X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego dnia dziewuszki :)

Dodi, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)
    Olu ja też się cieszę ze wróciłam aczkolwiek zaglądam na tyle na ile mi czas pozwala:-/

Ilonko:*

Fedrus wypocznij i wracaj szybciutko:)

kurcze ja też lalam z Waszych opowieści i muszę się podpisać również pod nie dzwignieta klapa, bo też tak raz miałam ale to było po jakieś ostrej imprezie tak wiec nie wiem czy się to liczy he he

Życzę miłego dnia wolnego tym które go maja;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 10:11

Sandraa, Ola_czeka, Ilona, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KURWA MAĆ !!!

Kinga ma 39 stopni gorączki od wczoraj. Ja pier****ę. Możemy pożegnać się z zabiegiem. Koleżanka sprzedała jej wirusa. FUCK FUCK !!! Tyle pracy na marne !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Oleńko.

Chciałam coś madrego napisać o tej laparoskopii, ale chyba jedna kawa nie rozbudziła mojego mózgu na tyle, żeby moja wypowiedź zabrzmiała mądrze.

Masz już jakąś wiedzę na temat laparoskopii i wiem, że jesteś mądrą kobietą, i we właściwym czasie podejmiesz mądre decyzje co robić dalej :) Wiadomo co lekarz to inna opinia, więc słuchaj się instynktu :)

Zdobyłam się na uśmiech w tym kuźwa mega kiepskim momencie :(

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Ruciu
    W takim razie podziękowania należą się koleżance. Szkoda, ze nie będziecie teraz mogły przystąpić do zabiegu, ale w tej chwili najważniejsze żeby Kini szybko zbic gorączkę i by wyzdrowiała jak najprędzej. Niestety nigdy nie wiemy kto nam co "sprzeda".

Fedra, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Rucia, tak mi przykro. Teraz będziecie musiały czekać na kolejny termin, który pewnie będzie za pare miesięcy, tak?

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka wściekła !!! Za chwilę zaczyna się szkoła, więc wiadomo, że i zaczną się choroby !!! Kolejny termin kiedy? Nie wiem. A tak się cieszyłam, że tylko 3 tygodnie czekałyśmy !! 3 tygodnie, gdzie ludzie czekają po 4-5 miesięcy ! Wszystko na marne ! Czemu ja głupia pozwoliłam, żeby koleżanka przyjechła skoro mówiła, że dziewczynka którą się opiekuje leży z gorączką. Tylko podobno ta dziewczynka miała 3 dniówkę, ale nie zgadzałay mi się objawy. Podobno miała wysoką gorączkę, wysypkę i bolące gardło. 3 dniówka tak nie wygląda !!! Przecież mogłam przewidzieć, że przywlecze do Nas jakiegoś wirusa! Taki pech !

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby zmniejszyć częstotliwosć chorób najwyżej Kinga będzie pod stałą opieką laryngologa aż do czasu kolejnego terminu. Będziemy obkurczać migdał lekami, może to coś da ;(
    Przeraża mnie przechodzenie kolejny raz tej samej procedury. Wypełnianie papierów, badania, kwalfikacje, czekanie czekanie i jeszcze raz czekanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 09:51

• jeju Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciulka no nic już nie zrobisz....teraz Ty uważaj na siebie, Kini zbijaj temperaturę i szukaj nowego terminu, może wezmą pod uwagę, że to choroba, choć nie sądzę ale czasem się na ludzi trafi...gdyby termin był na początek września Kinia to zdolna dziewczynka i możesz przytrzymać ją w domu.
    Jestem pełna nadziei na to, że nie będziecie długo czekać...

Beata lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co mogę Ci poradzić to maseczki...mam ich duuużó i mogę wysłać....nie wiem czy zostały jeszcze różowe ale przy wizytach gości możesz ją chronić w ten sposób...żaden wstyd. Przecież kiedyś musicie zrobić ten zabieg.

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!!

Ruciu-bardzo współczuję :(. A koleżanke chyba bym przetrąciła!!!!

P.S. ale może i lepiej jakby udało sie przeniesć zabieg na wrzesien a konkretniej jesień? Bo wiem,ze wtedy lepiej sie wszystko goi. A po migdałku nie lezy sie chyba długo w szpitalu-normalnie z 5-6 dni i do domu.A moze i krócej jak będzie git. Takze kinga nie narobi dużych zaległosci w szkole. Wiadomo troszke potem trzeba w domku posiedziec. Trzymam kciuki za nowy najszybszy wrześniowy termin && :)

Jeju jak mnie w domu nie ma jest podobnie jak u Ciebie-syfek jak nie wiem co???!!!A w wc porażka!!! Wczoraj sprzatałam od 19 do 21.30. Myslałam,że rąbne bo przez roboty na budowie i to wesele to nie ścierałam kurzy dawno-chyba ze 2 tygodnie. A nikt więcej za mnie tego nie zrobi. Tylko odkurzyłam na niedziele i podłóg nie myłam, a wczoraj umyłam to aż miło boso chodzic :). odpuszczam w tej ciaży te moje porządki-bo jak troszkę sie nadpracuje to twardnieje mi brzuch.

Miłego dnia kochane :)

Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj musiałam posprzątac bo jutro pieczenie placków :). Ciasta biszkoptowe na tort, rolada i ciasto z ananasem i kokosem. a w sobotę kremy i strojenie tortu no i 2 sałatki robie -Gyros i pieczarkową.

I już mnie tu nie ma ;)

Beata lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi kochana teraz już pozostaje nam jedynie jakoś to pociągnąć. Muszę poczytać w necie jakie są alternatywy takiego zabiegu. Co zrobić, żeby zmninimalizować częstotliwość chorób. Znajdę najlepszego prywatnego laryngologa i niech mi pomoże do czasu kolejnego terminu.

Nie sądzę, żeby był jakiś wolny termin na poczatek września. Wczoraj dowiedziałam się, że w tygodniu operują 10 - 15 dzieci. Jutro miałobyć operowanych tylko 4 łącznie z Nią. :(

Idę się powiesić.

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia nie gadaj bzdur!!! Idź jutro do lekarza i poproś ładnie. Kobietom w ciaży sie nie odmawia!!!Powiedz,ze jesteś w ciąży masz termin porodu na początek grudnia i potem nie będziesz mieć mozliwosci być z kingą w szpitalu itp. Jestem pewna,ze coś sie znajdzie :)

Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku w szpitalu leży się tylko dobę. Jutro o 7:30 miałyśmy być w szpitalu, a w sobotę z rana miałyśmy wrócić. Oni i tak mi poszli na rękę, że jestem w ciaży. Mam nadzieję, że do listopada uda Nam się to wszystko doprowadzić do końca. Chcę po prostu zaoszczędzić młodemu częstych chorób właśnie przez Kingę.

Na razie próbuję dodzwonić się do szpitala i odwołać zabieg. Ale nikt nie odbiera. Jutro idę z nią do pediatry, więc przy okazji znowu wezmę skierowanie do szpitala i zaczniemy całą procedurę od początku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku uważaj na siebie. Mi też twardnieje brzuch, ale chyba już tak się tym zbytnio nie przejmuję. Tak się robi, ale wiem, ze nic złego się nie dzieje. Odpoczynek i robię dalej. Byle w granicach rozsądku.

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, cholera mnie wzięła jak przeczytałam o chorobie Kinii. Przecież to jakaś farsa. Zajebiście po prostu.

Ucałuj ją i informuj nas co uda Ci się załatwić z zabiegiem.

• Agafia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :) Ale mam do nadrobienia . Miałąm w tym tygodniu zawirowania ze sprzedaża mieszkania i kupnem nowego mniejszego dla mojej mamy .Ale mam nadzieję że nadrobię . Miłego Dnia wam wszystkim życzę :)

Dodi, Pismak, Ilona, Fedra, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Chyba rzeczywiście Wosebka albo Plemniczka!

Dzięki Muzi...mam nadzieję,że wreszcie zacznie się poprawiać,bo przeraża mnie,że może konieczne będzie zintensyfikowanie leczenie :(

werdług mnie to Blondii była ostatnia albo Effcia bo Plemniczka była ze mną potem była Woseba ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    KURWA MAĆ !!!

Kinga ma 39 stopni gorączki od wczoraj. Ja pier****ę. Możemy pożegnać się z zabiegiem. Koleżanka sprzedała jej wirusa. FUCK FUCK !!! Tyle pracy na marne !!!

Rucia kurcze ale przesrane teraz kuruj Małą i niech szybko wraca do domu a termin na pewno wyznaczą szybko nowy...

Dodi, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3769 3770 3771 3772 3773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ