plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Muzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę
nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyći tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą
Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał
Mała - :*
Effcia – co u ciebie słychać?
hehehe... napisała maruda...
Libra napisz po ludzku, ze kaca masz
nie mam kaca... raczej dopadły mnie demony nocy... -
Olka, babolu jeden, a czy ty wiesz, ze ten ovu tak samo nam owu wyznaczył?
i na dodatek wg mnie u mnie tez to była max niedziela, a nie poniedziałek. U Ciebie podobnieI jak tu wierzyć tej maszynce?
Jak pogoda na wybrzeżu?
We Wro powolutku, powoli, pomaleńku słońce zza chmur wyłazi. -
Rucia wrote:Libra wrote:Muzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę
nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyći tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą
Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał
Mała - :*
Effcia – co u ciebie słychać?
hehehe... napisała maruda...
Libra napisz po ludzku, ze kaca masz
Wiesz Rucia jak to jest, jeden ma migrenę a drugiego łeb napierdalaDodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:ja?a dlaczego ja?
u mnie się nic nie dzieje ciekawego:)no może oprócz tego,że jutro wybywam na weekend z domu wracam w niedzielę
Dobra dobra. Już Ci mówiłam, lekarz Ci przepchał przewody, jesteś moim czarnym koniem.Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:ja?a dlaczego ja?
u mnie się nic nie dzieje ciekawego:)no może oprócz tego,że jutro wybywam na weekend z domu wracam w niedzielę
Bo ostatnio Effciu jesteś podejrzanie cicha wodaEffcia28, Libra, Beata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:ja?a dlaczego ja?
Bo ostatnio Effciu jesteś podejrzanie cicha woda
bo nie mam nic do powiedzenia,w zeszłym tygodniu byłam w pracy dlatego mnie nie było:)
a to jest mój pierwszy cykl po poronieniu-zobaczymy co będzie:) -
Muska wrote:Olka, babolu jeden, a czy ty wiesz, ze ten ovu tak samo nam owu wyznaczył?
i na dodatek wg mnie u mnie tez to była max niedziela, a nie poniedziałek. U Ciebie podobnieI jak tu wierzyć tej maszynce?
Jak pogoda na wybrzeżu?
We Wro powolutku, powoli, pomaleńku słońce zza chmur wyłazi.
Muska, od 3 dni, za każdym razem jak wprowadzam tempkę - ovu przesuwa mi owulacjęJakoś przestaję wierzyć, w te Ovu-czary:)
Ale miło, że znowu idziemy łeb w łebLibra, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola, a tak w ogóle to ja nie robię nadgodzin, tylko odrabiam niedogodziny
Jeszcze zostały mi chyba z 3h do odrobienia...
Libra - znowu jakieś koszmary??
nie... lęki... wczoraj tyle na necie się naczytałam o mięśniakach, że łeb urósł mi 10-ciokrotnie... nawet alkohol nie uciszył "głosów"... a trza się szybko wziąść w garść, bo chcę dzisiaj punktualnie wyjść z pracy... a tu 9 a ja dopiero kończę pisać 3 pismo:/
ps. niech ktoś mi dzisiaj w domu wyłączy internet!mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
ufff... hanka w przedszkolu teraz nic ino kawę wypić...
Rucia no z tą wiatrówką na balkonie zapewne wyglądam śmiesznie, ale jak u mnie w bloku same damesy mieszkają to wolę sama na sobie polegac. W ogóle to rok temu mielismy taka akcje z tymi wronami, że normalnie myslalam, że padnęNie mieliśmy wiatrówki więc mój mąż postanowił zrobić samodzielnie procę z balona i z części butelki plastikowej
Oczywiście... nie ma w domu balona
więc mój mąż wpadł na genialny pomysł i użył prezerwatywy
:D:D Skończyło się tak, ze sąsiadka z dołu znalazła tą procę u siebie na balkonie xD Do dzisiaj jest mi wstyd
Effcia28, Libra, Rucia, Ola_czeka, Muska, Beata, Kfjatus, Kaja, Dodi, Sandraa, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Muzarciu- gina miałam 16.04 i kazał przyjść po 4 tyg, więc planuje na 13.05 (14.05 mam dentystę, więc przy okazji się dowiem czy nie ma z tym problemu)
Libra, BellaRosa, Muska, Ola_czeka, aisa, mauysia, Beata, Kfjatus, muzarcia, Dodi, Blondi22, Fedra, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:ufff... hanka w przedszkolu teraz nic ino kawę wypić...
Rucia no z tą wiatrówką na balkonie zapewne wyglądam śmiesznie, ale jak u mnie w bloku same damesy mieszkają to wolę sama na sobie polegac. W ogóle to rok temu mielismy taka akcje z tymi wronami, że normalnie myslalam, że padnęNie mieliśmy wiatrówki więc mój mąż postanowił zrobić samodzielnie procę z balona i z części butelki plastikowej
Oczywiście... nie ma w domu balona
więc mój mąż wpadł na genialny pomysł i użył prezerwatywy
:D:D Skończyło się tak, ze sąsiadka z dołu znalazła tą procę u siebie na balkonie xD Do dzisiaj jest mi wstyd
hahaha
od razu mi się przypomniało, jak będąc małą dziweczynką w poszukiwaniu ukrytych słodyczy natknęłam się na gumki moich rodziców:) myśląc, że to balony nadmuchałam i latałam z nim po podwórku:D
dopiero po kilku latach zrozumiałam, dlaczego moja mama zrobiła się nieziemsko czerwona, gdy wracając z pracy zobaczyła córcię z takim balonikiem;PBellaRosa, Rucia, Muska, Effcia28, mauysia, Beata, Kfjatus, Kaja, Dodi, Sandraa, Blondi22, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość