plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Jutro Ola zaczyna URLOOOOOP! I to całkiem długi
I będzie w PL, a nawet w Poznaniu!
[mam nadzieję, że to nie były tajne informacje...]
Skubana wstrzeliła się w piękną pogodę. Taka to ma fartaWiesia nie zapomnij bikini wziać do Polszy
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[nie Małysz, nie była tajna, od miesiąca próbuję przemycać te informacje na forum, ale chyba przyjdzie mi obrazić się albo odejść z forum albo jedno i drugie, bo kwestię mojej płodności wszyscy tu mają w... sypialni, tak jak mówiłam - jestem tu tylko od żartów]
No bikini to może nie, ale wezmę coś w krótkim rękawemShagga_80, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:[nie Małysz, nie była tajna, od miesiąca próbuję przemycać te informacje na forum, ale chyba przyjdzie mi obrazić się albo odejść z forum albo jedno i drugie, bo kwestię mojej płodności wszyscy tu mają w... sypialni, tak jak mówiłam - jestem tu tylko od żartów]
No bikini to może nie, ale wezmę coś w krótkim rękawem
Bierz bikini, jakby co to zrobimy wypad nad Rusałkę i plaża będzie nasza...Shagga_80, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny.
Agus przykro mi z powodu smierci babci...
Kopciuszku jak czytalam tą historie to sobie to wszystko wyobrazalam brrr... a moj mąż to zapalony motocyklista, niedawno sprzedal swoją Yamahe i chce kupic inny ścigacz.. walcze z tą jego pasją, ale chyba sie nie uda
mauysia, Shagga_80, Sandraa, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny.
Agus przykro mi z powodu smierci babci...
Kopciuszku jak czytalam tą historie to sobie to wszystko wyobrazalam brrr... a moj mąż to zapalony motocyklista, niedawno sprzedal swoją Yamahe i chce kupic inny ścigacz.. walcze z tą jego pasją, ale chyba sie nie uda
Nosz kurde, jak zwykle polubiłam zamiast zacytować.
Chciałam się tylko przywitać - cześć Plemni -
nick nieaktualnyHej Babeczki:)
Na początek Kopciuszku,współczuję Ci nerwów...no i najważniejsze w sumie,że nie skończyło się gorzej.
Aguś, kondolencje z powodu śmierci Babci...ja 2 lata temu straciłam ukochanego Dziadka i choć ostatnie dni już było wiadomo,że to kres i nawet zdążyłam jechać do Niego (choć On już nie był przytomny) to jednak gdy zmarł to baaaaaaaaardzo przeżywałam - zaraz na drugi dzień pojechałam do Niego,no i na pogrzeb i wciąż płakałam...do tej pory zdarza mi się płakać za Nim...i choć to nieracjonalne, bo wiadomo,że taka jest kolej rzeczy to jednak wiecie jak jestŚciskam mocno.
Aisa, powodzenia z tym kursemInformuj czy się udało załapać
Ola, Ty znów do Polski?? O jeżu!
A poważnie to jakie plany? Kiedy do ginki itd itp?
A u nas dziś piękna pogoda i zaraz po śniadaniu mykamy pod blok...szkoda tylko,że nie mam jeszcze żadnych krótkich spodenek i nie wiem,,czy nie będę się pocić w długich gaciachmauysia, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Hej Shagga Shaggunia!
Ja w piątek albo sobotę (jeszcze ustalam) idę na monitoring. Pójdę ze 2-3 razy, zobaczymy czy pęka co ma pękać. Poza tym chyba zrobię znowu badania krwi - choć moja ginka móiła, że niekoniecznie. Będę Was informować na bieżąco.mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Gocha ja to mam na stałe i powiem ci mój m jak się przeprowadzał z miasta na wieś wstał pewnego dnia i mówi tak ....cholera co tu tak cicho ,gdzie tranwaje ,karetki ,rozbijane szyby w wiatach ,darcie ryja Lechistów ,a tu zamiast tego ptak ci śpiewa ,albo bocian klekoce ....śmiałam się z niego nie umiał spać na samym początku
Kaja ja w takich warunkach to mogłabym się nie dobudzić, bo tak dobrze by mi się spało. Jak do rodziców jadę na weekend to też mi się baaardzo dobrze śpi. Czasem tak dobrze się wysypiam, że wcześnie wstaje.
Kopciuszku wczoraj jeszcze przed snem przeczytałam twojego posta i, aż ciarki mnie przeszły. Zdrowia mężowi życzę, a tobie spokoju. Uważajcie na siebie.
Aga bardzo mi przykro.
Cześć wszystkim.mauysia, Ola_czeka, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Kaja lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧