plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaja dasz radę
a my czekam na relacje wieczorkiem 
My też mieliśmy jechać na Chorwację ale wyszło że jedziemy do Bośni i hercegowiny dokładnie pośrodku dwóch granic Chorwacji
Także prawie jakbyśmy się wybierali na ChorwacjE
Kaja, aisa, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola a Ty hsg miałaś robione na nfz czy prywatnie?
HSG na NFZ ale skierowanie od prywatnej. 2 miesiące wprzód miałam wyznaczoną wizytę, a widzę tu na ovu, że dziewczyny miewają krótsze terminy. Więc ta prywatna ginka chyba nie ma specjalnego znaczenia. laparo tez będę miała publicznie i też 2,5 miesiąca czekania, choć tutaj akurat to plus, bo powinno się po HSG odczekać. Ale jak pytałam w szpitalu co będzie, jeśli @ się przesunie i trafi w moment laparoskopii to mnie straszyli, że badanie przesuną o kolejny miesiąc. Więc modlę się, żeby @ zadziałała terminowo jak zwykle. To będzie prawdziwy pech, jeśli akurat tym razem coś jej się poprzestawia.
Nigdy chyba nie byłam na NFZ u ginekologa, w mojej sytuacji to chyba niewykonalne, żeby wstrzelić się z wizytą w czasie pobytu w Polsce. Chociaż nawet jak mieszkałam w Polsce - chodziłam prywatnie do lekarza. Mam pracę w której ciągle zostaję dłużej, nadgodziny w tygodniu i w soboty, więc odpuściłam sobie "celowanie" z wizytą na NFZ. Wszystkie badania krwi, hormony, nadżerkę robiłam prywatnie, ostatnio W. zaproponował, czy faktycznie nie zapisać mnie do jakiegoś luxmedu, bo finansowo może na jedno wyjść.
Ilona lubi tę wiadomość
-
czesc dziewuszki troche mniej musze siedziec na kompie bo mamy ostatnio kryzys ze swoim i ciagle klocimy sie o jego mamunie ... porazka ale nie bede sie rozpisywac...
ja bym sie bala zjezdzac na takiej kolejce - chyba bym zwymiotowala
dzis test owu pozytywny i sluz ciagnacy- dawno go nie mialam ale jak tu w spokoju i bez stresu serduchowac?
pozdrawiam was cieplutko i milego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 18:03
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż nigdy nie byłam u "państwowego " Gina...ale potem efekt jest taki,że jak podliczam ile ciąża mnie kosztuje to robi się kilka tysięcy...bo wiadomo koszt wizytOla_czeka wrote:Nigdy chyba nie byłam na NFZ u ginekologa, w mojej sytuacji to chyba niewykonalne, żeby wstrzelić się z wizytą w czasie pobytu w Polsce.
Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZARAZ MNIE SZLAG TRAFI!!!!!!!!!!!!! ZNÓW UCIĘŁO MI WIADOMOŚĆ....Napisałam dużo dużo więcej a wstawiło tylko część!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrShagga_80 wrote:Też nigdy nie byłam u "państwowego " Gina...ale potem efekt jest taki,że jak podliczam ile ciąża mnie kosztuje to robi się kilka tysięcy...bo wiadomo koszt wizyt
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
hej Laski

Kiti, szacun!
Shagowscy, super ze wszyscy mają się dobrze
Rucińscy już niech nie myślą o tej chorobie Kini, nie ma co sobie nerwow psuc
Librowscy zabierają mnie na wycieczke.
ide wszamać brzoskwinie typu ufo.
u mnie nuda
Shagga_80, aisa, kiti, Libra, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, Fedra, Rucia, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, a za mną dziś tak strasznie chodzą owoce...oj zjadłabym brzoskwinie czy cokolwiekzbikowa wrote:hej Laski

Kiti, szacun!
Shagowscy, super ze wszyscy mają się dobrze
Rucińscy już niech nie myślą o tej chorobie Kini, nie ma co sobie nerwow psuc
Librowscy zabierają mnie na wycieczke.
ide wszamać brzoskwinie typu ufo.
u mnie nuda
A tymczasem Stary jak wracaliśmy ze Szpitala kupił mi batona (dziś też Staremu udało się na NFZ załatwić jedną wizytę...nie ma co, dzień oszczędności mamy
)...co z tego,że mam ograniczać słodycze
Libra, Ola_czeka, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ja od 1 sierpnia ze słodyczy to 1 grześka wciągnęłam, ale to dlatego że się zapomniałam. miałam przysporcić, ale nie skończyło sie to za dobrze. zostało mi tylko zdrowo jeść.
a nie, kłamię, jeszcze z Mauysią na lodach byłyśmy!
Shagga_80, Pismak, Sandraa, aisa, Libra, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, Fedra, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
-
no witam was juz jestem i sytuacja jest taka ,iż mój prawy pęcherzyk powoli rośnie dziś ma 1,60 i czekamy do tych dwóch centymetrów ,aby mógł sobie pęknąć gin mówi ,że powoli ,Ale rośnie !!!! więc taka se wiadomość ehhhh w środę znów wizyta !!!!
Pismak, zbikowa, Sandraa, aisa, kiti, sylwia1985, Libra, Ola_czeka, Dodi, Fedra, Shagga_80, Muska, Ilona lubią tę wiadomość
-
hej a ja właśnie z roleczek wróciłam i mając na uwadze kontuzję zbika poubierałam wszystkie ochraniacze jakie miałam
a teraz padam na pyszczek
zbikowa, aisa, Libra, Ola_czeka, Dodi, Fedra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja to super !!! Trzymam kciuki niech rośnie i pęka i niech będzie tym owocnym
Kaja, Kaja, Kaja, Kaja, aisa, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
o matko pierwszy raz ktoś zalajkował tyle razy mojego posta !
widzę Kaja że masz po tej wizycie moc !
I dobrze niech Cię nie opuszcza
Kaja, aisa, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
Angelius Provita
sami swoi lecą ???
gdzie gdzie ???20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)

[/link]