X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc tym, które idą!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    branoc laseczki :)

Shagga_80, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola bardzo sie cieszę, ze konsultacja przebiegła tak pozytywnie. Najważniejsze, ze Ty sie z tego powodu lepiej poczułaś :) Teraz będzie juz tylko lepiej. Zobaczysz :)

To ja juz tez moge iść spać. Dobranoc laski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 22:34

Shagga_80, Ola_czeka, Selena, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie oświadczam, że Ilona i Shagga to moje jedyne przyjaciółki na tym forum.

Shagga_80, jeju, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie!
    Po pierwsze Oluś nawet nie wiesz jak cieszę,że masz takie optymistyczne wieści...no i mam nadzieję,że już jesteś zdecydowana na laparoskopię!!!
    A po drugie to byliśmy dziś u tej skórolożki,okazało się,że różowo nie jest...ale niestety może być gorzej :( Tzn nie była pewna swojej diagnozy, ale dostaliśmy leki, mamy używać 2-3 razy dziennie dwa specyfiki i oby pomogło na dniach...jeśli nie to w piątek ponowna wizyta i nowe , bardziej zaawansowane leczenie...OBY NIE!
    Wiem już,że w sobotę z Kubą nie pojadę na pewno do Łodzi,bo to zaraźliwe to raz , a dwa,że trzeba Mu te smarowania robić...ja póki co nie wiem co dalej...bo M powiedział,że w piątek jedzie na tę fuchę i w ten sam dzień wracamy i wygląda na to,że sobotę spędzamy w domu... dlatego dalej nie mogę się określić a wciąż mam meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega ochotę :)

A w ogóle to na koniec dnia odebrałam mega wiadomość (bo mnie takie wiadomości cieszą jak dziecko :D ),że idzie już do mnie moja mega paczka dla Młodego nr 2 :D

Ola_czeka, Pismak, Dodi, Selena, Ilona, a-koczek, Libra, Beata, kiti, Fedra, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, Ty musisz jakoś inaczej pisać te posty a nie żeby człowiek chciał kliknąć "Lubię", potem je odkliknąć a potem kliknąć ponownie.

Shagga_80, Selena, Libra, Fedra, Aga_Andzia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny kochany Kuboszek!

jeju lubi tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Shagga współczuję synkowi :( trzymam kciuki aby leki pomogły i to zaawansowane leczenie nie było potrzebne :)

Shagga_80, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Biedny kochany Kuboszek!
    Pocieszam się,że nowe leki lepiej znosi i mam wieeeeeeeeeelką nadzieję,że wkrótce będzie poprawa .

Pismak, Ola_czeka, Selena, jeju, Ilona, Libra, Beata, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i Blondi super,że ciąża przebiega prawidłowo :)

M zmusił mnie do oglądania jakiegoś filmu o psychopatce a sam zasnął...też tak macie :/ ? U nas to notoryczne! A potem bój się sama!

Selena, jeju, Beata, Effcia28, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmeldowuję się...Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy :P

mauysia, jeju, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Łukasza Żygadło pod prześcieradło.

Żegnam Panie, do jutra!

Dodi, Selena, Ilona, a-koczek, Shagga_80, Fedra, aisa, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie sobie poszłyście :D
    teraz moje kolej.....

Olka jupiiii tak się cieszę z pozytywnych wieści, ale jednocześnie Cię już nie lubię za tekst o przyjaciółkach [foch]

Blondi fajnie, że z ciąża wszystko w porządku i czas tak szybko leci - styczeń tuż, tuż ;)

A Kubulek nasz biedy szybciutko się zapewne wykaraska z tego dziadostwa bo to dzielny facet a ma to po mamusi wiadomo :*

no i co??? chciałam se popisać a pewnie tak dużo tego, że nie wiem za co się zabrać i od czego zacząć :/ może lepiej nic nie pisać?
    a wogóle, to widzicie? znowu to samo - cały dzień czytam, czytam i czytam a jak skończę to Wy śpicie :P

dobra poddaję się, ida spać - kolorowych :*
    aha no i spotkać też bym się z Wami chciała, ale sobota odpada, bo idę na wesele a październik hmmm..... :D
    i jeszcze jedno, kurcze tak jeszcze nie miałam - dzisiaj jak mi tempka na @ spadła to mało se ryja z wrażenia nie rozbiłam takiiiii spadek :D
    ok, ok, już nie krzyczcie, idę bo gadam już jakby co najmniej coś z łokciem miała
    BUZIOLE :*

mauysia, Ola_czeka, Selena, jeju, Ilona, a-koczek, Libra, Beata, Pismak, Shagga_80, Effcia28, Fedra, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, a ja oczywiście nie załapałam się na wieczorną imprezkę... Ola , ale zarąbista ta ginka, naprawdę szczęściara z Ciebie że trafiasz na takich speców!
    A co konkretnie trzeba robić żeby rozruszać te kosmki?? Musisz przez wziernik puszczać Macarenę? (zignoruj please ten idiotyzm, o to rozruszanie pytam na serio...)
    Shaggi, a jaką konkretnie Kubulkową diagnozę postawiła lekarka?

Dobra kończę bo już nieprzyzwoicie późno, do tego jakiemuś ptakowi się pochrzaniło bo napieprza swoje trele o tej godzinie przez co mam wrażenie że jest już nad ranem :/

Dobranoc!

jeju, Ilona, Dodi, Beata, Pismak, Effcia28, Fedra, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi :*

I o co cho z łokciem?! A na wesele to się chodzi wieczorem, a w dzień się spotyka z nami, Ty się kompletnie nie znasz na sobotach!

Selena, jeju, Ilona, Dodi, Beata, Shagga_80, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz, te kosmki, to da się prądem jakoś poodczepiać jeśli przyrosły. Ale jeśli mam jajowody nieruchliwe to kaplica. Jak to usłyszałam, to jak dziecko zapytałam: "no a skoro na perystaltykę jelit są tabletki, to jak może na jajowody nie być?!". I się okazało, że faktycznie są jakieś specyfiki, ale cudów nie działają.

A teraz pozwólcie, że się oddalę, idę jebnąć z macareny :D

Selena, Ilona, a-koczek, Dodi, Libra, Beata, Pismak, Shagga_80, kiti, Effcia28, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim .....Ola rybko takich wieści więcej teraz mogę iść spokojnie na badanie i do pracy jupi .......

Ilona, kopciuszek126, Sandraa, Libra, Pismak, Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Blondi super że z dzidzia ok :) i oby tak dalej :)
    Ola ale super ginka :) widac że lekarz z powołania :) i wie co robi :) mo i że dala nadzieje :) wiec teraz napewno wszystko bedzie dobrze :)
    Shagga :) biedny Kubus..oby mu teraz pzreszło to paskudztwo :) i nie trzeba było juz innych lek ów :)
    Ja w pracy :) ale dziś dla mnie piatek ;) he he :) i 4 dni wolnego :) już m zapowiedziałam ze śpie jutro do wieczora ;) i żeby nie ważył sie mnie wcześniej budzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 07:19

Ilona, kopciuszek126, Sandraa, Libra, Beata, Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, obudziłam się, nie dałam rady doczekać wieści od Olki, czułam podskórnie, że będą optymistyczne. Olu tak bardzo się cieszę...bardzo bardzo....

Moja temperatura spadła już nisko, czyżby prognozy ovufrienda się sprawdziły i pojutrze @ nadejdzie?
    Straciłam już nadzieję na powodzenie w tym cyklu, uwielbiam mój zdrowy rozsądek. Podchodzę do tego już na zimno...chcę ale to, że chcę nie oznacza, że dostanę , że się uda itd.

Idę do m. bo na mnie czeka...jak później wejdę ,to napisze Wam jaki dziwny i pokręcony miałam sen. Buzi buzi miłego dnia.

kopciuszek126, Libra, Beata, Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :-) zycze wam milego slonecznego dnia
    Powiem wam ze dzisiejsze dzien bedzie dla mnie straszny. Nie dos ze kregoslup mnie boli to jeszcze od wczoraj wieczora jest mi niedobrze. Co za zycie :-(

kopciuszek126, Sandraa, Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 3760 3761 3762 3763 3764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ