plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze jedno... tak mi sie wydaje, ze ciąga cie na te wizyte w pon, a juz teraz mógłby powiedzieć ze po kryzysie i spokojnie wszystko idzie w dobrym kierunku.
money money money...
(no ale oczywiście mogę się mylić)Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa no niestety ale to samo pomyslałam że chodzi mu o kase i jak potrzyma ją w niepewności to myśli że chętniej do niego przyjdzie i częściej zapłaci
zbikowa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zbikowa wrote:I jeszcze jedno... tak mi sie wydaje, ze ciąga cie na te wizyte w pon, a juz teraz mógłby powiedzieć ze po kryzysie i spokojnie wszystko idzie w dobrym kierunku.
money money money...
(no ale oczywiście mogę się mylić)
ja też mam niestety takie wrażeniepróbowałam się dozwonić do pewnej pani gin ale ciężka sprawa. Będę walczyć dalej, bo jakoś nie nabrałam do niego zaufania.
Teraz spadam zabrać się za obiadokolację bo się nie wyrobięBeata, zbikowa, Kaja, aisa, Effcia28, Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:I jeszcze jedno... tak mi sie wydaje, ze ciąga cie na te wizyte w pon, a juz teraz mógłby powiedzieć ze po kryzysie i spokojnie wszystko idzie w dobrym kierunku.
money money money...
(no ale oczywiście mogę się mylić)
powiem ci ,że mi to przyszło do głowy ,że trochę przeciaga tymi gatkami mnie się wydaje ,ze mógł już dziś coś wiecej powiedzieć !!!mamona jest chciwa ulalala mocno chciwazbikowa lubi tę wiadomość
-
Doduś koniecznie poszukaj i popytaj znajomych a jak będziesz dzwoniła sie umwawiac to mów że bardzo pilne
Renia jestes jeszcze?Dodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Doczytałam
Muska, mam nadzieję, że nie będziesz już musiała robić tych badań
Plemniczko, ja też jestem zdania żebyś poszła na te rozmowy, porównała obowiązki, jaka umowa i kasa. No i wybraćA jak coś to pomożemy
Shagga, wierzę, że wszystko się poukłada
Kopciuszku, nie przemęczaj się! Tylko tak wiesz, doglądaj i zarządzaj
Ola, tekst na rozluźnienie atmosfery był mega
Zbikowa, kawału nie znałam... prawdziwy
Dodi, tak jak dziewczyny pisały, nie stresuj się za mocno i może faktycznie skonsultuj się z innym lekarzem. A co do tego u którego jesteś to jakiś tłuk. Akurat w tych sprawach powinien być bardziej konkretny a nie taki kluch. Kilka dni temu u niego byłaś a On nie pamięta czy przepisał lek na dłużej czy nie.
Wciąż trzymam kciuki i będę się modlić! Mam jakieś przeczucie, że wszystko będzie dobrze :*zbikowa, Dodi, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
heh widzicie rozgryzłyśmy go wszystkie pomyslały dokładnie to samo ! coś w tym musi być jak sie okaże że to naciagacz to zrobimy mu niezła reklamę!
zbikowa, Dodi, BellaRosa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dziewczyny, myślę, że trochę przesadzacie, nie sądzę, żeby lekarz wygrażał Dodi tylko z chęci dorobienia 80 zł. Myślę, że już nieraz mówił pacjentce, że jest dobrej myśli, a jak się nie powiodło - ona miała do niego pretensje. Myślę, że to dlatego woli być zachowawczy i nastawiać Dodi, że może nie być kolorowo, bo zawsze to przyjemniej zaskoczyć się pozytywnie... Tak czy inaczej uważam, że Dodi powinna skonfrontować jego opinię z innym lekarzem, ale nie dopatrywałabym się w nim Wujka Samo Zło.
zbikowa, Dodi, aisa, Libra, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczyny, myślę, że trochę przesadzacie, nie sądzę, żeby lekarz wygrażał Dodi tylko z chęci dorobienia 80 zł. Myślę, że już nieraz mówił pacjentce, że jest dobrej myśli, a jak się nie powiodło - ona miała do niego pretensje. Myślę, że to dlatego woli być zachowawczy i nastawiać Dodi, że może nie być kolorowo, bo zawsze to przyjemniej zaskoczyć się pozytywnie... Tak czy inaczej uważam, że Dodi powinna skonfrontować jego opinię z innym lekarzem, ale nie dopatrywałabym się w nim Wujka Samo Zło.
oczywiście że tak może być, ale jakbym była lekarzem wolałabym uspokoić swoje pacjentki i informować je dokładnie, które nie musza się przejmować takimi rzeczami tylko dbały o siebie i swoje ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 16:14
Kaja, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
nie nie my nie powiedziałyśmy że tylko to ale nie dał nadzieji ze jest dobrze czyli co widzi zagrozenie a nie pamietał że leku potrzebuje dopiero jak sama zapytała to powiadzaiał a tak tak.... dla mni eto niej jest profesjonalne podejście... ja bym mu nie zaufała
bo o ile lekarza czujnośc może uśpić to że jest wszytsko na pozór dobrze to odwrotnie już nie wiec skoro twierdzi że coś może byc nie tak tym bardziej powinien sie sumiennie do tego zabrać a moim skromnym zdaniem tego nie zrobił, ale może za mało fragemntów o nim wiemy... tego nie wiem piszemy tylko swoje odczucia po tym co przedstawia DodiDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ola_czeka wrote:Hmmm, niesolidny, bo nie pamiętał ile tabletek przepisał w zeszłym tygodniu jednej z pacjentek?
no właśnie tez tak miałam u mojej byłej kazała mi brać 7 dni duphastonu tak napisała mi w e-malu ,a jak byłam na wizycie to mnie opier.....,że sama sobie dawkuję tabsy i skumaj baby ;-)hehehe u Dodi podobnie widzę -
Dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy. Od pocieszania i dawania nadziei jesteśmy my. Lekarz Dodi nie olał jej, nie powiedział, że nic z tego nie będzie, że ma czekać na okres czy coś równie bezmyślnego. Powiedział jej w żołnierskich słowach, że nie jest rewelacyjnie i że muszą jeszcze poczekać. Powiedział, że ma się u niego zjawić za kilka dni, co oznacza, że ani nie spisał na straty tej ciąży, ani że jej nie olewa. Wiem, że oczekujemy czegoś innego, ale nie sądzicie, że lekarz zwariowałby, gdyby tak jak my tu wszystkie - tak bardzo emocjonalnie podchodził do każdej ciąży? On ma zadanie do wykonanie - poprowadzić ciążę Dodi a nie ją przytulać!
Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość