plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:ale fajnie:) my w przyszłym roku w planach mamy sami autkiem pojechać na wycieczkę do Chorwacji... a może nie sami, tylko w kilka par:) zobaczymy jak się wszystko ułoży...
Liberko, to daj znać jak będziesz potrzebowała jakichś info, my odbyliśmy taką podróż kilka lat temu, samochodem z namiotami przejechaliśmy Chorwację od północy po samo południe. Jedne z najlepszych wakacji.
Fajne było też przejechanie Hiszpanii i PortugaliiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 15:23
Libra, kiti, Shagga_80, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:A tak serio to Libra mnie weźmie do Turcji, bo Turcja jest zajebiaszcza i jest tam dobre jedzenie i pyszne soczyste pomarańcze i nienachalna obsługa!
Shagga_80, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Liberko, to daj znać jak będziesz potrzebowała jakichś info, my odbyliśmy taką podróż kilka lat temu, samochodem z namiotami przejechaliśmy Chorwację od północy po samo południe. Jedne z najlepszych wakacji.
Fajne było też przejechanie Hiszpanii i Portugalii
a kolejne lata... kto wie... Hiszpania, Portugalia:)... a jak uzbieramy więcej kasy, to lecimy odwiedzić rodzinkę w Australii i Chicago, ale tam muszę mieć miesiąc wolnego, bo inaczej się nie opłaca:D
Ach, się rozmarzyłam;DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 15:29
kiti, zbikowa, Sandraa, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:To Ci wszystko powiem Liberko, polecę campingi a Ty mnie za to weźmiesz do Australii.
) a na 2 tyg. wynająć auto i pozwiedzać i popodglądać kangury:) już mieliśmy lecieć w 2010 roku, ale mały brzdąc się urodził i plany się rozwiały....
podoba Ci się taki plan? przeraża mnie tylko cena biletu lotniczego:/Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:planujemy za 3-4 lata jak kuzynowi m podrośnie dzidzi... ogólnie myśleliśmy na 2 tyg wynająć łódkę i popływać po rafach, ponurkować (choć ja nie umiem i liczę, że mnie nauczą
) a na 2 tyg. wynająć auto i pozwiedzać i popodglądać kangury:) już mieliśmy lecieć w 2010 roku, ale mały brzdąc się urodził i plany się rozwiały....
podoba Ci się taki plan? przeraża mnie tylko cena biletu lotniczego:/
Pasuje mi. Idę prać bieliznę.Libra, kiti, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki!!
ja sobie właśnie zjadlam obiadek i czekam jak mały wstanie to ok. 17 jedziemy do lekarza. Mielismy jechać tylko na bilans 4-latka, ale...to moje małe taki ma meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega katar, ze teraz jak śpi to chrapie mu aż w gardle i wierci się i kręci i do tego pokasłuje. Wczoraj go już wzięło od rana- co kichnął to glut do samej brody wyłaził. Całą noc miałam przerąbaną...Budził sie, coś majaczył, płakał...katarek nie dawal mu spać pomimo czyszczenia noska i zapsikania przed snem otrivinem. Rano był trochę rozpalony,ale potem mu przeszło. Do tego maz robił pobudki w nocy-bo ładowal baterie do jakiegoś sprzętu do pracy i o 2 wstawal zeby zmienić baterię i załdowac drugą.a potem pobudka o 5 i mały też!!
M. własnie wrócił, spadam robić obiad.
Shaga super,że kubusiowi przechodzi.
Beatko-widze,ze lekarz w miarę konkretnie podchodzi do sprawy
ola- idź na laparo i będzie wszystko wiadomo.
Ja w tym tyg. też robie test obciażenia glukozą ale jeszcze nie wiem kiedy czy jutro czy w środę?
papaLibra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kaja, nie wymiękamy, nie boimy się, tylko z nadzieją idziemy!
a-koczek, Kaja, Ola_czeka, Shagga_80, Sandraa, Sandraa, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
a wpgóle to nie uwrzacie że OLka miała niezłe tempo wpadła na chwilę do Polski i odrazu hsg pózniej wizyty u 3 lekarzy nieżły wyczyn co nie tym barzdiej przy kolejkach w naszej służbie zdrowia
Libra, Shagga_80, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość