plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki
Ruciu śliczny maluszek. cieszę, się że wieczór się udał
Zbiczku też super że się wybawiłaś, uśmiałaś, zrelaksowałaś. potrzebne nam to czasem
Muzijestem pod wielkim wrażeniem! Moje wielkie gratulacje! waga leci w dół jak szalona! super! bardzo Ci gratuluję.
Shagguś przykro mi, że musicie jeszcze zostać. Bądź silna kochana! Cieszę sie, że przynajmniej Kubusia mogłaś zobaczyć. Już niedługo i będziecie w domku. Dacie radę kochana. Wspieram Cię całym sercem.
My dziś wieczorem jedziemy do znajomych na urodziny. Nie powiem, zeby mi się chciało, ale za bardzo wyjścia nie mamy.
Za oknem w ogóle nic u mnie nie widać. Albo mgła taka, albo ludzie zaczęli palić w kominkach więc lepiej nie wychodzićMiłego dnia kochane. jeszcze zajrzę na pewno
jeju, Rucia, Dodi, Libra, Fedra, AGA 30, aisa, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie piękne słoneczko, ale za to mroźnie, po 7 było -5 stopni....
Jeju, super Ci idzie, trzymaj się i nie daj się!
Selenko, szkoda, że musisz jeszcze zostać w szpitalu... ale najważniejsze, że brzuch już miękki i plamienia minimalne. Oby szybko ustały i będziesz mogła wyjść do domu.
Blondi, to dziś już tylko 99 dniMi pokazuje 199, jestem setkę za Tobą
Mauysiu, Heniuś wcześniej wyszedł to teraz nadrabia i szybko przybiera na wadze. Oby wysypka szybko zeszła!
Fedra, oby ząb nie bolał i znalazł się wolny termin u zębologa!
Muska, zdrówka życze! Czosnek w nosie na mnie też działa, polecam! Zdrówka dla M, obyście nie chorowali razem bo kto będzie po zakupy chodził
Kopciuszku, super że już Cię wypuszczają! Tylko oszczędzaj się żeby synuś pobył jeszcze trochę w brzuszku!
Ruciu, no to wieści super!!!!! Po pierwsze że to nie był czop ufff, po drugie że mogliście razem z P obejrzeć Leosia i jeszcze w 3d, ale się fajnie poskładałoZdjęcie super!
Kaja, też bym sobie dziabnęła podgrzanego pleśniaka z bagietką ale nie mam tych z Pl, poczekam do grudnia, mniam
Ilona, fajnie że już jesteś w Pl
Koczku, udanej imprezy córci życzę
Sandraa, ale napisz cosik więcej, jak się czujesz?
Mala, pozdrowienia, zaglądaj częściej :*
Spero, nie umiem nic mądrego napisać, ale nie poddawaj się, będzie dobrze! Może można zaaplikować inne leki a może opinia innego lekarza by się przydała. Pogadaj z Fedrą, Ona dobrze doradzi!
Kiti, zaaplikuj swojemu witaminki. Zróbcie posiew i na wizytę do androloga. Mi się wydaje, że nie jest tak źle.
Dodi, my też jesteśmy z Ciebie dumne!!!! Uda się, trzymamy kciuki!!!
Kfjatek, odpocznij trochę bo się zamęczysz! Fajnie że z M fajniePrzyjemnej soboty w rodzinnym gronie!
Żbiku, ja oglądałam kabaret
Ola :*
Shagga, fajnie że udało się przemycić Kubusia na oddział. Szkoda, że jeszcze dziś nie możecie wyjść...
Witaj Szpilkka
Miłej soboty!!!!!Spero, Muska, Sandraa, zbikowa, jeju, Rucia, kiti, Selena, Dodi, Libra, Fedra, AGA 30, mauysia, Kfjatus, a-koczek, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Aisko czuje się juz lepiej:)
Czasami jak się napracuje w domu to jeszcze boli mnie kręgosłup ale tak to jest ok. Mój M. zmosil mnie do wzięcia jeszcze tygodnia uropu( nie mogłam się sprzeciwić) wiec jeszcze się pobycze. Ale potem to juz wracam do mojej pracy... W koncu:)jeju, zbikowa, aisa, Dodi, Libra, Fedra, Spero, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuciu,Igorek po porodzie musiał mieć podany tlen bo był niedotleniony ...mówię Ci co ja przeszłam widząc że On nie płacze jeszcze chociaż powinien
Z tego powodu dostał mało punktów i to jest powód żeby zbadać Go czy podanie tlenu Mu nie zaszkodziło ..mam nadzieję że to będzie tylko formalność i wszyscy ewentualni specjaliści (a prawdopodobnie będzie trzeba trzech zaliczyć) powiedzą że wszystko ok i na jednej wizycie skończy się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 11:38
-
nick nieaktualnyA w ogóle to zaraz mają przyjść do mnie ZNÓW moi chłopcy bo parę rzeczy znów mi potrzeba i dziś LEGALNIE bo spytałam pielęgniarkę i powiedziała że nie ma problemu
Rucia, Dodi, Muska, Spero, aisa, mauysia, a-koczek, magdzia26, Blondi22, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagguś spokojnie. Możliwe, że faktycznie na jednej wizycie się skończy, i nic złego nie będzie się działo.
Sylwia Dziękuję
Muzi Jam dumna z CiebieWytrwałości kochana. Później się stykniemy na tessie.
AGA 30, Spero, aisa, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Kochane
ja tylko śpiesze zameldowac ze mnie w weekend nie będzie więc jakby co do mnie to na priv i odniosę się po niedzieli...
udało mi się dostać do zębologadostałam antybiotyk a w poniendziałek dwa ząbki do wyrwania tak to jest jak sie człoweik panicznie boi dentysty ehhh
Ruciu fotka śliczna a raczej śliczny mały człoweik na niej
trzymajcie się ciepło nie dajcie złym nastroją a na swojej drodze spotykajcie tylko dobrych ludzi :*Dodi, Spero, magdzia26, Rucia, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Właśnie dzwoniłam do położnej ze szpitala w Pruszkowie, w sprawie ew. pomocy przy porodzie. I teraz się zastanawiam, czy warto kurczę wydać parę stówek na pracę takiej położnej, która powinna wykonywać swoje obowiązki za darmo.
Dodi, Rucia, Spero, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga a kiedy widzenie mamy?
Tak poważnie to zajrzałam tu, by się przyznać, że zjadłam zamiast obiadu bułkę pszenną ale jedną i to zamiast obiadu...nie mam czasu na gotowanie więc na szybko...słodyczy dalej nie jemy...spoko, spoko...
Pewnie za tę bułkę będzie jutro kara w postaci braku spadku ale co tam...jakaś kara musi być...idę dalej prać i sprzątać w łazience...jak ja tego nie lubię!
Dodi, Rucia, Libra, Spero, magdzia26, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jak tam mija dzień laseczki?
do mnie jeszcze mama z siostrą wpadły niespodziewanie na kawkę. a ja powiesiłam dziś własnoręcznie obszyte i skrojone zasłonkidumna jestem i powiem, że podobała mi się ta robota. Kupię jeszcze jakiś materiał i spróbuję poduchę uszyć
.
Jedziemy za 1,5h do tych znajomych, więc na dziś się żegnam.
Miłego dnia kochane :*aisa, kiti, Libra, Muska, magdzia26, Dodi, AGA 30, jeju, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spero, a tak przy okazji, przypomniałam sobie, że miałam Cię o coś zapytać
Dopiero niedawno oglądałam zdjęcia Twego mieszkanka - jest super, no i te dodatki! Gitara - bomba pomysł i ściana przeznaczona na biblioteczkę - mega.
Pytanko techniczne mam... czy nie nastręcza Wam problemów korzystanie z kuchenki elektrycznej? Bo widzę, że zamontowana jest w rogu - wygodnie się korzysta? Pytam, bo u mnie bardzo dużo czasu spędza się przy garach (nie piekarniku), a tez powolutku układam w głowie rozmieszczenie sprzętów kuchennych:)
Buźkam i zmykam dalej do kuchni:*aisa, Dodi, Libra, AGA 30, jeju, Kfjatus, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGuniu ja również mam kuchenkę elektryczną i za nic w świecie nie zamieniłabym jej na gazową. O wiele łatwiej się czyści, wystarczy że poczekam aż wystygnie, spryskam ją płynem do kuchenek, 3 razy przelecę ściereczką i kuchenka wyczyszczona.
jeju, Gunia lubią tę wiadomość