plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Bello pieknie kochana brakowało mi tu Twojego podejścia, z każdą najmniejszą kropką sie zgadzam
Musia może Ty lepiej nie bierz renni? lepiej napij sie gorącego mlekaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 17:18
BellaRosa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:Oj bo jeszcze w samozachwyt popadnę ;P
Po prostu wkurza mnie podejście niektórych lekarzy a już w szczególności jeśli idzie sie do nich prywatnie a wraz nie potrafią odpowiednio zająć się pacjentką.
a słusznie popadaj popadaj bylebyś tylko nie odfruneła
mnie tez wkurza i sama wiesz że my tu już więcj same wiemy niż lekarze nam chcą powiedzieć co niektórzy... sama miałam taki przypadek że gin mówiła raz tak raz tak jak do przygłupiej blondynkiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
a na my narazie napałaszowałyśmy sie czekoladkami w międzyczasie.... kolacji jeszcze nie było
zrobię zaraz jak Oliwka skończy lekcje
miała dziś test kompetencji na zakończenie pierwszej klasy-oczywiście celująco (urosłam)Rucia, Dodi, aisa, Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
hmmm wiesz co własnie zajrzałam do barku patrzę a tam... kadarka tylko z korkiem
ale czy tak wypada samemu? mąż wraca dopiero po 22 może któraś napije sie ze mną?Rucia, gocha04, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:a na my narazie napałaszowałyśmy sie czekoladkami w międzyczasie.... kolacji jeszcze nie było
zrobię zaraz jak Oliwka skończy lekcje
miała dziś test kompetencji na zakończenie pierwszej klasy-oczywiście celująco (urosłam)
Proszę pogratulować OliwiiJak ja uwielbiam takie zdolne dziewczyny
Ja się pałaszuje czym popadnie, i sprawdzam po czym nie zrobi mi się niedobrze.Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Bello pieknie kochana brakowało mi tu Twojego podejścia, z każdą najmniejszą kropką sie zgadzam
Musia może Ty lepiej nie bierz renni? lepiej napij sie gorącego mleka
Znowu tu wlazłamJesteście uzależniające
Przed tv siedziałam, no i mój m wrócił do domu w końcu.
Już zjadłam Renni. To mleko tez pomaga? To może się przerzucę, bo w pracy mleko mamy, mogłam sobie podgrzać w mikrofali, a tak czekałam aż do domu wrócę... A czemu pomaga?
BellaRosa zgadzam się z Tobą w kwestii lekarza Dodi. Tzn, w kwestii jego podejścia bo nie wiem jak sytuacja była. No, wiesz o co mi chodzi...
Ostatnio trafiłam na konowała, który bez badania i wywiadu lekarskeigo powiedział że pewnie jestem bezpłodna i kazał iść się leczyć do kliniki bezpłodności... No, a teraz zmykam do mężusia skoro przylazł
ps
zgaga ma chwilke dała spokójBellaRosa, Beata, Ilona, zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ruciu powiedziałam jej to przyszła przeczytac, podobał jej sie Twój suwaczek i zapytała czy tez sobie taki zrobię...
no i obiecałam że niedługo tak- słowa muszę dotrzymać upss
lecę po winko zaraz przyniosę jeden duzy drugi małyRucia, gocha04, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Ruciu powiedziałam jej to przyszła przeczytac, podobał jej sie Twój suwaczek i zapytała czy tez sobie taki zrobię...
no i obiecałam że niedługo tak- słowa muszę dotrzymać upss
lecę po winko zaraz przyniosę jeden duzy drugi mały
Oliwko mama sobie też taki zrobiNawet ładniejszy
Beata lubi tę wiadomość
-
no to zdrówko Aniu Twoje a ja piję za moją @ żeby sie szybko przyplatala, moze to ją wywoła
koń by się uśmiał jakby to zobaczył heheheh dla Ciebie wg zyżeń
moje dziecie pyta mamo co ty?Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyA może nie wywoła
Pij pijKadarka to lek na wszelkie bolączki
Uciekam się myć. I spać chyba zaraz też idę. Dziś mecz w TVSzwagier przyjdzie, wiec chłopaki zasiądą z chipasmi i piwskiem. Znowu będzie głośno.
Dobranoc dziewczynkiDo jutra.
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
oj niech wywoła w tym cyklu nie mam żadnych nadzieji, tylko moja głowa słaba i pól kieliszka to może mnie zwalic z nóg hehhe
pa dobranoc i kolorowych snów odpoczywajOliwka 2006
-
Beata wrote:hmmm wiesz co własnie zajrzałam do barku patrzę a tam... kadarka tylko z korkiem
ale czy tak wypada samemu? mąż wraca dopiero po 22 może któraś napije sie ze mną?
Beciu stukam sie z Tobą kieliszkiem. Siedzę sama, oglądam bardziewie w tv, poza tym ciężki powrót z pracy był, bo dziś ciche dni z M. Chyba zaczynam świrować, bo jak wróciłam to zaczęło mi wszystko przeszkadzać i generalnie negatywne nastawienie do wszystkiego. I siedzę i piję, bo i tak miałam od kilku dni ochotę na wino.Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem na chwilkę, dłużej chyba nie dam rady, wróciłam z ogrodu właśnie...całą godzinę w sumie byłam w domu dzisiaj odkąd wstałam z łóżka...padam na pysk...kuna albo inne dziadostwo spiło krew z małego kurczaczka...młody się popłakał...ale już mu lepiej...taka śłiczna kura silka bielutka...ech...wczoraj je dopiero kwoka zostawiła...wredna małpa wyrodna kwoczysława...wrrr....tak mi szkoda maleństwa...teraz muszę pilnować je bardzo bardzo a stało się to gdy w domku wątróbkę przygotowywałam na obiad....wiecie, szukałam prawie 3 godziny tej kruszynki....co za menda jej krzywdę zrobiła nie wiem ale młody od tego momentu z wiatrówką po ogródku chodzi i wygląda tego dziadostwa...powiedział, że zauważy to śrut w du.....pę (wybaczcie)...
Shagga_80, Dodi, Fedra, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny