plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libruś, a kiedy idziesz na monitoring? Może gdzieś się to przewinęło - jeśli tak, to przepraszam...
1 wizyta 30.04. - 11dc
2 wizyta 07.05. - 18dc
Datę pierwszego łatwo zapamiętać, bo to dzień urodzin MuzarciLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziewczyny a może ustalmy, czy faktycznie jest tak, że nie chcecie tu słuchać o prywatnych problemach współforumowiczek? Mogę się tylko domyślać, że Shagguni chodzi o sprawę Sylwii, ja też się nad tym zastanawiam - czy poziom agresji wobec poruszania prywatnych problemów z M. był spowodowanym Waszym rozczarowaniem, że nie będziecie mogły liczyć na rewanż z jej strony i zainteresowanie Waszym życiem? Czy rzeczywiście uważacie, że radzenie się tu na forum między nami odnośnie naszych chłopów to zachowanie niedopuszczalne? Czasami chyba każda z nas ma ochotę trochę popluć jadem - jeśli nie na chłopa, to na inne sprawy nie związane bezpośrednio z ciążą. Wolno, nie wolno, wolno wybranym, nie wolno tylko Sylwii?
To mówiłam ja - Ola "kij w mrowisko" Czeka.
Oluś, ja powiem tak!
W aferze Sylwii byłam zdania,że jak Ona ma potrzebę wygadania się to ja Jej chętnie poradzę, odpowiem itd itp... bo jak wtedy wspominałam kiedyś dużo na innym forum żaliłam się i bardzo mi to pomagało...ale ostatnio doszłam do pewnego wniosku, tu nie jest forum prywatne i czyta to wszystko znacznie więcej osób niż my wiemy (co często wychodzi przypadkiem, gdy ktoś nowy wchodzi i jest obeznany w sprawach) i chyba nie chciałabym aby ktoś "obcy" to czytał....ale to moje zdanie, może pozostałe Babeczki są innego zdania.Fedra, Libra, Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczyny a może ustalmy, czy faktycznie jest tak, że nie chcecie tu słuchać o prywatnych problemach współforumowiczek? Mogę się tylko domyślać, że Shagguni chodzi o sprawę Sylwii, ja też się nad tym zastanawiam - czy poziom agresji wobec poruszania prywatnych problemów z M. był spowodowanym Waszym rozczarowaniem, że nie będziecie mogły liczyć na rewanż z jej strony i zainteresowanie Waszym życiem? Czy rzeczywiście uważacie, że radzenie się tu na forum między nami odnośnie naszych chłopów to zachowanie niedopuszczalne? Czasami chyba każda z nas ma ochotę trochę popluć jadem - jeśli nie na chłopa, to na inne sprawy nie związane bezpośrednio z ciążą. Wolno, nie wolno, wolno wybranym, nie wolno tylko Sylwii?
Tu wszystko można napisać Ola. Ja o Sylwii już się nie wypowiadam, bo tez mam dość wałkowania w kółko tego samego. Ostatnio raz to podsumowałam i tyle w tym temacie.
W każdym razie można tu pisać dosłownie wszystko co komu na sercu leży, byle nie 200 razy dokładnie to samo i słuchać co kto wtedy radzi. A nie po 100 poradach znowu to samo pytanie zadawać... Wtedy wszystkie radzące wkurwa dostają, bo czują się conajmniej ignorowane i zaczynają się chryje jak ostatnio...
Koniec na ten temat z mojej strony.Fedra, Dodi, Libra, Rucia, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki ja narazie uciekam bo robota czeka nic nie zrobiłam tylko siedzę z Wami
p.s. powiedzcie mi tylko gdzie jest moja@ która ja zatrzymała? wyślijcie ją juz do mnie bo muszę w piątek badania zrobićEffcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczyny a może ustalmy, czy faktycznie jest tak, że nie chcecie tu słuchać o prywatnych problemach współforumowiczek? Mogę się tylko domyślać, że Shagguni chodzi o sprawę Sylwii, ja też się nad tym zastanawiam - czy poziom agresji wobec poruszania prywatnych problemów z M. był spowodowanym Waszym rozczarowaniem, że nie będziecie mogły liczyć na rewanż z jej strony i zainteresowanie Waszym życiem? Czy rzeczywiście uważacie, że radzenie się tu na forum między nami odnośnie naszych chłopów to zachowanie niedopuszczalne? Czasami chyba każda z nas ma ochotę trochę popluć jadem - jeśli nie na chłopa, to na inne sprawy nie związane bezpośrednio z ciążą. Wolno, nie wolno, wolno wybranym, nie wolno tylko Sylwii?
Oluś, ja powiem tak!
W aferze Sylwii byłam zdania,że jak Ona ma potrzebę wygadania się to ja Jej chętnie poradzę, odpowiem itd itp... bo jak wtedy wspominałam kiedyś dużo na innym forum żaliłam się i bardzo mi to pomagało...ale ostatnio doszłam do pewnego wniosku, tu nie jest forum prywatne i czyta to wszystko znacznie więcej osób niż my wiemy (co często wychodzi przypadkiem, gdy ktoś nowy wchodzi i jest obeznany w sprawach) i chyba nie chciałabym aby ktoś "obcy" to czytał....ale to moje zdanie, może pozostałe Babeczki są innego zdania.
Zgadzam się tez z powyższym. Jak ktoś chce niech pisze, ale niech wie, że to jest miejsce publiczne i w necie wszystko można znaleźć i przeczytać. Zawsze ktoś np. z pracy może cię przecież zidentyfikować.
Co kto lubi.
Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:dziewczynki ja narazie uciekam bo robota czeka nic nie zrobiłam tylko siedzę z Wami
p.s. powiedzcie mi tylko gdzie jest moja@ która ja zatrzymała? wyślijcie ją juz do mnie bo muszę w piątek badania zrobić
yyypppp sorki ale z tego co pamiętam to wszystkie Wasze @ zakopałam wysoko w AlpachMuska, Dodi, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:sorki Shagga nie masz ochoty o tym gadac, ja to rozumiem, tak tylko chcialam Ci napisac...
Kochana, to tak jak pisałam wyżej,żeby przedstawić ogrom problemu musiałabym tylko ja tu pisać i zanudzać Was swoimi problemami a i tak nie wiem,czy bym wszystko napisała więc chyba lepiej nie zaczynać -
a ja się na ten temat nie wypowiem, możecie się jedynie domyślać co o tym myśle...
Shagga a Ty chyba masz rację. Czasem faktycznie nie zdajemy sobie sprawy ile osób tu zagląda i jakby nigdy nic włączają się do rozmowy conajmniej tak, jakby znały nas od zawsze, tak więc każda powinna mieć swoją granicę, którą uzna za słuszną i której sama nie będzie dalej przekraczaća pisać można o wszystkim i dobrze o tym wiemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 09:57
Fedra, mauysia, Muska, Shagga_80, BellaRosa, Rucia, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Libruś, a kiedy idziesz na monitoring? Może gdzieś się to przewinęło - jeśli tak, to przepraszam...
1 wizyta 30.04. - 11dc
2 wizyta 07.05. - 18dc
Datę pierwszego łatwo zapamiętać, bo to dzień urodzin Muzarci
i dzień monitoringu kiti;)mauysia, Kaja lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:dziewczyny wlasnie dostalam telefon z ZARY czy moge przyjsc na rozmowe...
no to jesteś rozrywana...
i ja bym poszła na te rozmowy a co trzeba nabierać wprawy a wiedzać ze już prace masz będzie Ci prościej ja tak chodziłam na rozmowy i nauczyłam się w ten sposób jak powinna wyglądac rekrutacja pracowników a jak nie co później mi sie w pracy przydało więc kożystajzbikowa, mauysia, plemniczka, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beata wrote:dziewczynki ja narazie uciekam bo robota czeka nic nie zrobiłam tylko siedzę z Wami
p.s. powiedzcie mi tylko gdzie jest moja@ która ja zatrzymała? wyślijcie ją juz do mnie bo muszę w piątek badania zrobić
yyypppp sorki ale z tego co pamiętam to wszystkie Wasze @ zakopałam wysoko w Alpach
no ja Cię proszę... wszystko zasługi Twoje? a Czekolada to co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:06
Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra moja skubana zna trasę Alpy wel Monaco i mnie dopadła wredota zna tamte objazdy i się pokazała !!!
Kaja spokojnie moze akurat ta juz za rogiem czekała a ja którąś późniejszą zakopałam niestety kurczę łapałam jak popadnie ale na wizytówki z datami nie poptrzyłam bo chciałam szybko sprawę załatwić a ze ja na zadupiu byłam to nie sądze ze tą trase znaLibra, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi wrote:Fedra wrote:Beata wrote:dziewczynki ja narazie uciekam bo robota czeka nic nie zrobiłam tylko siedzę z Wami
yyypppp sorki ale z tego co pamiętam to wszystkie Wasze @ zakopałam wysoko w Alpach
no ja Cię proszę... wszystko zasługi Twoje? a Czekolada to co?
a sorki ktoś te dziury musiał kopaća ze Czekolada lubi kopac to się przysłużyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:12
Dodi, Libra, Sandraa, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"
koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum CzekoladaDodi, Shagga_80, Sandraa, mauysia, Rucia, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi