plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej! jestem i ja
Oczywiście wpadłam zobaczyć co u Doduś?Ja dziś znowu na budowie byłam i nazbierałam się tego styropianu, naschylałam a teraz boli mnie podbrzusze i plecy na samym dole ;(
Dodi- ja mam nadzieje,ze u Ciebie wszystko będzie jak w książce
W sumie to skoro ostatnio nie było widać zarodka, a teraz jest tylko mniejszy- to moze dlatego,ze za długo gdzieś tam się ukrywał???
A teraz jak ruszy to dogoni rowieśników!!!!
Ale proponuję jak dziewczyny-iść w piatek gdzieś prywatnie i porównać to co mówi jeden lekarz a co drugi? Wtedy będziesz mieć jaśniejszy obraz.
P.S. zauważ,ze u Ruci też dzidzia mniejsza jest o kilka dni!!!
Ciekawe jak będzie u mnie?
W pierwszej ciąży szło łeb w łeb!!!!Ciążą według OM zgadzała się z USG. Byłam na pierwszej wizycie w 8 tygodniu i 2 dniu ciąży i usg powiedziało to samo!!!!!
miłego wieczorku Kochane moje
Ja jestem śpiąca, trzesie mnie zimno, i pobolewa tu i tam.....a musze jeszcze ogarnąć trochę chatkę-bo jutro koleżanka przychodzi.
Papatki moje WARIATKI!!!!!!!!
A ja nadal w niewiedzy jeszcze 2 tygodnie....Dodi, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:niestety jeszcze jestem w pracy to i podglądam forum, ale Wy już wolne ptaki to korzystacie ze słonka.
ja pracuje jeszcze godzine dluzej, tenkju, strefo czasowa ;/
dlatego jak wszystkie buszują od rana na forum ja jeszcze słodko chrapięLibra, Fedra lubią tę wiadomość
-
no więc tak...
Ola co my byśmy bez Ciebie zrobiły jajcaro Ty jednak Kofana
I znowu dziękuję Wam za wytrwałość, zainteresowanie, kciuki, modlitwę itp., itd.
Kopciuszku, Ty się tak nie forsuj, nie wskazane !!!
nie lubię być w centrum zainteresowania, ale to wyjątkowa sytuacja
powiem wprost -> wkurwiłam się trochę, bo po 1 to ja chodzę do niego prywatnie, każda wizyta 80 zł, mówi że albo nie da mi nadziei, albo że nie będzie obiecywał, albo że wątpi, że ciąża się prawidłowo będzie rozwijała (i tu nie zapytałam co ma na myśli)... kurna, to kto jak nie on, ma mnie w tym wszystkim uświadomic!!!
pytam, czy może to wyglądać tak dlatego, że najpierw były te dwa pęcherzyki, teraz został jeden i dlatego się to tak opóźnia? może a nie musi - odpowiedz jak do idiotki... albo panie tak późno w ciążę zaszła - no dobra, ale on mówi tak jakby co najmniej z 4 tygodnie różnicy były
L4 nie mam, duphaston miała brać do dzisiaj potem nic o tym nie wspomniał to się wróciłam zapytać no i tak mam brać, ale mówię, że jedna tabletka mi została to acha myślałem, że więcej przepisałem!!!! WTF??? ja mam normalnie dosyć... Gdyby nie Wy to ja bym zwariowała, bo nikt mi takiej wiary nie daje jak Wy i za to jestem Wam ogromnie wdzięczna.
Pogadam z m jak wróci i zobaczę kiedy przyjmuje gin, do którego kiedyś chodziłam... MASAKRA jak dla mnie
aha no i oczywiście nie jestem jakąś egoistyczną świnią i czekam teraz na wiadomości od Ciebie she
Olka zostalo coś jeszcze z tych orzeszków albo coli???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 15:36
she, kopciuszek126, Rucia, mauysia, Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kopciusze Ty się tak nie przemęczaj, bo o ile styropiany ciężkie nie są o tyle regularne i długie zginanie się po niego mogło kręgosłup nadwyrężyć. Uważaj na siebie!
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
zbikowa wrote:gocha04 wrote:niestety jeszcze jestem w pracy to i podglądam forum, ale Wy już wolne ptaki to korzystacie ze słonka.
ja pracuje jeszcze godzine dluzej, tenkju, strefo czasowa ;/
dlatego jak wszystkie buszują od rana na forum ja jeszcze słodko chrapię
ja też chrapię (a lubię sobie pospać lubię) jak dziewczyny zapisują kolejne strony od 7 rano albo i wcześniej, a później nie mogę ich nadrobić i pisać na bieżąco.zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dodi, a kto to za mnie zrobi wszystko?nikt przecież nie wie,że jestem w ciąży to musze robić jak normalny śmiertelnik!!!
Mam nadzieję,ze nasze dzidzie będą silne i zdrowe i o to Boga proszę!!!!
P.S. a kto mi posprzata jak będziemy sie do nowego domku wprowadzać?Czy Wy wiecie,że ja do nowego domku albo pójdę już z malenstwem,albo pomieszkam chwilke w dwupaku i będę zaraz rodzić!Mamy wprowadzić sie na poczatku grudnia, a ja termin mam na 7 grudnia!Synuś urodzil sie równy tydzień wcześniej, to jakby ta dzidzia też sie pośpieszyła to załapie sie jeszcze na koniec listopada!!!!Dodi, Beata, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi kochan dziewczyny Ci już wszystko napisały,
a ja osobiście uważam że tak jak podała chyba zbikowa moi zdaniem wszystko wskazuje na to że będzie wszytsko dobrze i prawidłowo a ten Twój lekarz to jakiś tempy konował który zupełnie niepotrzebnie miesza Ci w głowie i podnosi hormon stresu, ja zdecydowanie kochana poszłabym szybko do innego lekarz po to by uspokoić się całkowicie no i chyba nie ufałabym mu już
a na pocieszenie ci powiem że ja w mojej ciąży zawsze na usg nawet miałam sporą róznicę niż z okresu i było to więcej niż 2 tygodnie ale nawet przez myśl nie przeszło mojemu lekarzowi żeby podważać to że jest dobrze i wszytsko dobrze się skończyło u Ciebie też tak będzie kochana głowa do góry i szukaj dobrego lakarzazbikowa, Dodi, aisa, Libra, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kopciuszki witaj a daleko mieszkasz? jak niedaleko to zaraz wpadam i pomagam
no chyba ze chodzi o sprzątanie przed przeprowadzka to wiekszość będzie w głeboko zaawansowanej ciaży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 15:49
kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dodi wrote:no więc tak...
Ola co my byśmy bez Ciebie zrobiły jajcaro Ty jednak Kofana
I znowu dziękuję Wam za wytrwałość, zainteresowanie, kciuki, modlitwę itp., itd.
Kopciuszku, Ty się tak nie forsuj, nie wskazane !!!
nie lubię być w centrum zainteresowania, ale to wyjątkowa sytuacja
powiem wprost -> wkurwiłam się trochę, bo po 1 to ja chodzę do niego prywatnie, każda wizyta 80 zł, mówi że albo nie da mi nadziei, albo że nie będzie obiecywał, albo że wątpi, że ciąża się prawidłowo będzie rozwijała (i tu nie zapytałam co ma na myśli)... kurna, to kto jak nie on, ma mnie w tym wszystkim uświadomic!!!
pytam, czy może to wyglądać tak dlatego, że najpierw były te dwa pęcherzyki, teraz został jeden i dlatego się to tak opóźnia? może a nie musi - odpowiedz jak do idiotki... albo panie tak późno w ciążę zaszła - no dobra, ale on mówi tak jakby co najmniej z 4 tygodnie różnicy były
L4 nie mam, duphaston miała brać do dzisiaj potem nic o tym nie wspomniał to się wróciłam zapytać no i tak mam brać, ale mówię, że jedna tabletka mi została to acha myślałem, że więcej przepisałem!!!! WTF??? ja mam normalnie dosyć... Gdyby nie Wy to ja bym zwariowała, bo nikt mi takiej wiary nie daje jak Wy i za to jestem Wam ogromnie wdzięczna.
Pogadam z m jak wróci i zobaczę kiedy przyjmuje gin, do którego kiedyś chodziłam... MASAKRA jak dla mnie
aha no i oczywiście nie jestem jakąś egoistyczną świnią i czekam teraz na wiadomości od Ciebie she
Olka zostalo coś jeszcze z tych orzeszków albo coli???
kochana to cię pocieszę ja za każdą wizytę płacę 130 zł i co wizyta jest helikopter i badanie USG więc wydaje mnie się ,że drogo nie jest ,ale powiem ci ,że kurcze jeszcze do innego bym poszła ,ale zrobisz jak uważasz tak dla spokojności swojej bo to co napisałaś nie był on za wylewny,,,,,,Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
no i pouciekały przede mną....
musze na chwilkę spadać bo musze biurko udostępnić do odrabiania lekcji
Oliwka 2006
-
kopciuszek126 wrote:Beatko w łódzkim
no to aż tak daleko nie jest jeszcze zalezy przy której granicy bo moze sie okazać że całkiem niedaleko
Oliwka 2006
-
no ja wiem kopciuszku, ale żartów nie ma
przynajmniej się oszczędzaj, ile się da... a grudzień bądź przełom listopada i grudnia zapowiada się całkiem, całkiem. Takie podwójne szczęście znowu, można powiedzieć. Spokojnie i wszystko będzie tak jak być powinno. Dom wykończycie w czasie a Ty nie szalej
Też się o to modlę, żeby wszystkie nasze fasolki zdrowo się rozwijały a nasze staraczki jak najszybciej wyjaśniły swoje sytuacje i też cieszyły się maleńkim szczęściem
Beata, kopciuszek126, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
A Ty gdzie mieszkasz? No, część dziewczyn będzie juz po porodzie a część przed ;)Więc jakby któraś chciała wczesniej urodzić to zapraszam na sprzatanie
!!!!Myśle,ze w listopadzie będzie sie to odbywać!!!!Choć wolałabym nieco wcześniej to załatwić bo w listopadzie moze być już zimno i jak tu okna umyć?Mam jeszcze mamę, siostrę, teściowa- na która nie wiem czy można liczyć!!!!? no i kolezankę,która z mężem zaoferowała się,że jakby co to dzwonić i przyjeżdzają nam pomagać
!