X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki

Ruciu śliczny maluszek. cieszę, się że wieczór się udał :D

Zbiczku też super że się wybawiłaś, uśmiałaś, zrelaksowałaś. potrzebne nam to czasem :)

Muzi :O jestem pod wielkim wrażeniem! Moje wielkie gratulacje! waga leci w dół jak szalona! super! bardzo Ci gratuluję.

Shagguś przykro mi, że musicie jeszcze zostać. Bądź silna kochana! Cieszę sie, że przynajmniej Kubusia mogłaś zobaczyć. Już niedługo i będziecie w domku. Dacie radę kochana. Wspieram Cię całym sercem.

My dziś wieczorem jedziemy do znajomych na urodziny. Nie powiem, zeby mi się chciało, ale za bardzo wyjścia nie mamy.
    Za oknem w ogóle nic u mnie nie widać. Albo mgła taka, albo ludzie zaczęli palić w kominkach więc lepiej nie wychodzić :P Miłego dnia kochane. jeszcze zajrzę na pewno :)

jeju, Rucia, Dodi, Libra, Fedra, AGA 30, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U mnie piękne słoneczko, ale za to mroźnie, po 7 było -5 stopni....

Jeju, super Ci idzie, trzymaj się i nie daj się!

Selenko, szkoda, że musisz jeszcze zostać w szpitalu... ale najważniejsze, że brzuch już miękki i plamienia minimalne. Oby szybko ustały i będziesz mogła wyjść do domu.

Blondi, to dziś już tylko 99 dni ;) Mi pokazuje 199, jestem setkę za Tobą ;)

Mauysiu, Heniuś wcześniej wyszedł to teraz nadrabia i szybko przybiera na wadze. Oby wysypka szybko zeszła!

Fedra, oby ząb nie bolał i znalazł się wolny termin u zębologa!

Muska, zdrówka życze! Czosnek w nosie na mnie też działa, polecam! Zdrówka dla M, obyście nie chorowali razem bo kto będzie po zakupy chodził :P

Kopciuszku, super że już Cię wypuszczają! Tylko oszczędzaj się żeby synuś pobył jeszcze trochę w brzuszku!

Ruciu, no to wieści super!!!!! Po pierwsze że to nie był czop ufff, po drugie że mogliście razem z P obejrzeć Leosia i jeszcze w 3d, ale się fajnie poskładało :) Zdjęcie super!

Kaja, też bym sobie dziabnęła podgrzanego pleśniaka z bagietką ale nie mam tych z Pl, poczekam do grudnia, mniam

Ilona, fajnie że już jesteś w Pl :)

Koczku, udanej imprezy córci życzę

Sandraa, ale napisz cosik więcej, jak się czujesz?

Mala, pozdrowienia, zaglądaj częściej :*

Spero, nie umiem nic mądrego napisać, ale nie poddawaj się, będzie dobrze! Może można zaaplikować inne leki a może opinia innego lekarza by się przydała. Pogadaj z Fedrą, Ona dobrze doradzi!

Kiti, zaaplikuj swojemu witaminki. Zróbcie posiew i na wizytę do androloga. Mi się wydaje, że nie jest tak źle.

Dodi, my też jesteśmy z Ciebie dumne!!!! Uda się, trzymamy kciuki!!! :)

Kfjatek, odpocznij trochę bo się zamęczysz! Fajnie że z M fajnie ;) Przyjemnej soboty w rodzinnym gronie!

Żbiku, ja oglądałam kabaret :)

Ola :*

Shagga, fajnie że udało się przemycić Kubusia na oddział. Szkoda, że jeszcze dziś nie możecie wyjść...

Witaj Szpilkka

Miłej soboty!!!!!

Spero, Muska, Sandraa, zbikowa, jeju, Rucia, kiti, Selena, Dodi, Libra, Fedra, AGA 30, mauysia, Kfjatus, a-koczek, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko czuje się juz lepiej:)
    Czasami jak się napracuje w domu to jeszcze boli mnie kręgosłup ale tak to jest ok. Mój M. zmosil mnie do wzięcia jeszcze tygodnia uropu( nie mogłam się sprzeciwić) wiec jeszcze się pobycze. Ale potem to juz wracam do mojej pracy... W koncu:)

jeju, zbikowa, aisa, Dodi, Libra, Fedra, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa <3 pozdrawiam i muszę lecieć...

Wszystkie Was kocham!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 11:28

Dodi, Fedra, Sandraa, Spero, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu,Igorek po porodzie musiał mieć podany tlen bo był niedotleniony ...mówię Ci co ja przeszłam widząc że On nie płacze jeszcze chociaż powinien :-( Z tego powodu dostał mało punktów i to jest powód żeby zbadać Go czy podanie tlenu Mu nie zaszkodziło ..mam nadzieję że to będzie tylko formalność i wszyscy ewentualni specjaliści (a prawdopodobnie będzie trzeba trzech zaliczyć) powiedzą że wszystko ok i na jednej wizycie skończy się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 11:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to zaraz mają przyjść do mnie ZNÓW moi chłopcy bo parę rzeczy znów mi potrzeba i dziś LEGALNIE bo spytałam pielęgniarkę i powiedziała że nie ma problemu :-D

Rucia, Dodi, Muska, Spero, aisa, mauysia, a-koczek, magdzia26, Blondi22, Agafia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewuszki
    mój G ma dzis sluzbe a ja bede miala pewnie dzien filmowy
    Ruciu slodziak :)
    Szpilka witamy witamy :)

Dodi, Fedra, Sandraa, Spero, aisa, magdzia26, AGA 30, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś spokojnie. Możliwe, że faktycznie na jednej wizycie się skończy, i nic złego nie będzie się działo. :(

Sylwia Dziękuję :)

Muzi Jam dumna z Ciebie :P Wytrwałości kochana. Później się stykniemy na tessie.

AGA 30, Spero, aisa, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dzwoniłam do położnej ze szpitala w Pruszkowie, w sprawie ew. pomocy przy porodzie. I teraz się zastanawiam, czy warto kurczę wydać parę stówek na pracę takiej położnej, która powinna wykonywać swoje obowiązki za darmo. :(

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Miłej soboty Wam Wszystkim życzę :*

Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko wpadłam sie przywitac.

Dodi, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane

ja tylko śpiesze zameldowac ze mnie w weekend nie będzie więc jakby co do mnie to na priv i odniosę się po niedzieli...

udało mi się dostać do zębologa ;) dostałam antybiotyk a w poniendziałek dwa ząbki do wyrwania tak to jest jak sie człoweik panicznie boi dentysty ehhh

Ruciu fotka śliczna a raczej śliczny mały człoweik na niej :)

trzymajcie się ciepło nie dajcie złym nastroją a na swojej drodze spotykajcie tylko dobrych ludzi :*

Dodi, Spero, magdzia26, Rucia, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Właśnie dzwoniłam do położnej ze szpitala w Pruszkowie, w sprawie ew. pomocy przy porodzie. I teraz się zastanawiam, czy warto kurczę wydać parę stówek na pracę takiej położnej, która powinna wykonywać swoje obowiązki za darmo. :(
    Ile ludzi tyle opinii. My uznaliśmy właśnie, że już płacimy na NFZ więc nie będziemy dawać komuś dodatkowej kaski. Ale oczywiście dużo kobiet woli mieć spokojne sumienie, że wszystko zagra i załatwiają sobie własną położną. Ja chyba generalnie prawie nigdy nie "dmucham na zimne " ;)

Dodi, Rucia, Spero, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potem nadrobię wpisy od wczoraj :)
    3majta się!

Dodi, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Miłego weekendu życzę!

Dodi, Libra, aisa, magdzia26, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry lasencje a:-)
    Miłego weekendu wam życzę :-)
    Leoś prześliczny przystojniak :-)
    Shaguś wytrwałości i do domku was wypuszczą :-)

Do Widzenia :-)

Dodi, Rucia, Libra, Sandraa, Spero, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a kiedy widzenie mamy? ;-)
    Tak poważnie to zajrzałam tu, by się przyznać, że zjadłam zamiast obiadu bułkę pszenną ale jedną i to zamiast obiadu...nie mam czasu na gotowanie więc na szybko...słodyczy dalej nie jemy...spoko, spoko...
    Pewnie za tę bułkę będzie jutro kara w postaci braku spadku ale co tam...jakaś kara musi być...idę dalej prać i sprzątać w łazience...jak ja tego nie lubię!

Dodi, Rucia, Libra, Spero, magdzia26, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam mija dzień laseczki?
    do mnie jeszcze mama z siostrą wpadły niespodziewanie na kawkę. a ja powiesiłam dziś własnoręcznie obszyte i skrojone zasłonki :D dumna jestem i powiem, że podobała mi się ta robota. Kupię jeszcze jakiś materiał i spróbuję poduchę uszyć :).

Jedziemy za 1,5h do tych znajomych, więc na dziś się żegnam.

Miłego dnia kochane :*

aisa, kiti, Libra, Muska, magdzia26, Dodi, AGA 30, jeju, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, a tak przy okazji, przypomniałam sobie, że miałam Cię o coś zapytać:) Dopiero niedawno oglądałam zdjęcia Twego mieszkanka - jest super, no i te dodatki! Gitara - bomba pomysł i ściana przeznaczona na biblioteczkę - mega.
    Pytanko techniczne mam... czy nie nastręcza Wam problemów korzystanie z kuchenki elektrycznej? Bo widzę, że zamontowana jest w rogu - wygodnie się korzysta? Pytam, bo u mnie bardzo dużo czasu spędza się przy garach (nie piekarniku), a tez powolutku układam w głowie rozmieszczenie sprzętów kuchennych:)
    Buźkam i zmykam dalej do kuchni:*

aisa, Dodi, Libra, AGA 30, jeju, Kfjatus, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu ja również mam kuchenkę elektryczną i za nic w świecie nie zamieniłabym jej na gazową. O wiele łatwiej się czyści, wystarczy że poczekam aż wystygnie, spryskam ją płynem do kuchenek, 3 razy przelecę ściereczką i kuchenka wyczyszczona.

jeju, Gunia lubią tę wiadomość

‹‹ 4408 4409 4410 4411 4412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ