X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ale miałam zaległości... uff ... doczytane :-)
    Dodi jestem dobrej myśli, myślę o Tobie i przytulam mocno .
    She super wieści :-)
    Muzi dorwij drania co kurę zlikwidował !!!
    Beata pogratuluj Córce sukcesu :-)
    Asia już jestem i piszę :-)
    Dzień był długi i męczący. Spotkanie się udało. Będę prowadzić kilka zajęć w tygodniu w formie korepetycji. Jak na to chwilę to dla mnie dobra opcja :-)

aisa, Shagga_80, Dodi, Fedra, Rucia, she, Beata lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff przeczytałam Was - sporo się nazbierało od wczorajszego wieczoru!!! Pół na pół dzięki meczowi, a pół na pół jego kosztem,hehe, tylko krzyki kibiców odrywały mnie od lektury;) Racje macie, że nasze mecze chyba sprzedane..., ale ile w takim razie muszą zapłacić takiemu Lendowskiemu, żeby się ośmieszył?! Wstydziłby się byc takim ofermą w barwach PL. Według mnie w ogóle ta trójka nie powinna grać w naszej reprezentacji, i już. A komentator mówi właśnie "mamy 4 bramki"... żenada, jak to mamy? Kto ma? Że niby my?! Ale że niby jak? Przez pokrewieństwo Tuska-Niemca?! Hmmmm... kolejna żenada...
    No i tak się zajęłam meczem, że nie bardzo pamiętam, co miałam napisać, poza gratulacjami dla She, Majeczka zuch Dziewczynka, radość Rodziców:)
    Dodi... Ty wiesz, że i ja z Tobą myślami, kciuki trzymam, choć już spokojniejsza jestem, a jak byś poszła do innego lekarza i relacje nam tu zdała to w ogóle kamień z serca...:)
    Beatka, fajnie, że wróciłaś, Ola - cieszę się, że Fasolkujesz;P, Mauysia... nie przepracowuj się! Spać musisz i wypoczywać, a nie... ech..., Shagga to samo zresztą (choć Shagussia się urlopuje aktualnie, a nie pracuje nocami;))
    I jest tu jeszcze kilka(naście?hihi) Dziewczyn o których pamiętam, ale nie bardzo wiem, co im napisać, żeby im się miło zrobiło (Zbikowa, Rucia, Muska, Kfjatus, Kaja, Aisa, Ilona, Gocha, Muzarcia, Mala, Karoam, Libra, Fedra...) i troszkę mi głupio z tego powodu, ale cóż, mecz się skończył, siły mnie opadły...) Mój M.już śpi, daję kolację Królikowi i też zmykam spać. Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 20:49

Libra, Shagga_80, Kaja, Dodi, she, zbikowa, Fedra, aisa, Kfjatus, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak łasica...tu mawiają łaska...no nic powoli udaję się na spoczynek...cały dzień mi wszystko dziś śmierdzi...feee....normalnie nie wyrabiam...ale dzień się kończy...papapa

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Chyba jednak łasica...tu mawiają łaska...no nic powoli udaję się na spoczynek...cały dzień mi wszystko dziś śmierdzi...feee....normalnie nie wyrabiam...ale dzień się kończy...papapa

Dobranoc Kochana..

Spadam i ja, resztką baterii żegnam się z Wami...i kładę spać...a już siedzę w łóżku z lapkiem...Młody od 2 h śpi jak miło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 21:01

Dodi, zbikowa lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba się nieco spóźniłam, ale zagadałam się z bratem ;)

she, ale super wiadomości, wiedziałam, że będzie z Majusią wszystko dobrze i zanim się Twoja mała gwiazdeczka urodzi to wszystko będzie w jak najlepszym porządku ;) nic tylko pogratulować :)

Bella pięknie to wszystko podsumowałaś, aż muszę się cofnąć i przeczytać jeszcze raz. Jesteś sto razy mądrzejsza od tych lekarzy a przynajmniej tego mojego :*
    Tak wogóle to nie chciałam żeby z mojego powodu zawrzała tu taka rozmowa, ale jak zawsze każda ma prawo się wypowiedzieć ;)
    Dorzucę jeszcze tylko tyle, że zawiodłam się nieco, bo niby chwalony ten lekarz a jednak... Zresztą jak zawsze - ile ludzi tyle opinii a ja to zawsze musze być pod górkę. Stwierdzam tylko, że tak łatwo się nie poddam, moja dzidzia nadgoni i będzie rosła jak powinna a na żadne łyżeczkowanie póki co się nie wybieram :/
    Trzymajcie się cieplutko moje dobre duszyczki :) Dobrej nocy :*

mauysia Ty pracujesz o tej porze? matko nic się nie oszczędzasz :I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 21:09

Fedra, zbikowa, Libra, she, BellaRosa, Ola_czeka, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No poczytałam...
    a ze wszystko już zostało napisane a ja się nie mam zamiaru powtarzać tak wiec się zegnam i idę spać :)
    Dodi jutro idę na msze i się w Twojej intencji będe modlić :)
    tak jak Ci pisałam na priv wszystko idzie w dobrą strone i ja innego wyjścia nie widzę jak za parę miesięcy urodzenie przez Ciebie ślicznego zdrowego dzidziusia :D
    i tym o to akcentem ide w kimono :*

zbikowa, Dodi, aisa, Libra, muzarcia, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Fedruś :* Ty nie musisz już nic mówić, ja już wszystko wiem ;)

muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)
    Ja właśnie wróciłam z nocki... Padam na twarz.
    Uzupełniam wykres, nadrobiłam trochę co naskrobałyście i letę się wyspać;)
    Dodi, 3maj się kochana mam nadzieję, że wszystko będzie ok.;* MUSI BYĆ!!!!
    She, suuuuper wieści;)
    MIŁEGO DNIA Wam życzę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 05:23

Libra, Rucia, she, mauysia, muzarcia, Kfjatus, Beata, aisa, zbikowa, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Sandruś i życzę miłych snów;)
    a pooztałe witam i życzę miłego dnia:)

Rucia, Sandraa, mauysia, muzarcia, Kfjatus, Beata, zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Za pół godziny jestem.

Sandraa, mauysia, muzarcia, Beata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w.gifi.gift.gifa.gifm.gifempty.gifc.gifz.gifw.gifa.gifr.gift.gifk.gifo.gifw.gifo.gifempty.gif

Dodi ja wierzę skarbie, że wszystko jest na dobrej drodze...oczywiście podpisuję się pod wisem Belli, bo zadżebiście to napisała...oczywiście myślę o Tobie i mocno przytulam...i czekamy razem do następnej wizyty!

Rucia uważaj z tym koperkiem :-D

Panie co to budują domki Kopciuszku, Kfatuszku (chyba nic nie pomerdałam?), nie forsować mi się tam...co racja, to racja...styropian lekki ale nieporęczny i gimnastyki przy tym dużo...proszę mi się oszczędzać ;-D

Beatko gratuluję córci- pierwsze egzaminy za nią i pierwsze koty za płoty!

Libra wariacie jak się spało ;-)

Kaja dawno Cię nie czytałam, witaj kochana ;-)

Olka Fisiolka świrusko <3 dajesz czadu....do wykopków daleko a teraz siewy są i ja na @ czekam, to będę wiedziała orientacyjnie kiedy była, też tak walnę he he już widzę jak gin oczy robi ;-D

Sandrunia sweet jesteś....dobrze, że wróciłaś...pisz częściej, proszę...ja później będę zaglądała z zwiększą częstotliwością...

Fedrunia co dziś na obiad, bo ja mam pomroczność jasną i nie wiem co zrobić, żeby szybko, tanio i bez nadmiernej pracy...ach i narobiłaś mi smak na barszczyk, co prawda z Winiary popijam ale bynajmniej bilans płynów mi się zgadza i jest dobrze.

Mój "niemąż" wziął wczoraj pierwszą z całej serii tabletkę witaminkową i nie wie, że zamierzam go pilnować hehe

Karoam jak pogoda? Czekam na foteczkę ;-) Kiedy wizyta u tego gina, o którym pisałaś, że oblegany?
    Maj, miesiąc, w którym mamy mają swoje święto i Ty już je będziesz obchodzić...

mała, maleńka co u Ciebie? Muska, aisa, Gunia jak u Was dzisiaj nastrój?

Shaggunia jak się spało?

She cudownie! Fantastycznie...ile miłość i wiara może uczynić? To są namacalne cuda! Jak się cieszę...

Effcia co u Ciebie? Napisz chociaż kilka zdań, bo my się tu martwimy...

Mauysia mijamy się ostatnio ;-( Czytałam co w Wa-wce...i masz rację, ja też jestem za względem przełamywania monotonii....dobrze, że dojechałaś cała i zdrowa do swoich chłopaków i do nas...

Pisze troszkę z opóźnieniem ale właściwie, to staram się pozbierać myśłi i poukładać wszystko w całość...kiedy tu rzadziej jestem, to mam normalnie puzzle do ułożenia z tych wszystkich informacji...

Próbowałam wczoraj nogi domyć, stopy takie brudne, że hej a tu się okazuje, że one tak opalone!!!Szkoda tylko, że paski od sandałów sie opaliły, na szczęście boczny wypada wzdłuż stopy, to nie jest źle...kurde szkoda, że mi Lampiszon pogryzł te paseczki, bo drugich takich sandałów ja już nie znajdę ;-( 3 sezony i dalej są wspaniałe...dam do szewca a co...nie rozstanę się z nimi już chyba...
    Pierwsze takie buty, co od początku nie obcierały i nie męczyły stopy...są zajefajne ale tyle co przeszły, to szok...

Rucia, Libra, she, mauysia, BellaRosa, Muska, Ola_czeka, Kfjatus, Beata, aisa, karoam, zbikowa, Kaja, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi - jeżeli to kuna tak potraktowała małe, to ciężko będzie namierzyć tego łobuza. Też mieliśmy kunę przez 3 lata, zadomowiłą się na strychu, ile się musieliśmy namęczyć, zeby ją wygonić. Klatka, kable pod napięciem, sierść psa, myślałam nawet o odchodach tygrysa ... Aż w końcu biegała w podbitce, wzięłam szczotę i zaczęłam walić w co się dało, przestraszyła się i uciekła.

Wszystko co Łasicowate jest sprytne i wredne.

muzarcia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She - bardzo bardzo się cieszę, z tak super wiadomości ! :D Zaraz się okaże, że Maja to okaz zdrowia, i wcale zadna interwencja chirurga nie będzie potrzebna :D

Libra, she, muzarcia, aisa, Beata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę, zaraz wrócę.

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spałam beznadziejnie... nabiłam sobie głowę i nie mogłam usnąć... z dnia na dzień jestem coraz bardziej zmęczona...

A jak postępy w pracach ogródkowych? Kiedy zaczynasz leżakować na słoneczku?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki witam was w czwartkowy poranek i życzę wszystkim miłego dzionka :)
    A tak na marginesie miałam wziąć troszkę wolnego od forum ale ja nie potrafię zaraz tęsknie za wami :) więc postanowiłam w miarę możliwości wchodzić z rana troszkę :).
    muzi odpowiadam Ci na pytanie co u mnie a więc powolutku małymi kroczkami zmierza ku lepszemu ale to wszystko zależy teraz od mojego m. czy tak dalej będzie czy znów nie zacznie coś wywijać. :)

Libra, muzarcia, Rucia, Kfjatus, aisa, Beata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę dziewczyny, zajrzyjcie na mój wykres...nawet dziś jest napisane, że nawet owulacyjne mają jakieś górki a ten? Nie chcę testować w sumie, bo nie ma sensu ale trochę mnie dziwi taki obrót sprawy...Nie miałam takich temperatur wysokich wcześniej, chyba, że na Diane...wcale nie widać nic...pewnie bezowulacyjny znowu...nie chcę się już łudzić, że coś się zmieni...pamiętam mój pierwszy tutaj długi cykl jak wypytywałam mauyśkę o to i owo, zamęczałam ją niemiłosiernie...teraz już chyba każda z nas podchodzi do swoich wykresów ostrożniej, dużo ostrożniej...da się to odczuć...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :)

Witam się z Wami i zmykam pracować...
    Dziś mam nadzieję skończyć to głupie zlecenie i od jutra będzie mnie tu więcej :)
    Miłego dziona!

Libra, muzarcia, Rucia, aisa, Beata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa słuchajcie, kwitnie we mnie instynkt killera... Wczoraj wykurzyłam z balkonu gniazdo gołębie i wywaliłam do śmietnika 2 zniesione jajka, a dziś zakilowałam karalucha w łazience... Rozkręcam się, dobrze, że akurat nikogo nie ma w pobliżu, bo bym jeszcze mu przyłożyła! ;)

Libra, muzarcia, Rucia, Muska, aisa, Beata, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymam mała kciuki, wiesz ;-D
    Librunia spokojnie, bo przyjadę i zrobię Ci catharsis, wytrąbimy skrzynię kadarki i będziemy się cieszyć 6-raczkami, w skrzynce 12 butelek , to na pół ;-)
    A tak poważnie, to czytasz priv? Jak chcesz to napisz tu a jak nie to tam, bo się teraz baaaardzo zmartwiłam....Ty nie miewasz takich stanów często...czekam na wiadomość i przytulam...wiem co to pełna głowa i nawet później reset jest trudno zrobić.

‹‹ 2572 2573 2574 2575 2576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ