plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
a właściwie dobry wieczór od dzisiaj mam nowy telefon
wiec będę do was mogła częściej zaglądać nie tylko w pracy
cieszycie się pewnie bardzo
wpadłam się przywitać i powiedzieć ze nie testowałem temperatura spadła wiec nie ma sensu... jakieś dziwny ten @ no ale pewnie się rozkreci jutro... buziaki i miłego sobotniego wieczorku
Dodi, Libra, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
witam się i życzę miłego wieczoru i udanej niedzieli
u mnie był dziś m
więc dzień mi fajnie zleciał
do tego praktycznie zero plamień więc jest nadzieja że w poniedziałek może uda nam się wyjść do domku
Pozdrawiam serdecznie każdą z Was
Aha Rucia Leo Slicznyfajna taka fotka na pamiątke
no i ten nosek
ktowie może mój Kacperek też będzie miał taki nosalek po tatusiu
magdzia26, Dodi, Rucia, Sandraa, Libra, mauysia, Kfjatus, Fedra, Spero, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem
Muzi no muszę się dokulać do ciebie na ploteczki :*)
Ogłaszam że gwałt na Waflu wykonanyNo nie opierał się za bardzo bardziej ja się opierałam o ścianę hi hi hi :*)
Miłego wieczorkuSelena, Muska, magdzia26, Dodi, Rucia, zbikowa, Sandraa, jeju, Libra, mauysia, Kfjatus, kiti, Kaja, Fedra, Spero, a-koczek, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga dobra robota...tylko żeby Wafel jeszcze odszczekał to, że nie chce miec z Tobą dzieci-wnerwił mnie tym dokumentnie! Nie ukrywam, że bylam wściekła...ale już mi przechodzi...idźcie do przodu, niech życie nie jest stagnacją a przygodą
AGA 30, magdzia26, Dodi, Libra, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju co będzie to ma być
Sama szczerzę powiem ci że chyba nie jest najlepszy moment na dziecko
On tak szybko tego nie odszczeka to wiem na 100% znam tego gada bardzo dobrzeA ciekawe co by było gdybym zaszła w ciażę pewnie skakał by pod sufit z radości
a-koczek lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Selenko życzymy Ci tego wyjścia do domu, mam nadzieję, że nie pognasz zaraz do pracy...to trzymam kciuki za Ciebie i Kacperka.
chociaz w domku czekaja na mnie 2 kartony ciuszków do prania i prasowania dla Kacperka które przysłała mi siostra po swoim synku...ale m już obiecał pomoc:) a skoro nas lekarze straszą przedwczesnym porodem..to musimy być przygotowani...
jeju, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Ruciu - to super wieści, że to nie był czop! Pewnie nieźle odetchnęłaś, co? A zdjęcie Leosia świetne! prosimy o więcej(wspomniałaś o czterech!)
Shaggi - jeszcze pół dnia i pojedziecie do domu... No i trzymam kciuki za to, żeby nie było jednak potrzeby biegać z Igorkiem po specach.
Wosebko - bardzo się cieszę, że plamienia zniknęły. Oby już na dobre! Ale leż i oszczędzaj się, choćby do samego końca ciąży.
Muzi pisze o diecie i mi się coś przypomniało. Ważę już 71 kilo, czyli zrzuciłam już 11, zostało mi jeszcze 7 do punktu startowego, ale mam cichą nadzieję, że wycisnę jeszcze więcej i zjadę do 60 kg... Teraz nie jem słodkiego, nabiału itp., poza tym karmię piersią, więc widzę szansę powodzenia...
Już żadnej z Was chyba nie ma, więc życzę DOBREJ NOCY i się ewakuuję... PA!
AGA 30, Libra, magdzia26, Ilona, Rucia, Muska, jeju, jeju, Fedra, Spero, Dodi, Blondi22, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No właśnie Aguś - fajnie że dopięłaś swego i że zgwałciłaś Wafla
No udało się he he
Wiecie co to musi zabawnie wyglądać na jednej kanapie siedzi Wafel z lapkiem na kolanach a obok Aga z drugim lapkiem i ścigamy się w grach
No chociaż tyle nas łączy na dzień dzisiejszyjeju, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Rutka piękne zdjęcieFajnie, że randka się udała.
Selenko cieszę się, że plamienia ustały. Teraz powinnaś jak najwięcej odpoczywać i mam nadzieję, że już niedługo w domku przy M
Schaggus trzymam mocno za was kciuki i mam nadzieję że jednak nie będziecie musieli jeździć po lekarzach i jak najszybciej wyjdziecie i bedziecie mogli się cieszyć pełną rodzinką w domu
Mauysiu super wynik. Henio jak tak dalej pójdzie wyssie Cię na wior
Przepraszam, ale więcej się nie odniosę, bo mam spore zaległości na forum i chyba z 20 stron do nadrobienia.
Podróż minęła spokojnie, byliśmy o 4 w nocy w domu. Wiki spała w aucie, ja w sumie tez. Zbawienna okazała się poduszka do karmienia, która wzięłam do auta. Owinelam się nią i naprawdę było mi całkiem wygodnie
Wczoraj byłyśmy z Wiki na długim spacerze, ale jesień w naszym parku jest pięknaPotem byłyśmy na placu zabaw, Wiki bawiła się z dziećmi i nie chciała iść do domu. Niby nic takiego, ale wiecie jak ja się cieszyłam z tego, że jesteśmy tu, mamy gdzie iść na spacer no i w ogóle, ech nie ma jak w domu
Ogólnie na brak zajęcia nie narzekam, odwiedzamy pomału rodzinkę, znajomych
Tyle u mnie.
Pozdrawiam was serdecznie i do spisania
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 08:15
Rucia, Sandraa, Gunia, Muska, mauysia, Selena, Fedra, magdzia26, AGA 30, Kaja, Spero, Libra, Kfjatus, a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Witajcie:) Obserwuję Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć...
Mam na imię Justyna i jet to mój drugi cykl starań, a pierwszy z OWU
Pozdrawiam i udanej niedzielijeju, mauysia, Fedra, magdzia26, AGA 30, Kaja, Libra, a-koczek, Kfjatus, Dodi, Blondi22, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:
Ruciu - to super wieści, że to nie był czop! Pewnie nieźle odetchnęłaś, co? A zdjęcie Leosia świetne! prosimy o więcej(wspomniałaś o czterech!)
Mayuśka na weszcie zdjęć nie jest taki przystojny jak na tym jednymTe które wrzuciłam jest najbardziej realistyczne
Odetchnęłam bardzo UFFF o tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 09:26
jeju, Fedra, magdzia26, Spero, Kfjatus, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Cześć justa183 zapraszamy, czuj się, jak u siebie i powodzenia życzę, bo widzę, że już po owulacji jesteś
Tylko nie bardzo rozumiem, co oznacza jutrzejszy pozytywny test z krwi? To tak na szczęście sobie zaznaczyłaś? ;pmauysia, Fedra, magdzia26, AGA 30, Libra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Witam z rańca
Czosnek chyba pomógł bo już z nosa nie leci jak z kranuChociaż 4 dni prawie takiej Niagary są wystarczające i może po prostu się skończyło
Teraz paskudztwo zaatakowało moje gardło. Macie jakieś sposoby na to? Takie łaskocząco/drażniące odczucia i suchy kaszel przez to
Zastanawiam się czy iść jutro do pracy czy po dalsze L4.
To poczekaam cierpliwie aż wskoczycie i coś mi doraźnie zapiszecie
<bez całusów bo zarażam>jeju, mauysia, Fedra, magdzia26, AGA 30, Sandraa, Libra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny