plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gunia wrote:Dzień dobry!
Cześć justa183 zapraszamy, czuj się, jak u siebie i powodzenia życzę, bo widzę, że już po owulacji jesteś
Tylko nie bardzo rozumiem, co oznacza jutrzejszy pozytywny test z krwi? To tak na szczęście sobie zaznaczyłaś? ;p
he he Gunia, tak tylko zaznaczyłam, żeby zobaczyć jak wygląda zakładka, która dotyczy śledzenia ciąży... i zapomniałam zmienić...ale niech też będzie, że na szczęście
-
nick nieaktualnyHura !!
Dziś wreszcie wychodzimy do domku po południu jak Stworek poopala się jeszcze trochę
Rucia, Muska, Gunia, sylwia1985, mauysia, Selena, Fedra, magdzia26, kiti, AGA 30, Effcia28, Kaja, plemniczka, Sandraa, Spero, Libra, a-koczek, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInformuję, bo nie informowałam, że Kopciuszek wczoraj wyszła do domu, ale należy jej się porządne lańsko, za co ... to może sama opowie
Jak to mówi Libra, u mnie ma karnego jeżyka !
Fedra, AGA 30, Kaja, Spero, Libra, a-koczek, Kfjatus, Dodi, magdzia26, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruciolec! Gdzie Ty się wczoraj podziewałaś?
Muska fajnie, że jesteś znów częściej!!!!
Gunia Ty też znów tu zaglądasz z większą kęstotliwością
Powiem Wam coś...ale czy ja powinnam się tak chwalić?
Wili dziś podejrzał jak się ważyłam...ło matko i córko...nie dowierzał...myślał, że ja dalej tkwię w punkcie ze 12 kg temu
Wczoraj się ze mną sprzeczał a dziś mi przyznał chyba po cichu rację...jak mu powiedziałam, że było 5 kg więcej...taram!!!
-5kg!!!!!!!-5kg!!!!!!!-5kg!!!!!!!!
Siem starałam z całych prawie sił...( oprócz tej bułeczki wczoraj i dwóch kosteczek gorzkiej czekolady jak mi się po metforminie w głowie zakręciło- za mało kcalorycznie zjadłam chyba)ale nie mam zbyt dużego apetytu...dziś dalej dieta...spoko spoko, luz bluesnie ma nagradzania słodyczami sukcesów tygodnia!
-5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*************je je sia la la la la...jeeeeeeeee oł jjeeeeeeeeeeeeee....siaba da ba da....cza cza cza!
DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAMRucia, Gunia, mauysia, zbikowa, Selena, Fedra, magdzia26, Muska, AGA 30, plemniczka, Sandraa, Spero, Libra, a-koczek, Kfjatus, Dodi, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
HURRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SHAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WRESZCIE PORZĄDNIE WYPOCZNIESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COŚ CZUJĘ, ŻE ZACZYNASZ SIĘ PAKOWAĆ, CO?Rucia, Selena, Fedra, magdzia26, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzodajnio Ty moja, wczoraj był wieczór z rodziną
Gratulacje utraty 5 kgszacun kochana
Oby tak dalej!
Chodź na tessa na chwilę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 09:59
jeju, Fedra, AGA 30, Kfjatus, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Witam z rańca
Czosnek chyba pomógł bo już z nosa nie leci jak z kranuChociaż 4 dni prawie takiej Niagary są wystarczające i może po prostu się skończyło
Teraz paskudztwo zaatakowało moje gardło. Macie jakieś sposoby na to? Takie łaskocząco/drażniące odczucia i suchy kaszel przez to
Zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy po dalsze L4.
To poczekaam cierpliwie aż wskoczycie i coś mi doraźnie zapiszecie
<bez całusów bo zarażam>
Dzielna dziewczynka!
Może rumianek do płukania gardełka i jakiś sok z aloesu?
Lniane siemię jest super też na takie odczucia ale głowy nie daję, że pomoże...
Zdrowiej kobieto!
U nas się mawiało, setkę wódki z pieprzem, gorącego hiszpana i do łóżka...
Muska, Libra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki
Shagunia to fajnie ze wreszcie bedziecie w domku...
jeju gratki- 5 kg no no szacun oby tak dalej
Rucia ale fajowskie focie a ten palec w buzi przeuroczy
milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 10:10
mauysia, jeju, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:HURRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SHAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WRESZCIE PORZĄDNIE WYPOCZNIESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COŚ CZUJĘ, ŻE ZACZYNASZ SIĘ PAKOWAĆ, CO?Rucia, a-koczek, Dodi, aisa, Agafia, jeju lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny konkurs trwa i chciałabym pomóc koleżance
Mogłybyście oddać głosik na tę fotkę?
Możńa oddawać 10 głosów jeden po drugim codziennie z tego co zrozumiałam.
Spróbujemy?
Wczoraj jeszcze była z dużą przewagą na pierwszym miejscu.
Jesteście kochane i macie moc...my dziękujemy
Sczegóły na fb-dzięki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 11:07
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Shagga:) super że dziś wracacie do domkuja liczyłam na jutro..ale po dzisiejszej wizycie lekarskiej...zwątpiłam
był ordynator..i stwierdził że leżymy i dojrzewamy..
czyli nie mam co liczyć na to że jutro wyjde...
Muzi gratuluje utraty kgoby tak dalej
będe kibicować
Życzę wszystkim udanej i słonecznej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 10:57
-
Selena wrote:Muzi postaram się
chociaz w domku czekaja na mnie 2 kartony ciuszków do prania i prasowania dla Kacperka które przysłała mi siostra po swoim synku...ale m już obiecał pomoc:) a skoro nas lekarze straszą przedwczesnym porodem..to musimy być przygotowani...
Woseba to wyślij do mnie te ubranka popiorę i poprasuję choć strasznie nie lubie prasować ale o dziwo nie przeszkadza mi to jak są to ubranka dla dzidziusiaEffcia28, Sandraa, Libra, Dodi, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:Dziewczyny konkurs trwa i chciałabym pomóc koleżance
Mogłybyście oddać głosik na tę fotkę?
Możńa oddawać 10 głosów jeden po drugim codziennie z tego co zrozumiałam.
Spróbujemy?
Wczoraj jeszcze była z dużą przewagą na pierwszym miejscu.
Jesteście kochane i macie moc...my dziękujemy
http://starogardgdanski.naszemiasto.pl/artykul/galeria/2035786,plebiscyt-mama-i-ja-wybieramy-zdjecia-plebiscyt-magdalena-nowak-z-natalia,galeria,7040434,id,t,tm,zid.htm
Muzi pokazuje mi że nie ma takiej strony....