plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Szagga czy ja dobrze zrozumiałam? chciałabys żeby Kuba miał kaloryfer
Witaj Aisko taki spadek niczego nie przesadza nadal buźki
p.s. chwaliłam sie wam że jedziemy dziś na grilla klasowego (mojego dziecka) musze zrobić sałatkę owocową macie jakiś fajny szybki przepis?aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:ale Ci to przeszkadza? ja tez rosnę ale nadal jestem raczej szczupła mam nadzieję że nie tylko w moich oczach hehehe
ale dręczy mnie celulit od tego obzaerania i siedzacego trybu zyciaA co do jedzenia mam takie fazy, zależy od dnia, gdyby w końcu "przydarzyła" się ciąża zawsze na nią można byłoby zwalić
aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szagga czy ja dobrze zrozumiałam? chciałabys żeby Kuba miał kaloryfer
Mój M ćwiczy praktycznie codziennie i K naśladuje Go
Mamy malutkie hantelki to On je uwielbia nosić
Beata wrote:p.s. chwaliłam sie wam że jedziemy dziś na grilla klasowego (mojego dziecka) musze zrobić sałatkę owocową macie jakiś fajny szybki przepis?
A tymczasem odmeldowuję się, bo starczy na dziś siedzeniaBeata lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Coś mi się przypomniało, więc musze Wam to napisać.
Jadłam ostatnio kanapkę z baleronem ( taki chudziutki był więc sobie kupiłam ), Kinga siedzi obok i pyta się z czym mam kanapkę. Mówię jej, że z baleronem. Chwila ciszy i w końcu się odzywa:
NIEDŁUGO SAMA BĘDZIESZ WYGLĄDAŁA JAK BALERON
Czy ja mam ją jeszcze kochać? -
Kfjatus wrote:nie jest ze mną źle jeszcze z tą wagą
A co do jedzenia mam takie fazy, zależy od dnia, gdyby w końcu "przydarzyła" się ciąża zawsze na nią można byłoby zwalić
Kfjatus, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:nie znam przepisów żadnych, zapytaj wujka google
A tymczasem odmeldowuję się, bo starczy na dziś siedzenia
tak możnabyło to zrozumieć ale oczywiście zartuje sobie ;*
no musze cos poszukać ale myslałam że któras robi jakąś fajną
Oliwka 2006
-
plemniczka wrote:heh wy mi tak nie gratulujcie córeczki, bo jak za miesiąc wyrosnie jej kikutek to co bedzie
aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Witaj Blondi
no wiesz obiecałam Oliwce że pierwsza zobaczy
no kurde nie ukrywam że szykuje sie na jakiś cudBlondi22, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
jezuu dziewczyny był tu mnie starszyyyy no zdecydowanie starszy bo 33rocznik Pan, kurde chwalił sie co to on nie ma ze gra w reklamie nawet mi mówił jakiej i chciał sie umówic na kawe
Co jest? :0aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006