plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A siostra miała tę sytuację właśnie po laparo?
aaaaaaaaaaa.... i mam koleżankę w pracy... przypomniało mi się, że ona ma 1 dziecko i ma problemy z drugim... okazało się, że zrobiły jej się niedrożne jajowody, zrobili jej laparoskopię i po niej w 3 czy 4 cyklu zaszła w ciążę... ale niestety serduszko przestało pukać - poroniła w 12 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 12:38
-
Dzień dobry kochane Wy moje!
Na początek:
I po kolei: w Egipcie rozpiździaj- a dokładnie w Kairze, palą budynki, leją się na ulicach- czyli powtórka z rozrywki. Cholerne Bractwo Muzułmańskie ze swoimi debilnymi poglądami
Ale u nas spokójZresztą nawet MSZ podaje, że w kurortach życie płynie jak zawsze spokojnie
Co do dzidzi- to już nie wiem czy dziewczynka- dwóch lekarzy-dwie opinieA ja już zakupiłam kilka różowych bodziaków
Dzidzi w 22tc miała 429g co chyba jest za małochoć mój gin twierdzi, że ok ale dla niego zawsze wszystko jest ok (dlatego chyba przejdę do tego drugiego, który wykonywał mi połówkowe)
Brzusio powoli rośnie- ale chyba zbyt powoliPowoli też kompletuje wyprawkę- część ściągam z PL część tu- zobaczymy co się uda dostać na miejscu
Mieszkanko niedługo chyba zmienimy- na coś większego ale to na razie tylko plany.
No i mój bębzol (uwaga- będzie golizna):
Libra, Beata, kiti, mauysia, Blondi22, Ilona, Rucia, jeju, Fedra, Ola_czeka, aisa, Selena, a-koczek, Kaja, Shagga_80, Effcia28, Dodi, Pismak, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Dziewczyny co z Wami? Nie lubicie yeti? I tak Was
buzi buzi...zajrzę po pracy...jak się uda.
jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaoram, cieszę się, że Wam nic nie grozi, uważajcie na siebie:* dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku... a brzuszek wydaje mi się być w porządku, bo przecież Ty chudzina jesteś
Beata, karoam, Ilona, jeju, Fedra, aisa, Effcia28, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Karoam brzuszek śliczny
ale teraz ta focią to mnie zszokowałaś bluzeczka i te majteczki fju fju fju...
ja myslałam że Ty tam paradujesz w stroju w stylu takim jak masz na fejsie
karoam, Libra, jeju, Fedra, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Karoam przyznaj się, co to za kabelek wystaje Ci z brzucha na pierwszym zdjęciu? Jesteś jakimś cyborgiem
? haha
No i witam Was wszystkie. Wszystko czytam, ale na tym pier@#$&$#@ telefonie nie mam siły klecić dłuższych wypowiedzi
Ale wspieram Was we wszystkim!Libra, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Beata, Ilona, Rucia, karoam, jeju, Fedra, aisa, Effcia28, Kfjatus, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ah to to normalne
ja przeważnie chodze w lato w smej bieliźnie ale myslalam że Karolinkę obowiązują inne reguły *
Libra, karoam, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
idę sobie , do wieczora buziaki :*
a wy trzymajcie &&& za postawienie porządnej diagnozyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 14:14
Ilona, Libra, kiti, jeju, Fedra, aisa, Effcia28, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia- to taki specjalny kabelek jest, że jak już przyjdzie czas to nim powietrze z tego balona spuszczę
Beatko- reguły mogą być na zewnątrz a tak, to: wolność Tomku w swoim domkukiti, Libra, mauysia, Fedra, Ola_czeka, aisa, Ilona, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem...z pracy dziś wróciłam po 15 minutach...pani Lusia mnie olała...najpierw nie otworzyła mi drzwi a jak zeszła na dół w celu ucieczki, to powiedziała, że widocznie nie słyszała i właśnie wychodzi do kościoła -hmmm...i po pracy....i po ptokach....Oczywiście nie ubrała się w te rzeczy co jej wyjęłam na wczoraj...ale trudno, przecież nic na siłę...