wiedząc i nic się nie stało a było ciężko...ale wiadomo gdybym wiedziała to bym uważała...niby poronienie może nastąpić...ale Bella ma męża co jej firanki powiesi śpiewająco albo ktoś inny się znajdzie...a jak Twoja szyjka się zachowywała bellunia po owulacji? Bo mi cholera zmiękła znowu;-) chyba podwójnie owuluuję he he ale wiem, że to niemożliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 09:55
-
My od sasiadów w dniu slubu dostaliśmy miniaturkę kołyski z nasza data slubu i smoczkiem. Tak sobie stała na komodzie w salonie przez ponad dwa lata a mój m sie wkurzył i ja 2 dni temu spalił bo jak on to powiedział nie może patrzec na to cholerstwo
-
nick nieaktualnyKoniec obserwacji na ten cykl.Już się doszukuję symptomów ciąży. Niedobrze. Trzeba odpuścić. Mam tabelkę i będę wpisywać co czuję. Pilnujcie mnie, żebym głupot nie pisała...wczoraj słuchałam o tych zabobonach w serialu " rodzina zastępcza" Ta Jadźka dyktowała Kubie, żeby wiedział czego Majce nie wolno, zdjęła jej korale i pasek, bo niby dziecko się okręci pępowiną...i nie wolno jej brzucha chlapać wodą, bo dziecko wyrośnie na alkoholika i takie tam inne aż śmiać mi się chciało...
-
cześć dziewczęta
-
zosia-ktosia wrote:bella a wiesz o czymś takim że jak się jest w ciąży to nie wolno sie przeciągać bo może w środku coś pęknąć jak sie tak nagle macica rozszerza? jak nosiłam córcię to mi mama zawsze mówiła żebym firanek nie wieszała, nie podnosiła do góry rąk itp.
Zosiu słyszałam o tym Ja firanek nie wieszam NIGDY zawsze robi to mój mąż ;P A ostatnio zabronił mi naczynia zmywać, żeby nie musiałą talerzy stawiać na suszarce, bo ręce musze wyciągać xD To akurat mnie rozśmieszyło, bo nie mam aż tak wysoko suszarki żebym musiała się nie wiem jak wyciągać ;Pmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry mąż i niech się angażuje...trzeba korzystać póki nasi mężczyźni chcą...mój to twierdzi, że kobiety kiedyś na polu rodziły i żyją, mają się dobrze;-) he he trochę gruboskórne ale wolę jeść z talerza, który sama umyję. Jednak jak się źle czuję to już pozmywają i różne inne rzeczy za mnie zrobią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 10:26
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
cześć kiti
no zabobony zabobonami ale jak moja mama była z bratem w ciąży i poszłam z nią do komórki po jakieś tam weki to był tam nietoperz i mamę wystraszył. złapała się za głowę i w tym miejscu brat ma siwe, nigdy nie miał innych tylko siwe.
a koleżanka się oparzyła i jej córka ma ślad, bliznę na ciele.
z tymi koralami to ja wierzę, tzn może zbieg okoliczności ale znajomej się dziecko udusiło pępowiną.. a ona zawsze paniusia w koralach wszędzie itdWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 10:26
muzarcia, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
coś jest nie tak temp drastycznie spadła i dzisiaj rano poczułam że muszę biegnąć szybko do kibelka bo poczułam jakby się miało coś ze mnie wylać i było to dużo śluzu podbarwione na brązowe co to może być ?
muzarcia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:implantacja zarodka. oby to to kochana
ale by było. kolejna fasolinka:)
to mnie podbudowałaś bo już się zmartwiłam całkiem. obyś miała rację bo zazwyczaj takie plamienie mam dzień przed @ no ale tym razem to stanowczo wcześnie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 10:37
zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Plamienie implantacyjne to fizjologiczny objaw świadczący o zagnieżdżeniu się zarodka w macicy. Kobieta powinna jednak ograniczyć w tym czasie swoją aktywność fizyczną i zrezygnować z kontaktów seksualnych. Jeśli plamienie implantacyjne przedłuża się kilka dni lub towarzyszą mu inne, niepokojące objawy, należy oczywiście skontaktować się z lekarzem ginekologiem.
a to ciekawe? nie wiedziałam że podczas zagnieżdżania nie wolno się kochać..
-
no bardzo ciekawe też nie wiedziałam o tym