plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWeź się za moją łasicę, kunę czy co to tam jest...ach Ty sadystko...
Librunia co do leżakowania...nie mam leżaka...i nie zamierzam chyba leżeć...jak już zaczęłam się ruszać, to nie chcę odpuścić, z moją wagą ciężko startować do taaakiej orki...ogródek warzywny skończony!!!!!!!!taraaaaa!!!!!Może walnę jakieś fotki ale nie obiecuję! Co prawda kurczaczki wpadły i jak szarańcza kalarepki inne flance poobgryzały ale ja im wybaczam...idę nakarmić zwierzątka...papapa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 05:50
Rucia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry baby!
She- Napisałam na ciążowym i napisze to tu- bardzo się ciesze, że z małą jest lepiej)) Reperuj ją tam od środka kochana reperuj!
Zobaczysz- urodzi się zdrowa! a przynajmniej taką mam nadzieję, że się bez chirurga obejdzie jak już takie postępy szybkie są.
Dodi- z tym byciem mądrzejszym od lekarzy to bym nie przesadzałaChociaż rzeczywiście siedząc na naszym ovu przeszło pół roku zaczynam się zastanawiać czy by jakiego dyplomu z ginekologii se nie strzelić
Nie no tak powaznie ja na USG nawet sama bym nerek czy żołądka nie znalazla
wtedy dopiero bym pacjentki straszyła: Pani dziecko nie ma nerek, żoładka ale pies z tym tańcował, bo niech tylko pani spojrzy jak ssie kciukola!
oj szybko zabrali by mi prawo wykonywania zawodu ;P
muzarcia, she, Ola_czeka, Libra, aisa, Beata, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Mayusia co do kilowania to ja nadal walcze z wronami... Każdego dnia wychodzę o kuli na balkon z wiatrówką i dawaj wrony tłuc
Mam taką wiatróweczkę że ona im prawie krzywdy nie robi, ale chyba 1 mam na sumieniu... trudno! Z tego bliskiego gniazda to uciekają jak tylko do okna podejdę
Taki rispekt normalnie!
Będę próbowała jakoś gniazdo rozwalić, ale nie wiem jak... przecież nie bede rzucać dynamitem
Rucia, mauysia, Kfjatus, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahah Bella już sobie ciebie wyobraziłam na balkonie, o kuli, z wiatrówką, wielkim brzuchem, celującą do gniazda
Jak narzekamy na zwierzyne to ja też ponarzekam na kosa, szpaka czy co tam ma gniazdo pod dachówką, obsrane wszystko dookoła, jak wychodzimy z domu, trzeba patrzeć w górę czy nie leci niespodziankaBellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Mauysia to jak taki z ciebie kiler to wpadnij do mnie i pozabijaj mi wszystkie pajaki w ogrodku. Nie znosze ich strasznie ma arachnofobie.
Nie ma problemu. Pod warunkiem, że ja Ci oddam moje karaluszki...
100 razy bardziej wolę pająki od karaluchów...BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Maruda wróciła
Tak więc wyliczam co mnie znowu boli... Generalnie czuję się jakbym miała PMS ale bez części wkurwienia na wszystko
Jeszcze daleko do @ a mam wrażenie, że zaraz dostanę. No okropność jakaś...
ach, szkoda gadać.
Znowu ranoprzy myciu zębów o Dodi myslałam. Jak tu do poniedziałku wytrzymać?
Dodi, wybierasz się jednak do jakiegos innego gina? Jak tak, to kiedy?
Muzi, Ty to jednak hardcorowa babka jesteś. Siedziesz i robisz w tym ogródku, za kurami ganiasz i je ubijasz, kuny przepędzasz... strach się bać
Nie wiem co jeszcze, jak się przypomnie to nastukam oczywiście. Dzisiaj chłopy u mnie później przychodza do roboty bo mamy mini imprezke słuzbową wieczorem i jak to chłopy chcą iść od razu z biura. Ja tam wole najpierw do domku skoczyć i wieczorem tam przybędęOla_czeka, aisa, muzarcia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja tam nie znosze robactwa ale wsumie jak bys zobaczyla te pajaki kture czasem wlaza mi do domu to niewiem czy bys je wolala hi hi hi sa takie ogromne ze czasem zastanawiam sie czy przypadkiem nie sa jadowite. Nie dosc ze sa czarne to jeszcze sa takie duze bleeee, fuj jak ja ich nieznosze.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyMuzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę
nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyći tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą
Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał
Mała - :*
Effcia – co u ciebie słychać?
hehehe... napisała maruda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 06:41
Effcia28, aisa, muzarcia, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
witajcie Kochane ja tylko na chwilkę
Pochwalić sie nowym cyklem potem wpadne i Was nadrobię
buziaki i miełego słonecznego dzionka ;*Libra, Rucia, Effcia28, aisa, Dodi, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Cześć
Dziś jakoś bardziej pochmurnie na dworzu, słońce jest jakieś nieśmiałe i wstydzi się wyjść na stałe
Muzi ja jeszcze budowlano się nie przemęczam, a to ze względu na to, że pustaków dźwigać nie dam rady, a innych prac nie ma jeszcze
Mała fajnie, że zaglądasz
Muska dziś nie marudź, masz imprezkę więc zrób się na bóstwo i szalej!!!Libra, Muska, aisa, muzarcia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Helou, odpowiadając na pytanie - tak - strzeliłam wczoraj focha, i poszłam do domu po pracy
Codziennie o tej godzinie strzelam focha!
Jak widać przegrałam na głosy - lekarz Dodi to konował i basta.
Muzi, wrzuć zdjęcia ogródka, już wcześniej miałam Cię prosić o zdjęcia remontowanego domku, ale nie miałam śmiałości:)
Mała, bardzo się cieszę, że powoli żegnacie kryzys.
Gunia, Ty kibolu!
No proszę jakie genialne córeczki mamy tu na forum! Jak nie konkursy recytatorskie, to testy celujące!
Shagga, Ty się tam nie zasiedź w tym Ciechocinku, bo rzadziej nas odwiedzasz!
Mauysia, powinnaś być na plakatach akcji społecznej: "Stop zwolnieniom lekarskim! Ciężarna w pracy może więcej!"
Wszystkie dziewczęta mordujące ptaki, owady i gryzonie - jestem wzburzona jak można traktować niewinne istoty i bardzo proszę, żebyście były ze mną jak wrócę do Polski, bo zamierzam bezlitośnie wytępić wszystko co kiedykolwiek bez mojej wiedzy i zgody zamieszka w obrębie mojego domu.
A teraz She - bardzo bardzo się cieszę, że Maja pokazała lekarzowi figę i zdecydowała się sama sobie poradzić z niesfornym płucem!Libra, Rucia, mauysia, BellaRosa, she, aisa, Beata, muzarcia, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Muzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę
nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyći tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą
Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał
Mała - :*
Effcia – co u ciebie słychać?
hehehe... napisała maruda...
Libra napisz po ludzku, ze kaca maszOla_czeka, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość