X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko,u mnie czop to była mega gęsta wydzielina podbarwiona właśnie krwią, ale u mnie zaraz po tym jak wydalił się czop pękł pęcherz i odeszły mi wody, więc ten czop widziałam chwilę.

plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, to może być czop śluzowy czyli ten "korek". Nie oznacza on jeszcze początku porodu. Może to oznaczać że bobas urodzi się jutro lub równie dobrze za dwa tygodnie ;-)

Sądzę, że to może być to.

plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagga życzę Ci aby Młody nr 2 poczekał jeszcze z przyjściem na świat...

Plemniczko bardzo łdnie wyglądałaś :*

Libra miłego wyjazdu :*

A całej reszcie życzę udanego 13-tego :D

mauysia, plemniczka, aisa, Blondi22, magdzia26, Spero, Pismak, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, teraz sobie myślę, że jak pojedziemy do tego Torunia pociągiem i zacznę rodzić w Toruniu to będą niezłe jaja O.o...
    Teraz doszło do mnie, że lepiej żebym wzięła tam ze sobą walizkę do szpitala.
    Tylko z tym pociągiem może być wtopa :(

Shagga_80, Rucia, Ilona, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Sagga życzę Ci aby Młody nr 2 poczekał jeszcze z przyjściem na świat...

Plemniczko bardzo łdnie wyglądałaś :*

Libra miłego wyjazdu :*

A całej reszcie życzę udanego 13-tego :D
    O, witamy Fedri :)

Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kurde, teraz sobie myślę, że jak pojedziemy do tego Torunia pociągiem i zacznę rodzić w Toruniu to będą niezłe jaja O.o...
    Teraz doszło do mnie, że lepiej żebym wzięła tam ze sobą walizkę do szpitala.
    Tylko z tym pociągiem może być wtopa :(
    Ja mam taki plan,żeby na wyjazd w poniedziałek do Łodzi do lekarzy Młodego a potem do Mamy wziąć wszystkie torby (czyt. 3 :P ).

Blondi22, Spero, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, a może Bobrowski będzie odbierał Twój poród w Copernicusie :P

mauysia, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kobietki i zarazem się zegnam :)

czytam Was regularnie ale się nie odzywam ale przy poście Pismaka nie mogłam przejść bez echa mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze :)

p.s. mojego postanowienia nie cofnę wypowidać się nie będę w 99% przypadkach 1% zostawie sobei na awaryjne sprawy...
    dość miałam nerwy spsute ostatnio na więcej siły nie mam stąd taka decyzja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 10:40

Pismak lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Witam Was Kobietki i zarazem się zegnam :)

czytam Was regularnie ale się nie odzywam ale przy poście Pismaka nie mogłam przejść bez echa mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze :)

Odzywaj się jak najczęściej, tęsknimy strasznie :(
    Prawda Babeczki?

plemniczka, mauysia, Rucia, magdzia26, Spero, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Kaja, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Zgodnie z waszymi apelami dodaje kilka zdjeć. Moja sukienka nie byla typowo weselna :) pierwsze zdjecie z panią mlodą, drugie z mamą

Slicznie wygladałas ;) a sukienka tez bardzo ladna

plemniczka, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś :*

Mauysiu, Shaggi dzieki :) no wlasnie siostra mowila wczoraj ze taka galaretkowata wydzielina sie pojawila do tego, to moze juz na dniach poznam siostrzenice :)chociaz moze lepiej jakby mala jeszcze troche posiedziala w brzuchu, bo donoszona jest, ale malutka bardzo, bo ponad 2300 tylko...

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Blondi dzieki!! Fedri pisz czesciej

Blondi22, Blondi22, Spero, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Blondi dzieki!! Fedri pisz czesciej

Libra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ha ha :D

Shagga_80, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Fedruś :*

Mauysiu, Shaggi dzieki :) no wlasnie siostra mowila wczoraj ze taka galaretkowata wydzielina sie pojawila do tego, to moze juz na dniach poznam siostrzenice :)chociaz moze lepiej jakby mala jeszcze troche posiedziala w brzuchu, bo donoszona jest, ale malutka bardzo, bo ponad 2300 tylko...
    To obstawiam,że to to :)
    PS. ja w czasie tej ciąży miałam dwa razy już taką galaretę ale bezbarwną (za pierwszy razem poleciałam do Ginki ale nic nie stwierdziła), swoją drogą to ciekawe,czy u mnie ten czop to jeszcze jest :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Kocham Bobrowskiego <3 jest taaaaaaaaaaaaaaaaki megaaaaaaaaaaaa przystojny <3 8) Niczym Vin Diesel :D

Shagga_80, magdzia26, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma któraś takiego mopa z Viledy? Co myślicie? Bo ja czaję się właśnie...drugi raz w historii naszego mieszkania na tym mieszkaniu czaję się na mopa...oczywiście z okazji narodzin dziecka, mam plan bardziej do sprzątania się przyłożyć :D
    http://allegro.pl/vileda-professional-ultramax-mop-wiadro-powerpress-i3477402282.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kocham Bobrowskiego <3 jest taaaaaaaaaaaaaaaaki megaaaaaaaaaaaa przystojny <3 8) Niczym Vin Diesel :D
    Też Go lubię, chociaż nie jest wg mnie klasycznym przystojniakiem...a swoją drogą to chodziłabym chętnie do takiego gina :D

plemniczka, Rucia, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdykam Shaggi, Mayuś właśnie zdałam sobie sprawę, że za jakieś półtora miesiąca, gdy będę na waszym etapie ja zaczne siedzieć jak na szpilkach i odliczać dni do porodu o.O A tak na marginesie CHOLERNIE SIĘ BOJE ! Chyba 10 lat temu byłam odważniejsza :(

Pochwale się, że właśnie dokonałam na allegro pierwszych większych higienicznych zakupów dla młodego :) Kupiłam też staniki do karmienia, koszulkę, więc ... machina ruszyła :)

Shaggi klękam na kolanach i robię pokłony dla twojej listy 8)

Shagga_80, aisa, Blondi22, mauysia, Spero, Ilona, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Też Go lubię, chociaż nie jest wg mnie klasycznym przystojniakiem...a swoją drogą to chodziłabym chętnie do takiego gina :D

Ja bym nie mogła chodzić do takiego gina o.O Nie mogłabym się skupić. o.O

Ilona lubi tę wiadomość

‹‹ 4104 4105 4106 4107 4108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ