plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
Dawno mnie tu nie było ale nie martwcie się pamiętam o was.
Czasem was podczytuje na tyle na ile mi sił wystarczy. Bo ostatnio po pracy padam jak muchaAGA 30, Libra, Selena, Ilona, aisa, Sandraa, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Ja też zmykam
Plemniczko cudownie wygladasz
Kfjatku dasz radę ! Trzymam jeszcze mocniej kciuki
Kaja co to za historia z ta francja?
Aga grzej grzej tylko skutecznie :p
Sylwia ważne ze są kandydaci niech rosną w siłę
Mała tesknimy
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 22:10
AGA 30, Kfjatus, Selena, Ilona, magdzia26, plemniczka lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyHej Baby...wpadam żeby pożalić
Dziś mega miałam skurcze więc wreszcie ok 19 wybraliśmy się do Szpitala na ktg ...tutejszego...wyszły dość częste i dość mocne skurcze ...miejmy nadzieję że chociaż tej nocy nie urodzę
Ps. Ale na kretyna lekarza trafiłam ..najpierw położna nic nie zinterpretowała zapisu ktg...a lekarz do którego wjechać musiałam na oddział rozmawiał że mną w zasadzie na korytarzu i powiedział zapis koncertowy !! Nie dało się Go namówić by rozwinął myśl! A jak spytałam czy można coś powiedzieć kiedy może coś się dziać to powiedział proszę nie zmuszać mnie żebym zgadywał ! NIE CHCĘ TU RODZIĆ ! Mam nadzieję że sytuacja mnie nie zmusi do tego!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 22:24
-
Hej laseczki nocną porą,
Niestety nie było mnie tu przez cały dzień, bo miałam dziś dużo punktów programu do zrealizowania. Rano zakupy, potem sprzątanko, gotowanie, potem nie wiadomo jak zrobiła się już 14:00, no i potem rajd: odbiór z przedszkola, fryzjer z Młodzianem, pediatra z Młodzianem, pstryk! i już się zrobił wieczór...
Ale przyznam się, że w końcu zrobiłam to, co Shagga zrobiła już wieki temu (a ja zmobilizowałam się dopiero teraz), czyli zgromadziłam ubranka dla Heniutka (te po Leosiu i te pożyczone od siostry mojego M), wyprałam je i powiesiłam. Jutro będę zapełniać specjalnie zwolnione szuflady komody
Plemniczko - miło Cię widzieć z powrotem!!! Sukienka śliczna - ja bardzo lubię takie wzorzyste i długie
Libra - ślinka mi poleciała jak wspomniałaś o tiramisu...
Karoam - ja mam taki śluz gdzieś od połowy ciąży. Wodnisty albo kremowy, mleczny. Bez wkładki higienicznej się nie ruszam. Przeszkadza mi to uczucie mokrościale nic nie zrobię...
Shaggi - znowu martwią mnie Twoje skurcze... Ale na razie na szczęście okazuje się, że to jeszcze nie to. Obyś jeszcze troszkę dotrzymała.
Mam nadzieję, że śpicie sobie teraz słodko w objęciach M (lub też bez objęć M, jeśli Wasi M są akurat wyjechani - ale że śpicie słodko).
Do napisania rano!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 00:37
Libra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek, Pismak, plemniczka, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na biezaco:)
Sylwia trzymam kciuki
Shagga no,z porodem musisz poczekac na mnie. Oszczedzaj sie:*
Zbiczku jak noc z Pięknym?
Koczku, przytulanko wypaliło? Bo u mnie taaaaak:D
I reszty zapomniałam,bo takie śmiechy w autobusie,ze nie idzie się skupićczyli zapowiada się ciekawie:P
witam się i mowie jeszcze dobranoc,bo uderzam jeszcze w kimono;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 04:21
Shagga_80, Ilona, Kfjatus, aisa, Rucia, magdzia26, mauysia, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie urodziłam, jestem nadal w domku
I wydaje mi się,że znalazłam przyczynę moich wczorajszych dolegliwości! Przedwczoraj wieczorem zmniejszyłam sobie dawkę magnezu i wczoraj też...i to chyba dlatego...tak sobie tłumaczę
Ja już nie śpię bo wiadomo, siedzę (leżę?) jak na szpilkach ....więc wstałam i właśnie będę jadła śniadankoPominę fakt,że nie dogadaliśmy się wczoraj z M i zabrał nam rano całe pieczywo do pracy,więc musiałam właśnie lecieć do sklepu (lecieć,to moooooooocne słowo, bo tak wolno i ostrożnie to się jeszcze nigdy nie toczyłam
).
Libra, w jakim Ty autobusie? Jedziesz do tego Budapesztu,tak?
Mauysia, co z tego , że wcześniej zabrałam się za szykowanie ubranek, skoro dalej utkwiłam w martwym punkcieMam nadzieję,że nie urodzę do poniedziałku, a najlepiej do przyszłego piątku (choć wg tego wczorajszego "specjalisty" moja ciąża jest już donoszona!), wtedy dokupię to co pozostało i na spokojnie już będę czekała na rozwiązanie
aisa, Libra, Rucia, magdzia26, mauysia, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas noc przekichana była, Wiki przez ten katar nie mogła spać. Nawet krople nie pomogły, ech.
No nic trzeba będzie sie dzisiaj trochę poinchalowac w ciagu dnia, moze to pomoże
Schagga ale sie wystraszlam jak zobaczyl posta przed 7 no i pomyślałam, ze urodzilas. Dobrze, ze w pierwszym zdaniu jest wyjaśnienie.
Plemniczko pięknie wygladalas
MiłegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 08:34
Shagga_80, aisa, Libra, mauysia, plemniczka, Spero lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej dziewczynki
Plemniczko ślicznie wygladałas w tej sukiencesłuży Ci ten błogosławiony stan
Shagga kochanateż sie wystraszyłam po przeczytaniu Twojego posta..Oszczedzaj sie teraz
żeby dzidzuś jeszcze troszke w brzuszku wytrzymał
i żebyś urodziła w tym szpitalu co chcesz
Shagga_80, Libra, aisa, magdzia26, Ilona, mauysia, plemniczka, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wogóle to muszę ZNÓW pochwalić się Synkiem :* Wczoraj gdy leżałam na tej IP podpięta pod ktg to M z Kubą był na korytarzu bo M uznał że Młody będzie przeszkadzał...ja leżałam przy otwartych drzwiach więc cały czas Kuba mnie widział i wciąż mówił Mama i ewidentnie chciał wejść więc mówię do Starego żeby weszli to może spokojniejszy będzie...no i Kuba sobie wszedł (potem M też) no i Kuba podszedł do mnie i głaskał mnie po ręce (ja leżałam na boku więc prawie tyłem do Niego)...skąd On ma takie poczucie co należy zrobić,jak wspierać ja nie wiem! Zresztą w domu też wie co robić gdy mama źle się czuje ..np każe mi się położyć albo caluje mnie i brzuszek ...musiałam się pochwalić...i teraz kładę się dalej do łóżeczka do Niego :*
Selena, Libra, aisa, Rucia, Effcia28, magdzia26, a-koczek, Ilona, mauysia, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim życzę dużo słonka, bo u mnie go brak!
Shagga oby Junior nr 2 poczekał do daty, którą sobie zaplanowałaś.
Aisko dbaj o sobie i nie przemęczaj trudnymi zajęciami!
Libra własnie, gdzie Ty jedziesz ??? ( wybacz, ale przez to nadrabianie pewnie nie doczytałam uważnie )
Sylwia jestem z Tobą!
Żbiczku może jakaś relacja z wizyty Mężczyzny życia? Jakieś pikantne szczególiki?
Pismaczku dziękuje za wierne kibicowanie mojej karierze zawodowej, myślę, że te Twoje kciuki duzo mi pomagają
AGA jak Ci się układa z Wafelkiem? Wszystkie problemy wyjaśnione i omówione?
Plemniczko śliczna z Ciebie Dziewczyna i pięknie wyglądałaś w tej sukience!
Kaja, ale we Francji miałabyś pracować?
Mała dobrze, że się chociaż czasem odezwiesz... Pozdrawiam serdecznie :*
Wczoraj wróciłam do domu na 19, prawie 12 godzin w ciągłym ruchu, bo najpierw praca, potem musiałam dojechać na zajęcia, dwie godziny zajęć, potem zakupy i powrót. Nie miałam siły się wykąpać, musiałam poleżeć i dopiero się ogarniać... Ale jest ok, nie narzekam, jedna praca daje mi więcej radości, a druga pieniędzy- no i tak to się uzupełnia wszystko i jest jakaś równowaga
Pozdrawiam Was Wszystkie i życzę dobrego dnia!aisa, Libra, magdzia26, Ilona, mauysia, Pismak, Shagga_80, plemniczka, Blondi22, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też sie w pierwszej chwili wystraszylam... Shagga trzymaj się, mam nadzieję,ze wszystko potoczy się zgodnie z Twoim planem... A Kubolek przeslodki. Tym zachwaniem przypomina mi mojego brata jak był maly. I musze powiedziec,ze wyrósł na kochającego, troskliwego mężczyznę. Kubuś też taki będzie.
Ja jade w wesołym autobusie:D i zaraz przekraczamy granicę... Miłego dnia dziewczęta
Edit
Jestem w drodze do Budapesztu;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 07:58
Selena, Effcia28, magdzia26, Ilona, mauysia, Shagga_80, aisa, Blondi22, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł.
Aga - Jeszcze raz napiszesz cokolwiek o takiej ilosci grzybów, to obraże się na Amen!Dzisiaj Kinia idzie nocować do koleżanki, więc jeżeli jutro z rana nie będzie padało, to my również ruszamy na grzybobranie.
Ilonka - moja Kinia też jest przeziębiona, tak jak z resztą połowa klasy i sąsiadów, więc sezon chorobowy uważam za rozpoczęty!
Kfjatus - Tobie również miłego dnia
Shaggi - jestem coraz bardziej pewna, ze nie dociągniesz do październikaA Kubulek to prawdziwy mały mężczyzna!
Libra - miłego urlopowania
Dla reszty dziewczynek którym zapomniałam co miałam napisać przesyłam dużo uśmiechu na cały dzień.
magdzia26, Ilona, Libra, mauysia, Shagga_80, aisa, Blondi22, Spero, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Shagga, odpoczywaj ile się da co by maleństwo posiedziało jeszcze w brzuszku! Twój Kubunio jest super!!! Czy Młody nr 2 będzie miał na imię Jaś czy są jednak inne propozycje?
Plemniś, pięknie wyglądałaś w tej sukience!
Ilona, życze zdrówka Wiki, i Ty się pilnuj żeby sie nie zarazić!
Aga, jak na moje oko wyniki masz super!
Kfjatuś, na pewno dasz rade!
Kaja, wiadomo co M powie, nigdy nie chciał żebyś wracała do Francji, to teraz tym bardziej nie bfdzie chciał.
Miłego dnia!
magdzia26, Ilona, Libra, mauysia, Shagga_80, plemniczka, Spero, AGA 30, Kaja lubią tę wiadomość
-
Zdrówka dla Kingi , dla Wiki i dla całej reszty.
Dzień dobry! No i się porobiło. Kochany remoncik...miało być odrobinkę zamieszania. Wrzuciłabym fotki ale martwię się o Wasze zdrowie psychiczneTak nie zorganizowanego remontu w życiu nie widziałam. Jak młody pójdzie do szkoły, to zabiorę się za to sama. Powynoszę meble stare, przygotuję nowe i dokończę w kuchni...no tragedyja!
I jak na złość dziś mam iść do pracy
Pójdę na godzinkę, góra dwie i do domu ale dzień jakby porozrywany.
Pranie wisi czwarty dzień i mam wrażenie, że w nocy padało. Wolę nie sprawdzać ale słońca brak.
Pokłóciłam się właśnie z W. przez tel. nie mam siły na ten cholerny remont i przemeblowania!
Rucia, magdzia26, Libra, mauysia, Shagga_80, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poszłam, papapa to tylko było tytułem pożalenia się.
Plemniczko też widziałam fotki...ślicznie wyglądałaś, bardzo naturalnie.
Nie ma mnie.Buzi.pa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 08:23
magdzia26, Selena, Ilona, Libra, Shagga_80, plemniczka, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
Miałam nie lajkowac przepraszam to przz pomyłke bo oczywiście nie cieszę sie że WIki bierze choróbskoIlona wrote:Wiki katar dostała i juz na wieczór robi sie ciepła.
Fuck oby to nic takiego nie było i oby szybko przeszło. Jutro do przedszkola jej nie puszczeIlona, Libra lubią tę wiadomość