plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w piatek 13 tego
Shagguś powodzenia trzymam kciuki żeby dzidzia jeszcze się tak nie spieszyła w końcu zimno troszke się zrobiło wiec moze jeszcze posiedzi u mamusi w ciepłym brzuszkua Kubuś kurcze ale masz super tego synka
Żbiczku pochwal się jak minęła noc pełna wrażeń
Libra udanej podróży:)
Kfiatus powodzenia w pracy
przepis na pizze kradne bede dzisiaj intensywnie próbowała
buziaki i miłego dnia w końcu piąteczekIlona, Libra, a-koczek, mauysia, Shagga_80, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Witam sie teraz z wszytkimi troche povczytałam. Plemniczka nieziemsko wyglądasz tylko gratulowac jak ciąża Ci służy.
LIbra o 4 rano na forum pełen podziw dla Ciebie. Z M były przytualnki prezent dotarł zadowolony. A noc upojna także nawet niemiał siły sie podnieść rano zeby buzi dac jak do pracy wychodziłam.
Shaguś uważaj na siebie. A Kubuś to taki roszkoszny mały mężczyzna że aż sie popłakałm ze szcześcia czytając o ty6m jak Cię wspierał. Oby życie go niezmieniło i taki opiekuńczy był zawsze. Jego przyszla zona będzie miała skarb. a może na mojego żięcia chce?Ilona, magdzia26, Libra, mauysia, Shagga_80, aisa, plemniczka, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Ja też się witam
Shaggi, ale Twój Kubuś jest empatyczny!
U mnie z rana dziś awanturki autorstwa L - wszystko przez to że przed przedszkolem pozwalamy mu obejrzeć jakąś bajkę i zwykle na tym polu jest jakaś afera (bo albo całej nie zdąży, albo chce drugą i od razu jest płacz)... Chyba po prostu nie będzie rano bajki i tyle, bo ja się tylko denerwuję...
No i generalnie miało być tak, że ja sobie rano jeszcze poleguję, a M i L wstają, ubierają się (Marcin jeszcze zalicza kawę, którą czasem trzeba najpierw zemleć w młynku, co też trochę trwa...) i wychodzą do przedszkola, żeby być parę minut przed 8. Oczywiście M tak sie guzdrze, że prawie codziennie się spóźniają i tak mnie to wkurza, że sobie nie wyobrażacie! Dziś znowu udało mi się go (M) obudzić o 7:00 ale co z tego, skoro i tak leżał w łóżku chyba do 7:20 i jeszcze dziwił się że się wkurzam, skoro w sumie to trzeba tylko pomóc Leo się ubrać, dać mu picie i tyle.
W końcu ja wstałam, zrobiłam ten sok, ubrałam L, a M i tak się tak guzdrał (po drodze jeszcze awantura z tymi bajkami), że oczywiście wyszli trochę za późno... NIE CIERPIĘ TEGO SPÓŹNIALSTWA! A najgorsze jest to, że chyba NIE DA się tego wykorzenićCzuję że nawet jakbym budziła M o 6:00, to i tak by się spóźniał... GRRRRR
Sorry że tak przynudzam, ale codziennie bardziej mnie to wkurza, a dziś to już w ogóle rekord!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 09:22
Shagga_80, Rucia, Libra, Pismak, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny....
Jest masakra....... dostałam plamienia
jakieś takie ciemne brązowe ale jednak
Lecę zaraz do ginka jestem przerażona
Proszę módlcie się i trzymajcie mocno kciuki żeby to było tylko wynikiem usg dopochwowego albo czegoś innego a nie............
nawet nie chcę o tym myśleć20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:hej dziewczyny....
Proszę módlcie się i trzymajcie mocno kciuki żeby to było tylko wynikiem usg dopochwowego albo czegoś innego a nie............
nawet nie chcę o tym myślećShagga_80, aisa, Pismak, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nawet nie chcę o tym myślećShagga_80, Pismak, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Pismaczku spokojnie
wiadomo że każde plamienie trzeba skonsultować..ale Mauys dobrze pisze że dobrze ze to nie krew..tak wiec trzymam kciuki by to nie było nic złego
i daj od razu znac jak juz bedziesz cos wiedzieć
Shagga_80, Spero, Pismak, Ilona, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Pismaku, jak będziesz wiedziała, na którą masz wizytę, to daj nam znać proszę.
Na razie czekam aż lekarz przyjedzie - niby przyjmuje od 9 ale jeszcze nie przyjechałsiedzę w pracy i czekam
Z pracy nie mam daleko do przychodni więc spokojnie w 10 min dojdę. po 10 będę dzwonić czy już jest.
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismaku takie plamienia się zdażają, tak jak piszą dziewczyny, dobrze, że nie jest to krew. Fasolka cały czas się zagnieżdża więc możliwe, że to od tego. Miejmy nadzieję, że dostaniesz duphaston bądź luteinę. 3mam mocno kciuki.
Shagga_80, aisa, Pismak, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana Pismak, dziewczynki dobrze prawią, postaraj się nie martwić na zapas...niestety nie jedna z nas tu w ciąży miała takie atrakcje na początku i na szczęście zwykle kończy się dobrze..ale oczywiście popieram pomysł wizyty u Gina. Oczywiście czekamy z niecierpliwością na wieści.
A co do mojego Kubusia, to na bank nie ma tego po Tatusiu, no więc po Kim? tylko po Mamusi...mam nadzieję,że tak Mu zostanie a kiedyś Synowa podziękujęRucia, magdzia26, Selena, aisa, Blondi22, Spero, Libra, Pismak, Ilona, a-koczek, a-koczek, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę................
Shagga_80, Selena, mauysia, Blondi22, Ilona, Sandraa, Kaja lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
nick nieaktualny
-
Hej. dziewczyny dziekuje za mile slowa
Pismaczku ja plamilam w tej ciazy az do 12 tygodnia. I wszystko jest dobrze, to tez byly brązowe plamienia... mam nadzieje ze u Ciebie to tez nic powaznego. Daj znac odrazu jak wrocisz.
Shaggi kochana chociaz z tydzien wytrzymaj jeszczebo jakos czuje ze urodzisz trochu wczesniej, ale skoro maly donoszony to jestem spokojna.
Mauysiu no mnie tez o spoznialstwo szlak by trafial
Mam pytanko do dziewczyn ktore juz rodzily, moja siostra ma termin porodu na 27 wrzesnia. Ale jak byla 5 dni temu u lekarza to stwierdzil 1,5 cm rozwarcia, dziecko juz w kanale rodnym, szyjka skrocona i powiedzial ze pewnie urodzi wczesniej w ciagu 2 tygodni.
A ona jak wrocila do domu to zaczela miec dziwny sluz z krwią,myslala ze to po badaniu (chociaz nigdy tak nie miala) ale to poplamianie nie mija, codziennie jest taki zabarwiony krwią sluz, czy moze wiecie czy to moze juz przedporodowe? może czop sie odkleja? czy co to moze byc.Pismak, Libra lubią tę wiadomość
-
nawet nie chcę o tym myśleć
Pismak spokojnie na pewno to nic złego, po usg moze się to pojawić tak jak i w terminie spodziewanej @ jest to naturalne ale oczywiście idz do lekarza na wszelki wypadek pewnei przepisze lutka albo dupka... i zbadaj sobie progesteron... myślami jestem przy Tobie :*Shagga_80, aisa, Pismak, Ilona, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi