X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no co ty... Monisia nie znaczy że jak w szkole było tak sobie to będzie tak całe życie. jesteś odpowiedzialna za to jak żyjesz co robisz.. bądź pewniejsza siebie bo w dzisiejszych czasach cię stłamszą. ja też tak miałam i czasem mam. ale wtedy świeci mi się swiatełko.. i ja do siebie mówię: ja mam być gorsza od kogoś? a niby czemu? - to mi dodaje mobilizacji. KAŻDY JEST WYJĄTKOWY

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram sie myśleć poytywnie ale czasami nachodza mnie takie dni :(jak dzis właśnie...czuje ze życie nie ma sensu ze nie jestem nikomu potrzebna..ale musze sie wziac w garsc :)i walczyc:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem tego zdania każdy jest wyjątkowo na swój sposób.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia posłuchaj ja może tam o życiu dużo nie wiem ale swoje przeszłam wierz mi jak na mój wiek to o wiele za dużo.w szkole miałam koleżanki które jak miały ochotę to się do mnie odzywały jak nie to nie zawsze na boku zawsze sama,dziś tez miałam koleżanki ale kiedy otworzyłam swój gabinet kosmetyczny już nie mama.ale wiesz co mam to gdzieś bo mi w życiu lekko nie jest a od nich i tak żadnej pomocy.tu masz koleżanki.zobacz,nie widziałyście się nigdy nie znacie się aż tak a każdy wspiera bezinteresownie,tu każdy jest taki sam i jedzie na tym samym wózku.

klamka, Woseba lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja Ci się nie dziwię, ze tak myślisz, ale to nie znaczy, ze to popieram. Ty się kobieto musisz wziąć w garść! Na koleżankach ze szkoły świat się nie kończy. Zobacz, masz kochającego męża, jesteś piękną kobietą, masz dach nad głową, nie przymierasz głodem- wiesz ile osób by się chciało z Tobą zamienić? Jestes młoda, całe życie przed Tobą. Zdążysz zajść w ciąże, urodzić nacieszyć się macierzyństwem- mówię Ci! Tylko staraj się wierzyć, ze się uda!

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi przyklejali karteczki i też nie było łatwo dopóki nie zagięłam takiego jednego kolesia na sks-ach...byłam pulpetna ale wiedziałam co potrafię...on Twierdził, że jestem beznadziejna i nie powinnam chodzić na sks-y, tak przy mojej nauczycielce...ona na to...pokaż mu Kaśka...no to ja salto w przód, salto w tył przewroty i na końcu szpagat...temu oczy z orbit wyszły...nauczycielka....i co? EEEEE....i sobie poszli z kolegą...od tego czasu było fajnie...nikt nie docinał...cała szkoła wiedziała o tym, bo to było na korytarzu przy szatni...Wróbelek dostał za swoje...także trzeba wykorzystywać momenty, by czasem innych z błędu wyprowadzać ale największa wartość jest w nas samych i tylko jak my będziemy siebie akceptować i szanować, jak my będziemy z siebie dumni inni też nas będą inaczej postrzegać...ale Ty minisia przecież o tym wiesz a zapomnieć każdemu się zdarzy...ja tylko przypominam....jesteś mega silną kobietą i nie z takimi problemami dałaś sobie radę...

klamka, mauysia, Woseba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bałabym się powiedzieć, że postąpiłabym tak jak Ty...nie wiem czy miałabym tyle siły...naprawdę nie wiem...dlatego jestem pewna, że jak nie odpuścisz , to dasz radę myśleć pozytywnie i jak przyjdzie czas, leki na armię Radzia zadziałają to będziesz się musiała trzymać ramy łóżka żeby do sufitu nie podskoczyć;-) U nas jest kłopot z ciśnieniem przy strzałach....wiadomo...wiek już odpowiedni, by strzały były mniej fajerwerkowe...ale mamy nadzieję...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dołączam do klubu... Popychadłem może nie byłam, ale było we mnie coś takiego, co powodowało, że (w podstawówce i częściowo w liceum) byłam dla innych... przezroczysta. Moja obecność nikogo nie ziębiła, ani nie grzała. Jak łatwo się domyślić, ja tez nie miałam nigdy takiej przyjaciółki (albo ich grona, "paczki"), z którą mogłabym rozmawiać o wszystkim i o niczym... O chłopakach np. ;) No właśnie... w liceum miałam pierwszego chłopaka, przez MIESIĄC (wow!) i nawet się z nim nie całowałam. Pierwszy pocałunek odnotowałam dopiero na studiach (!!!)... Dopiero na studiach spotkałam ludzi, z którymi się zaprzyjaźniłam, i do dziś są to moi najlepsi przyjaciele, chociaż studia skończyłam już 5 lat temu...
    Teraz widzę, że byłam taką samotniczką nie dlatego, że ze mną było coś źle, tylko dlatego, że w szkołach była zbieranina różnych ludzi o różnych poglądach i po prostu nie znalazłam tam nikogo, kto byłby moją bratnią duszą.
    A teraz wokół mnie jest pełno bratnich dusz :):):)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesteś silną kobietą, piękną i mądrą czego chcieć więcej :)masz kochającego cie męża. A reszta sama się ułoży :)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje wam kochane moje :)od razu mi lepiej:)super że wkoncu mam tyle pzryjaciólek na które zawsze moge liczyc:)uwielbiam Was:)wiem że moja sytuacja jest jak najbardziej ok :)na kase nie narzekam:)ba nawet udało mi sie juz troche odłozyc:)mam gdzie mieszkac mam prace:)tylko dzidzi brak..ale to bedzie w swoim czasie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    JA WAŻĄCA 127 KG, Z MEGA TESTOSTERONEM, PROLAKTYNĄ POD NIEBIOSA I M , KTÓRY MA 53 LATKA... MAM ZWYCZAJNĄ NADZIEJĘ, ŻE SIĘ UDA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ...

kochana a dzis czytałam na wp ze facet jest płodny do konca życia...:)oni to maja dobrze;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wy laski jestescie fajne. monisia, teraz to juz nie masz wyjscia, tylko zaufac i zalic sie na forum, a my bedziemy przeciwwaga dla tych twoich smutkow :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby tak ale wiesz...jakość i ilość jest ważna...na ilośc sexu nie narzekam...powiedziałabym, że jestem w szoku...ale lepiej teraz już niż za 5-10 lat...chcemy się nacieszyć w zdrowiu pociechą...

Woseba lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Monia?:P Az tak nie bolało :D I pamietaj... tu nie ma podłych pomarańczy ;) I możesz pisać wszystko a my jesteśmy od tego żeby Cię wspierać i vice versa ;)

Woseba lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia dla każdej z nas przyjdzie czas..ja dwa razy straciłam ale cały czas wierze ze tym razem się uda mimo tego ze termometr mi cyrki odwala tempka spadała ale ona się podniesie ja wiem ja kupie sobie nowy dzisiaj to pogadamy inaczej

zosia-ktosia, Woseba lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co Monisia? powiem ci coś. podziwiam cię za odwagę, za to jaka jesteś silna psychicznie, jaka jesteś kochana i bezinteresowna.
    kiedys myślałam co bym zrobiła gdyby mój m uległ wypadkowi i byl na wózku.. chyba bym nie dała rady.. a ty kochana dajeszi jestes szczęśliwa. dziecko sie pojawi, tableteczki które łyka m zaczną działac i jak żołnierzyki wystrzela to bedziesz musiała je samemu odganiac bo od razu blixniaki by były.. uwierz w to a wtedy pozostanie naprawdę odrobinka do spełnienia marzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 12:15

BellaRosa, Woseba, muzarcia lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    monisia dla każdej z nas przyjdzie czas..ja dwa razy straciłam ale cały czas wierze ze tym razem się uda mimo tego ze termometr mi cyrki odwala tempka spadała ale ona się podniesie ja wiem ja kupie sobie nowy dzisiaj to pogadamy inaczej

pati przykro mi..ja raz straciłam :(drugiego to bym chyba nie pzrezyła:(za duży ból to był..;(ale napewno sie uda:)musi:)a ty ten termonetr to lepiej stłucz ;)zadepcz ;)cokolwiek..nasza bella zbiła:)i jej sie udało:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już bym to zrobiła ale mąż stwierdził ze może jeszcze się przyda.on to taki zbieracz rupieciowy.dziewuszki wszystkie damy rade bo w nas siła i moc.tu jest taka pozytywna energia ze nie ma innej opcji.cycki w górę.

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawde bardzo wam dziekuje:)to naprawde takie miłe uczucie że ktos sie mna zainteresował:)aż sie popłakałam...i bardzo sie ciewsze ze trafiałm na to forum:)ono mnie naprawde zmieniło:)
    a co do m to nawet sie przez chwile nie zastanawiałm ze mogłabym postapić inaczej:)po prostu go bardzo kocham :)fakt na poczatku było ciezko ale teraz to jest lajcik:)m prawie wszystko sam robi :)tylko niektóre rzeczy mu trzeba pomoc:)

zosia-ktosia, BellaRosa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny to my swoje popsujmy i też nam się uda tak jak belli :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ