plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety laseczki nie dołącze do Was jutro musze troche odpoczać po wizycie u mamy a do tego mój mąż ma dla mnie inne plany
ale mam nadzieję ze to nie pierwszy i nie ostatni termin takiego większego spotkania i w końcu na któryś się załapie :*
a tym czasem się odmeldowywuje moze uda mi sie zerknąć jeszcze później czy ola coś napisała ale ze mój wprowadził mi tyranie co do ovu uwierzycie wyznaczył mi ze mogę siedzei godzinnę dziennie ale spoko pójdzie do pracy to znowu będzie mnie tu więcej
Karoam ciesze się ze u was spokojnie opowiadałam meżowi i troche go zmartwiła sytuacja w Rgipcie ale dobrze ż eu Was spokój no i śliczny brzusio :*
Muzi nie daj się Starszej pani od razu przypomina mi się jeden film
trzymajcie się ciepło i nie dajcie się chorobą ani złej pogodzieBlondi22, Libra, mauysia, aisa, Ilona, Effcia28, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dajcie znać co z jutrem, dobra? Nie wiem czy coś planować czy nie, bo jestem zależna w 100% od m. STĄD PROŚBA O OKREŚLENIE SIĘ WZGLĘDEM JUTRZEJSZEGO TERMINU....Mnie bardzo boli okresowo ale dam radę w razie czego...buzi buzi...czekam do 20-tej i uznaję, że spotkanie odwołane...my jeszcze dziś mamy zamiar wyskoczyć do Czech dlatego proszę o info.
-
czesc dziewczyny. Ja tez bym bardzo chciala dołączyc do Was jutro ale nie dam rady
. Mam jednak nadzieje ze wasze spotkanie dojdzie do skutku i bedziecie sie dobrze bawic, czego Wam zycze.
Trzymam kciuki za wasze wizyty kochane i pecherzyki. Olu ja wierze w moc laparoskopii, czytalam o niejednym przypadku gdzie ten zabieg pomógl. Mam nadzieje ze sie i tobie pomoze.
Jeju przykro mi bardzo ze babcia Lusia jakaś dziwna sie okazala...
Karoam piekny brzucholek!
Blondii twoj tez, ale faktycznie niewiele jeszcze widac, ale ciesz sie bo ja juz przytylam prawie 6 kg aaaaaaaaaaaaaa!aisa, Blondi22, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziołchy, jestem.
Po badaniu ginekologicznym i USG jakie zrobił mi ten dzisiejszy lekarz plamienie jeszcze bardziej się rozkręciłoW zasadzie do wygląda jak okres. Masakra
Lekarz powiedział, że to nic złego nie oznacza, że gdyby było zapalenie otrzewnej to bym sama do niego o własnych siłach nie doszła. Widać taka moja uroda, że tyle czasu dochodzę do siebie. Wkurza mnie, że akurat teraz się wszystko na nowo rozkręciło, jak mam przed sobą 1 dzień wolnego a w niedzielę rano samolot i powrót do kieratu - 12 godzinnych dni pracy z toaletą 300 kilometrów dalej... Boli mnie brzuch i plecy i z radością wróciłam do domu.
Reasumując: nie sądziłam, że kiedykolwiek zdarzy się, że to ja nawalę, bo ponieważ nie mam żadnych zobowiązań i uwielbiam się włóczyć - uczestniczyłam we wszystkich spotkaniach czatowych, blogowych i forumowych o jakich słyszałam. Niestety mam nadzieję, że zrozumiecie mnie - zwłaszcza Ty Muzi (bo wiem, że jako jedna z nielicznych pisałaś się na spotkanie) - nie będę się nigdzie w Polskę wybierać pociągiem, tylko ostatni dzień zwolnienia spędzę z książką na balkonie, czyli w sposób, jakiego zawsze niektórym z Was zazdrościłam
Jeszcze raz przepraszam. Idę się poużalać nad sobą.Fedra, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
Skończyła się moja "niby praca" a od poniedziałku na kurs - ten z Urzędu Pracy, o którym kiedyś pisałam.
Blondi, brzusio malutki jeszcze, ale będziemy mieć porównanie jak wrzucisz większy za jakiś czas
Libra, Kiti - trzymam kciuki... wiadomo za co
Kiti - jak będziesz miała zdjęcie z kolejki to koniecznie tu wrzuć
Jeju, mocno trzymam kciuki!!! Szkoda, że babcia Lusia taka niechętna do współpracy...
Fedra, kuruj się żeby Cię mocniej nie wzięło
Karoam, trzymajcie się tam bezpiecznie :* Śliczny ciążowy brzusio
Plemniś, 6 kg powiadasz? Wrzucaj zdjęcie brzusia!!!
Oluś, Beata, Sylwia i Kaja, czekam na pozytywne wieści z wizyt :*Blondi22, Blondi22, mauysia, Ilona, kiti, Fedra, Libra, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
Olu nic się nie stało...faktycznie jak się okazało zostałyśmy same na placu boju. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja też bardzo źle się czuję i mam nadzieję, że @ się u mnie nie rozkręci.
Która z nas nie miałby takiej nadziei w takim momencie.
Bez wkręcania oczywiście jak obiecałam...i ja jutro odpocznę z książką, może w ogrodzie a nie na balkonie, bo jeszcze balkonów nie mam...buzi buziFedra lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Olu nic się nie stało...faktycznie jak się okazało zostałyśmy same na placu boju. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja też bardzo źle się czuję i mam nadzieję, że @ się u mnie nie rozkręci.
Która z nas nie miałby takiej nadziei w takim momencie.
Bez wkręcania oczywiście jak obiecałam...i ja jutro odpocznę z książką, może w ogrodzie a nie na balkonie, bo jeszcze balkonów nie mam...buzi buzi
A ja jeszcze ogrodu -
witam was moje drogie ,ale doła załapałam w tym szpitalu siedząc i czekajac na gina mojego przyszła tam młoda laska z męzem i opowiada ,że jest 3 tyg ciazy i ,że przepuszcza ,że to ciąża pozamaciczna bo ja brzuch boli jak przy tych trzech ciążach makto ryczeć ,aż mnie się zachciało ,ale teraz do mnie pęchcerzyk wzrasta i w poniedziałek powinien być już gotowy do wystrzału ,ale jeszcze mi powiedział ,że jesli nie pęknie to poda mi jakieś tabsy na to więć znów czekanie do poniedziałku ?!!tyle o mnie zdołowana
-
Karoam fajny brzusio normalnie jak culiereczek do schrupania. Dobrze że u Was spokój i uwarzajcie na siebie.
Beatko duzo nie duzo ale jakis jeden pokój dla Was sie znajdzie pozatym jakby wam mieszkanie w bloku nie pasowało to mam u rodziców na działce domek holenderski wiec tam mozna sie zatrzymać. a pozatym to mojego ciagle niema wiec zawsze to odmiana w domu troche ludzi i wogóle takie tam
Olka odpoczywaj i szybko dochodz do siebie
A Beata czekam na wiesci z wizytyFedra lubi tę wiadomość
-
asia no to aby kurs był łatwy
i przyjemny .....
Ola biedaku odpoczywaj
Fedra ty tak samo wypoczywaj
Karoma abyśmy wszystkie doczekały takiego brzuszka jaki ty posiadasz ,aby dzidza była zdrowapięknie
Fedra, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kaja nie załamuj sie jutro jak wstaniesz bedzie kolejny dzien i inaczej spojrzysz na wszystko i bedzie lepiej takze na noc niemam co sie zamartwiac
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny. Ja tez bym bardzo chciala dołączyc do Was jutro ale nie dam rady
. Mam jednak nadzieje ze wasze spotkanie dojdzie do skutku i bedziecie sie dobrze bawic, czego Wam zycze.
Trzymam kciuki za wasze wizyty kochane i pecherzyki. Olu ja wierze w moc laparoskopii, czytalam o niejednym przypadku gdzie ten zabieg pomógl. Mam nadzieje ze sie i tobie pomoze.
Jeju przykro mi bardzo ze babcia Lusia jakaś dziwna sie okazala...
Karoam piekny brzucholek!
Blondii twoj tez, ale faktycznie niewiele jeszcze widac, ale ciesz sie bo ja juz przytylam prawie 6 kg aaaaaaaaaaaaaa!