plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fredzia ja już wogóle nie wspominam mojemu nic na temat starań, badań itp.
ja się lubię wtrącać między Twoje wypowiedzi he he
Witaj Kfjatusiu :* dobrze, że się pojawiłaś, bo inaczej byś pewnie utunęła w tych wszystkich wpisachbardzo dobrze to ujęłaś, że mamy tak samo i teraz tak: albo się zwolnić i siedzieć w domu przy kompie, żeby być na bieżąco albo zmienić pracę na taką, gdzie będzie stały dostęp do neta a praca nie będzie od nas wymagała zbyt wielkiego skupienia
acha no i szacun za postaaa i tego drugiego również
cieszę się, że Ci się układa i jesteś szczęśliwa. Życzę Ci aby już tak zostało i owocnych skutków tej dobrej sytuacji
jesteś wielka, jeśli chodzi o pamięć
Cześć Effciumiło Cię widzieć... odnośnie tych testów, to ja myślę, że jak Fedra pierwsza zalajkowała to powinna je otrzymać, bo one są szczęsliwe
AGA musi być dobrze, bo pierwszy raz na forum udało mi się dwukrotnie polubić Twojego posta
to chyba tyle na dzisiaj, bo i tak już wszystkie śpicie
dobranoc :*aisa, Fedra, Kfjatus, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje. Śpiesze się z wieściami.
Więc ... to jednak nie był czop uff, prawdopodobnie gęsty śluz z okolic mojej nadżerki. Szyjka się skróciła, jest zamknięta, ale już miękka. Mam infekcję pęcherza, i stąd moje ciągłe parcie na pęcherz. Mam się oszczędzać jak tylko mogę.
I teraz najlepsze!
Akurat do gabinetu mojej lekarki dostarczyli w końcu sprzęt USG, był Pan, który pokazywał Jej jak się nim obsługiwać, i posłużyłam jako królik doświadczalny
Miałam robione USG dopochwowe, stąd wiem, że szyjka się skróciła, a później obejrzeliśmy Leosia od góry do dołu.Jąderka mu już ładnie zeszły, widziałam dokładnie jego jajeczka, a na koniec w bonusie miałam zrobione USG w 3D !
Dostałam 4 zdjęcia mojego bąbla, i okazało się, że jest podobny do mnie
Wielkie oczy, usta i kartoflany nochal
Jeszcze lepsze jest to, że był ze mną Paweł, bo od razu po wizycie jechaliśmy do kina, więc mógł wszystko widzieć
Więc cieszę się podwójnie, bo zaoszczędziliśmy 300zł które mogliśmy wydac w Medicoverze
Jutro zrobię zdjęcia przy dziennym świetle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 00:06
Dodi, Sandraa, Blondi22, Shagga_80, Agafia, Libra, Spero, aisa, Muska, Effcia28, kiti, Selena, Fedra, Gunia, AGA 30, mauysia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Rucia cieszę się z pozytywnych wieści tzn. oprócz zapalenia pęcherza, ale to pewnie szybko minie... Fajnie się złożyło, że akurat w takim momencie mogłaś robić za królika doświadczalnego
he he mówisz, że synuś podał się na Ciebie
Libra, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Hej Dodi
Ewidentnie jest podobny do mnie, nawet lekarka to stwierdziła
Mógł chociaż odziedziczyć nos po Pawle, bo on ma prosty i chudy, ja mam kartofla
może jednak coś po P odziedziczy synuś
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, wbrew wszystkim nieciekawym wiadomościom tego tygodnia poszłam na kabaret i bawiłam sie prześwietnie. było czadowo
kto oglądał, przyznać się? w pewnym momencie Kołaczkowska grała w skeczu o ciąży ze słoikiem ogórasów i zapraszała na scenę laski które zaciążyły i chciałyby w ten sposob powiedzieć to swoim Mężom częstując się ogórkiem, no ale nikt nie przyszedł, a tak bardzo bym chciała!
No i wysiadł mi GPS w komórce i jechałam z Ursynowa przez Żoliborz na Pragę południe... zrobiłam tour de Warszawa ale dojechałam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 00:46
Rucia, Libra, Spero, aisa, kiti, Dodi, Fedra, Gunia, AGA 30, magdzia26, mauysia, Kfjatus, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana...kolejna noc w szpitalu minęła..rano pobraną miał Igorek krew na bilirubinę więc teraz czekam na wyniki...tak czy inaczej dalej opala się . I oby do 10-tej...wtedy powinna być decyzja co z nami..trzymajcie kciuki!
Wybaczcie że nadal nie mam jak nadrobić co tu u Was..ale albo wciąż karmię Młodego albo wkładam i wykładam z inkubatora...a w nocy wreszcie spałam nieco...może w domu będę wolniejsza....łudzę się
Pozdrawiamy
Ps. wczoraj na fb pisałam i wrzuciłam fotę w celu odnotowania przemiłej dla mnie wizyty moich Chłopców...dużego - Taty i małego - KubusiaZignorowaliśmy zakaz odwiedzin przez dzieci i na szczęście nikt Ich nie wygonił..byłam tak wzruszona że kilka razy popłakałam się...chcę do domku
Rucia, Libra, Sandraa, Spero, aisa, Muska, Dodi, Fedra, Gunia, AGA 30, mauysia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shaggi, ja miałam tak samo jednej nocy w szpitalu
W ogóle nie chciał spać, tylko się przysysał
A właśnie - jesli chodzi o karmienie, Igorek nie miał problemów z przyssaniem się? Bolą Cię brodawy? Długo trwa jeden "seans" Igorka przy dystrybutorze?
Sutki nieco bolą (przez pierwszą minutę mniej więcej) ale nie jest tragicznie
Jestem przeszczęśliwa że mogę karmić i już są efekty...Młody już wczoraj wyrównał wagę urodzeniową
Ohno wjechało śniadanie (a apetyt mi dopisuje strasznie) więc odmeldowuje się...więcej nie dam rady teraz cofnąć się
Buziaki siusiakimauysia, Rucia, Libra, Sandraa, Spero, aisa, Muska, kiti, Dodi, Gunia, AGA 30, Kfjatus, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane ...
Plemniczko ,dziękuję Kochana piękny podśwletlany napis , mega jeszcze nikt mi nigdy takiego nie zrobił super :*
Dodi i Kfjatuś dziękuje za gratki i wszystkim dziewczynom które gratulowały i trzymały kciuki bo zapomniałam
Spero i Kiti trzymajcie się dzielnie dziewczynki , mam nadzieję że wydarzy się cud i wszystko Wam się uda trzeba wierzyć ... Bóg ma wielką moc , modlitwa i wiara działają cuda .A lekarze ... , mam nadzieję że uda im się coszrobić , coś podać żeby poprawić wyniki . Całuje Was mocno ,i tule
Shaggunia , cieszę się razem z Toba że miałas przy sobie swoich chłopaków : * i życzę Ci z całego serca żebyście dziś wyszli do domku ... całusy
Rucia ale Ci zazdroszczę , też bym chciała sobie takpooglądać ,a jak sieudała randka ?? : D
Rucia, Libra, Sandraa, Spero, aisa, kiti, Dodi, Fedra, AGA 30, plemniczka, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 08:55
Pismak, jeju, Sandraa, Spero, aisa, Muska, zbikowa, kiti, Selena, Dodi, Kaja, Fedra, Gunia, AGA 30, plemniczka, mauysia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Ola_czeka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
A u mnie ... , chyba wszystko ok , rano zrobiłam test jeszcze jeden też pozytywny
) w czwartek o 7:30 rano mam wizyte u gina babka się zlitowała nade mną i przyjmnie mnie przed godzinami pracy ; p w pon ide na bete i w środe , zobaczymy .Boli mnie tylko prawy jajnik , tak kłuje co jakiś czas , martwi mnie trochę to że tempa nie zawysoko jak patrzyłam po wykresach dziewczyny to więcej maja nad ranem wstawałm siusiu to miałąm 36.9 . A o 7 jakmierzyłam to 37 ...
Rucia, zbikowa, Dodi, Fedra, AGA 30, mauysia, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafio randka super
Mogę śmiało powiedzieć, że wizyta u lekarza była bardziej ekscytująca niż kino
Polecam film Wałęsa człowiek z nadziei. Chociażby dla obejrzenia genialnej gry aktorskiej Roberta Więckiewicza, który przeszedł samego siebie, i był chyba lepszy od oryginału!jeju, Libra, Agafia, Sandraa, Spero, aisa, zbikowa, Dodi, Fedra, Gunia, AGA 30, mauysia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Ola_czeka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Kochane
Kfjatuś ja już nie studiuje5 lat mi w zupełności wystarczy
teraz zdobywam zawód
NA fb masz w info to sobie luknij
Spero i Kiti nie wiem co wam napisaćdużo siły i wytrzymałości wam życzę i nie ustaję w wierze że Ten na górze ma dla was obu po maleńkim cudzie który ześle we właściwym czasie
Shaggunia zdjęcie jest mega i na pewno takie spotkanie podładowało Ciebie psychicznietrzymamkciuki za wynik badania i żeby was do domku puścili
Żbiczku ja niestety nie oglądałam bo ostatnio po pracy to się uczę ciągle ale cieszę się że Ty się świetnie bawiłaś
Życzę wam miłego weekendu a ja idę się dalej uczyćRucia, Libra, jeju, Sandraa, Spero, aisa, zbikowa, kiti, Dodi, Fedra, AGA 30, Kfjatus, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny