plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Bo ja wczoraj oglądąłam czyjś wykres tylko niepamiętam czyj i tez była na dupku i miała 3 dni plamienia i w ciązy była
Libra wrote:właśnie, bo pod wykresem napisałaś, że lecisz na betę
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aguś moja mama też ma rozszczep wargi, ale nie odziedziczyła tego po nikim. Nikt w rodzinie nie miał tylko Ona się taka urodziła.
Nawet siedem pokoleń wstecz może być rozszczep więc może jakaś pra pra pra babcia ciotka czy dziadek miła
No na pewno nie jest to od bicią ciężarnej po twarzy he he he:-)magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
znów siedzę i płaczę ze śmiechu, a mój tylko zerka czy aby wszystko ok ze mną.
Beatko
Pismaczku, to już z niecierpliwością czekam na jutrzejsze wieści.
Rucia, wierzę, że jest Ci ciężko jak Ty taka drobinka jesteś, ale i tak z tymi 13,5kg wyglądasz pięknie.
W ogóle mogłabym na Wasze wszystkie brzuchy patrzeć i patrzeć. Pięknie wyglądacie.
Maysiu, nie wiem, gdzie Ty byś miała te 31,5kg schowaćale już się uspokoiłam
Co do przesądów, to ja też nie wierzę, choć już czuję, że będzie to bardzo ciężka przeprawa z moją mamą, ale odnośnie ślubu, bo jeszcze dobrze przygotowań nie zaczynam, a już się nasłuchałam.
Co do ciąży, to ze mną nosiła grube korale i byłam owinięta pępowiną 3x, ale na szczęście nie zrzuciła tego na karb korali tylko tak wspomniała
U mnie dziś trochę sprzątania będzie. Zajrzeć do którejś przy okazji?? mogę odkurzyć, pozmywać podłogi, poukładać w szafie, poprasować, poprać, zmyć naczynia, poprzytulać kota. Nie myję tylko okien
Aga jak te firanki??Pismak, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Rucia, Beata, Selena, aisa, Sandraa, Ilona, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:
U mnie dziś trochę sprzątania będzie. Zajrzeć do którejś przy okazji?? mogę odkurzyć, pozmywać podłogi, poukładać w szafie, poprasować, poprać, zmyć naczynia, poprzytulać kota. Nie myję tylko okien
Ach mam konkurencjeSpero pamiętaj ja jestem pierwszą kurą domową tego forum
korony Ci nie oddam
AGA 30, aisa, magdzia26, Libra, Spero, Beata, Selena, Sandraa, Ilona, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Pochwaliłam wczoraj pogodę to dziś w "nagrodę" zimno i pada.
Byłam na wizycie u położnej. W skrócie to nic nowego. To był taki bardziej wywiad środowiskowy, o piciu przed ciążą, stresie, odżywianiu itp. Kolejna wizyta 10.10, wtedy badanie moczu i krwi będzie (grupa krwi, hiv i jeszcze kilka innych). W Pl to chyba na pierwszej wizycie zlecają.
Usg wtedy nie będzie. Ale że babka zapytała czy chcę zrobić dobrowolne badania (mongolizm) co wiąże się z usg dowcipnym to oczywiście, że się zgodziłam. No i spotkam lekarza bo normalnie to tylko położna. Tak więc usg będę miała dzień później czyli 11.10
Shagga, nie ma to jak "dobra" księgowośćZa to plan poniedzałkowo-wtorkowy jest super!
Fler witaj, napisz coś więcej o sobie!
Beciu, szkoda, ale trzymam kciuki za pomyślność dalszych działańDzięki za kilkukrotne lajki
Nie chwalimy się jeszcze, na razie najbliższa rodzina wie, Ci goście z niedzieli bo z nimi jesteśmy blisko no i koleżanka z kursu żeby znała powód jeśli któregoś dnia nie przyjdę na zajęcia bo np będę się źle czuła.
Rucia, grubasku
Pismak, kuruj się!
Magdzia, dobrze że wybierasz się do endo.
A ja nie znam przesądów związanych z pogrzebem, w sumie znać nie chcę. Effciu, jeśli czujesz, że chcesz być na pogrzebie to pewnie że idź. Chyba że nie byłaś z tą osobą zbyt blisko albo kiepsko się czujesz to nie idź.
Na szczęście nie znam za dużo przesądów ciążowych i w sumie znać nie chcę bo i po co.
Sporo roboty mam na jutro więc będę z doskoku. Buziaki :*a-koczek, Spero, Beata, mauysia, Pismak, magdzia26, Libra, Rucia, Sandraa, Blondi22, Ilona, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ach mam konkurencje
Spero pamiętaj ja jestem pierwszą kurą domową tego forum
korony Ci nie oddam
Rucia, nie masz się o co martwić, spokojnie królowa jest tylko jedna, choć chyba musisz się oszczędzać troszkę
lubię sprzątać, ale bez przesady(dużo bardziej wolę remonty),
a co najśmieszniejsze to jestem meega uczulona na kurz i muszę rękawiczki zakładać, bo od razu mam wysypkę.
To jak Rucia pozwoli to wpadam magdziaBeata, magdzia26, Libra, Rucia, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
sPERO witaj
kochana w takim razie wpdnij do mnie i ogarnij wszsytko bo wczoraj nie miałam siły palcem ruszyć i już czuje że dziś będzie podobnie .. okien myś nie musisz bo myłam w zeszłym tygoniu, wiec tylko to co lubisz:pSpero, magdzia26, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a-koczek wrote:Beatko ja to sie bardziej podjarała chyba niz ty wiec pisz mi wszystko na bierząco np posżłam do toalety za 5 min wracam. następnie wróciłam z toalety brak plamienia itp
wrociłam z toalety!!!!! podpaska totalnie czysta!
ale...jak sikałam to raczej pociekło trochę krwi ( o tak dokładny opis chodziło)
brzuch boli a najbardziej nawala prawy jajnik (chyba nigdy aż tak nie bolał ) i szyjka
to tyle w temacie mojej osoby.... czy powinnam już zaznaczyć lekkie krwawienie i rozpocząć nowy cykl?a-koczek, Spero, magdzia26, Libra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Aisko to super że udało Ci sie załatwić i usg i lekarza mam nadzieje ze dostaniesz fotkę
bieżące info do KOczka::::::
teraz nawala też lewy jajnik !a-koczek, Spero, AGA 30, magdzia26, aisa, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny