X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    BellaRosa wrote:
    ufff... hanka w przedszkolu teraz nic ino kawę wypić... :D
    Rucia no z tą wiatrówką na balkonie zapewne wyglądam śmiesznie, ale jak u mnie w bloku same damesy mieszkają to wolę sama na sobie polegac. W ogóle to rok temu mielismy taka akcje z tymi wronami, że normalnie myslalam, że padnę :D Nie mieliśmy wiatrówki więc mój mąż postanowił zrobić samodzielnie procę z balona i z części butelki plastikowej :D Oczywiście... nie ma w domu balona :D więc mój mąż wpadł na genialny pomysł i użył prezerwatywy :D:D:D Skończyło się tak, ze sąsiadka z dołu znalazła tą procę u siebie na balkonie xD Do dzisiaj jest mi wstyd :D

hahaha
    od razu mi się przypomniało, jak będąc małą dziweczynką w poszukiwaniu ukrytych słodyczy natknęłam się na gumki moich rodziców:) myśląc, że to balony nadmuchałam i latałam z nim po podwórku:D
    dopiero po kilku latach zrozumiałam, dlaczego moja mama zrobiła się nieziemsko czerwona, gdy wracając z pracy zobaczyła córcię z takim balonikiem;P

buahahahahahhaaaaaaaaaaaa
    haha
    hahahahahaa
    haha
    :D

Libra, BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tutaj dzisiaj taki spokój?normalnie jakby był piątek!

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny
    Witam się i znikam. Będę dopiero koło 16. Coś czuje, że będzie sporo nadrabiania..

Też mieliśmy kiedyś problem z gniazdami na balkonie, gołębie się uwzięły. Pomogło ciągłe wynoszenie patyków, co nasiosły to wyrzucić. W końcu przeniosły się gdzie indziej
    Pogoda średnia, wieje, słońce nie może się zdecydować.

Miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 07:37

mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO TO NADROBIŁAM
    She cudowna wiadomość!
    Libra coś Ty znów sie naczytała przeciez wiesz jakie wyroki można na siebie znaleźć? sama mnie uczyłaś, zreszta kochana Twój lekarz trzyma rękę na pulsie
    Effcia mocnoooo Ci kibicuję jest obiecująco

Libra, mauysia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e no co wy z tą pogodą dziś u mnie jest o niebo lepiej niż wczoraj
    piękne śłoneczko aż sie rozmarzyłam normalnie już czuję maj

mam nadzieję że zielony...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu będzie co ma być:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam normalnie chyba sie tam wybierzemy do Ciebie w tym roku oczywiście w płodnym okresie :P

karoam lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

czy to skromność? czy pesymizm?

ja dodałabym będzie co ma być a musi byc dobrze i tego się zawsze trzymam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 07:31

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    NO TO NADROBIŁAM
    She cudowna wiadomość!
    Libra coś Ty znów sie naczytała przeciez wiesz jakie wyroki można na siebie znaleźć? sama mnie uczyłaś, zreszta kochana Twój lekarz trzyma rękę na pulsie
    Effcia mocnoooo Ci kibicuję jest obiecująco

Wiem, wiem, ja to wszystko wiem... Wyroku na siebie nie wydałam, ale napięcie urosło... przez co zamiast spokojnie czekać na kontrolę, to w napięciu już oczekuję 30.04., żeby się dowiedzieć cóż tam się dzieje w tej macicy - bądź nie dzieje...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

ja zrobiłam wszystko co mogłam zrobić:) ale tak jakoś stwierdziłam ,że jest mi to obojętne czy się uda czy nie.Jak się uda będzie dobrze a jak się nie uda to też będzie dobrze.Choć co prawda temperatury nigdy nie odnotowałam takiej wysokiej na wykresie jak dziś

Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

ja zrobiłam wszystko co mogłam zrobić:) ale tak jakoś stwierdziłam ,że jest mi to obojętne czy się uda czy nie.Jak się uda będzie dobrze a jak się nie uda to też będzie dobrze.Choć co prawda temperatury nigdy nie odnotowałam takiej wysokiej na wykresie jak dziś

Effcia może testy mają moc? :)

Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przekonamy się w maju :)

Libra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

Ano. Widzę, że zimnokrwista jesteś Effcia28 :)
    Tak jak mówisz - będzie co ma być.
    My co jedynie to możemy to wszystko blokować przez nasze nakręcanie się, z czego oczywiście nie możemy zrezygnować ;)
    Oby było po Twojej myśli!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

jakby to była prawda, to objecuję, że kupię masę tego badziewia i roześlę do wszystkich znanych mi staraczek:D

Beata, Effcia28, Dodi, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś nic sie nie dzieje i nie ściągaj złych myśli bo wiesz ze tak to działa?
    nawet jeśli lekarz coś zauwazy napewno sobie ztym poradzicie szybko, ale póki co relaks napewno to nic strasznego, sama wiem po sobie ile razy panikowałam zanim skonsultowałam

Effcia naprawde osiągnełas taki luz? to hratuluję podejścia i mam nadzieję że to dobry znak

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

jakby to była prawda, to objecuję, że kupię masę tego badziewia i roześlę do wszystkich znanych mi staraczek:D

Ja ci dam badziewia :D Ołtarzyk im postawie :D

Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

Ano. Widzę, że zimnokrwista jesteś Effcia28 :)
    Tak jak mówisz - będzie co ma być.
    My co jedynie to możemy to wszystko blokować przez nasze nakręcanie się, z czego oczywiście nie możemy zrezygnować ;)
    Oby było po Twojej myśli!

Nie :) ja raczej jestem niecierpliwa i w gorącej wodzie kąpana tylko tak jak Wam mówię jest ni to obojętne,nie mam parcia na dziecko tak jak do nie dawna było.Jak musiałam się wstrzymywać to tak bardzo chciałam mieć a teraz jak już mogę to dałam sobie na luz.

Muska, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Effcia28 wrote:
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

Ja ci dam badziewia :D Ołtarzyk im postawie :D

ja też nie uważam ,żeby to były badziewia mnie wyszły ładne dwie krechy na tym teście od Ciebie:)

Odeśle Ci je z powrotem Libruś

Libra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    nawet jeśli lekarz coś zauwazy napewno sobie ztym poradzicie szybko, ale póki co relaks napewno to nic strasznego, sama wiem po sobie ile razy panikowałam zanim skonsultowałam

Effcia naprawde osiągnełas taki luz? to hratuluję podejścia i mam nadzieję że to dobry znak

no mówię Ci kochana:)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

oj Beatko... ja się zastanawiam nad różnymi opcjami, bo wolę być przygotowana... i nie ściągne nic złego na siebie, bo mięśniaka mam już... wcale o nim nie myślała - a on się pojawił... może teraz jak trochę pomyślę o nim, to się przestraszy i zniknie:D hehehe

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 2575 2576 2577 2578 2579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ