X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać bo aż mi się w głowie kręci....i zimno....chyba zmierzę temperaturę, bo coś mnie chyba rozbiera...aż mam dreszcze....no i do mnie wirusy dotarły...ech...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety laseczki nie dołącze do Was jutro musze troche odpoczać po wizycie u mamy a do tego mój mąż ma dla mnie inne plany ;)
    ale mam nadzieję ze to nie pierwszy i nie ostatni termin takiego większego spotkania i w końcu na któryś się załapie :*
    a tym czasem się odmeldowywuje moze uda mi sie zerknąć jeszcze później czy ola coś napisała ale ze mój wprowadził mi tyranie co do ovu uwierzycie wyznaczył mi ze mogę siedzei godzinnę dziennie ale spoko pójdzie do pracy to znowu będzie mnie tu więcej :)

Karoam ciesze się ze u was spokojnie opowiadałam meżowi i troche go zmartwiła sytuacja w Rgipcie ale dobrze ż eu Was spokój no i śliczny brzusio :*

Muzi nie daj się Starszej pani od razu przypomina mi się jeden film ;)

trzymajcie się ciepło i nie dajcie się chorobą ani złej pogodzie :)

Blondi22, Libra, mauysia, aisa, Ilona, Effcia28, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie znać co z jutrem, dobra? Nie wiem czy coś planować czy nie, bo jestem zależna w 100% od m. STĄD PROŚBA O OKREŚLENIE SIĘ WZGLĘDEM JUTRZEJSZEGO TERMINU....Mnie bardzo boli okresowo ale dam radę w razie czego...buzi buzi...czekam do 20-tej i uznaję, że spotkanie odwołane...my jeszcze dziś mamy zamiar wyskoczyć do Czech dlatego proszę o info.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny. Ja tez bym bardzo chciala dołączyc do Was jutro ale nie dam rady :(. Mam jednak nadzieje ze wasze spotkanie dojdzie do skutku i bedziecie sie dobrze bawic, czego Wam zycze.

Trzymam kciuki za wasze wizyty kochane i pecherzyki. Olu ja wierze w moc laparoskopii, czytalam o niejednym przypadku gdzie ten zabieg pomógl. Mam nadzieje ze sie i tobie pomoze.

Jeju przykro mi bardzo ze babcia Lusia jakaś dziwna sie okazala...

Karoam piekny brzucholek!

Blondii twoj tez, ale faktycznie niewiele jeszcze widac, ale ciesz sie bo ja juz przytylam prawie 6 kg aaaaaaaaaaaaaa!

aisa, Blondi22, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi mam nadzieje ze z Kubulkiem juz lepiej.
    Ruciu przykro mi ze Kinia zachorowala i musiałyscie przelozyc zabieg :( mam nadzieje ze nie bedziecie dlugo czekaly na kolejny termin

aisa lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu a kiedy ty wracasz? :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Mauysiu a kiedy ty wracasz? :)
    Plemniś, wracam w niedzielę w nocy więc już od poniedziałku powinno być mnie tu więcej :)

Ola jak tam, masz już jakieś niusy?

plemniczka, Blondi22, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola szła na 14-tą, czy po 14-tej....nie odezwała się....może uda Ci się złapać jakiś kontakt z Olką...zapytaj czy wejdzie dzisiaj do 20-tej jak możesz Mauysiu.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziołchy, jestem.

Po badaniu ginekologicznym i USG jakie zrobił mi ten dzisiejszy lekarz plamienie jeszcze bardziej się rozkręciło :( W zasadzie do wygląda jak okres. Masakra :( Lekarz powiedział, że to nic złego nie oznacza, że gdyby było zapalenie otrzewnej to bym sama do niego o własnych siłach nie doszła. Widać taka moja uroda, że tyle czasu dochodzę do siebie. Wkurza mnie, że akurat teraz się wszystko na nowo rozkręciło, jak mam przed sobą 1 dzień wolnego a w niedzielę rano samolot i powrót do kieratu - 12 godzinnych dni pracy z toaletą 300 kilometrów dalej... Boli mnie brzuch i plecy i z radością wróciłam do domu.

Reasumując: nie sądziłam, że kiedykolwiek zdarzy się, że to ja nawalę, bo ponieważ nie mam żadnych zobowiązań i uwielbiam się włóczyć - uczestniczyłam we wszystkich spotkaniach czatowych, blogowych i forumowych o jakich słyszałam. Niestety mam nadzieję, że zrozumiecie mnie - zwłaszcza Ty Muzi (bo wiem, że jako jedna z nielicznych pisałaś się na spotkanie) - nie będę się nigdzie w Polskę wybierać pociągiem, tylko ostatni dzień zwolnienia spędzę z książką na balkonie, czyli w sposób, jakiego zawsze niektórym z Was zazdrościłam :)
    Jeszcze raz przepraszam. Idę się poużalać nad sobą.

Fedra, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem :)

Skończyła się moja "niby praca" a od poniedziałku na kurs - ten z Urzędu Pracy, o którym kiedyś pisałam.

Blondi, brzusio malutki jeszcze, ale będziemy mieć porównanie jak wrzucisz większy za jakiś czas ;)

Libra, Kiti - trzymam kciuki... wiadomo za co :)
    Kiti - jak będziesz miała zdjęcie z kolejki to koniecznie tu wrzuć ;)

Jeju, mocno trzymam kciuki!!! Szkoda, że babcia Lusia taka niechętna do współpracy...

Fedra, kuruj się żeby Cię mocniej nie wzięło :)

Karoam, trzymajcie się tam bezpiecznie :* Śliczny ciążowy brzusio :)

Plemniś, 6 kg powiadasz? Wrzucaj zdjęcie brzusia!!! :D

Oluś, Beata, Sylwia i Kaja, czekam na pozytywne wieści z wizyt :*

Blondi22, Blondi22, mauysia, Ilona, kiti, Fedra, Libra, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu nic się nie stało...faktycznie jak się okazało zostałyśmy same na placu boju. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja też bardzo źle się czuję i mam nadzieję, że @ się u mnie nie rozkręci.
    Która z nas nie miałby takiej nadziei w takim momencie.
    Bez wkręcania oczywiście jak obiecałam...i ja jutro odpocznę z książką, może w ogrodzie a nie na balkonie, bo jeszcze balkonów nie mam...buzi buzi

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Olu nic się nie stało...faktycznie jak się okazało zostałyśmy same na placu boju. Nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja też bardzo źle się czuję i mam nadzieję, że @ się u mnie nie rozkręci.
    Która z nas nie miałby takiej nadziei w takim momencie.
    Bez wkręcania oczywiście jak obiecałam...i ja jutro odpocznę z książką, może w ogrodzie a nie na balkonie, bo jeszcze balkonów nie mam...buzi buzi

A ja jeszcze ogrodu :D

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was moje drogie ,ale doła załapałam w tym szpitalu siedząc i czekajac na gina mojego przyszła tam młoda laska z męzem i opowiada ,że jest 3 tyg ciazy i ,że przepuszcza ,że to ciąża pozamaciczna bo ja brzuch boli jak przy tych trzech ciążach makto ryczeć ,aż mnie się zachciało ,ale teraz do mnie pęchcerzyk wzrasta i w poniedziałek powinien być już gotowy do wystrzału ,ale jeszcze mi powiedział ,że jesli nie pęknie to poda mi jakieś tabsy na to więć znów czekanie do poniedziałku ?!!tyle o mnie zdołowana :-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam fajny brzusio normalnie jak culiereczek do schrupania. Dobrze że u Was spokój i uwarzajcie na siebie.

Beatko duzo nie duzo ale jakis jeden pokój dla Was sie znajdzie pozatym jakby wam mieszkanie w bloku nie pasowało to mam u rodziców na działce domek holenderski wiec tam mozna sie zatrzymać. a pozatym to mojego ciagle niema wiec zawsze to odmiana w domu troche ludzi i wogóle takie tam

Olka odpoczywaj i szybko dochodz do siebie

A Beata czekam na wiesci z wizyty

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w koncu skonczyłam generalne porządki wiec szybka kąpiel i spac bo padam ze zmeczenia także do jutra

Kfjatus lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja nie załamuj sie jutro jak wstaniesz bedzie kolejny dzien i inaczej spojrzysz na wszystko i bedzie lepiej takze na noc niemam co sie zamartwiac

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia no to aby kurs był łatwy :-) i przyjemny .....
    Ola biedaku odpoczywaj
    Fedra ty tak samo wypoczywaj :-)
    Karoma abyśmy wszystkie doczekały takiego brzuszka jaki ty posiadasz ,aby dzidza była zdrowa :-) pięknie

Fedra, Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Kaja nie załamuj sie jutro jak wstaniesz bedzie kolejny dzien i inaczej spojrzysz na wszystko i bedzie lepiej takze na noc niemam co sie zamartwiac
    a widzisz myslałam ,że silna baba jestem ,ale chyba się pomyliłam !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny. Ja tez bym bardzo chciala dołączyc do Was jutro ale nie dam rady :(. Mam jednak nadzieje ze wasze spotkanie dojdzie do skutku i bedziecie sie dobrze bawic, czego Wam zycze.

Trzymam kciuki za wasze wizyty kochane i pecherzyki. Olu ja wierze w moc laparoskopii, czytalam o niejednym przypadku gdzie ten zabieg pomógl. Mam nadzieje ze sie i tobie pomoze.

Jeju przykro mi bardzo ze babcia Lusia jakaś dziwna sie okazala...

Karoam piekny brzucholek!

Blondii twoj tez, ale faktycznie niewiele jeszcze widac, ale ciesz sie bo ja juz przytylam prawie 6 kg aaaaaaaaaaaaaa!
    no ja narazie 2kg hehe ale w pierwszej szybciej tyłam wiec teraz wole mniej ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenka ma fajny juz brzusio bo widziałam na wątku co fotki sie wstawia ;)

Kaja bedzie dobrze wierze w to ;*

Ola u ciebie tez kochana wszytko sie ułoży ;*

Libra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3781 3782 3783 3784 3785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ