X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bello pieknie kochana brakowało mi tu Twojego podejścia, z każdą najmniejszą kropką sie zgadzam

Musia może Ty lepiej nie bierz renni? lepiej napij sie gorącego mleka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 17:18

BellaRosa lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bo jeszcze w samozachwyt popadnę ;P
    Po prostu wkurza mnie podejście niektórych lekarzy a już w szczególności jeśli idzie sie do nich prywatnie a wraz nie potrafią odpowiednio zająć się pacjentką.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucinko???? a Ty co napisałaś co wiedzialaś i poszłaś sobie?

A bo to pora kolacji, sprawdzenia zeszytów, itepe itede więc jestem z doskoku :)

Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Oj bo jeszcze w samozachwyt popadnę ;P
    Po prostu wkurza mnie podejście niektórych lekarzy a już w szczególności jeśli idzie sie do nich prywatnie a wraz nie potrafią odpowiednio zająć się pacjentką.

a słusznie popadaj popadaj bylebyś tylko nie odfruneła

mnie tez wkurza i sama wiesz że my tu już więcj same wiemy niż lekarze nam chcą powiedzieć co niektórzy... sama miałam taki przypadek że gin mówiła raz tak raz tak jak do przygłupiej blondynki

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella podpisuje się rękoma i nogami pod twoim długaśnym postem :)

Beata, BellaRosa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na my narazie napałaszowałyśmy sie czekoladkami w międzyczasie.... kolacji jeszcze nie było
    zrobię zaraz jak Oliwka skończy lekcje

miała dziś test kompetencji na zakończenie pierwszej klasy-oczywiście celująco (urosłam)

Rucia, Dodi, aisa, Ilona, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm wiesz co własnie zajrzałam do barku patrzę a tam... kadarka tylko z korkiem :(
    ale czy tak wypada samemu? mąż wraca dopiero po 22 może któraś napije sie ze mną?

Rucia, gocha04, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    a na my narazie napałaszowałyśmy sie czekoladkami w międzyczasie.... kolacji jeszcze nie było
    zrobię zaraz jak Oliwka skończy lekcje

miała dziś test kompetencji na zakończenie pierwszej klasy-oczywiście celująco (urosłam)

Proszę pogratulować Oliwii :) Jak ja uwielbiam takie zdolne dziewczyny :D

Ja się pałaszuje czym popadnie, i sprawdzam po czym nie zrobi mi się niedobrze.

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hmmm wiesz co własnie zajrzałam do barku patrzę a tam... kadarka tylko z korkiem :(
    ale czy tak wypada samemu? mąż wraca dopiero po 22 może któraś napije sie ze mną?

Nalej mi do kieliszka od wódki i rozcieńcz z wodą pół na pół :)

• Muska Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Bello pieknie kochana brakowało mi tu Twojego podejścia, z każdą najmniejszą kropką sie zgadzam

Musia może Ty lepiej nie bierz renni? lepiej napij sie gorącego mleka

Znowu tu wlazłam :) Jesteście uzależniające :)
    Przed tv siedziałam, no i mój m wrócił do domu w końcu.
    Już zjadłam Renni. To mleko tez pomaga? To może się przerzucę, bo w pracy mleko mamy, mogłam sobie podgrzać w mikrofali, a tak czekałam aż do domu wrócę... A czemu pomaga?
    BellaRosa zgadzam się z Tobą w kwestii lekarza Dodi. Tzn, w kwestii jego podejścia bo nie wiem jak sytuacja była. No, wiesz o co mi chodzi...
    Ostatnio trafiłam na konowała, który bez badania i wywiadu lekarskeigo powiedział że pewnie jestem bezpłodna i kazał iść się leczyć do kliniki bezpłodności... No, a teraz zmykam do mężusia skoro przylazł :D
    ps
    zgaga ma chwilke dała spokój

BellaRosa, Beata, Ilona, zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu powiedziałam jej to przyszła przeczytac, podobał jej sie Twój suwaczek i zapytała czy tez sobie taki zrobię...
    no i obiecałam że niedługo tak- słowa muszę dotrzymać upss
    lecę po winko zaraz przyniosę jeden duzy drugi mały

Rucia, gocha04, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Ruciu powiedziałam jej to przyszła przeczytac, podobał jej sie Twój suwaczek i zapytała czy tez sobie taki zrobię...
    no i obiecałam że niedługo tak- słowa muszę dotrzymać upss
    lecę po winko zaraz przyniosę jeden duzy drugi mały

Oliwko mama sobie też taki zrobi :) Nawet ładniejszy :)

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zdrówko Aniu Twoje a ja piję za moją @ żeby sie szybko przyplatala, moze to ją wywoła

koń by się uśmiał jakby to zobaczył heheheh dla Ciebie wg zyżeń
    moje dziecie pyta mamo co ty?

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może nie wywoła :P
    Pij pij :) Kadarka to lek na wszelkie bolączki :)

Uciekam się myć. I spać chyba zaraz też idę. Dziś mecz w TV :( Szwagier przyjdzie, wiec chłopaki zasiądą z chipasmi i piwskiem. Znowu będzie głośno.

Dobranoc dziewczynki :) Do jutra.

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj niech wywoła w tym cyklu nie mam żadnych nadzieji, tylko moja głowa słaba i pól kieliszka to może mnie zwalic z nóg hehhe

pa dobranoc i kolorowych snów odpoczywaj

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Beciu stukam sie z Tobą kieliszkiem. Siedzę sama, oglądam bardziewie w tv, poza tym ciężki powrót z pracy był, bo dziś ciche dni z M. Chyba zaczynam świrować, bo jak wróciłam to zaczęło mi wszystko przeszkadzać i generalnie negatywne nastawienie do wszystkiego. I siedzę i piję, bo i tak miałam od kilku dni ochotę na wino.

Beata lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego ja nie lubię kadarki? hmm...wolę inne winko ale kadarka stoi...mooooże się skuszę niedługo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na chwilkę, dłużej chyba nie dam rady, wróciłam z ogrodu właśnie...całą godzinę w sumie byłam w domu dzisiaj odkąd wstałam z łóżka...padam na pysk...kuna albo inne dziadostwo spiło krew z małego kurczaczka...młody się popłakał...ale już mu lepiej...taka śłiczna kura silka bielutka...ech...wczoraj je dopiero kwoka zostawiła...wredna małpa wyrodna kwoczysława...wrrr....tak mi szkoda maleństwa...teraz muszę pilnować je bardzo bardzo a stało się to gdy w domku wątróbkę przygotowywałam na obiad....wiecie, szukałam prawie 3 godziny tej kruszynki....co za menda jej krzywdę zrobiła nie wiem ale młody od tego momentu z wiatrówką po ogródku chodzi i wygląda tego dziadostwa...powiedział, że zauważy to śrut w du.....pę (wybaczcie)...

Shagga_80, Dodi, Fedra, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nadrobiłam,ale się nie wypowiem ,może tylko tyle ,że będę trzymać za Ciebie kciuki Dodi:)

Dodi lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia buziole ode mnie...dajesz radę? ;-)

Effcia28 lubi tę wiadomość

‹‹ 2570 2571 2572 2573 2574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ