X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    plemniczka wrote:
    dziewczyny wlasnie dostalam telefon z ZARY czy moge przyjsc na rozmowe...

no to jesteś rozrywana...

i ja bym poszła na te rozmowy a co trzeba nabierać wprawy a wiedzać ze już prace masz będzie Ci prościej ja tak chodziłam na rozmowy i nauczyłam się w ten sposób jak powinna wyglądac rekrutacja pracowników a jak nie co później mi sie w pracy przydało więc kożystaj :)

Plemniczko im dłużej myślę tym bardziej dochodze do wniosku,ze skoro w obecnej pracy i tak jeszcze nie masz nic pewnego to ja chodziłabym na wszelkie rozmowy , szukała opinii i wybrała wyglądającą na najlepszą :)

Libra, Fedra, Beata, plemniczka, BellaRosa, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:

"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"

koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada :P

jajku... matko... to co on o mnie sobie pomyśli;P... wariatka na pełnym etacie:D

Shagga_80, Dodi, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"

koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada :P

ok sorki, chciałam tak jakby zabłysnąć a wyszło jak zawsze :/ poprawiłam, ale w Twoim cytacie zostało ;)
    a Twój m to fajne ma pomysły wow... a więc od dzisiaj na wszelki wypadek będziemy się pilnowały z tym co piszemy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:09

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    plemniczka wrote:
    dziewczyny wlasnie dostalam telefon z ZARY czy moge przyjsc na rozmowe...

no to jesteś rozrywana...

i ja bym poszła na te rozmowy a co trzeba nabierać wprawy a wiedzać ze już prace masz będzie Ci prościej ja tak chodziłam na rozmowy i nauczyłam się w ten sposób jak powinna wyglądac rekrutacja pracowników a jak nie co później mi sie w pracy przydało więc kożystaj :)

Plemniczko im dłużej myślę tym bardziej dochodze do wniosku,ze skoro w obecnej pracy i tak jeszcze nie masz nic pewnego to ja chodziłabym na wszelkie rozmowy , szukała opinii i wybrała wyglądającą na najlepszą :)

dokładnie... przecież zawsze można zrezygnować

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Mój uważa,że wszelkie fora to głupota, podziwiam więc, że Twój nawet chciałaby się zaangażować w rozmowy :)

• Muska Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

Mój uważa,że wszelkie fora to głupota, podziwiam więc, że Twój nawet chciałaby się zaangażować w rozmowy :)

Mojemu ostatnio włączyła się faza pytania mnie "znowu na tym forum siedzisz?" :P

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:

jajku... matko... to co on o mnie sobie pomyśli;P... wariatka na pełnym etacie:D

spoko jesli o Ciebie chodzi to się pytał tylko czy masz jakieś fotki w bikini :P

Shagga_80, Dodi, Beata, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu gadu gadu, a za 3godziny z hakiem Dodi do lekarza idzie!!!
    No nic...spadam, Babcia już jakiś czas temu wróciła ale jeszcze nie skomentowała,że nie zajmuję się dziećmi tylko siedzę przy kompie ale myślę,że to tylko kwestia czasu :P
    Dodi, jeszcze raz ściskam mocno...wczoraj zapomniałam (wybacz) wieczorem się pomodlić za Ciebie więc teraz odmówię cosik i idę zająć się dzieciakami...bo jak dotąd tylko od czasu do czasu dochodze do Nich,gdy jestem potrzebna.
    Buziaki,paaaaaaaaa

Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Fedra wrote:

ok sorki, chciałam tak jakby zabłysnąć a wyszło jak zawsze :/ poprawiłam, ale w Twoim cytacie zostało ;)
    a Twój m to fajne ma pomysły wow... a więc od dzisiaj na wszelki wypadek będziemy się pilnowały z tym co piszemy :P

spoko jeśli chodzi o mojego męża to On wie jaki mam login na forum a Was prawie wszystkie kojarzy :P
    i często razem ze mną przeżywa wasze historie tak jak ostatnio sprawę Dodi, nawet się pytał wczoraj czy coś wiadomo :)

na szczęście On nie ma czasu na fora ale to tak napisałam żebyście wiedziały ze pod nickami moż ekryć się każdy nawet wasz mąż :)

zbikowa, Dodi, Beata, Rucia, Libra, gocha04, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś ale moja możesz dziś wypuścic... chcę zacząc szybko nowy cykl żeby majowa ovulka okazała się trafiona

Effcia28 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM!!!

Miłego popołudnia życzę.
    P.S Ja dopiero wstałam.;)

Beata, Dodi, Fedra, mauysia, Kaja, Rucia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

oj Saguś niechciałabyś by się angażowała w rozmowy On jak coś powie to się długo musz ezastanawiac czy On tak na poważnie czy mnie podpuszcza bestia jest strasznie inteligentny i mówi w taki sposób że czasami można dostać zawrotu głowy :P

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedruś ale moja możesz dziś wypuścic... chcę zacząc szybko nowy cykl żeby majowa ovulka okazała się trafiona

no niestety to już nie odemnie zależy bo jak ja Ci teraz do austrii pojade co??

Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra bo jeszcze pomyślę, że Twój m jakiś wyjątkowy egzemplarz ;) to miło, że moją sprawą się również interesuje i skoro mnie kojarzy to Go pozdrów he he no

tak Shagga za 3h będę już pewnie czekała....

Sandraa Ty śpiochu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:18

Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Fedra bo jeszcze pomyślę, że Twój m jakiś wyjątkowy egzemplarz ;) to miło, że moją sprawą się również interesuje i skoro mnie kojarzy to Go pozdrów he he no

tak Shagga za 3h będę już pewnie czekała....

Sandraa Ty śpiochu :D

czy wyjatkowy hhhmmm???
    powiedzmy ze teraz już tak ale długo musiałam nad nim pracować jakby nie było 10 lat zwiazku robi swoje ;)
    a pozdrowienia już przekazałam :)

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    WITAM!!!

Miłego popołudnia życzę.
    P.S Ja dopiero wstałam.;)

Cześć Sandra, miło, że znów do nas zaglądasz - i piszesz :)

Fedra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi;) Chyba należało mi się bo po nocce jestem;)
    Hej Mauysiu;)zaglądam zaglądam ;)

Fedra, Dodi, Beata, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa, korzystaj, mnie tutaj nikt tak nie wita....

Czy ja mam dziś Dzień Marudy?

Sandraa, Dodi, mauysia, Fedra, zbikowa, Rucia, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Sandraa, korzystaj, mnie tutaj nikt tak nie wita....

Czy ja mam dziś Dzień Marudy?

Ola chyba nie jest tak źle;)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Dodi;) Chyba należało mi się bo po nocce jestem;)
    Hej Mauysiu;)zaglądam zaglądam ;)

właśnie chciałam dopisać, że jedynym wytłumaczeniem dla Ciebie będzie przepracowana nocka, ale szybciej wysłałam niż napisałam he he ale osioł ze mnie....

ja się może narazie zamknę :D

Ola, nie no wcale :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 10:28

Sandraa lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2560 2561 2562 2563 2564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ