plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:BellaRosa wrote:ufff... hanka w przedszkolu teraz nic ino kawę wypić...
Rucia no z tą wiatrówką na balkonie zapewne wyglądam śmiesznie, ale jak u mnie w bloku same damesy mieszkają to wolę sama na sobie polegac. W ogóle to rok temu mielismy taka akcje z tymi wronami, że normalnie myslalam, że padnęNie mieliśmy wiatrówki więc mój mąż postanowił zrobić samodzielnie procę z balona i z części butelki plastikowej
Oczywiście... nie ma w domu balona
więc mój mąż wpadł na genialny pomysł i użył prezerwatywy
:D:D Skończyło się tak, ze sąsiadka z dołu znalazła tą procę u siebie na balkonie xD Do dzisiaj jest mi wstyd
hahaha
od razu mi się przypomniało, jak będąc małą dziweczynką w poszukiwaniu ukrytych słodyczy natknęłam się na gumki moich rodziców:) myśląc, że to balony nadmuchałam i latałam z nim po podwórku:D
dopiero po kilku latach zrozumiałam, dlaczego moja mama zrobiła się nieziemsko czerwona, gdy wracając z pracy zobaczyła córcię z takim balonikiem;P
buahahahahahhaaaaaaaaaaaa
haha
hahahahahaa
haha
Libra, BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Witam się i znikam. Będę dopiero koło 16. Coś czuje, że będzie sporo nadrabiania..
Też mieliśmy kiedyś problem z gniazdami na balkonie, gołębie się uwzięły. Pomogło ciągłe wynoszenie patyków, co nasiosły to wyrzucić. W końcu przeniosły się gdzie indziej
Pogoda średnia, wieje, słońce nie może się zdecydować.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 07:37
mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
NO TO NADROBIŁAM
She cudowna wiadomość!
Libra coś Ty znów sie naczytała przeciez wiesz jakie wyroki można na siebie znaleźć? sama mnie uczyłaś, zreszta kochana Twój lekarz trzyma rękę na pulsie
Effcia mocnoooo Ci kibicuję jest obiecującoLibra, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
e no co wy z tą pogodą dziś u mnie jest o niebo lepiej niż wczoraj
piękne śłoneczko aż sie rozmarzyłam normalnie już czuję maj
mam nadzieję że zielony...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
czy to skromność? czy pesymizm?
ja dodałabym będzie co ma być a musi byc dobrze i tego się zawsze trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 07:31
Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:NO TO NADROBIŁAM
She cudowna wiadomość!
Libra coś Ty znów sie naczytała przeciez wiesz jakie wyroki można na siebie znaleźć? sama mnie uczyłaś, zreszta kochana Twój lekarz trzyma rękę na pulsie
Effcia mocnoooo Ci kibicuję jest obiecująco
Wiem, wiem, ja to wszystko wiem... Wyroku na siebie nie wydałam, ale napięcie urosło... przez co zamiast spokojnie czekać na kontrolę, to w napięciu już oczekuję 30.04., żeby się dowiedzieć cóż tam się dzieje w tej macicy - bądź nie dzieje... -
Beata wrote:Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
ja dodałabym będzie co ma być a musi byc dobrze i tego się zawsze trzymam
ja zrobiłam wszystko co mogłam zrobićale tak jakoś stwierdziłam ,że jest mi to obojętne czy się uda czy nie.Jak się uda będzie dobrze a jak się nie uda to też będzie dobrze.Choć co prawda temperatury nigdy nie odnotowałam takiej wysokiej na wykresie jak dziś
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Beata wrote:Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
ja zrobiłam wszystko co mogłam zrobićale tak jakoś stwierdziłam ,że jest mi to obojętne czy się uda czy nie.Jak się uda będzie dobrze a jak się nie uda to też będzie dobrze.Choć co prawda temperatury nigdy nie odnotowałam takiej wysokiej na wykresie jak dziś
Effcia może testy mają moc?Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Beata wrote:Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
Ano. Widzę, że zimnokrwista jesteś Effcia28
Tak jak mówisz - będzie co ma być.
My co jedynie to możemy to wszystko blokować przez nasze nakręcanie się, z czego oczywiście nie możemy zrezygnować
Oby było po Twojej myśli! -
nick nieaktualnyRucia wrote:Effcia28 wrote:Beata wrote:Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
Effcia może testy mają moc?
jakby to była prawda, to objecuję, że kupię masę tego badziewia i roześlę do wszystkich znanych mi staraczek:DBeata, Effcia28, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Libruś nic sie nie dzieje i nie ściągaj złych myśli bo wiesz ze tak to działa?
nawet jeśli lekarz coś zauwazy napewno sobie ztym poradzicie szybko, ale póki co relaks napewno to nic strasznego, sama wiem po sobie ile razy panikowałam zanim skonsultowałam
Effcia naprawde osiągnełas taki luz? to hratuluję podejścia i mam nadzieję że to dobry znakOliwka 2006
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:Beata wrote:Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
jakby to była prawda, to objecuję, że kupię masę tego badziewia i roześlę do wszystkich znanych mi staraczek:D
Ja ci dam badziewiaOłtarzyk im postawie
Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Effcia28 wrote:Beata wrote:Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
Ano. Widzę, że zimnokrwista jesteś Effcia28
Tak jak mówisz - będzie co ma być.
My co jedynie to możemy to wszystko blokować przez nasze nakręcanie się, z czego oczywiście nie możemy zrezygnować
Oby było po Twojej myśli!
Nieja raczej jestem niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana tylko tak jak Wam mówię jest ni to obojętne,nie mam parcia na dziecko tak jak do nie dawna było.Jak musiałam się wstrzymywać to tak bardzo chciałam mieć a teraz jak już mogę to dałam sobie na luz.
Muska, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:Beata wrote:Effcia28 wrote:Beciu będzie co ma być
jakby to była prawda, to objecuję, że kupię masę tego badziewia i roześlę do wszystkich znanych mi staraczek:D
Ja ci dam badziewiaOłtarzyk im postawie
ja też nie uważam ,żeby to były badziewia mnie wyszły ładne dwie krechy na tym teście od Ciebie:)
Odeśle Ci je z powrotem LibruśLibra lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Libruś nic sie nie dzieje i nie ściągaj złych myśli bo wiesz ze tak to działa?
nawet jeśli lekarz coś zauwazy napewno sobie ztym poradzicie szybko, ale póki co relaks napewno to nic strasznego, sama wiem po sobie ile razy panikowałam zanim skonsultowałam
Effcia naprawde osiągnełas taki luz? to hratuluję podejścia i mam nadzieję że to dobry znak
no mówię Ci kochana:)Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś nic sie nie dzieje i nie ściągaj złych myśli bo wiesz ze tak to działa?
Effcia naprawde osiągnełas taki luz? to hratuluję podejścia i mam nadzieję że to dobry znak
oj Beatko... ja się zastanawiam nad różnymi opcjami, bo wolę być przygotowana... i nie ściągne nic złego na siebie, bo mięśniaka mam już... wcale o nim nie myślała - a on się pojawił... może teraz jak trochę pomyślę o nim, to się przestraszy i zniknie:D heheheBeata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość