X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Bo ja wczoraj oglądąłam czyjś wykres tylko niepamiętam czyj i tez była na dupku i miała 3 dni plamienia i w ciązy była
    ale ja dupka odstawiłam już 2.5 tygodnia temu :(
    Libra wrote:
    właśnie, bo pod wykresem napisałaś, że lecisz na betę
    tak ale o tym już pisałam dziś tu 2 razy i pod wykresem równieź :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 10 minut do was wracam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aguś moja mama też ma rozszczep wargi, ale nie odziedziczyła tego po nikim. Nikt w rodzinie nie miał tylko Ona się taka urodziła. :)

Nawet siedem pokoleń wstecz może być rozszczep więc może jakaś pra pra pra babcia ciotka czy dziadek miła :-)

No na pewno nie jest to od bicią ciężarnej po twarzy he he he:-)

magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna firanka wyprasowana Jupi :-)
    Jeszcze dwie:-(

Spero, magdzia26, a-koczek, Beata, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki
    znów siedzę i płaczę ze śmiechu, a mój tylko zerka czy aby wszystko ok ze mną.
    Beatko <3
    Pismaczku, to już z niecierpliwością czekam na jutrzejsze wieści.

Rucia, wierzę, że jest Ci ciężko jak Ty taka drobinka jesteś, ale i tak z tymi 13,5kg wyglądasz pięknie.
    W ogóle mogłabym na Wasze wszystkie brzuchy patrzeć i patrzeć. Pięknie wyglądacie.
    Maysiu, nie wiem, gdzie Ty byś miała te 31,5kg schować :D ale już się uspokoiłam :)
    Co do przesądów, to ja też nie wierzę, choć już czuję, że będzie to bardzo ciężka przeprawa z moją mamą, ale odnośnie ślubu, bo jeszcze dobrze przygotowań nie zaczynam, a już się nasłuchałam.
    Co do ciąży, to ze mną nosiła grube korale i byłam owinięta pępowiną 3x, ale na szczęście nie zrzuciła tego na karb korali tylko tak wspomniała :)

U mnie dziś trochę sprzątania będzie. Zajrzeć do którejś przy okazji?? mogę odkurzyć, pozmywać podłogi, poukładać w szafie, poprasować, poprać, zmyć naczynia, poprzytulać kota. Nie myję tylko okien :)

Aga jak te firanki??

Pismak, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Rucia, Beata, Selena, aisa, Sandraa, Ilona, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już gotowe teraz muszę ściągnąć stare wsunąć żabki i powiesić firanki :-)

Spero, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja to sie bardziej podjarała chyba niz ty wiec pisz mi wszystko na bierząco np posżłam do toalety za 5 min wracam. następnie wróciłam z toalety brak plamienia itp

AGA 30, Spero, magdzia26, Libra, Beata, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:

U mnie dziś trochę sprzątania będzie. Zajrzeć do którejś przy okazji?? mogę odkurzyć, pozmywać podłogi, poukładać w szafie, poprasować, poprać, zmyć naczynia, poprzytulać kota. Nie myję tylko okien :)

Ach mam konkurencje :D Spero pamiętaj ja jestem pierwszą kurą domową tego forum :P korony Ci nie oddam :D

AGA 30, aisa, magdzia26, Libra, Spero, Beata, Selena, Sandraa, Ilona, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero możesz do mnie wpaść z tym odkurzaczem :P

Spero, Ilona lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Pochwaliłam wczoraj pogodę to dziś w "nagrodę" zimno i pada.

Byłam na wizycie u położnej. W skrócie to nic nowego. To był taki bardziej wywiad środowiskowy, o piciu przed ciążą, stresie, odżywianiu itp. Kolejna wizyta 10.10, wtedy badanie moczu i krwi będzie (grupa krwi, hiv i jeszcze kilka innych). W Pl to chyba na pierwszej wizycie zlecają.
    Usg wtedy nie będzie. Ale że babka zapytała czy chcę zrobić dobrowolne badania (mongolizm) co wiąże się z usg dowcipnym to oczywiście, że się zgodziłam. No i spotkam lekarza bo normalnie to tylko położna. Tak więc usg będę miała dzień później czyli 11.10 :D

Shagga, nie ma to jak "dobra" księgowość :/ Za to plan poniedzałkowo-wtorkowy jest super!

Fler witaj, napisz coś więcej o sobie!

Beciu, szkoda, ale trzymam kciuki za pomyślność dalszych działań :) Dzięki za kilkukrotne lajki ;) Nie chwalimy się jeszcze, na razie najbliższa rodzina wie, Ci goście z niedzieli bo z nimi jesteśmy blisko no i koleżanka z kursu żeby znała powód jeśli któregoś dnia nie przyjdę na zajęcia bo np będę się źle czuła.

Rucia, grubasku ;)

Pismak, kuruj się!

Magdzia, dobrze że wybierasz się do endo.

A ja nie znam przesądów związanych z pogrzebem, w sumie znać nie chcę. Effciu, jeśli czujesz, że chcesz być na pogrzebie to pewnie że idź. Chyba że nie byłaś z tą osobą zbyt blisko albo kiepsko się czujesz to nie idź.
    Na szczęście nie znam za dużo przesądów ciążowych i w sumie znać nie chcę bo i po co.

Sporo roboty mam na jutro więc będę z doskoku. Buziaki :*

a-koczek, Spero, Beata, mauysia, Pismak, magdzia26, Libra, Rucia, Sandraa, Blondi22, Ilona, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ach mam konkurencje :D Spero pamiętaj ja jestem pierwszą kurą domową tego forum :P korony Ci nie oddam :D

Rucia, nie masz się o co martwić, spokojnie królowa jest tylko jedna, choć chyba musisz się oszczędzać troszkę :D
    lubię sprzątać, ale bez przesady(dużo bardziej wolę remonty :D :D :D),
    a co najśmieszniejsze to jestem meega uczulona na kurz i muszę rękawiczki zakładać, bo od razu mam wysypkę.

To jak Rucia pozwoli to wpadam magdzia :)

Beata, magdzia26, Libra, Rucia, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sPERO witaj
    kochana w takim razie wpdnij do mnie i ogarnij wszsytko bo wczoraj nie miałam siły palcem ruszyć i już czuje że dziś będzie podobnie .. okien myś nie musisz bo myłam w zeszłym tygoniu, wiec tylko to co lubisz:p

Spero, magdzia26, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beatko ja to sie bardziej podjarała chyba niz ty wiec pisz mi wszystko na bierząco np posżłam do toalety za 5 min wracam. następnie wróciłam z toalety brak plamienia itp

wrociłam z toalety!!!!! podpaska totalnie czysta!

ale...jak sikałam to raczej pociekło trochę krwi ( o tak dokładny opis chodziło :P )

brzuch boli a najbardziej nawala prawy jajnik (chyba nigdy aż tak nie bolał ) i szyjka

to tyle w temacie mojej osoby.... czy powinnam już zaznaczyć lekkie krwawienie i rozpocząć nowy cykl?

a-koczek, Spero, magdzia26, Libra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam że już skończyłam firanki wieszać :-)

cholela czemu ten mechanik nie dzwoni (pomidory i pomidory)

a-koczek, Selena, magdzia26, aisa, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś w tym stylu może sie nie rozkreci ja nadal mocno w to wierzę

Beata, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko to super że udało Ci sie załatwić i usg i lekarza mam nadzieje ze dostaniesz fotkę

bieżące info do KOczka::::::
    teraz nawala też lewy jajnik !

a-koczek, Spero, AGA 30, magdzia26, aisa, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Betako kochana jestes

magdzia26, Beata, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poważnie to wiesz ze ja nic w pracy nie robie tylko czekam na każdą informacje od Ciebie.

Spero, magdzia26, aisa, Beata, Ilona, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko, ja myślę że jeszcze możesz poczekać z tym nowym cyklem :)

magdzia26, Beata, Ilona, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie dzwoniła do mnie pani z gabinetu usg..doktor zgłosił jej że dziś sie spóźni..i mam przyjść na 19.15...

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4083 4084 4085 4086 4087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ