X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    i od razu chciałam zdementować plotki nie spie od 7 byłam na becie i w miedzy czasie jak Was doczytywałam nastawiłam na zupke i wyniki przyszły :P

zbikowa, Beata, Shagga_80, Selena, Rucia, aisa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beata wrote:
    hmm Wosebko gorąco Ci życzę aby to było przyczyną ale tak mysląc racjonalnie czy naprawdę mozliwe aby na ttym etepie fasolka dawała tak sie we znaki?

Selenko(Wosebko) podpisuję się obiema rękoma pod tym co Beti napisała, a od siebie dodam ja do dnia zrobienia testu wszelkie objawy (mogące świadczyć o ciąży) dokładnie odwrotnie interpretowałam..uważałam,że może to oznaczać wszystko,ale na bank nie ciążę.

No, to jest dobra strategia, też stosowałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 10:50

Shagga_80, Selena lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościhej Fedruś to smaruj tu szybko wyniki

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hmm Wosebko gorąco Ci życzę aby to było przyczyną ale tak mysląc racjonalnie czy naprawdę mozliwe aby na ttym etepie fasolka dawała tak sie we znaki?

no właśnie tez mnie to dziwi..ale pamiętam z tej ciaży co straciłam że na poczatku jak jeszcze nie wiedziałam że jestem i jak brałam bratanka na ręce to też mnie tak gniotło wtedy...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    adelajda82 wrote:
    mozna tu wstawić zdjecie ? czy tylko w profilu ?

a skąd jestes ?Beatko

mozna bo dzieczyny nieraz wstawiaja ale ja nie wiem jak
    ja mam fotę w avatarze znasz mnie ? hehe

mazowieckie powiedz że gdzies blisko to spotkamy sie na kawie i udowodnie ci ze jestem bardzo otwrata osobą opiwiem Ci histroię mojego zycia :P

niestety nie ja jestem wlkp i lubusie .. 2 województwa okupuje mam to szczesie .. lub nie

4 dni mieszkam i pracuje w wlkp
    3 dni z moim N i naszym domkiem w lubuskim

a w mazowieckim to byłam na wakacjach we Wawie tylko.. :) ale nie ma problemu lubie podróze..:)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Witam
    i od razu chciałam zdementować plotki nie spie od 7 byłam na becie i w miedzy czasie jak Was doczytywałam nastawiłam na zupke i wyniki przyszły :P

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz uciekam, bo miałam dziś krócej tu zabawić...nie udało się, to raz...a dwa,że niedługo mamy tę wizytę u neurologa...
    Zajrzę na bank wieczorem, przecież umierać będę z ciekawości co tam u Plemniczki dziś.
    PS. Skrada się Fedra, Kochana, czy Ty robiłaś dziś tę betę? Kiedy wyniki?

plemniczka lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko to koniecznie do lekarza marsz

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś nie rób nam tego wszystkie zapytały a ona poszła zając sie zupa?

zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:
    Witam

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????

Fedra!No bo nie mogę iść!!! I znów wychodzi,że jestem gołosłowna...mówię,że idę a nie idę :P

zbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Selena wrote:
    zbikowa wrote:
    Selena wrote:
    no mała przerwa:)a co:)nalezy mi sie:)wogóle to mma pytanie do naszych przyszłych mam..:)

Wosebko tu każda z nas jest przyszłą mamą. tylko niektóre z odroczonym terminem realizacji ;)

no i tu masz racje:)ale chodzi mi o te juz z fasolkami..bo od wczoraj mam problem z oddychaniem:(czuje jakby mi cos na płucach siedziało i gniotło co chwile muszę sobie głęboko dychnąć..no i naczytałam w necie ze w ciąży tak jest..i na innych forach ciążowych własnie ciężarówki pisały ze miały tak od poczatku ciąży inne troche pózniej...i chciałam zapytać czy któraż z Was tak miała...normalnie czuje ze się zaraz udusze...

Wosebko, ja pary z ust nie puszczę, bo obiecałam, że nie będę Cię nakręcać na żaden sposób! A Ty sama się prosisz, jak widzę :)

Ale nie - ja tak nie miałam.

no juz nie będe:)ale kurna nigdy tak nie miałm..myślałm ze tu w biurze tak duszno..więc włączyłam klime wręcz na lodowate powietrze..nie pomogło..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, bo mnie już palec boli od odświeżania strony! Pisz wyniki! proszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 10:55

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejjj jej beta jest ok, przecież od razu by napisała jesli cos jest nie tak i nie spędziła by 2 h na lajkowaniu najpierw ;P

mauysia, Kfjatus, Beata, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beata wrote:

Selenko(Wosebko) podpisuję się obiema rękoma pod tym co Beti napisała, a od siebie dodam ja do dnia zrobienia testu wszelkie objawy (mogące świadczyć o ciąży) dokładnie odwrotnie interpretowałam..uważałam,że może to oznaczać wszystko,ale na bank nie ciążę.

Shagga też sie staram inaczej interpretować:)ale wiadomo nadzieja zawsze jakas jest:)no nic czekam do terminu @:)mnie tu m próbuje kusić na test ale napewno sie nie dam:)nie ma szans:)pieron jeden sam mnie wczoraj cierpliwości uczył a dziś sam świruje;)

Beata, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    ejjj jej beta jest ok, przecież od razu by napisała jesli cos jest nie tak i nie spędziła by 2 h na lajkowaniu najpierw ;P

no tak, ale zamiast nam napisać, to zupą się zajmuję, to nie fair !

zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra no i jak??:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 10:58

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiejsza beta 176,9 mIU/ml kolejna wizyta 21 maj tak ma w opisie wiec zakładm ze to świeże..

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisz kochana bo musze do pracy wracać..:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adelajda82 wrote:
    dzisiejsza beta 176,9 mIU/ml kolejna wizyta 21 maj tak ma w opisie wiec zakładm ze to świeże..

adelka to porzednia beta jest:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to musicie byc cierpliwe.. hee

‹‹ 2764 2765 2766 2767 2768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ