X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tata popsuł niespodziankę...przyjechał do domu wcześniej :/
    Do potem

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak serio to Libra mnie weźmie do Turcji, bo Turcja jest zajebiaszcza i jest tam dobre jedzenie i pyszne soczyste pomarańcze i nienachalna obsługa!

Libra, Shagga_80, Sandraa, aisa, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ale fajnie:) my w przyszłym roku w planach mamy sami autkiem pojechać na wycieczkę do Chorwacji... a może nie sami, tylko w kilka par:) zobaczymy jak się wszystko ułoży...

Liberko, to daj znać jak będziesz potrzebowała jakichś info, my odbyliśmy taką podróż kilka lat temu, samochodem z namiotami przejechaliśmy Chorwację od północy po samo południe. Jedne z najlepszych wakacji.

Fajne było też przejechanie Hiszpanii i Portugalii ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 15:23

Libra, kiti, Shagga_80, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Shagga buzaki dla Kubusia niech się trzyma ramy i się nie damy fajnie że już ok ...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A tak serio to Libra mnie weźmie do Turcji, bo Turcja jest zajebiaszcza i jest tam dobre jedzenie i pyszne soczyste pomarańcze i nienachalna obsługa!
    za kilka dni napiszę czy to potwierdzam:) jak na razie to się napaliłam na wycieczki fakultatywne, bo m nawiązał kontakt z regionalnym biurem podróży prowadzonym przez Polaków... można tam pakiet wycieczek kupić i są mega zniżki! mam nadzieję, że na miejscu lipą się to nie okaże, bo filmik z raftingu zajebisty - też już chcę moczyć tyłek w takiej wodzie:D

Shagga_80, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Koczkowa ma rację Kaja. O 21 wyrko, potem mąż do pracy a Ty poducha pod pupę i włazisz na ovu zdać nam relację :D

ola ja dziś jeszcze wizyta u gina jak ogarnąć tulenie ??;-);-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Liberko, to daj znać jak będziesz potrzebowała jakichś info, my odbyliśmy taką podróż kilka lat temu, samochodem z namiotami przejechaliśmy Chorwację od północy po samo południe. Jedne z najlepszych wakacji.

Fajne było też przejechanie Hiszpanii i Portugalii ;)
    w przyszłym roku zamiar jest obrać kierunek na Chorwację - ale jeden warunek, musimy zmienić auto... to dasz mi jakieś namiary na miejsca, które warto zobaczyć:)

a kolejne lata... kto wie... Hiszpania, Portugalia:)... a jak uzbieramy więcej kasy, to lecimy odwiedzić rodzinkę w Australii i Chicago, ale tam muszę mieć miesiąc wolnego, bo inaczej się nie opłaca:D

Ach, się rozmarzyłam;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 15:29

kiti, zbikowa, Sandraa, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja też w przyszłym roku chorwacja i hiszpania u rodzinki urlop już zaklepany na następne wakacje .....:-):-):-):-):-)

Libra, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ale mam stracha na dziś przed wizytą :-\:-\:-\

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci wszystko powiem Liberko, polecę campingi a Ty mnie za to weźmiesz do Australii.

Libra, Shagga_80, aisa, Kfjatus, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola widzę ustawka na urlopik

Libra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra ale mam stracha na dziś przed wizytą :-\:-\:-\
    Kochana! nic się nie stresuj:* będziemy czekać n dobre wieści od Ciebie:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To Ci wszystko powiem Liberko, polecę campingi a Ty mnie za to weźmiesz do Australii.
    planujemy za 3-4 lata jak kuzynowi m podrośnie dzidzi... ogólnie myśleliśmy na 2 tyg wynająć łódkę i popływać po rafach, ponurkować (choć ja nie umiem i liczę, że mnie nauczą:D) a na 2 tyg. wynająć auto i pozwiedzać i popodglądać kangury:) już mieliśmy lecieć w 2010 roku, ale mały brzdąc się urodził i plany się rozwiały....
    podoba Ci się taki plan? przeraża mnie tylko cena biletu lotniczego:/

Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    planujemy za 3-4 lata jak kuzynowi m podrośnie dzidzi... ogólnie myśleliśmy na 2 tyg wynająć łódkę i popływać po rafach, ponurkować (choć ja nie umiem i liczę, że mnie nauczą:D) a na 2 tyg. wynająć auto i pozwiedzać i popodglądać kangury:) już mieliśmy lecieć w 2010 roku, ale mały brzdąc się urodził i plany się rozwiały....
    podoba Ci się taki plan? przeraża mnie tylko cena biletu lotniczego:/

Pasuje mi. Idę prać bieliznę.

Libra, kiti, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, nie wymiękamy, nie boimy się, tylko z nadzieją idziemy!

Libra, Kaja, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!!
    ja sobie właśnie zjadlam obiadek i czekam jak mały wstanie to ok. 17 jedziemy do lekarza. Mielismy jechać tylko na bilans 4-latka, ale...to moje małe taki ma meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega katar, ze teraz jak śpi to chrapie mu aż w gardle i wierci się i kręci i do tego pokasłuje. Wczoraj go już wzięło od rana- co kichnął to glut do samej brody wyłaził. Całą noc miałam przerąbaną...Budził sie, coś majaczył, płakał...katarek nie dawal mu spać pomimo czyszczenia noska i zapsikania przed snem otrivinem. Rano był trochę rozpalony,ale potem mu przeszło. Do tego maz robił pobudki w nocy-bo ładowal baterie do jakiegoś sprzętu do pracy i o 2 wstawal zeby zmienić baterię i załdowac drugą.a potem pobudka o 5 i mały też!!

M. własnie wrócił, spadam robić obiad.

Shaga super,że kubusiowi przechodzi.
    Beatko-widze,ze lekarz w miarę konkretnie podchodzi do sprawy ;)

ola- idź na laparo i będzie wszystko wiadomo.

Ja w tym tyg. też robie test obciażenia glukozą ale jeszcze nie wiem kiedy czy jutro czy w środę?

papa

Libra, Ilona lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja, nie wymiękamy, nie boimy się, tylko z nadzieją idziemy!
    Kaja słuchaj koleżanki, bo ona w poprzednim tygodniu mężnie znosiła wizyty i to u trzech różnych lekarzy:* bierz przykład... nie mazgaimy się tylko spinamy poślady:*

a-koczek, Kaja, Ola_czeka, Shagga_80, Sandraa, Sandraa, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh jo oby oby oby oby :-):-):-):-) trzeba się powoli szykować :-):-):-):-):-):-)

Libra, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wpgóle to nie uwrzacie że OLka miała niezłe tempo wpadła na chwilę do Polski i odrazu hsg pózniej wizyty u 3 lekarzy nieżły wyczyn co nie tym barzdiej przy kolejkach w naszej służbie zdrowia

Libra, Shagga_80, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, żebyś Ty wiedziała ile mnie kosztuje ta służba zdrowia, to byś się zdziwiła...

Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3797 3798 3799 3800 3801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ