plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Miriam, prolaktyna na pewno za duża. To się chyba ma jakoś do tsh, jakoś to chyba było tak, że jak się prolaktynę obniży to i tsh się ruszy... ale nie pamiętam jak to konkretnie było.
Ja bym jeszcze zbadała żelazo.
Dziękuję no nic i tak w tym miesiącu po owulce czekam do przyszłej środy na wyniki nasienia męża i idę do gin po jakieś wspomagaczedziekuję jeszcze rz za pomoc
-
mauysia wrote:Żbiku, rozumiem, że nadal nadajesz z Warmii?
Edit: wyszedł mi babol, miało być lodożerstwa, Dodi, możesz spać spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:03
mauysia, Beata, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Żbikowa w PKP wtula twarz w pomarańczową firankę, która prana była ostatnio w 99'
Czy oni w ogóle to kiedykolwiek piorą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:01
Kfjatus, Fedra, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas dzisiaj pochmurnie trochę, ale ciepło
Dzisiaj urodziny obchodzi mojego brata córka i impreza jest nad jeziorem. Wynajęli wielki zamek dmuchany i bedą jakieś tam szaleństwa i atrakcje dla dzieci.
Musze zaraz jechać po prezent, bo jeszcze nie kupiłam.
Miłego dzionka Kobitki
P.S. Tez jestem ciekawa zdjęcia Zbika w ala skórze krowyBeata, Kfjatus, mauysia, aisa, Shagga_80, Spero, Fedra, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Przepraszam Ole i Schagge za słowo jezioro i od dziś zamieniam je na wodę, moze nie będzie tak kulo w ucho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:15
Beata, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Miriam mimo iż zmieściłaś się w normach, to przyjrzałaby msię Twoim leukocytom...nisko...czy aby często nie chorujesz? Preziębiasz się, łapiesz wiruy jakieś itp?
Ćmi mnie dalej w tej głowiźnie...ech...i mdli okrutnie...jak poszłam do łazienki to myślałam, że zwymiotuję przy myciu zębów...jak wypluta się czuję normalnie...jak się położyłam było mi zimno...wstałam, bo trzeba jechać...za 10 min. dyliżans podjeżdża....zapakuję woreczek gdyby mnie szrpnęło na wiecie "haftowanie po mauysinemu" w autobusie...jak wrócę dam znać...Miriam lubi tę wiadomość
-
DZIECZYNY nie mam siły nic napisać
ale chciałam tylko wyjaśnić bo chyba niektóre z Was źle zrozumiały i poczuły sie urażone?
ja napewno nie pisałam że ktos kto nie pracuje powinien czuć się gorszy, bo to wręcz przeciwnie ...ale cóż chyba nie jestewm dziś w nastroju
powiem Wam że czuję sie nikim...zrobiło mi się troszkę przykro jak przeczytałam jak niektóre z was zrozumiały moją wypowiedź, że dziecko zastanawia sie z czego żyja jak kobieta nie pracuje?> nie kochane to nie o to chodziło...żadne z moich teśców nie pracuje nie wiem z czego zyja...z prac sezonowych?
ja własnie tym bardziej czuję sie psim gównem za przeproszeniem, bo wszyscy (z rodziny męża) odradzali mi studia bo po co? szkoda kasy...a i tak z pracą nie najlepiej, ja postawiłam na swoim studia skończyłam na 5
przez całe lata nie czułam wsparcia mentalnego i tego że ktoś jest ze mnie dumny (płaczę teraz jak głupia a w robocie jestem, zaraz to rzucę w cholerę)przez prawie cały okres studiów otrzymywałam stypendium, momentami było to nawet 800zł a za studia płaciłam tylko ok400 po latach mąż mi mówi że on mnie wykształcił...phhiiii że za jego pieniądze?
wieć ja Wam zazdroszcze kobietom które mogą zająć sie domem naprawde i nie doszukujcie sie żadnych podtekstów (nie uważam ze to lekka robota)Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatka przestań!!!!!!!!!!
...ja tak ogólnie pisałam, przeciez wieczorem gadałyśy do północy i nic Ci nie mówiłam, zrozumiałam tak, bo i ja miałam kipeski humor....
Napisz mi tu, że już Ci lepiej jak Ci to wyjaśniłam....
Zaraz mnie lingwistka ścignie, że zdania od ja nie zaczynamy i od ale też nie....
Ale ja nie miałam o nic do Ciebie pretensji i wcale się tym nie przejmuj!!!!
Głowa do góry....muszę lecieć ale sms napiszę...
Jesteś wspaniałą kobietą matką i żoną a jak truteń zrozumieć nie chce, to wiesz co się robi...poradzisz sobie i już!!!
Beatko muszę spadać, bo 4 minuty do autobusu...za chwilę złapiemy kontakt...pa dziewczynki
mauysia, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Beciu mnie nie urazilo to co wczoraj pisalas i odebrałam to całkiem inaczej. Nie smuć sie kochana. Szkoda łez. Chociaż niekiedy i dobrze jest sie wypłakać bo jakoś wtedy lżej jest. Beciu głowa do góry, pewnie sie jakoś to wszystko pouklada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 09:22
Ola_czeka, mauysia, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość