plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:plemniczka wrote:dziewczyny wlasnie dostalam telefon z ZARY czy moge przyjsc na rozmowe...
no to jesteś rozrywana...
i ja bym poszła na te rozmowy a co trzeba nabierać wprawy a wiedzać ze już prace masz będzie Ci prościej ja tak chodziłam na rozmowy i nauczyłam się w ten sposób jak powinna wyglądac rekrutacja pracowników a jak nie co później mi sie w pracy przydało więc kożystaj
Plemniczko im dłużej myślę tym bardziej dochodze do wniosku,ze skoro w obecnej pracy i tak jeszcze nie masz nic pewnego to ja chodziłabym na wszelkie rozmowy , szukała opinii i wybrała wyglądającą na najlepsząLibra, Fedra, Beata, plemniczka, BellaRosa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"
koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada
jajku... matko... to co on o mnie sobie pomyśli;P... wariatka na pełnym etacie:DShagga_80, Dodi, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"
koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada
ok sorki, chciałam tak jakby zabłysnąć a wyszło jak zawszepoprawiłam, ale w Twoim cytacie zostało
a Twój m to fajne ma pomysły wow... a więc od dzisiaj na wszelki wypadek będziemy się pilnowały z tym co piszemyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:09
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Fedra wrote:plemniczka wrote:dziewczyny wlasnie dostalam telefon z ZARY czy moge przyjsc na rozmowe...
no to jesteś rozrywana...
i ja bym poszła na te rozmowy a co trzeba nabierać wprawy a wiedzać ze już prace masz będzie Ci prościej ja tak chodziłam na rozmowy i nauczyłam się w ten sposób jak powinna wyglądac rekrutacja pracowników a jak nie co później mi sie w pracy przydało więc kożystaj
Plemniczko im dłużej myślę tym bardziej dochodze do wniosku,ze skoro w obecnej pracy i tak jeszcze nie masz nic pewnego to ja chodziłabym na wszelkie rozmowy , szukała opinii i wybrała wyglądającą na najlepszą
dokładnie... przecież zawsze można zrezygnowaćShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
Mój uważa,że wszelkie fora to głupota, podziwiam więc, że Twój nawet chciałaby się zaangażować w rozmowy -
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
Mój uważa,że wszelkie fora to głupota, podziwiam więc, że Twój nawet chciałaby się zaangażować w rozmowy
Mojemu ostatnio włączyła się faza pytania mnie "znowu na tym forum siedzisz?" -
Libra wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
jajku... matko... to co on o mnie sobie pomyśli;P... wariatka na pełnym etacie:D
spoko jesli o Ciebie chodzi to się pytał tylko czy masz jakieś fotki w bikiniShagga_80, Dodi, Beata, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMy tu gadu gadu, a za 3godziny z hakiem Dodi do lekarza idzie!!!
No nic...spadam, Babcia już jakiś czas temu wróciła ale jeszcze nie skomentowała,że nie zajmuję się dziećmi tylko siedzę przy kompie ale myślę,że to tylko kwestia czasu
Dodi, jeszcze raz ściskam mocno...wczoraj zapomniałam (wybacz) wieczorem się pomodlić za Ciebie więc teraz odmówię cosik i idę zająć się dzieciakami...bo jak dotąd tylko od czasu do czasu dochodze do Nich,gdy jestem potrzebna.
Buziaki,paaaaaaaaaDodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
ok sorki, chciałam tak jakby zabłysnąć a wyszło jak zawszepoprawiłam, ale w Twoim cytacie zostało
a Twój m to fajne ma pomysły wow... a więc od dzisiaj na wszelki wypadek będziemy się pilnowały z tym co piszemy
spoko jeśli chodzi o mojego męża to On wie jaki mam login na forum a Was prawie wszystkie kojarzy
i często razem ze mną przeżywa wasze historie tak jak ostatnio sprawę Dodi, nawet się pytał wczoraj czy coś wiadomo
na szczęście On nie ma czasu na fora ale to tak napisałam żebyście wiedziały ze pod nickami moż ekryć się każdy nawet wasz mążzbikowa, Dodi, Beata, Rucia, Libra, gocha04, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś ale moja możesz dziś wypuścic... chcę zacząc szybko nowy cykl żeby majowa ovulka okazała się trafiona
Effcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
Mój uważa,że wszelkie fora to głupota, podziwiam więc, że Twój nawet chciałaby się zaangażować w rozmowy
oj Saguś niechciałabyś by się angażowała w rozmowy On jak coś powie to się długo musz ezastanawiac czy On tak na poważnie czy mnie podpuszcza bestia jest strasznie inteligentny i mówi w taki sposób że czasami można dostać zawrotu głowyDodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Fedruś ale moja możesz dziś wypuścic... chcę zacząc szybko nowy cykl żeby majowa ovulka okazała się trafiona
no niestety to już nie odemnie zależy bo jak ja Ci teraz do austrii pojade co??Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra bo jeszcze pomyślę, że Twój m jakiś wyjątkowy egzemplarz
to miło, że moją sprawą się również interesuje i skoro mnie kojarzy to Go pozdrów he he no
tak Shagga za 3h będę już pewnie czekała....
Sandraa Ty śpiochuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:18
Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Fedra bo jeszcze pomyślę, że Twój m jakiś wyjątkowy egzemplarz
to miło, że moją sprawą się również interesuje i skoro mnie kojarzy to Go pozdrów he he no
tak Shagga za 3h będę już pewnie czekała....
Sandraa Ty śpiochu
czy wyjatkowy hhhmmm???
powiedzmy ze teraz już tak ale długo musiałam nad nim pracować jakby nie było 10 lat zwiazku robi swoje
a pozdrowienia już przekazałamDodi, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Sandraa wrote:Dodi;) Chyba należało mi się bo po nocce jestem;)
Hej Mauysiu;)zaglądam zaglądam
właśnie chciałam dopisać, że jedynym wytłumaczeniem dla Ciebie będzie przepracowana nocka, ale szybciej wysłałam niż napisałam he he ale osioł ze mnie....
ja się może narazie zamknę
Ola, nie no wcale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:28
Sandraa lubi tę wiadomość