plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczkaaa1985 wrote:kochane a jak to jest... jak jest skok to owulacja była?? bo może to mi powie czy ten nieszczęsny pęcherzyk pękł..
powinien byc najpierw spadek a potem skok, ale u mnie czasem nie ma wielkiego skoku od razu o 2kreski. owulację liczy przez dodanie 6temp niższych i 3 wyższych. pomiędzy nimi powinna być owulka. -
u mnie ok. temp w tym samym miejscu. boli mnie brzuch tak jak na @ i raz lewy a raz prawy jajnik zakłuje. poza tym chyba reszta ok. no i jakaś zmęczona jestem.. dzis pewno też legne na łóżku po pracy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 08:35
-
Hej dziewczynki ))
Muzarcia jak cię czytam to czuję się jakbym sama siebie czytała ;P Też przezywałam tą owulację strasznie Ignorowałam temperatury, na FF wychodziła mi owulacja inaczej niż na ovufriend, długo mi nie zaznaczało, w ogóle to myślałam, ze nie mam owulacji, obwiniałam programy o to, ze nie biorą pod uwagę szyjnki albo śluzu i tak w kółku Może wcale kochana nie jest tak źle? Ja naprawdę widziałam tak dziwne wykresy ciążowe, że ten co wkleiłas to pikuś (bo tam chociaż jest owulacja...) -
Zosiu ja myślę, ze mam mniej objawów niż przed testowaniem wtedy każde jakieś kłucie w dole brzucha to była sensacja teraz nie zwracam na to uwagi ;P Dół brzucha mi już wywaliło (jest twardawy i bardziej zaokrąglony) więc dla mnie to jest objaw taki stricte ciążowy tyle, ze nie boli (tam czasem zakłuje lekko jak kichnę, ale naprawdę rzadko). Ogólnie to mam mało objawów takich typowych... Córką też tak miałam I chyba nawet z tego się ciesze
-
nick nieaktualnyBella fajnie, że tak myślisz...chyba ta moja niecierpliwość daje o sobie znać...długo już nie zostało ale testować to mi 15 listopada przypadnie...dłuuugo jeszcze...byleby tylko @ przyszła to będę spokojniejsza, że te tempki takie zafałszowane i już...następny cykl zobaczymy wtedy... przyłożę się i wstawać będę o 5tej...może się wtedy sama nie będę budzić przed piątą...
zosia-ktosia, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
bella a wiesz o czymś takim że jak się jest w ciąży to nie wolno sie przeciągać bo może w środku coś pęknąć jak sie tak nagle macica rozszerza? jak nosiłam córcię to mi mama zawsze mówiła żebym firanek nie wieszała, nie podnosiła do góry rąk itp.
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Ja powiem Ci muzarcia, ze temperaturę mierzyłam zawsze o tej samej porze. i wybrałam metodę doustną bo w ustach potrafiłam trzymać termometr tak samo a w pochwie się bałam że jednak nie bardzo tak samo ;P z tą porą wg mnie to wazna sprawa... tym bardziej, ze ja im później tym wyższa temperatura (rano potrafiłąm mieć 36,3 a po południu np. 37,2)
-
nick nieaktualny