X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź się za moją łasicę, kunę czy co to tam jest...ach Ty sadystko...

Librunia co do leżakowania...nie mam leżaka...i nie zamierzam chyba leżeć...jak już zaczęłam się ruszać, to nie chcę odpuścić, z moją wagą ciężko startować do taaakiej orki...ogródek warzywny skończony!!!!!!!!taraaaaa!!!!!Może walnę jakieś fotki ale nie obiecuję! Co prawda kurczaczki wpadły i jak szarańcza kalarepki inne flance poobgryzały ale ja im wybaczam...idę nakarmić zwierzątka...papapa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 05:50

Rucia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Weź się za moją łasicę, kunę czy co to tam jest...ach Ty sadystko...

Chętnie! Będę miała nową etolę... hiehiehie...

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry baby!
    She- Napisałam na ciążowym i napisze to tu- bardzo się ciesze, że z małą jest lepiej :))) Reperuj ją tam od środka kochana reperuj! :D Zobaczysz- urodzi się zdrowa! a przynajmniej taką mam nadzieję, że się bez chirurga obejdzie jak już takie postępy szybkie są.
    Dodi- z tym byciem mądrzejszym od lekarzy to bym nie przesadzała :D Chociaż rzeczywiście siedząc na naszym ovu przeszło pół roku zaczynam się zastanawiać czy by jakiego dyplomu z ginekologii se nie strzelić :D Nie no tak powaznie ja na USG nawet sama bym nerek czy żołądka nie znalazla :D wtedy dopiero bym pacjentki straszyła: Pani dziecko nie ma nerek, żoładka ale pies z tym tańcował, bo niech tylko pani spojrzy jak ssie kciukola! :D oj szybko zabrali by mi prawo wykonywania zawodu ;P

muzarcia, she, Ola_czeka, Libra, aisa, Beata, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia co do kilowania to ja nadal walcze z wronami... Każdego dnia wychodzę o kuli na balkon z wiatrówką i dawaj wrony tłuc :D Mam taką wiatróweczkę że ona im prawie krzywdy nie robi, ale chyba 1 mam na sumieniu... trudno! Z tego bliskiego gniazda to uciekają jak tylko do okna podejdę :D Taki rispekt normalnie! :D Będę próbowała jakoś gniazdo rozwalić, ale nie wiem jak... przecież nie bede rzucać dynamitem :D

Rucia, mauysia, Kfjatus, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosieńko jak fluidki?! Bella dupskolog byłby z Ciebie udany hehe
    Już na prawdę idę, bo chcemy zabezpieczyć ogrodzenie...a miałam zacząć od domu...trudno...

BellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobitki!! Witam z rana! :)
    Nie mam weny, więc skromnie - miłego dnia życzę!

mauysia, Libra, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrony jak szczury,,,wredne i inteligentne... idę, bo nie wyjdę...

BellaRosa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Bella już sobie ciebie wyobraziłam na balkonie, o kuli, z wiatrówką, wielkim brzuchem, celującą do gniazda :D

Jak narzekamy na zwierzyne to ja też ponarzekam na kosa, szpaka czy co tam ma gniazdo pod dachówką, obsrane wszystko dookoła, jak wychodzimy z domu, trzeba patrzeć w górę czy nie leci niespodzianka :P

BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia to jak taki z ciebie kiler to wpadnij do mnie i pozabijaj mi wszystkie pajaki w ogrodku. Nie znosze ich strasznie ma arachnofobie. :-)

mauysia lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Mauysia to jak taki z ciebie kiler to wpadnij do mnie i pozabijaj mi wszystkie pajaki w ogrodku. Nie znosze ich strasznie ma arachnofobie. :-)

Nie ma problemu. Pod warunkiem, że ja Ci oddam moje karaluszki...
    100 razy bardziej wolę pająki od karaluchów...

BellaRosa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maruda wróciła :P
    Tak więc wyliczam co mnie znowu boli... Generalnie czuję się jakbym miała PMS ale bez części wkurwienia na wszystko ;)
    Jeszcze daleko do @ a mam wrażenie, że zaraz dostanę. No okropność jakaś...
    ach, szkoda gadać.
    Znowu ranoprzy myciu zębów o Dodi myslałam. Jak tu do poniedziałku wytrzymać?
    Dodi, wybierasz się jednak do jakiegos innego gina? Jak tak, to kiedy?
    Muzi, Ty to jednak hardcorowa babka jesteś. Siedziesz i robisz w tym ogródku, za kurami ganiasz i je ubijasz, kuny przepędzasz... strach się bać ;)
    Nie wiem co jeszcze, jak się przypomnie to nastukam oczywiście. Dzisiaj chłopy u mnie później przychodza do roboty bo mamy mini imprezke słuzbową wieczorem i jak to chłopy chcą iść od razu z biura. Ja tam wole najpierw do domku skoczyć i wieczorem tam przybędę :)

Ola_czeka, aisa, muzarcia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam nie znosze robactwa ale wsumie jak bys zobaczyla te pajaki kture czasem wlaza mi do domu to niewiem czy bys je wolala hi hi hi sa takie ogromne ze czasem zastanawiam sie czy przypadkiem nie sa jadowite. Nie dosc ze sa czarne to jeszcze sa takie duze bleeee, fuj jak ja ich nieznosze.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kobitki ja zmykam bo prace czas zaczac tak wiec jeszcze raz zycze milego slonecznego dnia :-)

mauysia lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Effcia buziole ode mnie...dajesz radę? ;-)

aa Dziękuję Muzarciu jakoś się kula do przodu :)

Witam wszystkich:)

mauysia, Rucia, aisa, muzarcia, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę:) nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
    Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyć;) i tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą;)
    Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał:D
    Mała - :*
    Effcia – co u ciebie słychać?

hehehe... napisała maruda...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 06:41

Effcia28, aisa, muzarcia, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kochane ja tylko na chwilkę
    Pochwalić sie nowym cyklem potem wpadne i Was nadrobię
    buziaki i miełego słonecznego dzionka ;*

Libra, Rucia, Effcia28, aisa, Dodi, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Dziś jakoś bardziej pochmurnie na dworzu, słońce jest jakieś nieśmiałe i wstydzi się wyjść na stałe :)
    Muzi ja jeszcze budowlano się nie przemęczam, a to ze względu na to, że pustaków dźwigać nie dam rady, a innych prac nie ma jeszcze :)
    Mała fajnie, że zaglądasz :)
    Muska dziś nie marudź, masz imprezkę więc zrób się na bóstwo i szalej!!! :D

Libra, Muska, aisa, muzarcia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou, odpowiadając na pytanie - tak - strzeliłam wczoraj focha, i poszłam do domu po pracy ;) Codziennie o tej godzinie strzelam focha!

Jak widać przegrałam na głosy - lekarz Dodi to konował i basta.

Muzi, wrzuć zdjęcia ogródka, już wcześniej miałam Cię prosić o zdjęcia remontowanego domku, ale nie miałam śmiałości:)

Mała, bardzo się cieszę, że powoli żegnacie kryzys.

Gunia, Ty kibolu!

No proszę jakie genialne córeczki mamy tu na forum! Jak nie konkursy recytatorskie, to testy celujące!

Shagga, Ty się tam nie zasiedź w tym Ciechocinku, bo rzadziej nas odwiedzasz!

Mauysia, powinnaś być na plakatach akcji społecznej: "Stop zwolnieniom lekarskim! Ciężarna w pracy może więcej!"

Wszystkie dziewczęta mordujące ptaki, owady i gryzonie - jestem wzburzona jak można traktować niewinne istoty i bardzo proszę, żebyście były ze mną jak wrócę do Polski, bo zamierzam bezlitośnie wytępić wszystko co kiedykolwiek bez mojej wiedzy i zgody zamieszka w obrębie mojego domu.

A teraz She - bardzo bardzo się cieszę, że Maja pokazała lekarzowi figę i zdecydowała się sama sobie poradzić z niesfornym płucem!

Libra, Rucia, mauysia, BellaRosa, she, aisa, Beata, muzarcia, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, Ty wiesz, że jesteś dla mnie cyklem miesiąca?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Muzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę:) nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
    Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyć;) i tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą;)
    Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał:D
    Mała - :*
    Effcia – co u ciebie słychać?

hehehe... napisała maruda...:)

Libra napisz po ludzku, ze kaca masz :P

Ola_czeka, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ