plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dodi wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"
koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada
ok sorki, chciałam tak jakby zabłysnąć a wyszło jak zawszepoprawiłam, ale w Twoim cytacie zostało
a Twój m to fajne ma pomysły wow... a więc od dzisiaj na wszelki wypadek będziemy się pilnowały z tym co piszemy
spoko jeśli chodzi o mojego męża to On wie jaki mam login na forum a Was prawie wszystkie kojarzy
i często razem ze mną przeżywa wasze historie tak jak ostatnio sprawę Dodi, nawet się pytał wczoraj czy coś wiadomo
na szczęście On nie ma czasu na fora ale to tak napisałam żebyście wiedziały ze pod nickami moż ekryć się każdy nawet wasz mąż
właśnie... Ola_czeka byś się wkońcu przyznał i ujawnił, żeś moim m jest;PBeata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
"założe sobie konto na tym Twoim portalu i będe czytał co tam skrobiecie na wątku ale chyba nie muszę wykresu prowadzić?"
koniec cytatu... to było a propo czytania przez "obcych"... dlatego jeśli ktoś nie chce nie używa się imion dzieci meża ani niczego co może Cię zidentyfikować i dlatego Dodi mój pies to na forum Czekolada
jajku... matko... to co on o mnie sobie pomyśli;P... wariatka na pełnym etacie:D
spoko jesli o Ciebie chodzi to się pytał tylko czy masz jakieś fotki w bikini
moje? on to w Twoje bikini musi zaglądać
ale On niechce zaglądac w Twoje bikini tylko chce zobaczyć Twoje zdjęcie Ciebie w bikiniDodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Fedra wrote:Dodi wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
ok sorki, chciałam tak jakby zabłysnąć a wyszło jak zawszepoprawiłam, ale w Twoim cytacie zostało
a Twój m to fajne ma pomysły wow... a więc od dzisiaj na wszelki wypadek będziemy się pilnowały z tym co piszemy
spoko jeśli chodzi o mojego męża to On wie jaki mam login na forum a Was prawie wszystkie kojarzy
i często razem ze mną przeżywa wasze historie tak jak ostatnio sprawę Dodi, nawet się pytał wczoraj czy coś wiadomo
na szczęście On nie ma czasu na fora ale to tak napisałam żebyście wiedziały ze pod nickami moż ekryć się każdy nawet wasz mąż
właśnie... Ola_czeka byś się wkońcu przyznał i ujawnił, żeś moim m jest;P
Kochanie, to ja już widze tera te Twoje nadgodziny... Do garów!!!!!Fedra, Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
EHHH Olu OLu żebym widziała że mi to zagwarantujesz to nie mam nic przeciwko ale jak już się rozwlecze to potrwa ok 80 wiec już ja Cię nie dogonię....Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:a i jeszcze tak zeby Wam dać do myślenia co mi mój maz powiedział:
jajku... matko... to co on o mnie sobie pomyśli;P... wariatka na pełnym etacie:D
spoko jesli o Ciebie chodzi to się pytał tylko czy masz jakieś fotki w bikini
moje? on to w Twoje bikini musi zaglądać
ale On niechce zaglądac w Twoje bikini tylko chce zobaczyć Twoje zdjęcie Ciebie w bikini
juz się wstydzę, bo głupio zabrzmiało;/
hehehe ma na fb... chybaFedra lubi tę wiadomość
-
Olu zerknęłam na wykres na jakim jestes etapie i mam lepszy pomysł...
niech Ci sie lepiej za pare dni zazieleni i będziesz chuchać dmuchać i prychać na mój wykres aby mój zazielenił sie w maju oki?
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:EHHH Olu OLu żebym widziała że mi to zagwarantujesz to nie mam nic przeciwko ale jak już się rozwlecze to potrwa ok 80 wiec już ja Cię nie dogonię....
Becia, widzę spadek nastroju.
Jeśli czujesz, że faktycznie się zbliża, to stań na jednej nodze i skacz tak długo aż ją wytrzepiesz. No chyba, że bzdury pleciesz i @ się opóźni do stycznia, bo zluzowałaś majty.Beata, Libra, Fedra, Shagga_80, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Olu zerknęłam na wykres na jakim jestes etapie i mam lepszy pomysł...
niech Ci sie lepiej za pare dni zazieleni i będziesz chuchać dmuchać i prychać na mój wykres aby mój zazielenił sie w maju oki?
Nooooooooooo dooooooooooooooooooooooooooooooobra......Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
hehehe Oluś miałam nadzieję że to tak zadziała że majty poluzowane i złapałam ale cóż tempka mówi sama za siebie.... łeeeee
ale własnie nie czuje jakby miała dziś przyjść byłam w łazience próbowałam coś wycisnać ale nic nie chce leciećOliwka 2006
-
Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Dodi, kontrola samopoczucia. Zapraszamy na forum.
dziękuję, ale narazie nie skorzystam.... stressssssssssssss!!!!!!!!!!!!!
Kurna jak to jest fizycznie możliwe, że mnie też boli brzuch za każdym razem jak pomyślę o badaniu Dodi?!Dodi lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Beata wrote:Olu zerknęłam na wykres na jakim jestes etapie i mam lepszy pomysł...
Nooooooooooo dooooooooooooooooooooooooooooooobra......
no to diiiiilOliwka 2006