plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaja dasz radę
a my czekam na relacje wieczorkiem
My też mieliśmy jechać na Chorwację ale wyszło że jedziemy do Bośni i hercegowiny dokładnie pośrodku dwóch granic ChorwacjiTakże prawie jakbyśmy się wybierali na ChorwacjE
Kaja, aisa, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola a Ty hsg miałaś robione na nfz czy prywatnie?
HSG na NFZ ale skierowanie od prywatnej. 2 miesiące wprzód miałam wyznaczoną wizytę, a widzę tu na ovu, że dziewczyny miewają krótsze terminy. Więc ta prywatna ginka chyba nie ma specjalnego znaczenia. laparo tez będę miała publicznie i też 2,5 miesiąca czekania, choć tutaj akurat to plus, bo powinno się po HSG odczekać. Ale jak pytałam w szpitalu co będzie, jeśli @ się przesunie i trafi w moment laparoskopii to mnie straszyli, że badanie przesuną o kolejny miesiąc. Więc modlę się, żeby @ zadziałała terminowo jak zwykle. To będzie prawdziwy pech, jeśli akurat tym razem coś jej się poprzestawia.
Nigdy chyba nie byłam na NFZ u ginekologa, w mojej sytuacji to chyba niewykonalne, żeby wstrzelić się z wizytą w czasie pobytu w Polsce. Chociaż nawet jak mieszkałam w Polsce - chodziłam prywatnie do lekarza. Mam pracę w której ciągle zostaję dłużej, nadgodziny w tygodniu i w soboty, więc odpuściłam sobie "celowanie" z wizytą na NFZ. Wszystkie badania krwi, hormony, nadżerkę robiłam prywatnie, ostatnio W. zaproponował, czy faktycznie nie zapisać mnie do jakiegoś luxmedu, bo finansowo może na jedno wyjść.Ilona lubi tę wiadomość
-
czesc dziewuszki troche mniej musze siedziec na kompie bo mamy ostatnio kryzys ze swoim i ciagle klocimy sie o jego mamunie ... porazka ale nie bede sie rozpisywac...
ja bym sie bala zjezdzac na takiej kolejce - chyba bym zwymiotowala
dzis test owu pozytywny i sluz ciagnacy- dawno go nie mialam ale jak tu w spokoju i bez stresu serduchowac?
pozdrawiam was cieplutko i milego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 18:03
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Nigdy chyba nie byłam na NFZ u ginekologa, w mojej sytuacji to chyba niewykonalne, żeby wstrzelić się z wizytą w czasie pobytu w Polsce.
Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Też nigdy nie byłam u "państwowego " Gina...ale potem efekt jest taki,że jak podliczam ile ciąża mnie kosztuje to robi się kilka tysięcy...bo wiadomo koszt wizyt
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
hej Laski
Kiti, szacun!
Shagowscy, super ze wszyscy mają się dobrze
Rucińscy już niech nie myślą o tej chorobie Kini, nie ma co sobie nerwow psuc
Librowscy zabierają mnie na wycieczke.
ide wszamać brzoskwinie typu ufo.
u mnie nudaShagga_80, aisa, kiti, Libra, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, Fedra, Rucia, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:hej Laski
Kiti, szacun!
Shagowscy, super ze wszyscy mają się dobrze
Rucińscy już niech nie myślą o tej chorobie Kini, nie ma co sobie nerwow psuc
Librowscy zabierają mnie na wycieczke.
ide wszamać brzoskwinie typu ufo.
u mnie nudaA tymczasem Stary jak wracaliśmy ze Szpitala kupił mi batona (dziś też Staremu udało się na NFZ załatwić jedną wizytę...nie ma co, dzień oszczędności mamy
)...co z tego,że mam ograniczać słodycze
Libra, Ola_czeka, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ja od 1 sierpnia ze słodyczy to 1 grześka wciągnęłam, ale to dlatego że się zapomniałam. miałam przysporcić, ale nie skończyło sie to za dobrze. zostało mi tylko zdrowo jeść.
a nie, kłamię, jeszcze z Mauysią na lodach byłyśmy!Shagga_80, Pismak, Sandraa, aisa, Libra, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, Fedra, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
-
no witam was juz jestem i sytuacja jest taka ,iż mój prawy pęcherzyk powoli rośnie dziś ma 1,60 i czekamy do tych dwóch centymetrów ,aby mógł sobie pęknąć gin mówi ,że powoli ,Ale rośnie !!!! więc taka se wiadomość ehhhh w środę znów wizyta !!!!
Pismak, zbikowa, Sandraa, aisa, kiti, sylwia1985, Libra, Ola_czeka, Dodi, Fedra, Shagga_80, Muska, Ilona lubią tę wiadomość
-
hej a ja właśnie z roleczek wróciłam i mając na uwadze kontuzję zbika poubierałam wszystkie ochraniacze jakie miałam
a teraz padam na pyszczek
zbikowa, aisa, Libra, Ola_czeka, Dodi, Fedra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja to super !!! Trzymam kciuki niech rośnie i pęka i niech będzie tym owocnym
Kaja, Kaja, Kaja, Kaja, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
o matko pierwszy raz ktoś zalajkował tyle razy mojego posta !
widzę Kaja że masz po tej wizycie moc !
I dobrze niech Cię nie opuszczaKaja, aisa, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
Angelius Provita
sami swoi lecą ???
gdzie gdzie ???20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)