plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry;)
Olu ja też się cieszę ze wróciłam aczkolwiek zaglądam na tyle na ile mi czas pozwala:-/
Ilonko:*
Fedrus wypocznij i wracaj szybciutko:)
kurcze ja też lalam z Waszych opowieści i muszę się podpisać również pod nie dzwignieta klapa, bo też tak raz miałam ale to było po jakieś ostrej imprezie tak wiec nie wiem czy się to liczy he he
Życzę miłego dnia wolnego tym które go maja;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 10:11
Sandraa, Ola_czeka, Ilona, Shagga_80, Fedra, Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana Oleńko.
Chciałam coś madrego napisać o tej laparoskopii, ale chyba jedna kawa nie rozbudziła mojego mózgu na tyle, żeby moja wypowiedź zabrzmiała mądrze.
Masz już jakąś wiedzę na temat laparoskopii i wiem, że jesteś mądrą kobietą, i we właściwym czasie podejmiesz mądre decyzje co robić dalejWiadomo co lekarz to inna opinia, więc słuchaj się instynktu
Zdobyłam się na uśmiech w tym kuźwa mega kiepskim momencieOla_czeka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Ruciu
W takim razie podziękowania należą się koleżance. Szkoda, ze nie będziecie teraz mogły przystąpić do zabiegu, ale w tej chwili najważniejsze żeby Kini szybko zbic gorączkę i by wyzdrowiała jak najprędzej. Niestety nigdy nie wiemy kto nam co "sprzeda".Fedra, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem taka wściekła !!! Za chwilę zaczyna się szkoła, więc wiadomo, że i zaczną się choroby !!! Kolejny termin kiedy? Nie wiem. A tak się cieszyłam, że tylko 3 tygodnie czekałyśmy !! 3 tygodnie, gdzie ludzie czekają po 4-5 miesięcy ! Wszystko na marne ! Czemu ja głupia pozwoliłam, żeby koleżanka przyjechła skoro mówiła, że dziewczynka którą się opiekuje leży z gorączką. Tylko podobno ta dziewczynka miała 3 dniówkę, ale nie zgadzałay mi się objawy. Podobno miała wysoką gorączkę, wysypkę i bolące gardło. 3 dniówka tak nie wygląda !!! Przecież mogłam przewidzieć, że przywlecze do Nas jakiegoś wirusa! Taki pech !
-
nick nieaktualnyŻeby zmniejszyć częstotliwosć chorób najwyżej Kinga będzie pod stałą opieką laryngologa aż do czasu kolejnego terminu. Będziemy obkurczać migdał lekami, może to coś da ;(
Przeraża mnie przechodzenie kolejny raz tej samej procedury. Wypełnianie papierów, badania, kwalfikacje, czekanie czekanie i jeszcze raz czekanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 09:51
-
Ruciulka no nic już nie zrobisz....teraz Ty uważaj na siebie, Kini zbijaj temperaturę i szukaj nowego terminu, może wezmą pod uwagę, że to choroba, choć nie sądzę ale czasem się na ludzi trafi...gdyby termin był na początek września Kinia to zdolna dziewczynka i możesz przytrzymać ją w domu.
Jestem pełna nadziei na to, że nie będziecie długo czekać...Beata lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki!!
Ruciu-bardzo współczuję. A koleżanke chyba bym przetrąciła!!!!
P.S. ale może i lepiej jakby udało sie przeniesć zabieg na wrzesien a konkretniej jesień? Bo wiem,ze wtedy lepiej sie wszystko goi. A po migdałku nie lezy sie chyba długo w szpitalu-normalnie z 5-6 dni i do domu.A moze i krócej jak będzie git. Takze kinga nie narobi dużych zaległosci w szkole. Wiadomo troszke potem trzeba w domku posiedziec. Trzymam kciuki za nowy najszybszy wrześniowy termin &&
Jeju jak mnie w domu nie ma jest podobnie jak u Ciebie-syfek jak nie wiem co???!!!A w wc porażka!!! Wczoraj sprzatałam od 19 do 21.30. Myslałam,że rąbne bo przez roboty na budowie i to wesele to nie ścierałam kurzy dawno-chyba ze 2 tygodnie. A nikt więcej za mnie tego nie zrobi. Tylko odkurzyłam na niedziele i podłóg nie myłam, a wczoraj umyłam to aż miło boso chodzic. odpuszczam w tej ciaży te moje porządki-bo jak troszkę sie nadpracuje to twardnieje mi brzuch.
Miłego dnia kochaneFedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
wczoraj musiałam posprzątac bo jutro pieczenie placków
. Ciasta biszkoptowe na tort, rolada i ciasto z ananasem i kokosem. a w sobotę kremy i strojenie tortu no i 2 sałatki robie -Gyros i pieczarkową.
I już mnie tu nie maBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi kochana teraz już pozostaje nam jedynie jakoś to pociągnąć. Muszę poczytać w necie jakie są alternatywy takiego zabiegu. Co zrobić, żeby zmninimalizować częstotliwość chorób. Znajdę najlepszego prywatnego laryngologa i niech mi pomoże do czasu kolejnego terminu.
Nie sądzę, żeby był jakiś wolny termin na poczatek września. Wczoraj dowiedziałam się, że w tygodniu operują 10 - 15 dzieci. Jutro miałobyć operowanych tylko 4 łącznie z Nią.
Idę się powiesić. -
Rucia nie gadaj bzdur!!! Idź jutro do lekarza i poproś ładnie. Kobietom w ciaży sie nie odmawia!!!Powiedz,ze jesteś w ciąży masz termin porodu na początek grudnia i potem nie będziesz mieć mozliwosci być z kingą w szpitalu itp. Jestem pewna,ze coś sie znajdzie
Libra, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku w szpitalu leży się tylko dobę. Jutro o 7:30 miałyśmy być w szpitalu, a w sobotę z rana miałyśmy wrócić. Oni i tak mi poszli na rękę, że jestem w ciaży. Mam nadzieję, że do listopada uda Nam się to wszystko doprowadzić do końca. Chcę po prostu zaoszczędzić młodemu częstych chorób właśnie przez Kingę.
Na razie próbuję dodzwonić się do szpitala i odwołać zabieg. Ale nikt nie odbiera. Jutro idę z nią do pediatry, więc przy okazji znowu wezmę skierowanie do szpitala i zaczniemy całą procedurę od początku. -
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
Ale mam do nadrobienia . Miałąm w tym tygodniu zawirowania ze sprzedaża mieszkania i kupnem nowego mniejszego dla mojej mamy .Ale mam nadzieję że nadrobię . Miłego Dnia wam wszystkim życzę
Dodi, Pismak, Ilona, Fedra, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Chyba rzeczywiście Wosebka albo Plemniczka!
Dzięki Muzi...mam nadzieję,że wreszcie zacznie się poprawiać,bo przeraża mnie,że może konieczne będzie zintensyfikowanie leczenie
werdług mnie to Blondii była ostatnia albo Effcia bo Plemniczka była ze mną potem była Woseba17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:KURWA MAĆ !!!
Kinga ma 39 stopni gorączki od wczoraj. Ja pier****ę. Możemy pożegnać się z zabiegiem. Koleżanka sprzedała jej wirusa. FUCK FUCK !!! Tyle pracy na marne !!!
Rucia kurcze ale przesrane teraz kuruj Małą i niech szybko wraca do domu a termin na pewno wyznaczą szybko nowy...Dodi, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi