plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
i od razu chciałam zdementować plotki nie spie od 7 byłam na becie i w miedzy czasie jak Was doczytywałam nastawiłam na zupke i wyniki przyszłyzbikowa, Beata, Shagga_80, Selena, Rucia, aisa, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:hmm Wosebko gorąco Ci życzę aby to było przyczyną ale tak mysląc racjonalnie czy naprawdę mozliwe aby na ttym etepie fasolka dawała tak sie we znaki?
Selenko(Wosebko) podpisuję się obiema rękoma pod tym co Beti napisała, a od siebie dodam ja do dnia zrobienia testu wszelkie objawy (mogące świadczyć o ciąży) dokładnie odwrotnie interpretowałam..uważałam,że może to oznaczać wszystko,ale na bank nie ciążę.
No, to jest dobra strategia, też stosowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 10:50
Shagga_80, Selena lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:hmm Wosebko gorąco Ci życzę aby to było przyczyną ale tak mysląc racjonalnie czy naprawdę mozliwe aby na ttym etepie fasolka dawała tak sie we znaki?
no właśnie tez mnie to dziwi..ale pamiętam z tej ciaży co straciłam że na poczatku jak jeszcze nie wiedziałam że jestem i jak brałam bratanka na ręce to też mnie tak gniotło wtedy... -
nick nieaktualnyBeata wrote:adelajda82 wrote:mozna tu wstawić zdjecie ? czy tylko w profilu ?
a skąd jestes ?Beatko
mozna bo dzieczyny nieraz wstawiaja ale ja nie wiem jak
ja mam fotę w avatarze znasz mnie ? hehe
mazowieckie powiedz że gdzies blisko to spotkamy sie na kawie i udowodnie ci ze jestem bardzo otwrata osobą opiwiem Ci histroię mojego zycia
niestety nie ja jestem wlkp i lubusie .. 2 województwa okupuje mam to szczesie .. lub nie
4 dni mieszkam i pracuje w wlkp
3 dni z moim N i naszym domkiem w lubuskim
a w mazowieckim to byłam na wakacjach we Wawie tylko..ale nie ma problemu lubie podróze..
-
nick nieaktualnyA teraz uciekam, bo miałam dziś krócej tu zabawić...nie udało się, to raz...a dwa,że niedługo mamy tę wizytę u neurologa...
Zajrzę na bank wieczorem, przecież umierać będę z ciekawości co tam u Plemniczki dziś.
PS. Skrada się Fedra, Kochana, czy Ty robiłaś dziś tę betę? Kiedy wyniki?plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Fedra wrote:Witam
i od razu chciałam zdementować plotki nie spie od 7 byłam na becie i w miedzy czasie jak Was doczytywałam nastawiłam na zupke i wyniki przyszły
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????
Fedra!No bo nie mogę iść!!! I znów wychodzi,że jestem gołosłowna...mówię,że idę a nie idęzbikowa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Selena wrote:zbikowa wrote:Selena wrote:no mała przerwa:)a co:)nalezy mi sie:)wogóle to mma pytanie do naszych przyszłych mam..
Wosebko tu każda z nas jest przyszłą mamą. tylko niektóre z odroczonym terminem realizacji
no i tu masz racje:)ale chodzi mi o te juz z fasolkami..bo od wczoraj mam problem z oddychaniem:(czuje jakby mi cos na płucach siedziało i gniotło co chwile muszę sobie głęboko dychnąć..no i naczytałam w necie ze w ciąży tak jest..i na innych forach ciążowych własnie ciężarówki pisały ze miały tak od poczatku ciąży inne troche pózniej...i chciałam zapytać czy któraż z Was tak miała...normalnie czuje ze się zaraz udusze...
Wosebko, ja pary z ust nie puszczę, bo obiecałam, że nie będę Cię nakręcać na żaden sposób! A Ty sama się prosisz, jak widzę
Ale nie - ja tak nie miałam.
no juz nie będe:)ale kurna nigdy tak nie miałm..myślałm ze tu w biurze tak duszno..więc włączyłam klime wręcz na lodowate powietrze..nie pomogło.. -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:hmm Wosebko gorąco Ci życzę aby to było przyczyną ale tak mysląc racjonalnie czy naprawdę mozliwe aby na ttym etepie fasolka dawała tak sie we znaki?
Selenko(Wosebko) podpisuję się obiema rękoma pod tym co Beti napisała, a od siebie dodam ja do dnia zrobienia testu wszelkie objawy (mogące świadczyć o ciąży) dokładnie odwrotnie interpretowałam..uważałam,że może to oznaczać wszystko,ale na bank nie ciążę.
Shagga też sie staram inaczej interpretować:)ale wiadomo nadzieja zawsze jakas jest:)no nic czekam do terminu @:)mnie tu m próbuje kusić na test ale napewno sie nie dam:)nie ma szans:)pieron jeden sam mnie wczoraj cierpliwości uczył a dziś sam świruje;)Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny