plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandraa wrote:Ola_czeka wrote:Sandraa, korzystaj, mnie tutaj nikt tak nie wita....
Czy ja mam dziś Dzień Marudy?
Ola chyba nie jest tak źle;)
Któraś tu mi wmawiała PMS, pewnie nie wiedziała, że ja od 14 godzin jestem w ciąży.Fedra, Rucia, Beata, Libra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Sandraa wrote:Dodi;) Chyba należało mi się bo po nocce jestem;)
Hej Mauysiu;)zaglądam zaglądam
właśnie chciałam dopisać, że jedynym wytłumaczeniem dla Ciebie będzie przepracowana nocka, ale szybciej wysłałam niż napisałam he he ale osioł ze mnie....
ja się może narazie zamknę
Ola, nie no wcale
hehe;) No to ja Cię wyprzedziłam.Dodi lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Sandraa wrote:Ola_czeka wrote:Sandraa, korzystaj, mnie tutaj nikt tak nie wita....
Czy ja mam dziś Dzień Marudy?
Ola chyba nie jest tak źle;)
Któraś tu mi wmawiała PMS, pewnie nie wiedziała, że ja od 14 godzin jestem w ciąży.
No to może już działają "hormony ciążowe"Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Było dziś o tęsknocie za Mamą. Też tęsknie i nie mogę się doczekać aż pójdziemy się czilałtować na kawkę nad Maltą. Już w maju mam nadzieję.
Doradźcie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:48
Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Było dziś o tęsknocie za Mamą. Też tęsknie i nie mogę się doczekać aż pójdziemy się czilałtować na kawkę nad Maltą. Już w maju mam nadzieję.
Doradźcie !
W sumie jeszcze bardziej tęsknię za Tatą, ale z nim to już się kawki nie napiję. -
Muska wrote:Ja mam dzisiaj dzień marudy...
Dalej boli mnie podbrzusze i do tego doszły teraz cyce...
Normalnie dotknąć się nie da, siedzieć się nie da, a do tego taaaaaki długi dzień przed mną. Który to hormon za to odpowiada?!
Chyba nazywa się "chcębyćwciążeron". Mi też skacze po owulcemauysia, Muska, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Muska wrote:Ja mam dzisiaj dzień marudy...
Normalnie dotknąć się nie da, siedzieć się nie da, a do tego taaaaaki długi dzień przed mną. Który to hormon za to odpowiada?!
Chyba nazywa się "chcębyćwciążeron". Mi też skacze po owulce
Noonn, Nie zdziwiłoby mnie to. Akurat teraz spokoju chcę, a tu takie atrakcje! Jak o ciąży nie myślałam to w ogóle nic mi nie było. Czasem gdzieś jajnik zakłuł i tyle było. A teraz jakieś katusze przeżywam -
Muska wrote:Ola_czeka wrote:Muska wrote:Ja mam dzisiaj dzień marudy...
Chyba nazywa się "chcębyćwciążeron". Mi też skacze po owulce
Noonn, Nie zdziwiłoby mnie to. Akurat teraz spokoju chcę, a tu takie atrakcje! Jak o ciąży nie myślałam to w ogóle nic mi nie było. Czasem gdzieś jajnik zakłuł i tyle było. A teraz jakieś katusze przeżywam
TTM
(Też tak mam) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"
koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada
jajku... matko... to co on o mnie sobie pomyśli;P... wariatka na pełnym etacie:D
spoko jesli o Ciebie chodzi to się pytał tylko czy masz jakieś fotki w bikini
moje? on to w Twoje bikini musi zaglądaćFedra lubi tę wiadomość