plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
a właściwie dobry wieczór od dzisiaj mam nowy telefon
wiec będę do was mogła częściej zaglądać nie tylko w pracy
cieszycie się pewnie bardzo
wpadłam się przywitać i powiedzieć ze nie testowałem temperatura spadła wiec nie ma sensu... jakieś dziwny ten @ no ale pewnie się rozkreci jutro... buziaki i miłego sobotniego wieczorku
Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
witam się i życzę miłego wieczoru i udanej niedzieli
u mnie był dziś m
więc dzień mi fajnie zleciał
do tego praktycznie zero plamień więc jest nadzieja że w poniedziałek może uda nam się wyjść do domku 
Pozdrawiam serdecznie każdą z Was
Aha Rucia Leo Sliczny
fajna taka fotka na pamiątke
no i ten nosek
ktowie może mój Kacperek też będzie miał taki nosalek po tatusiu
magdzia26, Dodi, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, mauysia, Kfjatus, Fedra, nick nieaktualny, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem

Muzi no muszę się dokulać do ciebie na ploteczki :*)
Ogłaszam że gwałt na Waflu wykonany
No nie opierał się za bardzo bardziej ja się opierałam o ścianę hi hi hi :*)
Miłego wieczorku
Selena, Muska, magdzia26, Dodi, nick nieaktualny, zbikowa, Sandraa, jeju, nick nieaktualny, mauysia, Kfjatus, kiti, Kaja, Fedra, nick nieaktualny, a-koczek, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga dobra robota...tylko żeby Wafel jeszcze odszczekał to, że nie chce miec z Tobą dzieci-wnerwił mnie tym dokumentnie! Nie ukrywam, że bylam wściekła...ale już mi przechodzi...idźcie do przodu, niech życie nie jest stagnacją a przygodą

nick nieaktualny, magdzia26, Dodi, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju co będzie to ma być
Sama szczerzę powiem ci że chyba nie jest najlepszy moment na dziecko 
On tak szybko tego nie odszczeka to wiem na 100% znam tego gada bardzo dobrze
A ciekawe co by było gdybym zaszła w ciażę pewnie skakał by pod sufit z radości 
a-koczek lubi tę wiadomość
-
Muzi postaram sięjeju wrote:Selenko życzymy Ci tego wyjścia do domu, mam nadzieję, że nie pognasz zaraz do pracy...to trzymam kciuki za Ciebie i Kacperka.
chociaz w domku czekaja na mnie 2 kartony ciuszków do prania i prasowania dla Kacperka które przysłała mi siostra po swoim synku...ale m już obiecał pomoc:) a skoro nas lekarze straszą przedwczesnym porodem..to musimy być przygotowani...
jeju, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór

Ruciu - to super wieści, że to nie był czop! Pewnie nieźle odetchnęłaś, co? A zdjęcie Leosia świetne! prosimy o więcej
(wspomniałaś o czterech!)
Shaggi - jeszcze pół dnia i pojedziecie do domu... No i trzymam kciuki za to, żeby nie było jednak potrzeby biegać z Igorkiem po specach.
Wosebko - bardzo się cieszę, że plamienia zniknęły. Oby już na dobre! Ale leż i oszczędzaj się, choćby do samego końca ciąży.
Muzi pisze o diecie i mi się coś przypomniało. Ważę już 71 kilo, czyli zrzuciłam już 11, zostało mi jeszcze 7 do punktu startowego, ale mam cichą nadzieję, że wycisnę jeszcze więcej i zjadę do 60 kg... Teraz nie jem słodkiego, nabiału itp., poza tym karmię piersią, więc widzę szansę powodzenia...
Już żadnej z Was chyba nie ma, więc życzę DOBREJ NOCY i się ewakuuję... PA!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Muska, jeju, jeju, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, Blondi22, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymauysia wrote:No właśnie Aguś - fajnie że dopięłaś swego i że zgwałciłaś Wafla

No udało się he he
Wiecie co to musi zabawnie wyglądać na jednej kanapie siedzi Wafel z lapkiem na kolanach a obok Aga z drugim lapkiem i ścigamy się w grach

No chociaż tyle nas łączy na dzień dzisiejszy
jeju, nick nieaktualny, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Rutka piękne zdjęcie
Fajnie, że randka się udała.
Selenko cieszę się, że plamienia ustały. Teraz powinnaś jak najwięcej odpoczywać i mam nadzieję, że już niedługo w domku przy M
Schaggus trzymam mocno za was kciuki i mam nadzieję że jednak nie będziecie musieli jeździć po lekarzach i jak najszybciej wyjdziecie i bedziecie mogli się cieszyć pełną rodzinką w domu
Mauysiu super wynik. Henio jak tak dalej pójdzie wyssie Cię na wior
Przepraszam, ale więcej się nie odniosę, bo mam spore zaległości na forum i chyba z 20 stron do nadrobienia.
Podróż minęła spokojnie, byliśmy o 4 w nocy w domu. Wiki spała w aucie, ja w sumie tez. Zbawienna okazała się poduszka do karmienia, która wzięłam do auta. Owinelam się nią i naprawdę było mi całkiem wygodnie
Wczoraj byłyśmy z Wiki na długim spacerze, ale jesień w naszym parku jest piękna
Potem byłyśmy na placu zabaw, Wiki bawiła się z dziećmi i nie chciała iść do domu. Niby nic takiego, ale wiecie jak ja się cieszyłam z tego, że jesteśmy tu, mamy gdzie iść na spacer no i w ogóle, ech nie ma jak w domu 
Ogólnie na brak zajęcia nie narzekam, odwiedzamy pomału rodzinkę, znajomych
Tyle u mnie.
Pozdrawiam was serdecznie i do spisania
Miłej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 08:15
nick nieaktualny, Sandraa, Gunia, Muska, mauysia, Selena, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Witajcie:) Obserwuję Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć...
Mam na imię Justyna i jet to mój drugi cykl starań, a pierwszy z OWU
Pozdrawiam i udanej niedzieli
jeju, mauysia, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, Kaja, nick nieaktualny, a-koczek, Kfjatus, Dodi, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymauysia wrote:
Ruciu - to super wieści, że to nie był czop! Pewnie nieźle odetchnęłaś, co? A zdjęcie Leosia świetne! prosimy o więcej
(wspomniałaś o czterech!)
Mayuśka na weszcie zdjęć nie jest taki przystojny jak na tym jednym
Te które wrzuciłam jest najbardziej realistyczne
Odetchnęłam bardzo UFFF o tak 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 09:26
jeju, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, Kfjatus, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Cześć justa183 zapraszamy, czuj się, jak u siebie i powodzenia życzę, bo widzę, że już po owulacji jesteś
Tylko nie bardzo rozumiem, co oznacza jutrzejszy pozytywny test z krwi? To tak na szczęście sobie zaznaczyłaś? ;p
mauysia, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Witam z rańca

Czosnek chyba pomógł bo już z nosa nie leci jak z kranu
Chociaż 4 dni prawie takiej Niagary są wystarczające i może po prostu się skończyło 
Teraz paskudztwo zaatakowało moje gardło. Macie jakieś sposoby na to? Takie łaskocząco/drażniące odczucia i suchy kaszel przez to
Zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy po dalsze L4.
To poczekaam cierpliwie aż wskoczycie i coś mi doraźnie zapiszecie
<bez całusów bo zarażam>
jeju, mauysia, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/url]