X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga 60 zł za liter bo to cenny towar i ecco ;-);-);-);-);-)

AGA 30, Dodi, Rucia, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz a powiedz mi o tym zakaźne zapalenie opon mózgowych .... czy to zarazliwe kurna

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga 60 zł za liter bo to cenny towar i ecco ;-);-);-);-);-)

Ooooooooooo to mój disel tańszy he he:-) No ale nie ecco :/

Kaja lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    He he he Igorek przy dystrybutorze :-)
    A można cennik poznać za litr :-)
    A proszę, oto - na razie skromny - wykaz stacji, czyli banków mleka kobiecego ;) Z tego co wiem, mleko można czerpać za free :)

http://bankmleka.pl/?page_id=15

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 21:32

AGA 30, jeju, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany Kfjatus, jak Ty to robisz? Na kartce sobie zapisujesz, co? Przyznaj się :P Ja to po 5 zdaniu zapominam co więcej chciałam i komu powiedzieć. Szalona kobito ;)
    Mój m padł i już śpi :/ Nie nagadałam się zbytnio jak wrócił ;)
    Za to nadgoniłam chyba całe forum ;)
    Posprawdzam co tam jeszcze na necie nowego i w kimono :)
    Dobrej nocki płodne ovufriendki :D

AGA 30, Libra, Kfjatus, jeju, Spero, Dodi, Rucia, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Małysz a powiedz mi o tym zakaźne zapalenie opon mózgowych .... czy to zarazliwe kurna

Znalazłam coś takiego:
    Choroba sze­rzy się drogą zakażenia kropelkowego. Wrotami zakażenia są gór­ne drogi oddechowe. Okres wylęgania trwa 2—5 dni. Choroba rozpoczyna się nagle podwyższoną temperaturą ciała, drgawkami i bólami głowy. Dołączają się do nich patognomoniczne • dla tej choroby objawy oponowe. Najwyraźniejszym spośród nich jest sztywność i bolesność karku.

Kajuś, pewnie prawdopodobieństwo że coś mogło się przedostać jest bardzo małe, ale na wszelki wypadek przez parę następnych dni bądź wyczulona na powyższe objawy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze muszę powiedzieć że u nas za ścianą sąsiedzi jaką niezłą bibę mają :/ Laski piszczą tak głośno i chichoczą że mam ochotę im przez ścianę krzyknąć żeby jadaczki na kłódkę trzymały. Raaany. Jak w gimnazjum jakimś. Ja nie wiem jak mój m może spać w takim hałasie... Żeby to jeszcze jakąś muzyką było zagłuszone, to nie, piszczą i chichrają się nieregularnie :P
    bleeee
    Na miasto dzieci, a nie tu staruszkom i chorym nockę zatruwać :P

Dodi, aisa, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Rany Kfjatus, jak Ty to robisz? Na kartce sobie zapisujesz, co? Przyznaj się :P Ja to po 5 zdaniu zapominam co więcej chciałam i komu powiedzieć. Szalona kobito ;)
    Mój m padł i już śpi :/ Nie nagadałam się zbytnio jak wrócił ;)
    Za to nadgoniłam chyba całe forum ;)
    Posprawdzam co tam jeszcze na necie nowego i w kimono :)
    Dobrej nocki płodne ovufriendki :D
    Dobranoc Muska, fajnie, że znów się częściej udzielasz :D
    A Kfjatus na stówę robi notatki, inaczej nie ma bata...

Muska, Dodi, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, Kiti, przykro mi z powodu Waszych wyników (i Waszych M), ale sądzę, że niezbadane są wyroki boskie i wszystko się jeszcze może zdarzyć, choć nie ma co podporządkowywać całego swojego życia oczekiwaniom na cud, bo cuda się zwykle zdarzają wtedy, kiedy się ich w ogóle nie spodziewamy.

kiti, jeju, Spero, Dodi, Shagga_80, Agafia, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muzi :)

Tak, mały śpi, duży też (razem z M, który dzis go usypiał :) ).
    Niestety nie mam żadnej wiedzy na temat ćwiczeć brzucha, więc nie mogę nic Ci doradzić :(

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ja bym nie kupowała nic do ćwiczeń bo to strata kasy :/
    Użyj swojego W jako sprzętu niech ci siada na nogach (kostkach ) A ty dalej heja z brzuszkami :-) jeden brzuszęk całus 10 brzuszków 2 całusy 20 brzuszków bzykanko :*)

mauysia, kiti, jeju, Kfjatus, Spero, Libra, Dodi, Sandraa, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Użyj swojego W jako sprzętu niech ci siada na nogach (kostkach ) A ty dalej heja z brzuszkami :-) jeden brzuszęk całus 10 brzuszków 2 całusy 20 brzuszków bzykanko :*)
    Aga, cóż za kreatywność :D

jeju, AGA 30, Dodi, aisa, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyśka :-* czytam czytam...chyba młodszy śpi, co? Troszkę czasu masz mamusiu na relax :-D
    Hmm...szukam czegoś na temat brzuszków, skuteczności i czytam jakieś opinie, że brzuszki nie spalają tłuchu...ale zbudowany mięsień wspomaga moim skromnym zdaniem spalanie w tych partiach...nie wiem co mam robić. Kupować sprzęt do półbrzuszków czy też nie...kruca fix!

?????????????????????????????????????????????

Jakoś chodzenie z kijkami nie szczególnie mi pasuje o tej porze roku...W. się zawsze śmieje jak ktoś śmiga z kijkami, że narty mu lub jej zwinęli...a jak ktoś biega, że pewnie coś ukradł:-)

Żartuje sobie ten mój W. ale rzecz w tym, że wolałabym podziałać z oponką na brzuchu, z tym zwisem i nie wiem czy już teraz czy jak piszą w różnych miejscach na necie, że najpierw spalić sadło ogólnie a wtedy dopiero ćwiczyć brzuch...jakoś mi to nie pasuje, raczej dieta powinna iść w parze z ćwiczeniem tych szczególnie zatłuszczonych partii....możecie mi coś podpowiedzieć?
    Wiem, że jesteście szczypiorki ale może macie znajomych co schudli z dużej wagi...

Na dziś już kończę ovuaktywność i powoli zmierzam do łóżka.
    Trzeba się wysypiać.
    Spokojnej nocy i miłego poranka....tak sobie myślę, że Agafia pewnie świętuje i mocno się wtula w ramiona swojego m.
    Jakie to wspaniałe uczucie jak się udaje co raz to którejś z Was :-D
    Dzieciaczki się rodzą i napełniają nadzieją stęsknione serca starających się o swojego pierwszego maluszka przyszłych rodziców :-)

Dziś jakąś taką magię czuję...mój m. mi powiedział, że zrobi do spania łóżeczko-kołyskę sam...fajnie usłyszeć coś takiego od tak twardo stąpającego po ziemi faceta.

Nawet jak nigdy się nie zdarzy, że powtórnie zostanę mamą, to sama świadomość tego, że W. miał takie plany powoduje mój uśmiech...jakoś tak promienieję w środku dziś...czuję dawno nie odczuwany przeze mnie optymizm...
    Czy to zasługa tego, że ulżyłam mojemu żołądkowi?ha ha

Miało być krótkie dobranoc :-P

AGA 30, mauysia, Spero, Dodi, Shagga_80, Rucia, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aga, cóż za kreatywność :D

no praktyczne z przyjemnym he he:*) A jak kg będą lecieć w dół :-)

jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    hahahahaha

AGA 30, jeju, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju to prawda że brzuszki nie spalają tłuszczu tylko rzeźbią mieśnie a jak się ma trochę tu i tam to i tak ich nie bedzie widać... oglądam różne programy na ten temat i żeby zobaczyć jakieś efekty należy intensywnie ćwiczyć wszystkie partie ciała wraz z dopasowaną dietą ( i nie chodzi o to żeby jeść mało i się głodzić tylko odpowiednio) ale to wszystko wymaga silnej woli i zaparcia ;) i nie należy się sugerować wagą tylko wyglądem bo przy ćwiczeniach tworzą się mieśnie co zwieksza wagę :) według fachowców dopiero po długi intensywnych ćwiczeniach tzn kiedy dopada nas moment już nie dam rade "wtedy dopiero spala się tłuszczyk " :)

aczkolwiek od wszystkiego są jakieś odstępstwa i powiem wam jak znajoma schudła masakrycznie 0.O : chodziła na rollmasaż! byłam parę razy, rewelacja! Zakwasy miałam że hej :) To jest taka wielka rolka która grzeje i masuje, nie tylko rzeźbi ciało, relaksuje ale świetnie zwalcza cellulit i ujędrnia :) :)
    :*

AGA 30, mauysia, jeju, Libra, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • jeju Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA już wiem skąd te Twoje problemy z kręgosłupem :-D :-P
    Dołożylam do tego posta i wyskoczył poniżej odpowiedzi ale spoko...Mauyśka faktycznie kreatywna ta nasz Aga :-)

No to fajny widok masz teraz...trzech chłopców śpiących...rozczulający widok...wcale się nie dziwię, że zrezygnowałaś z Brukseli i z "szołbiznesu" :-)

AGA 30, mauysia, Libra, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    jeju to prawda że brzuszki nie spalają tłuszczu tylko rzeźbią mieśnie a jak się ma trochę tu i tam to i tak ich nie bedzie widać... oglądam różne programy na ten temat i żeby zobaczyć jakieś efekty należy intensywnie ćwiczyć wszystkie partie ciała wraz z dopasowaną dietą ( i nie chodzi o to żeby jeść mało i się głodzić tylko odpowiednio) ale to wszystko wymaga silnej woli i zaparcia ;) i nie należy się sugerować wagą tylko wyglądem bo przy ćwiczeniach tworzą się mieśnie co zwieksza wagę :) według fachowców dopiero po długi intensywnych ćwiczeniach tzn kiedy dopada nas moment już nie dam rade "wtedy dopiero spala się tłuszczyk " :)

aczkolwiek od wszystkiego są jakieś odstępstwa i powiem wam jak znajoma schudła masakrycznie 0.O : chodziła na rollmasaż! byłam parę razy, rewelacja! Zakwasy miałam że hej :) To jest taka wielka rolka która grzeje i masuje, nie tylko rzeźbi ciało, relaksuje ale świetnie zwalcza cellulit i ujędrnia :) :)
    :*
    Chłonę te informacje jak gąbka, bo po połogu chcę się zabrać za jakieś ćwiczenia (myślałam o Chodakowskiej). Ta rolka też brzmi obiecująco :)

kiti, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    AGA już wiem skąd te Twoje problemy z kręgosłupem :-D :-P
    Dołożylam do tego posta i wyskoczył poniżej odpowiedzi ale spoko...Mauyśka faktycznie kreatywna ta nasz Aga :-)

No to fajny widok masz teraz...trzech chłopców śpiących...rozczulający widok...wcale się nie dziwię, że zrezygnowałaś z Brukseli i z "szołbiznesu" :-)

Ja poprostu mam taką chcicę na seks że nawet 100 brzuszków bym zrobiła dziś za bzykanko :/ :-) Wchodzę w okres płodności i bzykać sie chce ale nie ma z kim bo Wafel nie chce udostępnić swojego sprzętu (wrednta jedna):-) ;/

jeju, Spero, Dodi, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie ma po dobroci... musisz go zgwałcić jak nic :P

AGA 30, Kfjatus, Libra, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 4404 4405 4406 4407 4408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ