X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) a właściwie dobry wieczór od dzisiaj mam nowy telefon :) wiec będę do was mogła częściej zaglądać nie tylko w pracy ;D cieszycie się pewnie bardzo :P wpadłam się przywitać i powiedzieć ze nie testowałem temperatura spadła wiec nie ma sensu... jakieś dziwny ten @ no ale pewnie się rozkreci jutro... buziaki i miłego sobotniego wieczorku <3

Dodi, Libra, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) witam się i życzę miłego wieczoru i udanej niedzieli :) u mnie był dziś m :) :) :) więc dzień mi fajnie zleciał :) do tego praktycznie zero plamień więc jest nadzieja że w poniedziałek może uda nam się wyjść do domku :)
    Pozdrawiam serdecznie każdą z Was :)
    Aha Rucia Leo Sliczny :) fajna taka fotka na pamiątke :) no i ten nosek :) ktowie może mój Kacperek też będzie miał taki nosalek po tatusiu ;)

magdzia26, Dodi, Rucia, Sandraa, Libra, mauysia, Kfjatus, Fedra, Spero, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem :-)
    Muzi no muszę się dokulać do ciebie na ploteczki :*)

Ogłaszam że gwałt na Waflu wykonany :-) No nie opierał się za bardzo bardziej ja się opierałam o ścianę hi hi hi :*)
    Miłego wieczorku :-)

Selena, Muska, magdzia26, Dodi, Rucia, zbikowa, Sandraa, jeju, Libra, mauysia, Kfjatus, kiti, Kaja, Fedra, Spero, a-koczek, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dobra robota...tylko żeby Wafel jeszcze odszczekał to, że nie chce miec z Tobą dzieci-wnerwił mnie tym dokumentnie! Nie ukrywam, że bylam wściekła...ale już mi przechodzi...idźcie do przodu, niech życie nie jest stagnacją a przygodą :-D

AGA 30, magdzia26, Dodi, Libra, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko życzymy Ci tego wyjścia do domu, mam nadzieję, że nie pognasz zaraz do pracy...to trzymam kciuki za Ciebie i Kacperka.

Selena, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju co będzie to ma być :/ Sama szczerzę powiem ci że chyba nie jest najlepszy moment na dziecko :/
    On tak szybko tego nie odszczeka to wiem na 100% znam tego gada bardzo dobrze :/ A ciekawe co by było gdybym zaszła w ciażę pewnie skakał by pod sufit z radości :-)

a-koczek lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Selenko życzymy Ci tego wyjścia do domu, mam nadzieję, że nie pognasz zaraz do pracy...to trzymam kciuki za Ciebie i Kacperka.
    Muzi postaram się ;) chociaz w domku czekaja na mnie 2 kartony ciuszków do prania i prasowania dla Kacperka które przysłała mi siostra po swoim synku...ale m już obiecał pomoc:) a skoro nas lekarze straszą przedwczesnym porodem..to musimy być przygotowani...

jeju, Spero lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zmykam póki co bo zaraz czeka mnie kroplówka... :/

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mnie zatoki złapały po tej grypie ostatniej:/
    Normalnie ból niesamowity jak głowę w dół spuszczę :/
    A ciśnie mi i leci z nosa że szok :/

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stosunkowo dobrej nocy dziewuszki :)

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)

Ruciu - to super wieści, że to nie był czop! Pewnie nieźle odetchnęłaś, co? A zdjęcie Leosia świetne! prosimy o więcej :) (wspomniałaś o czterech!)

Shaggi - jeszcze pół dnia i pojedziecie do domu... No i trzymam kciuki za to, żeby nie było jednak potrzeby biegać z Igorkiem po specach.

Wosebko - bardzo się cieszę, że plamienia zniknęły. Oby już na dobre! Ale leż i oszczędzaj się, choćby do samego końca ciąży.

Muzi pisze o diecie i mi się coś przypomniało. Ważę już 71 kilo, czyli zrzuciłam już 11, zostało mi jeszcze 7 do punktu startowego, ale mam cichą nadzieję, że wycisnę jeszcze więcej i zjadę do 60 kg... Teraz nie jem słodkiego, nabiału itp., poza tym karmię piersią, więc widzę szansę powodzenia... :)

Już żadnej z Was chyba nie ma, więc życzę DOBREJ NOCY i się ewakuuję... PA!

AGA 30, Libra, magdzia26, Ilona, Rucia, Muska, jeju, jeju, Fedra, Spero, Dodi, Blondi22, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 października 2013, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Aguś - fajnie że dopięłaś swego i że zgwałciłaś Wafla :D

AGA 30, magdzia26, jeju, Fedra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No właśnie Aguś - fajnie że dopięłaś swego i że zgwałciłaś Wafla :D

No udało się he he :-)

Wiecie co to musi zabawnie wyglądać na jednej kanapie siedzi Wafel z lapkiem na kolanach a obok Aga z drugim lapkiem i ścigamy się w grach :-) :/
    No chociaż tyle nas łączy na dzień dzisiejszy :-)

jeju, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Rutka piękne zdjęcie :) Fajnie, że randka się udała.

Selenko cieszę się, że plamienia ustały. Teraz powinnaś jak najwięcej odpoczywać i mam nadzieję, że już niedługo w domku przy M ;)

Schaggus trzymam mocno za was kciuki i mam nadzieję że jednak nie będziecie musieli jeździć po lekarzach i jak najszybciej wyjdziecie i bedziecie mogli się cieszyć pełną rodzinką w domu ;)

Mauysiu super wynik. Henio jak tak dalej pójdzie wyssie Cię na wior :)

Przepraszam, ale więcej się nie odniosę, bo mam spore zaległości na forum i chyba z 20 stron do nadrobienia.

Podróż minęła spokojnie, byliśmy o 4 w nocy w domu. Wiki spała w aucie, ja w sumie tez. Zbawienna okazała się poduszka do karmienia, która wzięłam do auta. Owinelam się nią i naprawdę było mi całkiem wygodnie ;)

Wczoraj byłyśmy z Wiki na długim spacerze, ale jesień w naszym parku jest piękna ;) Potem byłyśmy na placu zabaw, Wiki bawiła się z dziećmi i nie chciała iść do domu. Niby nic takiego, ale wiecie jak ja się cieszyłam z tego, że jesteśmy tu, mamy gdzie iść na spacer no i w ogóle, ech nie ma jak w domu ;)
    Ogólnie na brak zajęcia nie narzekam, odwiedzamy pomału rodzinkę, znajomych ;)
    Tyle u mnie.

Pozdrawiam was serdecznie i do spisania :)

Miłej niedzieli ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 08:15

Rucia, Sandraa, Gunia, Muska, mauysia, Selena, Fedra, magdzia26, AGA 30, Kaja, Spero, Libra, Kfjatus, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • justa183 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:) Obserwuję Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć...
    Mam na imię Justyna i jet to mój drugi cykl starań, a pierwszy z OWU :)
    Pozdrawiam i udanej niedzieli :)

jeju, mauysia, Fedra, magdzia26, AGA 30, Kaja, Libra, a-koczek, Kfjatus, Dodi, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

zem3tv7317jpvd05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Ruciu - to super wieści, że to nie był czop! Pewnie nieźle odetchnęłaś, co? A zdjęcie Leosia świetne! prosimy o więcej :) (wspomniałaś o czterech!)

Mayuśka na weszcie zdjęć nie jest taki przystojny jak na tym jednym ;) Te które wrzuciłam jest najbardziej realistyczne :) Odetchnęłam bardzo UFFF o tak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 09:26

jeju, Fedra, magdzia26, Spero, Kfjatus, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Miłej niedzieli Wam życzę.

jeju, mauysia, Fedra, magdzia26, AGA 30, Kaja, Sandraa, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Cześć justa183 zapraszamy, czuj się, jak u siebie i powodzenia życzę, bo widzę, że już po owulacji jesteś ;)
    Tylko nie bardzo rozumiem, co oznacza jutrzejszy pozytywny test z krwi? To tak na szczęście sobie zaznaczyłaś? ;p

mauysia, Fedra, magdzia26, AGA 30, Libra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rańca :)
    Czosnek chyba pomógł bo już z nosa nie leci jak z kranu ;) Chociaż 4 dni prawie takiej Niagary są wystarczające i może po prostu się skończyło :P
    Teraz paskudztwo zaatakowało moje gardło. Macie jakieś sposoby na to? Takie łaskocząco/drażniące odczucia i suchy kaszel przez to :(
    Zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy po dalsze L4.
    To poczekaam cierpliwie aż wskoczycie i coś mi doraźnie zapiszecie
    <bez całusów bo zarażam>

jeju, mauysia, Fedra, magdzia26, AGA 30, Sandraa, Libra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91vt.jpg

Muska, justa183, mauysia, zbikowa, Selena, Fedra, magdzia26, AGA 30, Kaja, Sandraa, Spero, Libra, a-koczek, Kfjatus, Dodi, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4409 4410 4411 4412 4413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ