X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libruś, a kiedy idziesz na monitoring? Może gdzieś się to przewinęło - jeśli tak, to przepraszam...

1 wizyta 30.04. - 11dc
    2 wizyta 07.05. - 18dc

Datę pierwszego łatwo zapamiętać, bo to dzień urodzin Muzarci :D

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny a może ustalmy, czy faktycznie jest tak, że nie chcecie tu słuchać o prywatnych problemach współforumowiczek? Mogę się tylko domyślać, że Shagguni chodzi o sprawę Sylwii, ja też się nad tym zastanawiam - czy poziom agresji wobec poruszania prywatnych problemów z M. był spowodowanym Waszym rozczarowaniem, że nie będziecie mogły liczyć na rewanż z jej strony i zainteresowanie Waszym życiem? Czy rzeczywiście uważacie, że radzenie się tu na forum między nami odnośnie naszych chłopów to zachowanie niedopuszczalne? Czasami chyba każda z nas ma ochotę trochę popluć jadem - jeśli nie na chłopa, to na inne sprawy nie związane bezpośrednio z ciążą. Wolno, nie wolno, wolno wybranym, nie wolno tylko Sylwii?

To mówiłam ja - Ola "kij w mrowisko" Czeka.

Oluś, ja powiem tak!
    W aferze Sylwii byłam zdania,że jak Ona ma potrzebę wygadania się to ja Jej chętnie poradzę, odpowiem itd itp... bo jak wtedy wspominałam kiedyś dużo na innym forum żaliłam się i bardzo mi to pomagało...ale ostatnio doszłam do pewnego wniosku, tu nie jest forum prywatne i czyta to wszystko znacznie więcej osób niż my wiemy (co często wychodzi przypadkiem, gdy ktoś nowy wchodzi i jest obeznany w sprawach) i chyba nie chciałabym aby ktoś "obcy" to czytał....ale to moje zdanie, może pozostałe Babeczki są innego zdania.

Fedra, Libra, Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny a może ustalmy, czy faktycznie jest tak, że nie chcecie tu słuchać o prywatnych problemach współforumowiczek? Mogę się tylko domyślać, że Shagguni chodzi o sprawę Sylwii, ja też się nad tym zastanawiam - czy poziom agresji wobec poruszania prywatnych problemów z M. był spowodowanym Waszym rozczarowaniem, że nie będziecie mogły liczyć na rewanż z jej strony i zainteresowanie Waszym życiem? Czy rzeczywiście uważacie, że radzenie się tu na forum między nami odnośnie naszych chłopów to zachowanie niedopuszczalne? Czasami chyba każda z nas ma ochotę trochę popluć jadem - jeśli nie na chłopa, to na inne sprawy nie związane bezpośrednio z ciążą. Wolno, nie wolno, wolno wybranym, nie wolno tylko Sylwii?

Tu wszystko można napisać Ola. Ja o Sylwii już się nie wypowiadam, bo tez mam dość wałkowania w kółko tego samego. Ostatnio raz to podsumowałam i tyle w tym temacie.
    W każdym razie można tu pisać dosłownie wszystko co komu na sercu leży, byle nie 200 razy dokładnie to samo i słuchać co kto wtedy radzi. A nie po 100 poradach znowu to samo pytanie zadawać... Wtedy wszystkie radzące wkurwa dostają, bo czują się conajmniej ignorowane i zaczynają się chryje jak ostatnio...
    Koniec na ten temat z mojej strony.

Fedra, Dodi, Libra, Rucia, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki ja narazie uciekam bo robota czeka nic nie zrobiłam tylko siedzę z Wami

p.s. powiedzcie mi tylko gdzie jest moja@ która ja zatrzymała? wyślijcie ją juz do mnie bo muszę w piątek badania zrobić

Effcia28 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagga i w ogóle to ja jeśli mogę to tez poprosze linka do bloga...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Oluś, ja powiem tak!
    W aferze Sylwii byłam zdania,że jak Ona ma potrzebę wygadania się to ja Jej chętnie poradzę, odpowiem itd itp... bo jak wtedy wspominałam kiedyś dużo na innym forum żaliłam się i bardzo mi to pomagało...ale ostatnio doszłam do pewnego wniosku, tu nie jest forum prywatne i czyta to wszystko znacznie więcej osób niż my wiemy (co często wychodzi przypadkiem, gdy ktoś nowy wchodzi i jest obeznany w sprawach) i chyba nie chciałabym aby ktoś "obcy" to czytał....ale to moje zdanie, może pozostałe Babeczki są innego zdania.

Zgadzam się tez z powyższym. Jak ktoś chce niech pisze, ale niech wie, że to jest miejsce publiczne i w necie wszystko można znaleźć i przeczytać. Zawsze ktoś np. z pracy może cię przecież zidentyfikować.
    Co kto lubi.

Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wlasnie dostalam telefon z ZARY czy moge przyjsc na rozmowe...

zbikowa, Fedra, Libra, Shagga_80, Sandraa, BellaRosa, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dziewczynki ja narazie uciekam bo robota czeka nic nie zrobiłam tylko siedzę z Wami

p.s. powiedzcie mi tylko gdzie jest moja@ która ja zatrzymała? wyślijcie ją juz do mnie bo muszę w piątek badania zrobić

yyypppp sorki ale z tego co pamiętam to wszystkie Wasze @ zakopałam wysoko w Alpach :/

Muska, Dodi, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    sorki Shagga nie masz ochoty o tym gadac, ja to rozumiem, tak tylko chcialam Ci napisac...

Kochana, to tak jak pisałam wyżej,żeby przedstawić ogrom problemu musiałabym tylko ja tu pisać i zanudzać Was swoimi problemami a i tak nie wiem,czy bym wszystko napisała więc chyba lepiej nie zaczynać :(

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się na ten temat nie wypowiem, możecie się jedynie domyślać co o tym myśle...

Shagga a Ty chyba masz rację. Czasem faktycznie nie zdajemy sobie sprawy ile osób tu zagląda i jakby nigdy nic włączają się do rozmowy conajmniej tak, jakby znały nas od zawsze, tak więc każda powinna mieć swoją granicę, którą uzna za słuszną i której sama nie będzie dalej przekraczać ;) a pisać można o wszystkim i dobrze o tym wiemy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 09:57

Fedra, mauysia, Muska, Shagga_80, BellaRosa, Rucia, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra moja skubana zna trasę Alpy wel Monaco i mnie dopadła wredota zna tamte objazdy i się pokazała !!!

mauysia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libruś, a kiedy idziesz na monitoring? Może gdzieś się to przewinęło - jeśli tak, to przepraszam...

1 wizyta 30.04. - 11dc
    2 wizyta 07.05. - 18dc

Datę pierwszego łatwo zapamiętać, bo to dzień urodzin Muzarci :D

i dzień monitoringu kiti;)

mauysia, Kaja lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

no to jesteś rozrywana...

i ja bym poszła na te rozmowy a co trzeba nabierać wprawy a wiedzać ze już prace masz będzie Ci prościej ja tak chodziłam na rozmowy i nauczyłam się w ten sposób jak powinna wyglądac rekrutacja pracowników a jak nie co później mi sie w pracy przydało więc kożystaj :)

zbikowa, mauysia, plemniczka, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Idź do Zary, będziesz nam bony na ciuchy załatwiać!

Fedra, Libra, plemniczka, Shagga_80, Beata, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

yyypppp sorki ale z tego co pamiętam to wszystkie Wasze @ zakopałam wysoko w Alpach :/

no ja Cię proszę... wszystko zasługi Twoje? a Czekolada to co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:06

Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Fedra moja skubana zna trasę Alpy wel Monaco i mnie dopadła wredota zna tamte objazdy i się pokazała !!!

Kaja spokojnie moze akurat ta juz za rogiem czekała a ja którąś późniejszą zakopałam niestety kurczę łapałam jak popadnie ale na wizytówki z datami nie poptrzyłam bo chciałam szybko sprawę załatwić a ze ja na zadupiu byłam to nie sądze ze tą trase zna :P

Libra, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

no ja Cię proszę... wszystko zasługi Twoje? a Czekolada to co?

a sorki ktoś te dziury musiał kopać :P a ze Czekolada lubi kopac to się przysłużyła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:12

Dodi, Libra, Sandraa, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o wiem co miałam napisać
    Muzi jadę do mamy na mojówke i też będe w ogródku buszować a co lubię to :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:

"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"

koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada :P

Dodi, Shagga_80, Sandraa, mauysia, Rucia, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pięknie pisze do siebie no nic spadam... bo wszystki uciekły jak zaczełam jazgolić :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2559 2560 2561 2562 2563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ