X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku marzy mi się, byś pokazała swoją fotę w tym płaszczu :) Spełnisz marzenie? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 08:45

zbikowa, aisa, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Miriam, prolaktyna na pewno za duża. To się chyba ma jakoś do tsh, jakoś to chyba było tak, że jak się prolaktynę obniży to i tsh się ruszy... ale nie pamiętam jak to konkretnie było.
    Ja bym jeszcze zbadała żelazo.

Dziękuję no nic i tak w tym miesiącu po owulce czekam do przyszłej środy na wyniki nasienia męża i idę do gin po jakieś wspomagacze :) dziekuję jeszcze rz za pomoc
    :)

• aisa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko, przytulam wirtualnie !!!

Żbikssona w płaszczu zielonym albo a la krowa chcemy zobaczyć, poka poka!!! :P

mauysia, zbikowa, Beata, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej właśnie a propos sukienki i zdjęcia. Blondi liczymy na fotkę, jak sukienka przyjdzie. Jest rzeczywiście piękna.

mauysia, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Żbiku marzy mi się, byś pokazała swoją fotę w tym płaszczu :) Spełnisz marzenie? :P

przypomnij mi jak będę w londonasie, bo zdjęcia zostały na dysku zewnętrznym i nie mam ich ze sobą :)

aisa, Kfjatus, Spero, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Dziękuję a TSH można lekami obniżyć ?
    Jak najbardziej :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    miłego dnia Laski, przede mną dłuugi ale mam nadzieję również miły dzień :)
    Żbiku, rozumiem, że nadal nadajesz z Warmii?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa w PKP wtula twarz w pomarańczową firankę, która prana była ostatnio w 99'

zbikowa, Beata, Ilona, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku, dzięki za ostrzeżenie.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Żbiku, rozumiem, że nadal nadajesz z Warmii?
    tak, ale zaraz się zmywam. a tak bajdełej nie dotarliśmy na starówkę w celu dodożerstwa :(

Edit: wyszedł mi babol, miało być lodożerstwa, Dodi, możesz spać spokojnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:03

mauysia, Beata, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Żbikowa w PKP wtula twarz w pomarańczową firankę, która prana była ostatnio w 99'
    Ty optymistko!
    Czy oni w ogóle to kiedykolwiek piorą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:01

Kfjatus, Fedra, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszy dzień sponsoruje Michael Buble i jego piosenka "Haven't Met You Yet"

Gunia lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;D
    U nas dzisiaj pochmurnie trochę, ale ciepło ;D
    Dzisiaj urodziny obchodzi mojego brata córka i impreza jest nad jeziorem. Wynajęli wielki zamek dmuchany i bedą jakieś tam szaleństwa i atrakcje dla dzieci.
    Musze zaraz jechać po prezent, bo jeszcze nie kupiłam.

Miłego dzionka Kobitki ;D

P.S. Tez jestem ciekawa zdjęcia Zbika w ala skórze krowy :D

Beata, Kfjatus, mauysia, aisa, Shagga_80, Spero, Fedra, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona w tej chwili jak nigdy dotąd chcę się z Tobą zamienić na życia.

Od dziś masz szlaban na słowo "jezioro".

Ilona, Kfjatus, mauysia, aisa, Shagga_80, Effcia28, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam Ole i Schagge za słowo jezioro i od dziś zamieniam je na wodę, moze nie będzie tak kulo w ucho :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:15

Beata, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam mimo iż zmieściłaś się w normach, to przyjrzałaby msię Twoim leukocytom...nisko...czy aby często nie chorujesz? Preziębiasz się, łapiesz wiruy jakieś itp?

Ćmi mnie dalej w tej głowiźnie...ech...i mdli okrutnie...jak poszłam do łazienki to myślałam, że zwymiotuję przy myciu zębów...jak wypluta się czuję normalnie...jak się położyłam było mi zimno...wstałam, bo trzeba jechać...za 10 min. dyliżans podjeżdża....zapakuję woreczek gdyby mnie szrpnęło na wiecie "haftowanie po mauysinemu" w autobusie...jak wrócę dam znać...

Miriam lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIECZYNY nie mam siły nic napisać
    ale chciałam tylko wyjaśnić bo chyba niektóre z Was źle zrozumiały i poczuły sie urażone?
    ja napewno nie pisałam że ktos kto nie pracuje powinien czuć się gorszy, bo to wręcz przeciwnie ...ale cóż chyba nie jestewm dziś w nastroju
    powiem Wam że czuję sie nikim...zrobiło mi się troszkę przykro jak przeczytałam jak niektóre z was zrozumiały moją wypowiedź, że dziecko zastanawia sie z czego żyja jak kobieta nie pracuje?> nie kochane to nie o to chodziło...żadne z moich teśców nie pracuje nie wiem z czego zyja...z prac sezonowych?

ja własnie tym bardziej czuję sie psim gównem za przeproszeniem, bo wszyscy (z rodziny męża) odradzali mi studia bo po co? szkoda kasy...a i tak z pracą nie najlepiej, ja postawiłam na swoim studia skończyłam na 5
    przez całe lata nie czułam wsparcia mentalnego i tego że ktoś jest ze mnie dumny (płaczę teraz jak głupia a w robocie jestem, zaraz to rzucę w cholerę)przez prawie cały okres studiów otrzymywałam stypendium, momentami było to nawet 800zł a za studia płaciłam tylko ok400 po latach mąż mi mówi że on mnie wykształcił...phhiiii że za jego pieniądze?

wieć ja Wam zazdroszcze kobietom które mogą zająć sie domem naprawde i nie doszukujcie sie żadnych podtekstów (nie uważam ze to lekka robota)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Przepraszam Ole i Schagge za słowo jezioro i od dziś zamieniam je na wodę, moze nie będzie tak kulo w ucho :D

W ucho nie będą kłuć tylko "ścieki" :P

Ilona, Kfjatus, mauysia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka przestań!!!!!!!!!!

...ja tak ogólnie pisałam, przeciez wieczorem gadałyśy do północy i nic Ci nie mówiłam, zrozumiałam tak, bo i ja miałam kipeski humor....

Napisz mi tu, że już Ci lepiej jak Ci to wyjaśniłam....

Zaraz mnie lingwistka ścignie, że zdania od ja nie zaczynamy i od ale też nie....

Ale ja nie miałam o nic do Ciebie pretensji i wcale się tym nie przejmuj!!!!

Głowa do góry....muszę lecieć ale sms napiszę...

Jesteś wspaniałą kobietą matką i żoną a jak truteń zrozumieć nie chce, to wiesz co się robi...poradzisz sobie i już!!!

Beatko muszę spadać, bo 4 minuty do autobusu...za chwilę złapiemy kontakt...pa dziewczynki

mauysia, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu mnie nie urazilo to co wczoraj pisalas i odebrałam to całkiem inaczej. Nie smuć sie kochana. Szkoda łez. Chociaż niekiedy i dobrze jest sie wypłakać bo jakoś wtedy lżej jest. Beciu głowa do góry, pewnie sie jakoś to wszystko pouklada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:22

Ola_czeka, mauysia, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3408 3409 3410 3411 3412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ