plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrze wiedzieć...to mój m ma od dziś urlop he he...dobrze, że my mamy siebie, bo każda coś fajnego znajdzie i jesteśmy mądrzejsze;-)Czyli nasi panowie czysto teoretycznie mogą nas uszczęśliwiać w łóżku do trzech dni po owu bo później zawsze się implantacja może wydarzyć...biedne te nasze chłopaki;-)
zosia-ktosia, kiti lubią tę wiadomość
-
http://www.edziecko.pl/edziecko/1,106747,7877825,Najpyszniejsza_terapia_swiata.html
coś o diecie i zapłodnieniu. ciekawe.
mala to dla ciebie, kup sobie ksiązkę i studiuj ją a zanim się obejrzysz, będziesz miała w sobie fasoluchęmuzarcia lubi tę wiadomość
-
to obyś zosia miała rację i temp się jutro podniosła
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiti no a czym to wytłumaczysz? jakby sama temp spadła no to różnie by było, ale to plamienie? organizm płata sobie figle, żeby cię okłamać? no nie wiem.. nie wydaje mi się. ale na 100% nie powiem że to to. nikt nie powie dopóki nie przyjdzie termin @
kiti lubi tę wiadomość
-
ja się chyba dzisiaj za bardzo nakręcam bo czuje takie dziwne mrowienie w podbrzuszu
-
zosia-ktosia wrote:kiti no a czym to wytłumaczysz? jakby sama temp spadła no to różnie by było, ale to plamienie? organizm płata sobie figle, żeby cię okłamać? no nie wiem.. nie wydaje mi się. ale na 100% nie powiem że to to. nikt nie powie dopóki nie przyjdzie termin @
no właśnie trzeba czekać cierpliwe i czas pokaże a ja taka nie cierpliwamuzarcia lubi tę wiadomość
-
ja sobie parzę rumianek. mam dość herbaty..
kiti spokojnie, czekamy do dnia @ - kiedy to ma być?
u mnie niby za 4 dni.. a za 5 @ w środe, boję sie powiem wam szczerze.. ta niewiadoma jest najgorsza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 10:56
-
mam zakończyć brać luteine 7.11 i @ powinna się pojawić po ok 3 dniach
-
też lubię rumianek i kupuję taki z miodem
-
to będę trzymać kciuki zosia żeby @ nie przyszła w ogóle
zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:wolimy tę drugą opcję...jeśli można wybrać...
naciśnij 1 jak chcesz @
nacisnij 2 jak chcesz być w ciąży..
och gdyby to bylo takie łatwe.. to nie wiem czy dzieci nie rodziłoby się jeszcze mniej.. świadomy wybór..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 11:05
-
to naciskamy 2 dziewczęta
-
1 telefon... 1 telefon od mamy a was już cięzko nadrobić gaduły!
Co do zabobonów... wczoraj śpiewałam z zespołem na cmentarzu i mi kolega kabel od mikrofonu nad głową przekładał... Myślałam, ze go zabiję a o koralach zapomniałam i też je wczoraj założyłam mam nadzieję, ze u mnie ten zabobon sie nie sprawdzi
Natomiast jeśli chodzi o oparzenia, czy strach- to jest święta prawda!!!! Mało tego! Teść mojej koleżanki ma "kurzą łapkę"- ma tylko 3 palce w jednej ręce i rzeczywiście wygląda trochę jak kurza łapa. Jego matka jak nim była w ciąży zapatrzyła się na kurę... ponoć to fakt.zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale fanie ...i mężczyźni baliby się nas, bo instynkt budzi się dość często...czasem przyćmiewa nawet rozsądek;-)Mogłabym mieć już drużynę bejsbola jak w Stanach ;-)Podejrzewam, że m by tego nie przeżył a polityka prorodzinna mogłaby w ogóle nie istnieć w naszym kraju...
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona nie patrzyła tylko się zapatrzyła... tak jak czasem masz, ze sie gapisz w jeden punkt to ona tak się zapatrzyła na kurę
Moja siostra z kolei Uwielbiała Małego Głoda. To była "jej reklama". Jej syn po porodzie wyglądał identycznie jak mały głód ;Pzosia-ktosia lubi tę wiadomość