plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:
Szaguś dzięki- no sporo ale czego się nie robi… a nagrywają przy tym filmik? To chcę
I jeszcze pytanie czy może być rodzeństwo przy USG?
Mnie nagrywał filmik (ale chyba z tego co pamiętam,to rozmawiałyśmy na Fasolkowych i tam niektóre Babki mówiły,że nie wszystkie miały nagrywane...ja miałam to widocznie w cenie...nie najniższej) no i my byliśmy całą brygadą (z M i K).
Chociaż ja wtedy nie miałam 3D czy 4D bo lekarz powiedział,że nie ma sensu...ale połówkowe miałam już 4D.Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana to musiało to być fajne wrażnie dla Kubusia, pewqnie mocno sie tam przyglądał?
tak poproszę moze byc w piżamceaisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:Beatko czy Ty jesteś w ciąży? Bo pytasz o takie szczegóły, a może nam zapominałaś wspomnieć, że jesteś
Ale tak serio to fajnie wiedzieć takie rzeczyFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Kochana to musiało to być fajne wrażnie dla Kubusia, pewqnie mocno sie tam przyglądał?
tak poproszę moze byc w piżamceTo było zimą, ok 20 (a weszliśmy z opóźnieniem bo chyba koło 21
).
A maszzzzzzzzzzzzzzzzzz:
Kfjatus, Beata, aisa, Selena, Blondi22, mauysia, Rucia, Ola_czeka, Spero, sylwia1985, Sandraa, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
a ja nie mam plytki z filmikiem, glownie dlatego ze i tak prawie nic bysmy z tego nie wiedzieli, bo to pierwsze USG genetyczne to mierzenie narządów, no na drugim pewnie wiecej bedzie mozna zobaczyc. Mamy kilka zdjec mierzonych narządów.
Shaggi piknie wyglądasz -
Kfjatus wrote:Ja też jestem, bo ma duży apetyt w tym tygodniu
zresztą nawet mą zmi powtarza
motylem byłam ale.....
hmmm coś w tym musi byćFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatus wrote:Shagga powiem Ci, że ćwiczysz i ćwiczysz na tej siłce, ale tej kostki na brzuchu to się jakoś nie możesz dorobić
BO JUŻ TERAZ kaloryfery na brzuchu nie modne, ostatnio czytałam CKM ogłosili konkurs i prosili o zdjecia brzuszków nie wyćwiczonych tylko takich naturalnych po pwiwku :pShagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
No i nadrobiłam. Niby nie dużo a zeszło się okropnie.
Dzięki za trzymanie kciuków za mój wykres. Temp w dół idzie, mierzona pół godz później. (.)(.) już się "rozluźniły". Jutro bądź po nadciągnie niezawodna małpa. Wole myśleć w tą stronę. A jeśli okaże się inaczej to jeszcze bardziej będę się cieszyć...
Mauysiu, fajną masz rodzinkę
Życzę żeby sprawa z migdałkami Leosia szybko i pozytywnie się zakończyła
Ruciu, fajna bryka dla dzieciątka
Kfjatuś, mam nadzieję, że do września przytyjesz, ale nie przez jedzeniePiękne streszczenie dnia
Labradory są superaśne. My opiekowaliśmy się przed 2 tygodnie shih tzu, fajnie jest mieć psiaka
Plemniczko, ciesze się, że wszystko ok z dzieciątkiemPo cichu gratuluje córeczki
Piękne zdjęcieNo i nie denerwuj się już
Cześć Ilonko
A-koczku, fajnie, że dalej walczyciePowodzenia!
Ruciu, szybkiego sprzątania i miłego pakowania
Żbiksson, kciuki są
Effciu, super, że dobrze się czujesz
Sylwia, iść iść na monitoring
Kfjatek, trzymam kciuki za tajny wykres
Shagga, fajnie, że z okiem już lepiej. Cierpliwości do rodzinki życzę
Ślicznie wyglądaszNawet w piżamie
Kfjatus, Beata, mauysia, Shagga_80, Rucia, Ilona, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:ja tez dużo jem, trochę rosnę w szerz...
ale dręczy mnie celulit od tego obzaerania i siedzacego trybu zycia
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga, ale cały pokój macie przeznaczony na siłkę? To chyba spore to Wasze mieszkanko?
...a oprócz Tego M ma swoje narzędzia,hehehe.
3 pokój w ogóle długo był używany jako składzik,ale dopiero niedawno zaadaptowaliśmy na bawialnię Młodego (bo śpi i ma ubrania w naszym dużym pokoju).aisa lubi tę wiadomość