X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tata popsuł niespodziankę...przyjechał do domu wcześniej :/
    Do potem

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak serio to Libra mnie weźmie do Turcji, bo Turcja jest zajebiaszcza i jest tam dobre jedzenie i pyszne soczyste pomarańcze i nienachalna obsługa!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, aisa, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ale fajnie:) my w przyszłym roku w planach mamy sami autkiem pojechać na wycieczkę do Chorwacji... a może nie sami, tylko w kilka par:) zobaczymy jak się wszystko ułoży...

Liberko, to daj znać jak będziesz potrzebowała jakichś info, my odbyliśmy taką podróż kilka lat temu, samochodem z namiotami przejechaliśmy Chorwację od północy po samo południe. Jedne z najlepszych wakacji.

Fajne było też przejechanie Hiszpanii i Portugalii ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 15:23

nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Shagga buzaki dla Kubusia niech się trzyma ramy i się nie damy fajnie że już ok ...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A tak serio to Libra mnie weźmie do Turcji, bo Turcja jest zajebiaszcza i jest tam dobre jedzenie i pyszne soczyste pomarańcze i nienachalna obsługa!
    za kilka dni napiszę czy to potwierdzam:) jak na razie to się napaliłam na wycieczki fakultatywne, bo m nawiązał kontakt z regionalnym biurem podróży prowadzonym przez Polaków... można tam pakiet wycieczek kupić i są mega zniżki! mam nadzieję, że na miejscu lipą się to nie okaże, bo filmik z raftingu zajebisty - też już chcę moczyć tyłek w takiej wodzie:D

nick nieaktualny, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Koczkowa ma rację Kaja. O 21 wyrko, potem mąż do pracy a Ty poducha pod pupę i włazisz na ovu zdać nam relację :D

ola ja dziś jeszcze wizyta u gina jak ogarnąć tulenie ??;-);-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Liberko, to daj znać jak będziesz potrzebowała jakichś info, my odbyliśmy taką podróż kilka lat temu, samochodem z namiotami przejechaliśmy Chorwację od północy po samo południe. Jedne z najlepszych wakacji.

Fajne było też przejechanie Hiszpanii i Portugalii ;)
    w przyszłym roku zamiar jest obrać kierunek na Chorwację - ale jeden warunek, musimy zmienić auto... to dasz mi jakieś namiary na miejsca, które warto zobaczyć:)

a kolejne lata... kto wie... Hiszpania, Portugalia:)... a jak uzbieramy więcej kasy, to lecimy odwiedzić rodzinkę w Australii i Chicago, ale tam muszę mieć miesiąc wolnego, bo inaczej się nie opłaca:D

Ach, się rozmarzyłam;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 15:29

kiti, zbikowa, Sandraa, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja też w przyszłym roku chorwacja i hiszpania u rodzinki urlop już zaklepany na następne wakacje .....:-):-):-):-):-)

nick nieaktualny, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ale mam stracha na dziś przed wizytą :-\:-\:-\

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci wszystko powiem Liberko, polecę campingi a Ty mnie za to weźmiesz do Australii.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola widzę ustawka na urlopik

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra ale mam stracha na dziś przed wizytą :-\:-\:-\
    Kochana! nic się nie stresuj:* będziemy czekać n dobre wieści od Ciebie:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To Ci wszystko powiem Liberko, polecę campingi a Ty mnie za to weźmiesz do Australii.
    planujemy za 3-4 lata jak kuzynowi m podrośnie dzidzi... ogólnie myśleliśmy na 2 tyg wynająć łódkę i popływać po rafach, ponurkować (choć ja nie umiem i liczę, że mnie nauczą:D) a na 2 tyg. wynająć auto i pozwiedzać i popodglądać kangury:) już mieliśmy lecieć w 2010 roku, ale mały brzdąc się urodził i plany się rozwiały....
    podoba Ci się taki plan? przeraża mnie tylko cena biletu lotniczego:/

nick nieaktualny, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    planujemy za 3-4 lata jak kuzynowi m podrośnie dzidzi... ogólnie myśleliśmy na 2 tyg wynająć łódkę i popływać po rafach, ponurkować (choć ja nie umiem i liczę, że mnie nauczą:D) a na 2 tyg. wynająć auto i pozwiedzać i popodglądać kangury:) już mieliśmy lecieć w 2010 roku, ale mały brzdąc się urodził i plany się rozwiały....
    podoba Ci się taki plan? przeraża mnie tylko cena biletu lotniczego:/

Pasuje mi. Idę prać bieliznę.

nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, nie wymiękamy, nie boimy się, tylko z nadzieją idziemy!

nick nieaktualny, Kaja, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!!
    ja sobie właśnie zjadlam obiadek i czekam jak mały wstanie to ok. 17 jedziemy do lekarza. Mielismy jechać tylko na bilans 4-latka, ale...to moje małe taki ma meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega katar, ze teraz jak śpi to chrapie mu aż w gardle i wierci się i kręci i do tego pokasłuje. Wczoraj go już wzięło od rana- co kichnął to glut do samej brody wyłaził. Całą noc miałam przerąbaną...Budził sie, coś majaczył, płakał...katarek nie dawal mu spać pomimo czyszczenia noska i zapsikania przed snem otrivinem. Rano był trochę rozpalony,ale potem mu przeszło. Do tego maz robił pobudki w nocy-bo ładowal baterie do jakiegoś sprzętu do pracy i o 2 wstawal zeby zmienić baterię i załdowac drugą.a potem pobudka o 5 i mały też!!

M. własnie wrócił, spadam robić obiad.

Shaga super,że kubusiowi przechodzi.
    Beatko-widze,ze lekarz w miarę konkretnie podchodzi do sprawy ;)

ola- idź na laparo i będzie wszystko wiadomo.

Ja w tym tyg. też robie test obciażenia glukozą ale jeszcze nie wiem kiedy czy jutro czy w środę?

papa

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja, nie wymiękamy, nie boimy się, tylko z nadzieją idziemy!
    Kaja słuchaj koleżanki, bo ona w poprzednim tygodniu mężnie znosiła wizyty i to u trzech różnych lekarzy:* bierz przykład... nie mazgaimy się tylko spinamy poślady:*

a-koczek, Kaja, Ola_czeka, nick nieaktualny, Sandraa, Sandraa, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh jo oby oby oby oby :-):-):-):-) trzeba się powoli szykować :-):-):-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wpgóle to nie uwrzacie że OLka miała niezłe tempo wpadła na chwilę do Polski i odrazu hsg pózniej wizyty u 3 lekarzy nieżły wyczyn co nie tym barzdiej przy kolejkach w naszej służbie zdrowia

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, żebyś Ty wiedziała ile mnie kosztuje ta służba zdrowia, to byś się zdziwiła...

nick nieaktualny, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3797 3798 3799 3800 3801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ