X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Muzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę:) nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
    Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyć;) i tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą;)
    Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał:D
    Mała - :*
    Effcia – co u ciebie słychać?

hehehe... napisała maruda...:)

Libra napisz po ludzku, ze kaca masz :P

nie mam kaca... raczej dopadły mnie demony nocy...

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka, babolu jeden, a czy ty wiesz, ze ten ovu tak samo nam owu wyznaczył? ;)
    i na dodatek wg mnie u mnie tez to była max niedziela, a nie poniedziałek. U Ciebie podobnie ;) I jak tu wierzyć tej maszynce?
    Jak pogoda na wybrzeżu?
    We Wro powolutku, powoli, pomaleńku słońce zza chmur wyłazi.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Muzi – dla mnie to u Ciebie na wykresie jeszcze cisza… ja wczoraj obaliłam pół butelki i myślałam, że dzięki temu szybciej zasnę:) nic bardziej mylnego, a dzisiaj czuję się jakby mnie ktoś w nocy skopał… jestem taaaakaaa obolała i zmęczona… i czekam na fotki ogródeczka Twego
    Marysia – jak Ci ma ulżyć, to możesz mi przyłożyć;) i tak dzisiaj czuję się jak zmaltretowany worek treningowy, więc jeden czy dwa chlasty mi nie zaszkodzą;)
    Muska – hehehe, witam w klubie, ja też się dzisiaj czuję jakby mnie czołg rozjechał:D
    Mała - :*
    Effcia – co u ciebie słychać?

hehehe... napisała maruda...:)

Libra napisz po ludzku, ze kaca masz :P

Wiesz Rucia jak to jest, jeden ma migrenę a drugiego łeb napierdala ;)

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja?a dlaczego ja?
    u mnie się nic nie dzieje ciekawego:)no może oprócz tego,że jutro wybywam na weekend z domu wracam w niedzielę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 06:53

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, a tak w ogóle to ja nie robię nadgodzin, tylko odrabiam niedogodziny ;) Jeszcze zostały mi chyba z 3h do odrobienia...

Libra - znowu jakieś koszmary??

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja?a dlaczego ja?
    u mnie się nic nie dzieje ciekawego:)no może oprócz tego,że jutro wybywam na weekend z domu wracam w niedzielę:)

Dobra dobra. Już Ci mówiłam, lekarz Ci przepchał przewody, jesteś moim czarnym koniem.

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja?a dlaczego ja?

Bo ostatnio Effciu jesteś podejrzanie cicha woda ;)

Effcia28, Libra, Beata, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z moimi przewodami było wszystko wporządku,jeszcze za nim on się za nie zabrał :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    z moimi przewodami było wszystko wporządku,jeszcze za nim on się za nie zabrał :)

A dokąd się wybieracie?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:
    ja?a dlaczego ja?

Bo ostatnio Effciu jesteś podejrzanie cicha woda ;)

bo nie mam nic do powiedzenia,w zeszłym tygodniu byłam w pracy dlatego mnie nie było:)
    a to jest mój pierwszy cykl po poronieniu-zobaczymy co będzie:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Effcia28 wrote:

A dokąd się wybieracie?

jedziemy do Czech do Hradca mamy tam rodzinę:)

mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Olka, babolu jeden, a czy ty wiesz, ze ten ovu tak samo nam owu wyznaczył? ;)
    i na dodatek wg mnie u mnie tez to była max niedziela, a nie poniedziałek. U Ciebie podobnie ;) I jak tu wierzyć tej maszynce?
    Jak pogoda na wybrzeżu?
    We Wro powolutku, powoli, pomaleńku słońce zza chmur wyłazi.

Muska, od 3 dni, za każdym razem jak wprowadzam tempkę - ovu przesuwa mi owulację:) Jakoś przestaję wierzyć, w te Ovu-czary:)

Ale miło, że znowu idziemy łeb w łeb :)

Libra, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, sfołocz się do pracy złazi, muszę trochę popracować ;)
    Do usłyszenia za "parę" momentów ;)

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola, a tak w ogóle to ja nie robię nadgodzin, tylko odrabiam niedogodziny ;) Jeszcze zostały mi chyba z 3h do odrobienia...

Libra - znowu jakieś koszmary??

nie... lęki... wczoraj tyle na necie się naczytałam o mięśniakach, że łeb urósł mi 10-ciokrotnie... nawet alkohol nie uciszył "głosów"... a trza się szybko wziąść w garść, bo chcę dzisiaj punktualnie wyjść z pracy... a tu 9 a ja dopiero kończę pisać 3 pismo:/

ps. niech ktoś mi dzisiaj w domu wyłączy internet!:D

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Libra, toż to wiadomo, że internet to najgorszy doradca pacjenta!

Libra, aisa, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff... hanka w przedszkolu teraz nic ino kawę wypić... :D
    Rucia no z tą wiatrówką na balkonie zapewne wyglądam śmiesznie, ale jak u mnie w bloku same damesy mieszkają to wolę sama na sobie polegac. W ogóle to rok temu mielismy taka akcje z tymi wronami, że normalnie myslalam, że padnę :D Nie mieliśmy wiatrówki więc mój mąż postanowił zrobić samodzielnie procę z balona i z części butelki plastikowej :D Oczywiście... nie ma w domu balona :D więc mój mąż wpadł na genialny pomysł i użył prezerwatywy :D:D:D Skończyło się tak, ze sąsiadka z dołu znalazła tą procę u siebie na balkonie xD Do dzisiaj jest mi wstyd :D

Effcia28, Libra, Rucia, Ola_czeka, Muska, Beata, Kfjatus, Kaja, Dodi, Sandraa, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Muzarciu- gina miałam 16.04 i kazał przyjść po 4 tyg, więc planuje na 13.05 (14.05 mam dentystę, więc przy okazji się dowiem czy nie ma z tym problemu)
    56416941071523631509808.jpg

Libra, BellaRosa, Muska, Ola_czeka, aisa, mauysia, Beata, Kfjatus, muzarcia, Dodi, Blondi22, Fedra, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    ufff... hanka w przedszkolu teraz nic ino kawę wypić... :D
    Rucia no z tą wiatrówką na balkonie zapewne wyglądam śmiesznie, ale jak u mnie w bloku same damesy mieszkają to wolę sama na sobie polegac. W ogóle to rok temu mielismy taka akcje z tymi wronami, że normalnie myslalam, że padnę :D Nie mieliśmy wiatrówki więc mój mąż postanowił zrobić samodzielnie procę z balona i z części butelki plastikowej :D Oczywiście... nie ma w domu balona :D więc mój mąż wpadł na genialny pomysł i użył prezerwatywy :D:D:D Skończyło się tak, ze sąsiadka z dołu znalazła tą procę u siebie na balkonie xD Do dzisiaj jest mi wstyd :D

hahaha
    od razu mi się przypomniało, jak będąc małą dziweczynką w poszukiwaniu ukrytych słodyczy natknęłam się na gumki moich rodziców:) myśląc, że to balony nadmuchałam i latałam z nim po podwórku:D
    dopiero po kilku latach zrozumiałam, dlaczego moja mama zrobiła się nieziemsko czerwona, gdy wracając z pracy zobaczyła córcię z takim balonikiem;P

BellaRosa, Rucia, Muska, Effcia28, mauysia, Beata, Kfjatus, Kaja, Dodi, Sandraa, Blondi22, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Karoam :)
    hahahahhaha Libra nie no dobre :D Biedna mama...:D

Libra, karoam lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień dobry :)
    Muzarciu- gina miałam 16.04 i kazał przyjść po 4 tyg, więc planuje na 13.05 (14.05 mam dentystę, więc przy okazji się dowiem czy nie ma z tym problemu)
    56416941071523631509808.jpg

Ech jak zwykle pięknie...

‹‹ 2574 2575 2576 2577 2578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ