plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sagga życzę Ci aby Młody nr 2 poczekał jeszcze z przyjściem na świat...
Plemniczko bardzo łdnie wyglądałaś :*
Libra miłego wyjazdu :*
A całej reszcie życzę udanego 13-tegomauysia, plemniczka, aisa, Blondi22, magdzia26, Spero, Pismak, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kurde, teraz sobie myślę, że jak pojedziemy do tego Torunia pociągiem i zacznę rodzić w Toruniu to będą niezłe jaja
...
Teraz doszło do mnie, że lepiej żebym wzięła tam ze sobą walizkę do szpitala.
Tylko z tym pociągiem może być wtopaShagga_80, Rucia, Ilona, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Sagga życzę Ci aby Młody nr 2 poczekał jeszcze z przyjściem na świat...
Plemniczko bardzo łdnie wyglądałaś :*
Libra miłego wyjazdu :*
A całej reszcie życzę udanego 13-tegoShagga_80, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Kurde, teraz sobie myślę, że jak pojedziemy do tego Torunia pociągiem i zacznę rodzić w Toruniu to będą niezłe jaja
...
Teraz doszło do mnie, że lepiej żebym wzięła tam ze sobą walizkę do szpitala.
Tylko z tym pociągiem może być wtopa).
Blondi22, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Kobietki i zarazem się zegnam
czytam Was regularnie ale się nie odzywam ale przy poście Pismaka nie mogłam przejść bez echa mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze
p.s. mojego postanowienia nie cofnę wypowidać się nie będę w 99% przypadkach 1% zostawie sobei na awaryjne sprawy...
dość miałam nerwy spsute ostatnio na więcej siły nie mam stąd taka decyzja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 10:40
Pismak lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Witam Was Kobietki i zarazem się zegnam
czytam Was regularnie ale się nie odzywam ale przy poście Pismaka nie mogłam przejść bez echa mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze
Odzywaj się jak najczęściej, tęsknimy strasznie
Prawda Babeczki?plemniczka, mauysia, Rucia, magdzia26, Spero, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Kaja, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
Fedruś :*
Mauysiu, Shaggi dziekino wlasnie siostra mowila wczoraj ze taka galaretkowata wydzielina sie pojawila do tego, to moze juz na dniach poznam siostrzenice :)chociaz moze lepiej jakby mala jeszcze troche posiedziala w brzuchu, bo donoszona jest, ale malutka bardzo, bo ponad 2300 tylko...
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Fedruś :*
Mauysiu, Shaggi dziekino wlasnie siostra mowila wczoraj ze taka galaretkowata wydzielina sie pojawila do tego, to moze juz na dniach poznam siostrzenice :)chociaz moze lepiej jakby mala jeszcze troche posiedziala w brzuchu, bo donoszona jest, ale malutka bardzo, bo ponad 2300 tylko...
PS. ja w czasie tej ciąży miałam dwa razy już taką galaretę ale bezbarwną (za pierwszy razem poleciałam do Ginki ale nic nie stwierdziła), swoją drogą to ciekawe,czy u mnie ten czop to jeszcze jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMa któraś takiego mopa z Viledy? Co myślicie? Bo ja czaję się właśnie...drugi raz w historii naszego mieszkania na tym mieszkaniu czaję się na mopa...oczywiście z okazji narodzin dziecka, mam plan bardziej do sprzątania się przyłożyć
http://allegro.pl/vileda-professional-ultramax-mop-wiadro-powerpress-i3477402282.html
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Kocham Bobrowskiego
jest taaaaaaaaaaaaaaaaki megaaaaaaaaaaaa przystojny
Niczym Vin Diesel
plemniczka, Rucia, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdykam Shaggi, Mayuś właśnie zdałam sobie sprawę, że za jakieś półtora miesiąca, gdy będę na waszym etapie ja zaczne siedzieć jak na szpilkach i odliczać dni do porodu
A tak na marginesie CHOLERNIE SIĘ BOJE ! Chyba 10 lat temu byłam odważniejsza
Pochwale się, że właśnie dokonałam na allegro pierwszych większych higienicznych zakupów dla młodegoKupiłam też staniki do karmienia, koszulkę, więc ... machina ruszyła
Shaggi klękam na kolanach i robię pokłony dla twojej listyShagga_80, aisa, Blondi22, mauysia, Spero, Ilona, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny