plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:hehehe Oluś miałam nadzieję że to tak zadziała że majty poluzowane i złapałam ale cóż tempka mówi sama za siebie.... łeeeee
ale własnie nie czuje jakby miała dziś przyjść byłam w łazience próbowałam coś wycisnać ale nic nie chce lecieć
I znowu wizualizacja......Gunia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Beata wrote:hehehe Oluś miałam nadzieję że to tak zadziała że majty poluzowane i złapałam ale cóż tempka mówi sama za siebie.... łeeeee
ale własnie nie czuje jakby miała dziś przyjść byłam w łazience próbowałam coś wycisnać ale nic nie chce lecieć
I znowu wizualizacja......
Pozwól, że zadam ŚPF (Święte Pytanie Forum):
Kiedy testujesz?Fedra, Libra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola ja????/ ja juz sie tyle w zyciu natestowałam ze glowa mała heheh
dziewczyny to juz wiedzą w którym cyklu testowałam codziennie hehhe żeby pobic rekord heheheh (że niby tak wcześnie rekordowo miało wyjśc)
teraz nie testuję wcale o nie pełen luzzzz heheh taaaaa jasennnneeee
a brzuch Cię boli ze stresu normalne ja czesto tak mam jak sie kimś bardzo przejmę
edit
a tak powżnie nie ma bata nie ma złudzeń tym razem, widziałas moją tempkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 12:51
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Ola ja????/ ja juz sie tyle w zyciu natestowałam ze glowa mała heheh
dziewczyny to juz wiedzą w którym cyklu testowałam codziennie hehhe żeby pobic rekord heheheh (że niby tak wcześnie rekordowo miało wyjśc)
teraz nie testuję wcale o nie pełen luzzzz heheh taaaaa jasennnneeee
a brzuch Cię boli ze stresu normalne ja czesto tak mam jak sie kimś bardzo przejmę
edit
a tak powżnie nie ma bata nie ma złudzeń tym razem, widziałas moją tempkę?
Widziałam. Widziałam też kilka innych w ciążowych wykresach, w nieciążowych także. Twoja tempka nie rokuje ani dobrze ani źle.
Becia, dopóki nie dostaniesz okresu nie ma co się załamywać ani cieszyć. daj sobie limit - na przykład do poniedziałku - i od tego dnia zacznij się nakręcać, lub zamartwiać.
Wiem, że to banały, ale te kilka dni, które stracisz na nadzieje i obawy do czasu okresu lub nie-okresu to o kant dupy rozbić.
Libra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
cześć, miałam zachrzan w pracy i dopiero wyzwoliłam się spod jej szponów.
Dodi przynieś nam pozytywne informacje, beta widać, że przyrasta to nie może być źle. Chcę, żeby było zaje...iście.
Tamta dziewczyna która w pon miała mieć powtórne USG, była we wtorek na zabiegu. W ogóle do kitu to wszystko.
Shagga odpoczywaj i nie myśl za dużo o nieprzyjemnych sprawach.Shagga_80, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola łacze się z Tobą w bólu mam to samo dzisiaj taki spadek formy ze dramat...
a przed chwilą przestałam płakać oczywiście płakałam ze wzruszenia bo moja koleżanka okazało się ze jest w ciąży a też długo się starali
tak więc mam dzisiaj niezłą huśtawkę nastrojów i jak ja wytrzymam na tym cholernym angielskimmauysia, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Ola łacze się z Tobą w bólu mam to samo dzisiaj taki spadek formy ze dramat...
a przed chwilą przestałam płakać oczywiście płakałam ze wzruszenia bo moja koleżanka okazało się ze jest w ciąży a też długo się starali
tak więc mam dzisiaj niezłą huśtawkę nastrojów i jak ja wytrzymam na tym cholernym angielskim
która? TAAAAA koleżanka? -
Fedra to tylko pogratulować koleżance.
Też się podpinam do was i łącze się w bólu brzucha.Dodi lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:Fedra wrote:Ola łacze się z Tobą w bólu mam to samo dzisiaj taki spadek formy ze dramat...
tak więc mam dzisiaj niezłą huśtawkę nastrojów i jak ja wytrzymam na tym cholernym angielskim
która? TAAAAA koleżanka?
nie nie ta
ta o której myślisz olała temat stwierdziła że bóle jej przeszły więc w ciaży nie jestjej sprawa
o Czekolada przyszła łeb położyła mi na kolanach i nie mam jak pisać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
gocha04 wrote:cześć, miałam zachrzan w pracy i dopiero wyzwoliłam się spod jej szponów.
Dodi przynieś nam pozytywne informacje, beta widać, że przyrasta to nie może być źle. Chcę, żeby było zaje...iście.
Tamta dziewczyna która w pon miała mieć powtórne USG, była we wtorek na zabiegu. W ogóle do kitu to wszystko.
Shagga odpoczywaj i nie myśl za dużo o nieprzyjemnych sprawach.
O kurdeKtóra dziewczyna..?
-
gocha04 wrote:Fedra to tylko pogratulować koleżance.
Też się podpinam do was i łącze się w bólu brzucha.
wczoraj się dowiedziałam ze jest pod opieka Kliniki Leczenia Niepłodności i ze jest na cyklu stymulowanym i miała zastrzyk na pęknięcie wieczorem miała jechac zobaczyć co i jak i się nie odzywała, ale dzisiaj napisała że to 5-6 tydzień widac plamkę ale była zawiedziona ze nie widac serduszka ehhh te cieżarne takie niecierpliweShagga_80 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Dodi, myj dupsko (o przepraszam - waginę) i do lekarza, my tu posiedzimy w poczekalni.
Laski tu są orzeszki, cola i kobiece magazyny o Kasi Cichopek.
Olka to ja orzeszki poprosze i cole bo na magazyny o tej pani nie mam siły zresztą zaraz wybywam z Czekoladą na spacer matko co myślę o Dodi to mnie jajnik lewy boliDodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Dodi, myj dupsko (o przepraszam - waginę) i do lekarza, my tu posiedzimy w poczekalni.
Laski tu są orzeszki, cola i kobiece magazyny o Kasi Cichopek.
Olka to ja orzeszki poprosze i cole bo na magazyny o tej pani nie mam siły zresztą zaraz wybywam z Czekoladą na spacer matko co myślę o Dodi to mnie jajnik lewy boli
Czyli jednak to nie stres.... Zaraziła nas ciążą.Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
WIEM WIEM NIE STRESUJE SIĘ ze sie mogło udac albo nie tylko tym że cykl może trwać 80 dni a to juz byłby kanał/....
ale spoko czekam do niedzieli a potem najwyżej jak nie dostanę to odrazu polece w poniedziałek do ginki po cos na wywołanie bo nie chcę zmarnowac tak długiego czasu...
a teraz zmykam bo już powinnam zamykac a koljek a 10 osób jeszcze i pisze na raty
papapaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie